Chestiunea zilei..

uff...

wife....imi pare rau de coana...sper ca va fi bine....
iaso....e misto senzatia cand citesti si iti cade cartea...apoi vrei sa o ridici si...neeeeee....somnul te cuprinde....
yav....baga mama zacusca la cuptor vreo ora-doua....
vidare...sa traiesti....stii tu de ce....
kyro.....berea ingrasa...

si pentru toti...aia lui terente e bine mersi la IML, in borcan, in formol, fleshcaciune intruchipata si tatuata..."f....bine si apasat"....nu e cine stie ce de lunga.....dar are un fi al naibii....am vazut-o cu ochii mei in '97 in muzeu....la stagiul de legala...si mai au astia acolo o mumie a unui soldat care si-a pus saracu streangu de gat.....moshu asta de la tv e mic copil....sa vezi mumia aia....ca te ia cu tremurici la greu...si coperti de carte facute din piele umana....
tutankhamon
Postat pe 23 Iunie 2009 00:37
asa, dom vidar, la somn. sa ai vise pufoase. las ca doamnele raman pe urec...pardon, pe maini bune.
pik_nik
Postat pe 23 Iunie 2009 00:37
hehe...Loredana a scos o carte... Sexting

"Hello! Sunt Lori si o sa va povestesc despre toale, pantofi, parfumuri, cercei, sclipici, genti, farduri, rujuri, da, da, da, de toate fleacurile astea care ne fac fericite, pentru ca, recunosc, eu una sunt dependenta de toate astea si �nca multe altele... si nu de ieri, de azi"

io zic ca musai ar trebui sa aiba un cont pe garbo
wife_de_zmeu
Postat pe 23 Iunie 2009 08:56
'neata copii..

ia bagati mami si voi o chestiune,ca io am un dolce far niente d-ala,crez ca de la ploaia asta...

dracia cu mumia e de groaza,o sa urle posturile straine ,va dati seama ce bine o sa ne faca la imaginea extrem de pozitiva pe care o are occidentu' despre noi?

ehe,he,he....
iasomia
Postat pe 23 Iunie 2009 08:58
wife,

facem telepatie...

fata..chiar ma gandeam azi-noapte, ca n-am avut somn neam,ma gandeam ca eu de ce am inaintat in varsta ..am mers f mult pe natural,nu folosesc fond de ten sau pudra..nu le suport,am senzatia ca nu am aer...

da' am o slabiciune pt ochi,p-astia ii fardez...in rest..nema zdranganele si sclipici...
iasomia
Postat pe 23 Iunie 2009 09:03
fetele... daca nu citeam presa, iar muream prost... iete nene tigan la viena...

http://www.youtube.com/watch?v=e4mc5R3xuLo&feature=related

hai, luati d-acilea, ca merge la cafea...
zambil
Postat pe 23 Iunie 2009 09:07
he...he...cunosc ideea, iaso...o femeie de bun gust niciodata nu o sa se fardeze ca o patachina

cunosc si eu doamne care se fardeaza dar merg pe stilul natural

eu pana si fardul de pleoape mi-l aleg din nuantele de bej

nici cand am fost tanara nu ma farbaleam cu albastru sau verde pe la ochii

culorile tari imbatranesc...
wife_de_zmeu
Postat pe 23 Iunie 2009 09:10
iote, mai...OTV-ul a iesit pe profit...un bulion de euro...io zic ca diaconescu asta nu e baiet prost...reuseste sa faca bani din prostia romanilor...he...he...
wife_de_zmeu
Postat pe 23 Iunie 2009 09:12
eu am un maroniu deschis,usor auriu..ala il folosesc de ani si ani....

nu m-am mai dat cu albastreala de pe la 22 dea ani.

m-am dat cu fond de ten la cateva petreceri si de fiecare data am facut acelasi lucru,m-am stres.

poate unde sunt si norocoasa,nu prea am riduri..sau pete..

dar mi-a venit in cap chestia asta, pt ca am pupat-o pe una ieri si mi-a umplut buzele de crema,bleah...
iasomia
Postat pe 23 Iunie 2009 09:15
zambilu'

multumesc,super...
iasomia
Postat pe 23 Iunie 2009 09:16
ioi, iaso...

pai nu stii cum se pupa doamnele ? cu buzele tuguiate, saruta aerul din dreptu' urechilor...he...he...

zambilu'...o dasi pe de-astea gitane de la prima ora ?

iasomico...tu te minunai de pelerinaju' la nenea ala mumificat...ca isi pun babele mana la gura cand vorbesc...iote acilea cum pica fetele in cour de datu' in carti si ghicitu' in cafea....
wife_de_zmeu
Postat pe 23 Iunie 2009 09:17
bre...

eu cand citii de florin niculescu prima oara, credeam ca-i vorba de vreun fotbalist, ceva... da' asta-i mai meserias decat fotbalistii...
zambil
Postat pe 23 Iunie 2009 09:20
wife

io nu stiu sa pup la misto,io pun ventuze,fata...
iasomia
Postat pe 23 Iunie 2009 09:20
he...he...iaso, tre' sa inveti sa pupi sofisticat

zambilu', cum a fost filmul ala la care te-ai uitat? push ala... ca sa stiu daca il mai descarc sau nu...merg pe mana ta...
wife_de_zmeu
Postat pe 23 Iunie 2009 09:23
tanti iasomia, stiu ca tu esti fata cu antrenul, ador si parfumul de iasomie, asa ca numai aici pot sa indraznesc.
stiu ca am inceput cu stangul pe aici. pentru mine e explicabil. o viata intreaga am facut asa. acum imi permit sa ofer celor pe care i-am deranjat, o bucatzica de suflet. de-al meu, deschideti cu grija!
http://www.garbo.ro/comunitate/pik_nik/video/show/7238/video-pik-nik.html

il dedic si celor pe care nu i-am deranjat. inca.
pik_nik
Postat pe 23 Iunie 2009 09:25
waifo...

fu usurel, de vara... ce-am retinut d-acolo e ca dakota fanning incepe sa sclipeasca a femeiusca... nu-i rea...

da' p-orma ma bagai la bourne supremacy... seria asta e mai tare decat orice james bond...
zambil
Postat pe 23 Iunie 2009 09:27
picnic,

buna sa-ti fie inima...
iasomia
Postat pe 23 Iunie 2009 09:29
ha...nu ai inceput cu stangu' nea pik...de unde iti veni ideea asta ?

nu stii cum se intampla si in real si in virtual ? nou venitii se simt outsideri...da' nu trebe' sa fie asa, ca e loc pentru toata lumea, mami...

las' ca mie imi place de tine, sa stii...

zambilu'...mi-e dor de un film bun, de-ala sa ma gandesc 3 zile la el...sa il intorc pe toate fetele...sa caut nuante...chestii subtile...ia da tu o sugestie acilea...
wife_de_zmeu
Postat pe 23 Iunie 2009 09:30
wife, spune repede ca ai glumit, pana nu-ti pierzi prietenii
pik_nik
Postat pe 23 Iunie 2009 09:32
ba nu zic deloc...ca io am sange in pix, mami...mie imi placi...si daca nu te place toata lumea, ce ? care ar fii problema ?

asta e o reactie fireasca...aia noi sunt priviti cu suspiciune, pana se dumireste lumea ce si cum...da' cum am zis...e loc pentru toata lumea...ca nu suntem club elitist acilea, sa avem drept de veto, care intra si care nu...
wife_de_zmeu
Postat pe 23 Iunie 2009 09:35
mai dau o data linkul direct. nici nu conteaza daca e alta interpretare, melodia asta e dumnezeiasca chiar cantata la trombon

http://www.youtube.com/watch?v=-XM9nA6zUpE&feature=related
pik_nik
Postat pe 23 Iunie 2009 09:38
noa, io va las, sunt depasit de subiectele momentului. trag o cearta pe yuppy si revin. nu uitati,

http://www.youtube.com/watch?v=-XM9nA6zUpE
pik_nik
Postat pe 23 Iunie 2009 09:58
nea zambil, ma bag si io in seama ca, deh, m-ai uns la sufletel cu linku' ala...

si sa mai stiti, dragii mei, ca rar gasesti prieten mai loial ca sarbul, femeie mai focoasa ca unguroaica si parvenit mai mare ca romanul cand da de bani, da' lautar si dansator mai mare ca tziganu' e aproape imposibil sa ginesti..
Thor
Postat pe 23 Iunie 2009 11:56
breeee... nea piknice, avataru' ala nou trebuia sa i-l dai lui kyrutza, nene! =))=))=))
Thor
Postat pe 23 Iunie 2009 11:59
vidare,

corect la toate punctele, nenica..

hai ca numai pe asta nu ma gandeam sa o fac..

http://www.youtube.com/watch?v=7d4BINif2wE&feature=related

are dreptate zambilu' maneaua trezeste in noi atavicu' ala...merge al draq pe la 2 noaptea, cand suntem dezbracati de tot ce e nobil in noi...
au talentatii lor..

bueyyy sa nu dati cu piatra...mi-e a ploaie ehe,he,he
iasomia
Postat pe 23 Iunie 2009 13:42
bre dom vidar, dupa ziua buna iti spun ca multi ar vrea sa se laude cu pozele mele. unii mi-au propus chiar alte mishtocanii, da' io-s om serios, dom'le.
pik_nik
Postat pe 23 Iunie 2009 13:49
wife

vine fata acilea ,ca face super-bussu stop...

nici eu nu stiu ce m-a apucat,cred ca am chef sa beau ceva...
iasomia
Postat pe 23 Iunie 2009 13:54
am venit, iaso...

zici tu ca ma spurca superbul ?
wife_de_zmeu
Postat pe 23 Iunie 2009 13:57
si eu te-as fi spurcat in locu' lui...

intrebi asa grozavie colosha?...
iasomia
Postat pe 23 Iunie 2009 13:59
din cauza ta...tu m-ai provocat

si oricum, ma apara anakin, nah...
wife_de_zmeu
Postat pe 23 Iunie 2009 14:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
in dilema ... din dragoste 37 De la: lizandra 10 Martie 2012 03:20
fata blonda cu ochi albastri 5 De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:16
laptic 1 De la: Alexandra_Dinu_1 1 Decembrie 2013 08:55
Eu mi-am rezolvat problemele aflati si voi daca sunteti interesati... 53 De la: pushika 15 Septembrie 2014 21:32
Boala care nu ma lasa sa ami traiesc viata 142 De la: garbo207334 8 Februarie 2015 20:54
Setari Cookie-uri