'neata, printeso.. da'sunt naspa.. fata,eu nu eram fan michael,da' deloc...dar nu pot sa nu-i recunosc meritele,om-spectacol...si un bun compozitor...printre altele,cred ca de la lipsa de somn sunt cam sensibila... e deranj pe cer,si eu eram azi-noapte la 2 pe cnn,n-am stat niciodata la ora aia pe postul respectiv...o fi vreo planeta in expansiune...ioi,hai ca ma inveselesc.. vine o zi cand toti dam coltu',ce florile mariei.. |
||
iasomia Postat pe 26 Iunie 2009 09:04 |
||
---|---|---|
o fii batranetea, fetitza, de nu putem dormi...aia care se apropie, desigur... nu stiu tu, dar eu ma cam intrec cu cafeaua...ar trebui sa o las mai moale...ioi, era 4 dimineata si bantuiam prin casa ca un zombi... ioi, cat zahar am pus in cafea, o sa dau in diabet... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Iunie 2009 09:08 |
||
e nasol te simti a doua zi ca un cour ,depinde...acu', uneori dorm trei ore si ma simt minunat.. au fost cam multi morti in ultimul timp..la draq... |
||
|
||
iasomia Postat pe 26 Iunie 2009 09:10 |
||
pai ce sa zic...ma clatin ca o barza chioara...am gresit si dozajul de zahar in cafea...acu' trebuie sa astept sa se faca alta...frumos inceput de zi... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Iunie 2009 09:16 |
||
woman, sunt necazuri mai mari pe lumea asta.... vazusi?fatuca aia ne ameninta ca nu mai scrie pe garbo,unde pui ca nici nu se bucura ca ne-a cunoscut. am vrut sa scriu acolo,dar un ignore cred ca este mai indicat. |
||
iasomia Postat pe 26 Iunie 2009 09:18 |
||
am vazut si eu...lume necajita, iaso...parca mi-e si mila cand vad de-astia | ||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Iunie 2009 09:24 |
||
mie nu.. |
||
iasomia Postat pe 26 Iunie 2009 09:27 |
||
'neata ! Pe mine vad ca m-a atins vestea asta ... nu fiindca eram neaparat fan dar mi se pare ca ultima parte a vietii lui n-a prea fost infloritoare . Cu toate sacandalurile alea cu presa , cu problemele pe care le avea din cauza operatiilor ... m-am tot intrebat ce trebuie sa fii fost in spatele disperarii de a arata altfel decat te-ai nascut . |
||
blanca Postat pe 26 Iunie 2009 09:27 |
||
oito, toti astia atinsi de geniu au o doza de dementa. si apoi, in mare parte era vina doctorilor... |
||
iasomia Postat pe 26 Iunie 2009 09:32 |
||
pai s-a nascut negru, a vrut sa se transforme in alb si a murit maimutza. acu, despre morti, numa' de bine. sit tibi tera levis. a, si buna dimineata, doamnelor si dom' ovidiu |
||
pik_nik Postat pe 26 Iunie 2009 09:35 |
||
E o mare pierdere pentru lumea muzicii moartea acestui artist. Dupa ce s-a anuntat o revenire in luna August in Mare britanie cu 50 de concerte s-au vandut toate bitele in cateva ore. Se vehiculeaza ca pastilele pe care le lua erau steroizi pentru fortificare musculara, nu mai facea fata antrenamentelor de dans... Din cate am mai citit, se spunea ca deja avea pregatite si cateva piese noi tot pentru acel concert de revenire... Din pacate, asa cum s-a spus mai sus, ultima perioada de viata i-a fost practic irosita. S-a iscat scandalul cu pedofilia, plus divorturile pe banda rulanta (Anne-Marie Priesly, Debbie Rowe), urmasii acestuia pe care ii crestea singur, falimentul... sunt multe. A cazut in marea "depresie estetica" si a vrut din ce in ce mai multe operatii la nas, pometi, sprancene... Pacat... mare pacat... Am fost si sunt un mare fan! |
||
Romeo_Ex Postat pe 26 Iunie 2009 09:41 |
||
romica fani sau nu...ne pare rau la toti. te inteleg... |
||
iasomia Postat pe 26 Iunie 2009 09:42 |
||
ca sa raman in registrul asta morbid...iote ce zic astia...ca Alzheimer s-ar putea transmite ca o patologie infectioasa... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Iunie 2009 09:53 |
||
no hai ca deschise o fatuca topic,ma apuca depresia...ioi woman.... | ||
iasomia Postat pe 26 Iunie 2009 09:56 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-06-26 09:35:45pai s-a nascut negru, a vrut sa se transforme in alb si a murit maimutza. acu, despre morti, numa' de bine. sit tibi tera levis. Omul si-a dat seama ca nu era intru totul acceptat doar pt ca era negru! In anii lui de glorie pun pariu ca ai fi vrut sa arati macar 15% ca el! Tot respectul ca a avut curaj sa se "transforme" in alb! Nu cred ca ar fi avut careva curajul sa cheltuiasca o avere si inca ceva peste pt cercetari in depigmentarea avansata a pielii. I-a reusit! Din pacate era doar inceputul depresiei... Si maimute, domnu' suntem cu totii!!! Unii poate mai mult decat altii si asta numai prin vorbe si gesturi! Ia vezi, oglinda ta ce spune? |
||
Romeo_Ex Postat pe 26 Iunie 2009 09:56 |
||
las-o bre asa. iti inteleg si-ti respect durerea, da' incearca sa intelegi ca fiecare are dreptul la opinie. | ||
pik_nik Postat pe 26 Iunie 2009 09:58 |
||
nu stiu daca stiti,da' omu' avea si un cancer de piele,si se spune un mare vitiligo ...maine-pomaine aflam ca draq nu era atat de negru... imi pastrez parerea,michael a fost o victima a doctorilor...te arunca javrele pe panta asta ,si devii dependent de tot soiul de chestii..droguri,operatii,etc.. |
||
iasomia Postat pe 26 Iunie 2009 09:59 |
||
am vazut-o, iaso... da' nu imi bat io capu' sa postez acolo ceva...mi se pare penibil, parol... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Iunie 2009 10:00 |
||
cocos, unii deschid topic in functie de ce se discuta pe forum...necajiti si ei.. |
||
iasomia Postat pe 26 Iunie 2009 10:03 |
||
bai frate...nu mai pooot.....a murit michael......am trecut peste asta......dar si farah fawcett?......nu se ppoooateeee!!!! | ||
tutankhamon Postat pe 26 Iunie 2009 10:03 |
||
eu am aflat de abia o ora si inca nu mi-am revenit, e o mare pierdere, a fost un geniu al muzicii. Imi pare tare rau pentru ca asteptam sa revina si speram la inca un concert la Bucuresti, nu pot sa cred ca a murit atat de tanar! | ||
ana02 Postat pe 26 Iunie 2009 10:07 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-06-26 09:58:57las-o bre asa. iti inteleg si-ti respect durerea, da' incearca sa intelegi ca fiecare are dreptul la opinie. de unele chiar m-as lipsi! |
||
Romeo_Ex Postat pe 26 Iunie 2009 10:07 |
||
exact iaso, lume necajita.. tuto, yeap...ziarele noastre deja abereaza despre ryan o'neil, ca retraieste filmul love story...prostii de-astea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Iunie 2009 10:08 |
||
De la: iasomia, la data 2009-06-26 09:59:53nu stiu daca stiti,da' omu' avea si un cancer de piele,si se spune un mare vitiligo ...maine-pomaine aflam ca draq nu era atat de negru... Nu era cancer malign. Erau anumite portiuni din piele care redevenisera maronii si aratau ca niste pretuberante in relief. De la ultima operatie ramasese cu o bacterie care ii altera derma si epiderma... o bacterie de piele care poate avea consecinte grave. Obtinuse un tratament si din cate am mai citit reusise sa o indeparteze tot prin operatie si sa faca un transplant de piele pe portiunea vatamata (dc nu ma insel tot de nas era vb). Continua cu dansul si repetitiile cu cateva zeci de dansatori pentru marele come-back! Eu am impresia ca dozajul medicamentos a fost luat voit.... |
||
Romeo_Ex Postat pe 26 Iunie 2009 10:14 |
||
eu de Farah nu stiam .... trist | ||
blanca Postat pe 26 Iunie 2009 10:15 |
||
romeo, sa ne intelegem, te poti lipsi de opiniile tale, poti da cu ele de garduri, e strict treaba ta. daca altii nu ti le impartasesc, nici nu-i poti impusca, nici degetele nu le poti taia. poti foarte simplu sa ignori ce nu-ti place, si asa iti economisesti si energie, eviti si starile neplacute, in plus ramai si cu o imagine, falsa sau nu, de inteligent:) de acord?;) |
||
pik_nik Postat pe 26 Iunie 2009 10:16 |
||
yeap, mielushel...62 de ani...cancer... mey, da' ce ziceti de nea crinu ? cica se insoara cu adina valean |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Iunie 2009 10:18 |
||
romeo, ochii la iasomia. vad ca incepura astia sa-i spele imaginea,moartea pt el este o izbavire,in fond ..ce ajunsese? un suflet prizonier intr-o carapace diforma... o sa renasca prin muzica lui,lumea o sa-l redescopere. a suferit fff mult in ultimii ani,acu' se odihneste..si va fi vesnic,pt ca stilul lui este de unic. sa se odihneasca in pace. |
||
iasomia Postat pe 26 Iunie 2009 10:21 |
||
pikule...calmo...iar o dai cu oistea....nu te mai grabi....romeo e un tip ok, e vechi.....daca tie nu-ti placea michael, nu fii rautacios, te rog.... |
||
tutankhamon Postat pe 26 Iunie 2009 10:22 |
||
Romeo, urat ce spui.Putina toleranta n-a facut nimanui rau | ||
blanca Postat pe 26 Iunie 2009 10:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ajutati-ma sa castig un concuirs...plzzzz !!! | 1 | De la: dana92 24 Iulie 2009 01:29 |
TE IUBESC ! spus foarte usor | 10 | De la: michelle_ 21 August 2011 15:41 |
conteaza virsta | 308 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27 |
|
||
nu inteleg ce se intampla........... | 27 | De la: DaMarkus09 25 Iunie 2009 21:49 |
bai ....vedeti imi caut si yo un amic de 12 ani exista paici ? | 8 | De la: Helen29 10 Decembrie 2009 12:25 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri