'morning care e chestiunea zilei azi ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Iunie 2009 10:16 |
||
---|---|---|
waifo... am vazut aseara revolutionary road ala... este fenomenal... cel mai bun film vazut de mine in ultimul an... vrei sa reflectezi la desertaciunea vietii?... ia de te uita acilea... iar winslet si di caprio abia acum isi dau adevarata masura actoriceasca... titanicu' ala era inghetata pe batz.. |
||
zambil Postat pe 25 Iunie 2009 10:19 |
||
zambilu, vz ca mi s-a descarcat si mie...am sa ma uit... zici ca e cu dicaprio ? ioi, bine ca mi-ai spus ca e bun, ca altfel nu ma uitam...mie titanicu' nu mi-a placut deloc...si de atunci am o reactie de respingere a lu' nea caprio dar daca spui tu ca asta e bun, ma uit sigur merci, zambilu'... |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Iunie 2009 10:24 |
||
waifo... di caprio e un actor excelent, care promitea inca din adolescenta... pacat ca l-au distribuit astia pe succese comerciale, da' omu are un potential urias... iar winslet e o garantie pt filmele care te fac sa rontzai din cerebel... |
||
zambil Postat pe 25 Iunie 2009 10:27 |
||
de acord, zambilu', dar titanicul ala mi s-a parut atat de comercial...de-acolo mi-a venit reactia...imi amintesc ca la un moment dat ma incrancenam toata si cand o auzeam pe celine dion cantand... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Iunie 2009 10:30 |
||
eu ma incrancenez de fiecare data cand o aud pe celine dion cantand... | ||
zambil Postat pe 25 Iunie 2009 10:31 |
||
mda...ia niste acute.... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Iunie 2009 10:35 |
||
mie mi-a placut la un moment dat mult de tot...acu' am mai evoluat si eu... | ||
iasomia Postat pe 25 Iunie 2009 10:37 |
||
iaso, cum ai rezolvat ciresele alea ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Iunie 2009 10:37 |
||
cu agrafa,pt ca nu-mi place nici sa le mutilez,un ac d-ala pt coc... am facut o gramada de dulceata in primavara asta:cirese,visine,capsuni.. |
||
iasomia Postat pe 25 Iunie 2009 10:39 |
||
arunca un borcan de-ala de capsune si la mine... va sa zica te-ai copt pe aragaz aseara... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Iunie 2009 10:42 |
||
buna dimineata, dragilor, ca dupa fusul orar de la mine acum e dimineata! wifo, cred ca pretena mea allexanndrra mi-a bagat ceva gandacei pe topicul de mi-ai dat linkul. postez in draci si nu apare nik :D :D :D |
||
Thor Postat pe 25 Iunie 2009 10:42 |
||
'morning, vidar...ce bombani tu acolo, mami ? ai trojani ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Iunie 2009 10:46 |
||
daaa... da' numa pe interviul ala sexy de-l posta fatuca. sau mi-o fi pus nevasta-mea ceva in net azi? hmmm.... |
||
Thor Postat pe 25 Iunie 2009 10:49 |
||
problema mare, neicusorule... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Iunie 2009 10:50 |
||
neata fratilor.....hi hi...si eu care vroiam sa citesc si eu interviul ala sexy...noroc ca m-am abtinut.... | ||
tutankhamon Postat pe 25 Iunie 2009 10:53 |
||
pai l-ai citit aseara... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Iunie 2009 10:54 |
||
chestiunea zilei...de fapt....daca ma gandesc eu mai bine e o chestie de dat cu capul....dar, in fine....mai fratilor.....chiar nu se poate face nimic cu toantele astea care deschid topice aiurea si nu se stiu exprima???? ca ma umplui iara de draci de dimineata asa..... | ||
