nenica... ca tot vorbeati de sistemu' medical.. auziti acilea titlu' zilei: criza grava de medici in inchisori: detinutii sunt indemnati sa sune la 112 pentru asistenta medicala... ai dracu' aia, i-au vazut pe parnaiasi ca dau buzna cu celularele pe linii fierbinti, si ce si-au zis?... ia dati nene si telefoane la salvare, daca tot va ustura dupa dus... |
||
zambil Postat pe 22 Iunie 2009 21:45 |
||
---|---|---|
asta-i sadism..sa le duci asistente la d-astia pusi la post prelungit..cum fac aia pa parnaie cand vad femeie..ha.. | ||
kyra Postat pe 22 Iunie 2009 22:12 |
||
eu crez ca mai curand neshte asistenti bucalati le-ar merge la pipota vietzasilor alora... bai, sa va spun un banc tare cu soldatii la infirmerie... |
||
|
||
zambil Postat pe 22 Iunie 2009 22:17 |
||
zi-l..vazusi parnaia pe dinauntru vreodata? acu` nu te gandi la prostii.. he..vietzasii, dap, aia sunt invatati cu lucruri pidosnice..dosnice |
||
kyra Postat pe 22 Iunie 2009 22:19 |
||
he he heee...auzi la ea,dragalasa...parnaia pe dinauntru?... nu e mare diferenta intre parnaie si un dormitor de soldatoi... doar ca parnaia e un pic mai colorata. |
||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 22:27 |
||
fii atenta acilea... cica vine intr-o zi generalu' in inspectie la unitate... trece pe la dormitoare, pe la sala de mese, pe la terenu; de instructie.. ajunge la infirmerie... aia, soldatii bolnavi, aliniati in pijamale la capu' patului... se opreste la primu: de ce suferi, soldat?.. de hemoroizi, sa traiti... si cum merge tratamentu'?... pai, betisoru', vata, tinctura de iod... si ai vreo dorinta de imbunatatire la tratament?... nu, sa traiti... merge la al doilea... tu de ce suferi, soldat?.. tot de hemoroizi, sa traiti... si cum merge tratamentu'?... pai, tot asa, betisoru', vata, tinctura de iod... si nici tu nu ai vreo dorinta de imbunatatire la tratament?... nu, sa traiti... tot asa la al treilea, la al patrulea... ajunge la ultimu', un prapadit galbejit si cu ochii-n fundu' capului... ia zi soldat, si tot cu hemoroizii?... nu, sa traiti... eu cu amigdalele.. si tratamentu'?... pai, tot asa, betisoru', vata, tinctura de iod... si nici tu nu ai vreo dorinta de imbunatatire la tratament?... ba da, sa traiti... daca se poate, sa fiu eu primu' la tratament... |
||
zambil Postat pe 22 Iunie 2009 22:28 |
||
mor...era acelasi betzisor ? mi s-au strepezit dintii.. |
||
kyra Postat pe 22 Iunie 2009 22:31 |
||
kyroaico... mie mi s-au strepezit dintii cand am vazut ce-i prin spitalele cu nume din romania... fusei pe la militar acu ceva luni de zile... nenica, era ca-n filmele alea rusesti cu batalia de la stalingrad, cand ii inconjurasera nemtii si-si mancau bocancii de foame... |
||
zambil Postat pe 22 Iunie 2009 22:35 |
||
megastire: pompierii au intervenit la un incendiu folosind fix 200 ml de apa sa stinga o cratita uitata pe foc... | ||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 22:37 |
||
zambilu`, stiu ce zici, cunosc militaru, de mi s-a urat cu viatza, ma duc cu al batrin la control p-acolo.., m-am odihnit ceva pe bancutele alea, cind oboseam.. |
||
kyra Postat pe 22 Iunie 2009 22:39 |
||
nea zambil... zici de ala central? doamne feri sa ajungi in Timisoara, unde ii parcheaza pe cei cu cancer... ca de tratat nici vorba! | ||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 22:40 |
||
i-auzi ia... poate ma intalnesc cu el p-acolo si punem de-o tabla, ceva, ca-ntre pensionari... zi-i ca le am cu zaru', ca-mi tremura mainile la fix.. | ||
zambil Postat pe 22 Iunie 2009 22:41 |
||
Da ce aveti fratilor de v-a apucat vorbitul de spitale? Mai bine ia spuneti-mi voi de niste cluburi ceva ca discoteci nu cred ca mi sunt de mult. |
||
Aemulus Postat pe 22 Iunie 2009 22:43 |
||
mai stii ? e tablagiu mosu` , toata ziua e in parc, bagabont.. | ||
kyra Postat pe 22 Iunie 2009 22:44 |
||
mica...clubul pensionarilor? mai o tabla, vorba lu' zambil, mai un tabinet... | ||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 22:45 |
||
Sheptic nene, sheptic si popa prostu', altfel nu vin in parc. | ||
Aemulus Postat pe 22 Iunie 2009 22:46 |
||
micabiso... s-au dus discotecile alea, fata... astia micii se duc la fitze, sa-si arate frezele si chilotii... cel mai cool e sa bubuie mzica si ei sa stea la gargara pe telefoanele mobile... numa' animatoarele mai danseaza acuma... |
||
zambil Postat pe 22 Iunie 2009 22:47 |
||
vidare, sa ajungi la Marius Nasta.. acolo sigur mori . noroc ca tata are medic bun, si ca om si ca profesionist.. Mico, imbatrinim ..chemarea pamantului.. Discoteca ? azi la teveu , o dadeau pe Delia si prietenul ei, tot la spital au ajuns, asa ca ce s-o mai iei pe ocolite.. |
||
kyra Postat pe 22 Iunie 2009 22:47 |
||
kyrutzo, marius nasta? pe unde? n-au avut ei onoarea sa ajung eu pe acolo... | ||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 22:52 |
||
V-ati tzacanit dragilor, imi pare rau sa spun dar se "citeste" pe mesajele voastre. Auzi la ei, spitale, mosi, moarte..... Baga nene o sirba d-aia sa scuture podelele ca romanu are singe in vene nu apa poluata. |
||
Aemulus Postat pe 22 Iunie 2009 22:52 |
||
aham... il gasii, mi-l arata gogu... | ||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 22:56 |
||
Vidare, e spitalul de pneumologie, pe la Eroii revolutiei, las` ca-i mai bine ca n-ai avut onoarea..pardon oroarea.. | ||
kyra Postat pe 22 Iunie 2009 22:56 |
||
micabis, corect era: romanul mai are si ceva sange prin rachia aia din vene...si mai are sange in pix atunci cand vine de la birt si isi pocneste nevasta | ||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 22:57 |
||
Ia luati de aici ca vad ca ati devenit romantici" http://www.trilulilu.ro/lescar/a589933d631d67 |
||
Aemulus Postat pe 22 Iunie 2009 22:59 |
||
bai... hai ca ma bag la un film... push... incepu' bine, cu paranormali d-astia... adorm mai usor... |
||
zambil Postat pe 22 Iunie 2009 23:00 |
||
sa mor .. iote-aci http://www.youtube.com/watch?v=uW-97LVadTY&feature=related |
||
kyra Postat pe 22 Iunie 2009 23:01 |
||
kyrutzo, fumez de la 13 ani si jumatate, mai precis prima tigara am aprins-o din capritz, din pamplezir, in vacanta de vara dintre clasele a 7-a si a 8-a... acum fumez cam 9 tigari pe zi, exceptand noptile albe... in momentul in care va trebui sa ajung printr-un loc de genul asta, ii voi scuti personal de cheltuieli cu mine si de chinuri pe copiii mei... eu, unul, am un motto: sunt curios ce-o fi pe lumea ailalta... ca pe asta am vazut destule! |
||
Thor Postat pe 22 Iunie 2009 23:02 |
||
toata lumea e darnica in seara asta | ||
pik_nik Postat pe 22 Iunie 2009 23:02 |
||
Sau poate una mai batrineasca: http://www.trilulilu.ro/inSEMNE/b0ffb940e62258 |
||
Aemulus Postat pe 22 Iunie 2009 23:03 |
||
somn usor mami... | ||
kyra Postat pe 22 Iunie 2009 23:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Credeti ca exista prietenie adevarata intre un barbat si o femeie? | 73 | De la: MonitaBonita 26 August 2011 15:26 |
reactia fiului meu ... | 11 | De la: utad 14 Martie 2010 18:34 |
Oare iubim mai mult pentru ca este interzisa relatia? | 23 | De la: kyra 4 August 2009 19:36 |
|
||
Boala care nu ma lasa sa ami traiesc viata | 142 | De la: garbo207334 8 Februarie 2015 20:54 |
fata blonda cu ochi albastri | 7 | De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:33 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri