zambil! unde esti mosule? fii atent acilea: m-am dat otaraica in pat ca sunt tare beteaga,butonam telecomanda..si am nimerit pe culturalu' lu' matale,am vazut si eu faza cu scena.. am ras de m-a luat burta,ce naiba te scarbisi asa? acum fie vorba intre noi..pe cat facem pariu ca baietii aia..tenorii de cantau..aia in blugi si tricouri.. pe cat punem pariu ca erau cordacii lu' profele alea bete?.... la aia cu trandafiru' am crezut ca mooooor de ras..in-cre-di-bil.... |
||
iasomia Postat pe 4 Februarie 2009 15:08 |
||
---|---|---|
miau, pai..aia fara ciolan este traditionala,ca taranii erau amarati ,iar porcu avea doar patru picioare. baga o ciorbita de cartofi cu zeama de varza..sa iti treaca greata aia..daca zici ca stai prost cu portofelu'... |
||
iasomia Postat pe 4 Februarie 2009 15:12 |
||
sa traiesti iaso ! deci ciorbitza zici ?? ah !zeama de varza am rezolvat-o deja ! nu de alta ,dar ma linsau colegii daca veneam fara ! |
||
|
||
rasarit Postat pe 4 Februarie 2009 15:27 |
||
totusico, fara niciun apropos,pe bune asa s-a intamplat...nu-mi venea sa cred...atatia copii acolo,si cantau babele alea despletite cu aere de fete mari,bleah. |
||
iasomia Postat pe 4 Februarie 2009 15:30 |
||
...ei chiar mi-ati trezit curiozitatea { sper sa nu mi se traga de aici ! } asa ca ma duc acasa si pun si eu mana pe telecomanda. tv cultural ,zici ? dar ma asteapta??" misiunea" ceea?? |
||
rasarit Postat pe 4 Februarie 2009 15:33 |
||
miau, pai da..se spune ca aia a omorat pisica... nu stiu daca o sa mai dea reportaju' respectiv,nu pierzi nimic..exista si reportaje kitch..din pacate... |
||
iasomia Postat pe 4 Februarie 2009 15:37 |
||
iasomica, stiu ca e asa.faceam si eu haz de necaz e un lucru pe care-l stiu bine. ne ducem cu cei mici, pe la dif .concursuri. ne depuncteaza si daca un cuvintel e schimbat din cantecul original. ce sa mai zic de costume, pasii de dans sau specificul zonei folclorice de unde prezentam programul. si nu e rau dar vezi, in loc sa mearga la astfel de manifestari formatiile care merita si care au luat premii in concursurile de profil, apar pe shushelele mapamondului, niste alde neica nimeni care, inafara de talentul de a fi neamul cuiva sau nevestele prietenilor_amicilor_din_copilaria unor bosi de pe la cultura, alt merit nu au de asta vezi lalaind niste specimene care habar nu au sa citeasca un solfegiu sau se zbenguie niste copii pe scena si talentul lor e dar nu exista. acasa, stau astia ce stiu, ce muncesc, ce au tremurat de frig si au suferit de foame prin holurile salilor de spectacol pana le-a venit randul sa urce pe scena. si inghipuiti-va cand sunt sute de formatii si organizatorii nu organizeaza nimic gandit, cand totul e haus, cand nici un program nu se respecta, cam cat stai in picioare ca sa nu mai zic ca, nici cazari nu avem cand mergem cu ei. dormim pe la manastiri- ca e pe degeaba- sau chiar in autocar. cultura nu da nici un ban, scolile nu au de unde, comunitatea locala are dureri in coate ca sa sponsorizeze copiii. totul din saracie si numai din banii parintilor. de multe ori, mi-i mila de ei cand din r... fac bici si-i vedem cu premii. vai de noi si vai de ei.premiantii infometati, nedormiti si obositi. premiul? ma refer la cel national, credeti ca e in bani ( macar sa-si ia instrumente muzicale sau costume) , excursii, tabere, iesiri in lume? nicidecum. o diploma si atat. si aceea , vai de capul ei. in strainatate, merg valorile imbuibate nu necajitii nostri de prunci |