tutankhamon Postat pe 25 Iunie 2009 10:55 |
||
wifo...topicul de aici da....dar mai era o sdresuta a unui site strecurata pe aici.... | ||
tutankhamon Postat pe 25 Iunie 2009 10:56 |
||
a...gata....sorrry...acu m-am prins.....sunt tuta,....recunosc....gata...nu dati tare....dar iar nu am reusitr sa adorm mai devreme de ora trei azi-noapte si iara imi cracanez greu ochii si mintile... | ||
tutankhamon Postat pe 25 Iunie 2009 10:57 |
||
neah...ele mor de plictiseala, ori au polite de platit...isi fac 3, 4 conturi...cine stie ce determinari le mana ? nu dau fata... neah...m-am razgandit...daca nu vrei sa dau, fa o cafea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Iunie 2009 10:57 |
||
ce faci tutanko, vrei sa te razboiesti cu adminele?... au si ele taskurile lor, lasa-le sa-si faca lectiile... | ||
zambil Postat pe 25 Iunie 2009 10:57 |
||
wifo....una cafa....vineeee....daca nu o dau pe aragaz.....ca mi-e un somn de-mi rup falcile, dar "creerul" e up...daca apuc sa ma trezesc, pas de mai dorm.... | ||
tutankhamon Postat pe 25 Iunie 2009 11:00 |
||
nu vreau sa ma razboiesc cu nimeni tata zambile...dar ma enerveaza de mor sa vad cum noii veniti nici macar nu stiu sa se exprime.....ca sa nu mai spun ca au un tupeu si sar la gatul oricui ca tigrul in spatele prazii.... | ||
tutankhamon Postat pe 25 Iunie 2009 11:02 |
||
mey, ca o fomeie gospodina ce sunt... ma duc sa ma uit la filmu' de care mi-a zis zambilu'... o zi frumoasa sa aveti |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Iunie 2009 11:03 |
||
si tu... | ||
tutankhamon Postat pe 25 Iunie 2009 11:05 |
||
ce facushi, tuto, io am murit la lovilutie in '89 ca sa vii tu cu cenzura amu? cum adica sa se faca ceva cu alea de deschid topicuri pe nashpa? pai nu facem noi destule pentru ele? |
||
Thor Postat pe 25 Iunie 2009 11:11 |
||
pentru ele????...mai bine pentru admini....ca ei iau banii...si le merge frate.....la cate toapice dashchise la shto....... a..si nu vin cu cenzura, doanne fereste...pai io cum mai rad dreaq in fiecare dimineata si seara...de cine?!?!?!?..... | ||
tutankhamon Postat pe 25 Iunie 2009 11:14 |
||
"Stirile ProTV Teroare in Iasi! Lupta pe viata si pe moarte intre 11 studenti! Vezi VIDEO Wed, 6/24/09 29KB " nu stiu de unde naiba m-am procopsit cu un "abonament" din asta pe mail, la spam-uri, de la stirile protv. nu ma dezabonez inca pentru ca, in prostia lor induiosatoare, is haiosi rau cand gasesc cate un titlu de news. ia uitati-va colea sus, ce le trecu' prin cap. de la 11 putzoi cu o bere in plus la bord s-a ajuns la "teroare in Iasi". in ritmul asta maine voi primi ceva gen "shaolin provoaca ferentariu' " iar poimaine "genocid la vintzu de jos: cutitu' s-a-nfipt in gatul victimei dupa ce a ricosat din splina vecinului".. |
||
Thor Postat pe 25 Iunie 2009 11:18 |
||
e grele..... | ||
tutankhamon Postat pe 25 Iunie 2009 11:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Am ramas fara prieteni si fara viata sociala | 6 | De la: Tzantzarika 1 August 2009 23:56 |
Ingerii lui Daniel | 1 | De la: Saxon 21 Noiembrie 2010 10:38 |
Articolul care mi-a placut | 127 | De la: Freya__ 4 Septembrie 2011 14:45 |
|
||
cicinel | 14 | De la: tutankhamon 10 Februarie 2010 22:11 |
dusmanie | 14 | De la: CARMENMIRELA 4 Iulie 2015 20:50 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri