Chestiunea zilei..

buna seara, kyralino..si noapte buna...

hai un mos ene pe la gene delicios...
iasomia
Postat pe 23 Iunie 2009 22:31
De la: zambil, la data 2009-06-23 21:45:45vidare...

atacu' martienilor ala e demential, nene... eu cred ca l-am vazut de vreo patru ori...

ma uit la el acu' e pauza
Thor
Postat pe 23 Iunie 2009 22:31
De la: kyra, la data 2009-06-23 22:25:42dom vidar, faina melodia aia de la mata, aia a lu` nea Oldfield...

kyrutza, care din ele?
Thor
Postat pe 23 Iunie 2009 22:33
fratilor...io una nu am inteles porcaria aia de film cu martienii....desi imi place de jack nicholson de mor.....pur si simplu nu mi-a placut deloc deloc filmul....mneah....gusturile oamenilor....

wifo, "memoriile unei gheise" l-ai incercat dragoste?????
tutankhamon
Postat pe 23 Iunie 2009 22:50
De la: tutankhamon, la data 2009-06-23 22:50:37wifo, "memoriile unei gheise" l-ai incercat dragoste?????

sau "the notebook"
tulipe
Postat pe 23 Iunie 2009 22:58
out of africa

gladiatorul cu russel crowe

procesul - ecranizare Franz Kafka/1992/regia david jones/cu kyle maclachlan, anthony hopkins

la vie en rose/2007/oliver dahan/marion cotillard

p.s. i love you

if only
tutankhamon
Postat pe 23 Iunie 2009 23:01
Tut, eu astept sa inceapa Tom Jones cantarile.
Nicholson e fenomenal... mi-l amintescin Lupul, in remake-ul Postasul suna intotdeauna de doua ori, sau in filmul ala cu cele 3 vrajitoare... un deliciu. dar cel mai mult m-a impresionat in Oameni de onoare.
Thor
Postat pe 23 Iunie 2009 23:19
vidar...sa-l vezi in "zbor deasupra unui cuib de cuci", in rol de nebun....nu ca in realitate nu ar fi un pic tzaca....dar e un deliciu....nu degeaba a luat oscarul pentru rol....

si da....tom e singurul care merita in tot filmul....
tutankhamon
Postat pe 23 Iunie 2009 23:30
Ma repet dar cine ma baga in seama.....

Cautati fratlor filmul "The Onion"

Aemulus
Postat pe 24 Iunie 2009 04:38
hmmm,nea nicholson..unu' dintre preferatii mei...si sean connery ce cusur are?

dap..mi-a placut nicholson in Lupul,numa' ca in opinia mea a fost mai pt copilasi asa...
iar sufletelul mi l-a inmuiat definitiv in as good as il gets.

e minunea mea acolo..

http://www.youtube.com/watch?v=VLIzjMtkqLc&feature=related

ca in rest..are el roluri mai grele ,slava cerului...
iasomia
Postat pe 24 Iunie 2009 08:55
bai..o ignorati pe mica cu the onion ala?ia puneti mana si cautati-l...

ia sa bag si o chestiune Ca Cam am treaba.

mi-am fiert porumb,crez ca adusera astia boabe de afara,o boaba moaleee si dulce,al nostru e altfel..mai vartos...

hai...o zi misto sa aveti...
iasomia
Postat pe 24 Iunie 2009 09:09
iasomico, drept in inima m-ai lovit cu sean connery! e-he-he... daca as arata si io, la juma' din varsta lui, cum arata el acu'... atunci sa vezi gelozii si frustrari pe aici .

de talentul pe care il are in sange, (l-o fi supt cu laptele de la mamicutza lui) nici nu mai vorbesc!
Thor
Postat pe 24 Iunie 2009 11:22
dragilor, ca tot ramasei aseara, vreo 5 minute, cu sechele, va propun o nota mai vesela:

cica odata, pe vremea lui ceashca, intra un tip intr-o alimentara... cunoasteti genul ala, conserve peste conserve, gumela, bomboane de spart geamuri si in rest rafturi pline cu goluri, si o intreaba pe vanzatoare:
- Buna ziua, nu va suparati, aveti peshte?
- Ne pare foarte rau, nu avem!
- O.K., fetitza, atunci, de azi inainte, eu sunt peshtele vostru!
Thor
Postat pe 24 Iunie 2009 12:35

peshte ai ??
blanca
Postat pe 24 Iunie 2009 13:21
oitzo...vreun apropo.....ceva????
tutankhamon
Postat pe 24 Iunie 2009 13:45
care-i treaba fetelor? va incinserati de la caldura asta?...ehe,he,he..

bai, ma uit la nea gabi cotabita,stiam de acu' o luna ca tine o cura drastica,da' a slabit prea mult,zici ca are 70 de ani.

aveti grija..de la o varsta ne sta bine mai bucalati,stau ridurile alea departe,slabiti da' cat este necesar,nu exagerati...

iote ba! si transpira la fel cum transpira cand era grasut...ioi..
iasomia
Postat pe 24 Iunie 2009 13:55
sar'naaa iasomica!
Thor
Postat pe 24 Iunie 2009 14:06
ia sa bagam ca dormim pe noi:

ELEMENTUL CHIMIC "FEMEIA"

1.. DESCOPERITA: De mult timp de un chimist pe nume ADAM. Data descoperirii este necunoscuta.

2. SIMBOL: Fm

3. APARITIA IN NATURA: peste tot atunci cand nu o cauti si nicaieri atunci cand e cautata. De obicei, apare in locurile cu populatie umana.

4. OBTINERE: La inceput a fost preparata dintr-o coasta; cu timpul, insa, datorita evolutiei, se prepara din greseala. Cu toate ca s-au intreprins multe incercari, o sinteza a acestui element nu a reusit nici unui cercetator

5. GREUTATE ATOMICA: Se cunosc mai multi izotopi:
izotopul "snur" ( 45 kg ),
izotopul "dama bine" ( 55 kg ),
izotopul "forme pline" ( 65 kg )
izotopul "batoza" ( 100 kg ).
Din cauza acestor izotopi, elementul nu are un loc bine stabilit in sistemul periodic al elementelor.

6. RASPANDIRE. Se gaseste in natura, in stare libera sau in combinatii.
7. PROPRIETATI FIZICE: Suprafata este acoperita, in general, cu un strat de pudra. Se gaseste in patru stari de agregare:
stare amorfa (pana la 16 ani),
stare cristalina (16-35 de ani),
stare gelatinoasa (35-50 de ani) si
stare uscata (peste 50 de ani).
Aflat in starile cristalina si gelatinoasa, elementul fierbe la simplul contact, ingheata greu si brusc se topeste cand este bine tratat. Daca la inceput e dulce, o data cu trecerea timpului se acreste, devine amar si apoi otrava curata. Poate fi acru si la tratari nepotrivite. Daca e lovit, scoate sunete ascutite.
Poate crea multe dureri de cap. Spectrele sunt de la blond, roscat pana la negru. Se dizolva greu in lichide. Solubila in acid sulfuric
iasomia
Postat pe 24 Iunie 2009 14:09
8. PROPRIETATI CHIMICE: Liber, ataca inima. Combinat,ataca ficatul si
punga. Are o mare afinitate pentru metalele rare si pietrele pretioase (mai ales combinatii cubice cristaline ale carbonului) si absoarbe usor, in cantitati apreciabile, bauturi fine, prajituri si multe alte delicatese. Poate exploda instantaneu daca activitatile planificate nu au loc. O reactie violenta apare atunci cand e lasata in stare libera. Este un foarte bun agent reducator al finantelor barbatilor

9. INTREBUINTARE: Se intrebuinteaza mai ales in bucatarii si in dormitoare. Se mai foloseste ca podoaba, pentru ridicarea nivelului si, accidental, pentru inmultire. (Caz in care se produce o crestere in volum, cu centre de distributie a laptelui.) Este folosit pentru a
creste efectul estetic al masinilor sport.

10. METODE DE ANALIZA: Elementul in stare pura se inroseste daca este descoperit sau vazut in starea sa naturala. Se inverzeste in prezenta unui izotop cu insusiri mai bune.

11. ATENTIE LA FOLOSIRE! Fiind exploziv, elementul trebuie tratat cu multa atentie si delicatete si manuit cu multa indemanare. In caz contrar, este vai si amar de cel care o manipuleaza. Nu se recomanda manipularea de catre barbatii fara vigoare. Elementul "femeie" se serveste gol si trebuie agitat inainte de intrebuintare. In stare cristalina si gelatinoasa se poate utiliza atat la lumina, cat si la intuneric. In alte stari, numai la intuneric. Este ilegal (desi dorit) de a poseda mai mult de un izotop.

no..care l-ati primit deja,scuze...
iasomia
Postat pe 24 Iunie 2009 14:10
lasa mami, ca ne mai radem odata... asa-i cu pensionarii astia ca mine, de la o varsta, toate glumele ti se par noi...
zambil
Postat pe 24 Iunie 2009 14:23
Nu-i un apropo, nu m-am incins , nu prea am timp sa citesc ,fiindca scriu de la servici. Mi-a placut bancul , na!
blanca
Postat pe 24 Iunie 2009 14:23
zambilu'

lasa ba mami,mai aerisim...

oito,

asa mami..baga veselie...
iasomia
Postat pe 24 Iunie 2009 14:25
Pai io tot timpul is vesela . Si cand nu sunt
blanca
Postat pe 24 Iunie 2009 14:33
complicat,nu?...
iasomia
Postat pe 24 Iunie 2009 14:34
r�pectele mele, domnu' zambil
Thor
Postat pe 24 Iunie 2009 14:35
ce faci, dom' vidare?... cu treburi, cu treburi?...
zambil
Postat pe 24 Iunie 2009 14:39
daaa... ca de obicei

da' amu imi ling ranile, cica
Thor
Postat pe 24 Iunie 2009 14:41
nea vidare,

barbat esti tu,tutu?
iasomia
Postat pe 24 Iunie 2009 14:43
ziua buna, dragilor...

zambilu'...m-ai lasat aseara cu ochii in bezna, mami...io asteptam ceva recomandari de filme si tu nic...

chestiunea zilei la mine: cum pot scapa de plata facturilor ?
wife_de_zmeu
Postat pe 24 Iunie 2009 14:46
mdeh..

10 dadui si io..

eu am alta,m-a luat valul ieri, am luat bicicleta si mp3 lu' asta mica,ma doare o ureche ca la balamuc... de la muzica aia..
iasomia
Postat pe 24 Iunie 2009 14:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
fata blonda cu ochi albastri 5 De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:16
surse de re_surse, 12 De la: comoaramea 17 Mai 2010 00:55
Oare iubim mai mult pentru ca este interzisa relatia? 23 De la: kyra 4 August 2009 19:36
M-a parasit pentru ca sunt slaba! 96 De la: garbo_1567 23 Decembrie 2013 01:19
Greu cu dragostea asta.. 18 De la: garbo_407018 30 Ianuarie 2016 19:20
Setari Cookie-uri