||
si_totusi Postat pe 4 Februarie 2009 16:02 |
||
scuze. am scris mult. dar e zona discutiilor , care ma doare cel mai mult | ||
si_totusi Postat pe 4 Februarie 2009 16:03 |
||
pai de ce iti ceri scuze? asta chiar este o "chestiune" a zilei... vorbesti din interioru' sistemului, si lucrurile nu-s deloc roz... |
||
iasomia Postat pe 4 Februarie 2009 16:08 |
||
fetele... asta-i chestiunea zilei?... auzi neic-acilea ce zic astia la ziar... ca sexu' oral e profilactic in cazurile de cancer la san... ai dracu bagabonti, pusera ochii pana si pe femeile suferinde... |
||
zambil Postat pe 4 Februarie 2009 16:15 |
||
la cultura? niste handralai pusi pe considerente politice care ,nu fac altceva decat sa pape banii aiurea cum sa dea ei bani unde trebuie si la cine trebuie? cine mai face turism prin toate colutrile pamantului? pentru ca ,trebuie sa mearga si cu ceva cantecele sau ceva ce tine de faptul artistic, isaileaza niste aiureli. oricum, nimeni nu-i intreaba de sanatate i-a luat cineva la rost pentru prestatiile artistice la nivel de sat neelectrificat? s-a interesat cineva vreodata ce fac si cum fac ei? au fost luati de urechile lor de magari pentru ca au facut tara de ras, prin programele prezentate? nimeni. pai, iuhai bade. trai pe vatrai cu fonduri imense |
||
si_totusi Postat pe 4 Februarie 2009 16:18 |
||
shito... eu crez ca tu si aia de la ministeru' culturii aveti pareri diferite despre actu' cultural... daca dadura ei shushea aia la tv e pt ca au considerat-o ca lumea, nene... nu vezi tu pe la televizor ca prostimea-i la moda?... he, he, he... |
||
zambil Postat pe 4 Februarie 2009 16:22 |
||
numai greseli am. nu mai modific. ptiu, ce m-am nervat. hai mai,zambil ca , la oral e mai uman tine de limbi nu-i matematica se trece mai usor si cu note mai mari |
||
si_totusi Postat pe 4 Februarie 2009 16:23 |
||
zambil, sa vezi ce se apuca nebunele sa cante la flaut...valei,e groasa.. |
||
iasomia Postat pe 4 Februarie 2009 16:24 |
||
ne, ne, iasomica, nu stii. nu flaut. ocarina cu gusa ca tot suntem la capitolul folclor |
||
si_totusi Postat pe 4 Februarie 2009 16:26 |
||
iaso, fata... la femei e suficient sa fraieresti una... si alelalte dau buzna singure... te doare capu'... |
||
zambil Postat pe 4 Februarie 2009 16:27 |
||
copilasi , da invers? adicatelea barbatii nu se fac bine de nimic daca...;) pai asta-i dreptate? trebuie sa aprofundeze astia...ce e valabil pt unii,poate fi valabil si pt altii,nu?... |
||
iasomia Postat pe 4 Februarie 2009 16:30 |
||
zambile,zambile.. se bulucesc,ha?..... seara buna ,copilasi... |
||
iasomia Postat pe 4 Februarie 2009 16:58 |
||
faza la protv, la stiri... la craiova, hotii de morminte desfac un cavou si incearca sa jefuiasca un mort proaspat.... familia descopera profanarea... protv ia un interviu... - eu sunt fiul decedatului... - condoleante!... - multumim la fel!!!... mare ti-e gradina... |
||
zambil Postat pe 5 Februarie 2009 08:15 |
||
|
||
si_totusi Postat pe 5 Februarie 2009 08:20 |
||
na! ca si-a schimbat totusi avataru',ce imagine sexi..crez ca simbolizeaza zodia pestoaicelor. da' nu-mi dau seama...fatuca aia ..mmm! ce coapse are! are chilotei sa nu?.... |
||
iasomia Postat pe 5 Februarie 2009 08:20 |
||
zambile, mami..e groasa rau! nu mai inteleg nimic, la emisiunile de divertisment invitate doar mumii..gen israela,m.nitu...manelisti,dementi.. ati vazut petrolu'? e deja dat.... avea o anexa secreta...nu stiu ce contract.. bai! trebuie sa tratam cu indiferenta draciile astea ,ca e jale... |
||
iasomia Postat pe 5 Februarie 2009 08:25 |
||
n-am zis ca o zi il tin? cuvantul e cuvant. da, e zodia pestelui. vine acusica ziua pestoaicelor | ||
si_totusi Postat pe 5 Februarie 2009 08:26 |
||
totusi, e cam albastra fatuca aia cred ca a murit demult... ne luam de sexinico ca isi da chilotii jos..si asta a ta.. nu are nici chiloti,si se mai vede si ceva mai sus acolo... |
||
iasomia Postat pe 5 Februarie 2009 08:31 |
||
ci ma nervezi.....nu-i moarta, fata albastra e de la apa. ...si unde ai vazut tu, pesti sa aiba chiloti? |
||
si_totusi Postat pe 5 Februarie 2009 08:34 |
||
iaso... e an electoral, mami... romania devine twilight zone... nu vezi?... guvernu' ne propune penal dupa penal pt pozitia de ministru de interne... recuperarea unei zone petrolifere care de fapt nu ne mai apartine e prezentata drept o realizare a politicii externe romanesti... gorbunov ataca geanta cu bani in timp ce facea flotari la o sala de sport de langa sediul politiei brasovene, iar o perchezitie la el acasa dezvaluie legaturile cu furtul de arme de la ciorogarla... ce mai, dosarele x... he,he,he |
||
zambil Postat pe 5 Februarie 2009 08:37 |
||
shito.. acu-ti vazui poza... parca esti pacienta de-a lu' dr.g aia de pe discovery... dupa o pana de curent... |
||
zambil Postat pe 5 Februarie 2009 08:43 |
||
zambil, eu sunt intr-o zi d-aia.. in care sunt obosita si nu mai inteleg nimic,parca nu mai are repere tara asta...este in haos.. imi spun ca intodeauna se poate mai rau,sunt multumita ca ai mei au locuri de munca care nu vor fi amenintate..etc totusico, ti-au dat astia salariu? |
||
iasomia Postat pe 5 Februarie 2009 08:43 |
||
se aude ca oprescu candideaza pt presedentie,mare ti-e gradina doamne! adevaru' e ca.. pana acum ca primar "a realizat" niste chestii de mare angajament: un carnat care sa intre in catea recordurilor..si a zapacit centru' de sarbatori..cica a facut "mica viena"bea lumea vin fiert pe strada..oare sa mai prinda aberatiile astea la mase? si asta cum a iesit primar? a prostit lumea ca a plecat din psd..ehe,he,he... si astia sunt la putere acum....cine zice mai ca nu avem de ce sa ne distram? suntem in patria absurdului... |
||
iasomia Postat pe 5 Februarie 2009 08:54 |
||
De la: zambil, la data 2009-02-05 08:43:00shito.. ce lume rea , domle ! gata n-am mai pus nik |
||
si_totusi Postat pe 5 Februarie 2009 09:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce ne enerveaza? | 10302 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:25 |
De ce e moale mamaliga??? | 189 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
PRIETENII MEI | 17 | De la: lilioara 25 Decembrie 2009 20:31 |
|
||
ce pot face?? | 8 | De la: Freya__ 16 Februarie 2011 17:12 |
bai ....vedeti imi caut si yo un amic de 12 ani exista paici ? | 8 | De la: Helen29 10 Decembrie 2009 12:25 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri