yavrum, lasa ca vine zambilu' si iti baga o reteta beton, ca eu daca scriu ma corecteaza,precis gresesc undeva... vidare, ai baieti? sa-ti traiasca! si eu,doi...da' nu ma bag la restrictii d-astea de comp. ca ma baga in depresie,au un stil...seamana cu mine ce draq sa zic...vorbe putine,da' la obiect... |
||
iasomia Postat pe 22 Iunie 2009 17:11 |
||
---|---|---|
sa-ti traiasca si tie iasomico... da, doi baieti, da's cam marisori... 16 si 13 ani. daca le recomand vreo carte asa, ca pentru ei,ma intreaba ce dreaq au mai facut de-i pedepsesc! | ||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 17:12 |
||
nu reusesc sa citesc tot ceea ce s-a scris in zilele in care eu eram cu burtica la soare, dar imi face placere sa ve regasesc, buna sa va fie inimioara... chestiunea mea cea dureroasa? tare-i greu sa te intorci la viata cea de zi cu zi ... iasomia eu am "divorat" 4carti in 8zile sotioaro cum e cu coana mare? e pe maini bune acum? buna vidar |
||
|
||
susidallyama Postat pe 22 Iunie 2009 17:13 |
||
eu fac un fel de zacusca rapida,nu mai coc alea, si aflati ca iese super misto... calesc toate alea si la sfarsit bag vinetele si rosiile,o dau la cuptor..si gata. bine,aia pt iarna o fac dupa tipic. |
||
iasomia Postat pe 22 Iunie 2009 17:13 |
||
yavrum, pana vine zambilu' pregateste si ceva ciuperci... da din alea adevaraciune, nu parate d'alea din borcanele de la market! | ||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 17:14 |
||
susi, bine ai venit. ce ai mancat bun p-acolo?... |
||
iasomia Postat pe 22 Iunie 2009 17:16 |
||
s�rut m�na, susiyama, te contrasalut si bine ai revenit. din concediu, ha? sa va spun eu care-i faza cu concediile de odihna? daca tot e asa de bine, cum zice toata lumea, atunci de ce TOTI se intorc din concedii? |
||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 17:16 |
||
pt ca nu o mierlesc p-acolo? Doamne feri... |
||
iasomia Postat pe 22 Iunie 2009 17:18 |
||
Vidar pt ca n-ai incotro...da' io, stiu ca mai devreme sau mai tarziu tot acolo o sa ma mut (poate la pensie) Iaso - tipica bucatarie franceza+preparate din peste si fructe de mare si nu m-am dat indarat de la nici un dulce |
||
susidallyama Postat pe 22 Iunie 2009 17:21 |
||
am copt azi ,am curatat ,am fiert ,dar nu am dat la cuptor acu arunc cratita sa vad ce iese ca pana acum nu prea seamana intra si ceva condimente prin ea ,daca nea zambilu stiee cu cipurci pap pana lesin . | ||
yavrum Postat pe 22 Iunie 2009 17:22 |
||
fug vro doua ore sa-mi duc consoarta la cumparaturi... da' revin... pana atunci, wifo, vezi ca bagai ceva U2 la video-uri... daca te intere... si inca una din tinerete, un mercury de la mama lui, din zanzibar, fie el iertat pe unde-o fi acum... | ||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 17:23 |
||
waw Vidar, esti unul din rarele exemplare de soti care au rabdare la cumparaturi cu sotiile? Felicitari! | ||
susidallyama Postat pe 22 Iunie 2009 17:29 |
||
De la: susiyama, la data 2009-06-22 17:29:00waw Vidar, esti unul din rarele exemplare de soti care au rabdare la cumparaturi cu sotiile? Felicitari! pai normal sotu nu merge cu sotia la cumparaturii?????? |
||
yavrum Postat pe 22 Iunie 2009 17:38 |
||
nu, yav, sotia normala mere singura, dar cu cardul sotului...he...he... vidar... acu vede ochiu' meu ce si cum... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 22 Iunie 2009 17:43 |
||
merge, merge yavy dar nu toti au rabdare, eu la aia ma refeream si pt zacusca ai putea adauga vreo doua boabe de piper negru, cateva foi de dafin sa vezi ce gust bun vei obtine |
||
susidallyama Postat pe 22 Iunie 2009 17:45 |
||
De la: susiyama, la data 2009-06-22 17:45:42merge, merge yavy dar nu toti au rabdare, eu la aia ma refeream aha parca mai miroase ,cat despre cumparaturi eu merg regular cu el la cumparaturi ,daca este vorba despre haine ,aici eu nu am rabdare cu el pana nu probeaza 5 perechi nu se lasa |
||
yavrum Postat pe 22 Iunie 2009 17:48 |
||
mey, voua va e foame... io rad, sa mor.. cica slogan "o vrei pe Monica, semneaza pentru Nati Meir"..adeca..hi , hi.. |
||
kyra Postat pe 22 Iunie 2009 18:13 |
||
De la: susiyama, la data 2009-06-22 17:29:00waw Vidar, esti unul din rarele exemplare de soti care au rabdare la cumparaturi cu sotiile? Felicitari! susi, draga, nu prea am de ales... si nu sunt rar, chiar deloc... prin "carefura" si real e plin de urgisiti d-astia ca mine, care se invart precum catelusii plictisiti dupa stapan cand nu mai au chef de plimbare... da' eu am remediul meu... imi caut ce imi trebuie mie, ea isi ia de ale ei iar la de-ale gurii mergem amandoi pe raioane. |
||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 19:29 |
||
in-cre-di-bil... l-au dezgropat unii pe "nea gheorghe", unu' de s-a mumificat,si satenii se filmeaza cu el,isi fac poze...televiziunile buluc acolo,il asezara pe mosneag rezemat de o cruce,in cour pe o bancuta. Doamneeee! romania mereu surprinzatoare,romania tribala,arhaica sau cum pastele ma-sii sa-i mai zic. in-cre-di-bil.. |
||
iasomia Postat pe 22 Iunie 2009 19:30 |
||
Lasa Iasomica sa mai fie si la romani ca la altii e mai grele fetita. | ||
Aemulus Postat pe 22 Iunie 2009 19:31 |
||
mico, uitai sa bag rasu',ca io radeam sa stii...mie imi convine ca romanu' se cam pis-pis pe moarte.... ai draq, crez ca toti s-au dus acasa si si-au luat nevestele la maciuci ,dupa ce se pozara cu mumia... |
||
iasomia Postat pe 22 Iunie 2009 19:34 |
||
Romania superstitioasa, aia de crede in paranormal, minuni, moaste, zodii si Mama Omida, iaso... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 22 Iunie 2009 19:35 |
||
Maciuci, maciuci, da de care maciuci? | ||
Aemulus Postat pe 22 Iunie 2009 19:41 |
||
ei, si tu acum.. am gatat placinta, e la cuptor, am cativa romani fericiti p-aici.. |
||
kyra Postat pe 22 Iunie 2009 20:18 |
||
Doamne, ce tuna afara..wow , fulgere nenicu ! | ||
kyra Postat pe 22 Iunie 2009 20:42 |
||
kyrutza grija la ferestre... sa nu ne spui maine ca te-a atins traznetu' si ai ras 2 ore la luna! | ||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 20:58 |
||
stiu ei, satenii, ca nea gheorghe e fotogenic. si apoi ,ii fac o bucurie. l-au mai scos pe om la lumina si-l mai pun la curent cu barfele din sat. ce e rau ca fac o poza de grup? ha? | ||
si_totusi Postat pe 22 Iunie 2009 21:02 |
||
da, totusico, da' iti dai seama ce nashpa o fi de vaduva? daca o cheama nen'su Gheo la o spovedanie completa, fara optionale? ha? | ||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 21:07 |
||
horror d-ala.. | ||
kyra Postat pe 22 Iunie 2009 21:11 |
||
las, vidar ca de unde vine nea ghorghita , lumea e mai toleranta. le-a explicat sfantul petru cum e chestia cu pacatele si iertarile. sigur ii da a doua sansa vaduvei |
||
si_totusi Postat pe 22 Iunie 2009 21:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Marturisesc | 207 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
Votati albastreaua | 7 | De la: ameno 21 August 2010 11:18 |
TE IUBESC ! spus foarte usor | 10 | De la: michelle_ 21 August 2011 15:41 |
|
||
De ce e moale mamaliga??? | 189 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
relatie de prietenie cu Dumnezeu | 121 | De la: betty37 18 Aprilie 2011 15:12 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri