dom vidar, daca ar fi sa ma potrivesc cu spusele unora despre mine, dupa numai o zi vechime pe aici, ar trebui sa ma scuz acum si sa fug la spanzurat. iar dupa masa sa revin. |
||
pik_nik Postat pe 22 Iunie 2009 11:18 |
||
---|---|---|
kirutza, pai uitasi de cocoasa fata! | ||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 11:26 |
||
si de corp. corpul de casa, la sosea. si de proteze. |
||
|
||
pik_nik Postat pe 22 Iunie 2009 11:28 |
||
alzheimeru` bata-l vina vericilor , io ies, ca vajaie niste ninjalai pe langa mine.. |
||
kyra Postat pe 22 Iunie 2009 11:32 |
||
waw! da' unde esti azi, soro? in ferentari? | ||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 11:44 |
||
nu sunt din ferentari sunt din fetesti prostule/proasto | ||
Dollye_x Postat pe 22 Iunie 2009 11:53 |
||
alexandra, pentru cei 14 ani ai tai, ai o educatie perfecta, sublima am putea spune, dar...vorba lui nea ala din literatura. uite, pentru cateva secunde ma transform in profet si-ti spun ca peste 5-6 ani o sa apari in net plangand si cerand sfaturi pentru ca nu mai rezisti, ca te omoara sotul in batai, sau intreband despre tratamente pentru anumite soiuri de dezintoxicari. sper din suflet sa fi fost un profet, vorba ta, prost. |
||
pik_nik Postat pe 22 Iunie 2009 12:23 |
||
De la: Alexandra_Alexa, la data 2009-06-22 11:53:51nu sunt din ferentari sunt din fetesti prostule/proasto bree... alexe alexe... lasa dracului oglinda aia, ca ne bagi in boala cu autocritica pe care ti-o faci public! si daca esti din fetesti, hai sa traiesti inca 3 zile cu a' d'alaltaieri, consoleaza-te cu gandul ca nimeni nu e perfect... da' la tine parca s-au adunat toate! |
||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 12:28 |
||
nea piknice, aparura neanderthalienii pe aici... | ||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 12:29 |
||
dom' vidar, asa suntem si noi fericiti si mandri de noi insine. ca avem termeni de comparatie si in plus, le dam dreptate, desi tardiv, parintilor. "daca te porti ca alexa, ca pik_nik ajungi!" |
||
pik_nik Postat pe 22 Iunie 2009 12:32 |
||
breee... asa ma arde unu' la splina cu neshte manele d'alea pe telefon, ca-mi vine sa pun o oala de apa fiarta pe el, ori sa ma arunc eu pe geam... de la parter, de unde stau. | ||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 14:37 |
||
si tu nu ai un wagner? | ||
pik_nik Postat pe 22 Iunie 2009 14:39 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-06-22 14:39:09si tu nu ai un wagner? n-am, nea piknice, ca nu stiu de ce mi se pare prea morbid... as avea un Vivaldi, mai usurel, asa, da' mai am si una bucata soacra prin casa, asa ca nu pot sa ripostez! |
||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 14:47 |
||
m-am intooors !!! am internat-o pe coana mare... paralizie, nene...daca mai statea putin, aia era... mai, la batranii astia trebuie sa le dai cate o joarda la cour, ca altfel nu asculta...ca m-am rugat de ea sa o internez si nu a vrut... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 22 Iunie 2009 16:41 |
||
baieti, astept de la voi si "chestiuni ale zilei" ca asa..balanganeli d-astea avem pe unde sa facem,nu de alta..dar daca va impungeti, apar agitatii,ia uite fatuca asta de mai sus ..ce urat face.... m-ai auzit nea picnic?da? ok... vidar, sa traiesti. pai cica penisul lu' terente a fost inlocuit cu altu', ala daduse in putrefactie,unde pui ca era indesat cu vata ca sa ajunga la dimensiune respectiva,au vrut ei sa croiasca o legenda...zic io.. |
||
iasomia Postat pe 22 Iunie 2009 16:42 |
||
scuze, iaso...iti impietai topicul... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 22 Iunie 2009 16:43 |
||
woman, tine-te bine,batranetea este un lucru ireversibil,asta-i viata... ce ai fata? de ce iti ceri scuze?esti obosita mami,este?... |
||
iasomia Postat pe 22 Iunie 2009 16:43 |
||
in sfarsit, s-a mai animat atmosfera pe aici!!! s�ru' m�na iaso, wife... | ||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 16:49 |
||
pai nu m-am uitat bine mai sus pe pagina...am scapat-o din vedere pe alexa aia sau cum o cheama...am crezut ca de mine ziceai ca fac urat...si nah...mi-am cerut scuze... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 22 Iunie 2009 16:51 |
||
buna sa-ti fie inimioara, vidar vreti chestiunea zilei ? sistemul sanitar romanesc in general, si ala timisorean in special... du-re-re !!! bine ca a mers coana mare cu plasa de hapuri la ea |
||
wife_de_zmeu Postat pe 22 Iunie 2009 16:53 |
||
aici este tare aiurea afara,iese abur,s-a scremut un pic sa ploua...dar... bai statui cu elevul dima iar doua ore,ce-mi place sa citesc ceva atat de nevinovat si frumos,ca numa' aberatii vezi peste tot. ma uitam la chioscu' de ziare..numa' courve pe toate paginile... a! si ador o chestie,sa adorm cu cartea in mana,sa-mi cada pe nas,eu sa ma impotrivesc somnului,iar s-o ridic,mana iar sa-mi cada. ioi ce-mi place starea aia.. cand ma dau lui,somnului ..si mi se rupe de toti si de toate,uit de griji.. |
||
iasomia Postat pe 22 Iunie 2009 16:55 |
||
wife, mi-am dat seama ca ai interpretat gresit,fii si tu mai atenta...cioc. timisorean?ehe,he,he..sa vezi ce e la bucale he,he... |
||
iasomia Postat pe 22 Iunie 2009 16:57 |
||
wifo, fatuca aia ma citi pe mine... ce ti-e si cu psihologia asta! i-a fost de ajuns sa citeasca 2 - 3 cuvinte scrise de mine si si-a dat seama cat sunt de prost, mai ales ca eu nu mi-am dat seama ca ea e din fetesti... | ||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 16:58 |
||
iasomico, stiu starea aia... carte buna, inchinare pe la gene, impotrivire, mai doua pagini citite... e-he-heiii... ce n-as da sa o experimenteze si copiii mei... sau copiii in general! | ||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 17:00 |
||
ia zii vidare.. tu ce chestiune ai astazi? ia sa vedem... |
||
iasomia Postat pe 22 Iunie 2009 17:01 |
||
mea culpa, iaso...is cu capu' fetita... imi mere netu' ca paula...he...he... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 22 Iunie 2009 17:05 |
||
solicit reteta de zacusca URGENT;rog ,poop DAU flori MULTUMESC .nu toata reteta finalul ca am facut si nu are gust ca la mama ,nu o pun in borcan vreau sa i-o dau turcului la masa , | ||
yavrum Postat pe 22 Iunie 2009 17:06 |
||
pai cestiunea mea - vorba unui pretenar d'al meu de la universitatea de vest - e una mica si simpla de tot... cum dreaq sa-mi mai petrec timpu' cand tre' sa stau inchis in casa si pretenarii mei is dupe blocuri,la munca, la iubit sau te miri prin ce alte delegatii... ba nu, asta era dilema de vineri... azi imi sparg creierii cum sa ii fac pe baietii mei sa mai citeasca si ei cate ceva... tocmai am refuzat sa le fac calculatoru'... |
||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 17:06 |
||
yavrum las-o, fata, pe asta, ca inca nu am vazut filmu'... zi-ne mai bine cum stai cu soferia... | ||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 17:08 |
||
yavrum: intai tre' sa coci pe gratar sau tabla toate cele... ardei, vinete, gogosari etc. p'orma mai vorbim, ca asta ar trebui sa-ti ia tot ce a mai ramas din zi. | ||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 17:10 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
.....am nevoie de un dictionar....:D | 12 | De la: crys14 21 Decembrie 2009 10:05 |
Sa continue relatia cu el sau nu? | 157 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30 |
plan de cont : soc.com. de asigurari | 1 | De la: garbo158824 28 Decembrie 2010 23:16 |
|
||
PRIETENIA O POTI TRANSFORMA INTR O DRAGOSTE? | 3 | De la: esme 10 Decembrie 2011 23:16 |
In viata nimic nu e intamplator | 21 | De la: garbo_1505 1 Februarie 2014 17:09 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri