Chestiunea zilei..

amu iau o margareta (popular spus ochiul boului) si trag cate o petala, ma prinde?, nu ma prinde?
angel_oldmit
Postat pe 26 Iunie 2009 14:57
sigur n-ai uitat sa te impiedici?
pik_nik
Postat pe 26 Iunie 2009 15:03
mda..

ce faceti mami acilea?relationati,relationati?..
chestiuni ale zilei nema?

ia ca ma uitai la un virusolog d-ala celebru,vorbea despre vaccinu' impotriva cancerului de col uterin,ala de trebuie sa-l faca fetitelor..

am ramas masca,cica le ofera imunitate doar pe durata a 5 ani,si este recomandat sa fie facut la varsta frageda,pt ca vezi Doamne,poate li se face fetitelor de sex mai de timpuriu asa.

pai..poate copila mea nu-si incepe viata sexuala devreme,presupunand ca si-o incepe la 18..ce face?

adica cum mai?sa bag vaccinu' ala in copil ,care este valabil DOAR 5 ani??
varsta la care este recomandat este de 9 ani, si cu 5 ??
14 ani!

bai neneaca asta sigur este facut ca sa mai imputineze din viitoarele mamici.
javrele draq....
iasomia
Postat pe 26 Iunie 2009 15:11
angel, angel!... ti-am mai spus eu...

cand te-o prinde si ti-o da masca aia jos, nu stiu zau! si-i pacat de tine, asa de tinerica...

hai mai bine cu noi la o si lasa prostiile alea! ca bine le mai zice si piku!
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 15:13
iasomico, pai unde, sora mea, loc pentru 6 miliarde de oameni cat se preconizeaza ca vom fi peste vreo 5 ani?
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 15:14
dar apropos de inceputul vietii sexuale devreme: am vazut cateva fetite care au nascut la 14 ani. ba chiar una dintre ele nici nu apucase sa isi faca bolentin, de umbla ma-sa ca disperata.

PS: va dati voi seama din ce fel de familii sau natiuni conlocuitoare cu abilitati lautaresti proveneau...
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 15:16
asa mami... da-le peste proteza la infami...

ia sa va bag si eu o soparla... michael jackson a murit demult, de pe cand ii cadea nasu'n farfurie ca la leprosi... acuma astia organizeaza funeralii la vreo clona din alea multe, ca avea si asta ca ceausescu...

nush' de ce, da' eu de cand am auzit de seria aia de j'de mii de concerte am intrat la banuieli... aveam eu asa o convingere ca nu mai da omu' pe pipota nimic, pt ca nu mai era el... cel mai usor e sa ascunzi adevaru' cand creezi un idol cu moaca permanenta de masca...
zambil
Postat pe 26 Iunie 2009 15:17
bre vidare, daca tot patinati pe langa subiecte p-acilea, aveti grija neica la proba de perechi, ca poate va inteapa cu barba nerasa vreo mascata d-asta...
zambil
Postat pe 26 Iunie 2009 15:24
nea vidare,

lasa ca bunele noastre pe timpuri se maritau de la 15-16 ani,si vorba ceea, nu erau rrome d-alea...
vaccinu' asta este o facatura de zile mari...

zambilu',

ba mami si eu m-am gandit,cand a vorbit ultima oara parca nu era el...am avut o senzatie ciudata.

industrie ce vrei?

tre' sa scoata parale...l-au pastrat ca solutie pt criza....
iasomia
Postat pe 26 Iunie 2009 15:24
De la: zambil, la data 2009-06-26 15:24:10bre vidare, daca tot patinati pe langa subiecte p-acilea, aveti grija neica la proba de perechi, ca poate va inteapa cu barba nerasa vreo mascata d-asta...

zambil.... vrei pe cautate?....yo ma risc dar tu?
angel_oldmit
Postat pe 26 Iunie 2009 15:27
mdea...

eu crez ca experimentu' ala pe care-l lauda romeo a cam esuat... si nu de-acuma... de cand a disparut regele pop in spatele hainelor si palariei...
zambil
Postat pe 26 Iunie 2009 15:27
angeeeeeeeeel, considera ca am zis de barbi si barbi!
pik_nik
Postat pe 26 Iunie 2009 15:28
consider ce ma duce capu pik nik
angel_oldmit
Postat pe 26 Iunie 2009 15:30
he he... barbi nerase zici? cam greu sa ajung la o astfel de concluzie, avand in vedere limitele...

in ce priveste ideea cu MJ, nimic nu e nou sub soare. doar luminile si oglinzile sunt puse tot altfel...
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 15:31
iasomico...

ce facusi mami, lasasi geamu' de perete sa ne batem de muste p-acilea?...
zambil
Postat pe 26 Iunie 2009 15:31
angel
fetita,nu te supara pe mine...

daca cauti relationare de acest gen,eu zic sa ne cauti pe alte topice....

nu-mi plac lalaielile astea...
iasomia
Postat pe 26 Iunie 2009 15:32
zambil, MJ a fost un produs de marketing cum rar se mai gaseste. as putea sa pariez ca de abia acum se va scoate adevaratul purcoi de bani de pe urma lui...
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 15:35

deschideti mami o cafenea,acilea stam si noi cand vrem sa discutam ceva cat de cat...stiti ca sunteti bineveniti.

postarile astea gen chat, nu ma incanta...
iasomia
iote ce zice la gazeta...

"Aproape dou� treimi din gospod�riile statelor UE sunt �n proprietate, iar Rom�nia de�ine primul loc. �n timp ce germanilor le place s� stea mai mult �n chirie, 96% din rom�ni sunt proprietari, arat� o statistic� Eurostat."

ne-am dat deaq...prea multa boierie pe noi

de unde or fii scos ei procentul ala de 96% ?
wife_de_zmeu
zambilu'

ioi mami...

wife,

da' fata ..avem o fixatie....
iasomia
Postat pe 26 Iunie 2009 15:36
dap...fixatia proprietati, iaso...care, nu-i asa...e un moft

pai, la ce chirii se practica in romanica, mai bine platesti rata la banca
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Iunie 2009 15:38
De la: iasomia, la data 2009-06-26 15:32:32angel
fetita,nu te supara pe mine...

daca cauti relationare de acest gen,eu zic sa ne cauti pe alte topice....

nu-mi plac lalaielile astea...

Ma scuzi, iasomie pt impertinenta mea de`a aparea aci si yo si a va strica linistea....sincer nu caut nimic, nu relationez, pe romaneste, nu caut nimic de agatat doar glumeam, daca am suparat pe cineva sorry, asta sunt alta mama nu mai face.... cat despre lalaieli si cautatu pe alte topice...ia obliga-ma sa vad cu se face asta...chemi ajutoare?...intr-un cuvant nu ti-am avut treaba asa ca........
angel_oldmit
Postat pe 26 Iunie 2009 15:38
gata, mami, ca acum se poate discuta serios.

iaso, cum au decurs ostilitatile azi, la bac?
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 15:39
tocmai plec de lka servici si mai vb mai incolo, nu fug raman sa raspund.....sa aveti o zi buna!
angel_oldmit
Postat pe 26 Iunie 2009 15:40
ce ziceti de asta?
"Anticoruptia si cei 40 de politisti-spagari din Constanta. Aproape o treime din efectivele Politiei Rutiere Constanta, respectiv 40 de angajati, din care 4 civili, acuzati ca ar fi primit spagi consistente pentru trecerea cu vederea a infractiunile comise in trafic de soferi �cu pile�, au fost �saltati� ieridimineata, din locuintele lor, de ofiteri anti coruptie"
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 15:42
wife,

imi vine lumina astazi...sa te tii...
adevarul este ca ador sa am propietatea mea,poate unde am stat ani buni in casa altora...

vidar,

ala mic e cu mandra,au iesit la aer nitel,nu am aflat nimic inca.

angel,

stai linistita,nu mai raspunde
iasomia
Postat pe 26 Iunie 2009 15:43
vidare...

proprietatile alea au fost cea mai mare jmecherie post-comunista, nene... i-au pus pe amarati sa-si cumpere casele pe care tot cu banii lor le-au facut... in felul asta au luat de doua ori neshte bani si i-au mai si prostit be bizoni ca au apucat si ei ceva din averea lu' ceasca...
zambil
Postat pe 26 Iunie 2009 15:45
cu proprietatea la romani e o problema veche. cati erau proprietari pe vremea lui ceashca?

dupa 90 cand s-au dat pe "nimic" normal ca toti s-au inghesuit sa cumpere cutiile de chibrituri in care erau locati.

acu sa te tii, apropos de taxe, utilitati etc.
eu am noroc ca de vreo 6 ani am centrala in apartament si in loc de 5-6 sute de ron pe luna, pe timp de iarna, la caldura, platesc doar 250-300 gazul cu care ma incalzesc si se gateste.
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 15:47
he...he...ioso...io m-am scapat acu 2 zile...am platit cateva bulioane la lumina...da' nush de ce atat de mult...becuri economice am, 3 televizoare am, da' cat pot consuma alea ? masina de spalat spala in fiecare zi, da' e de clasa A

e o nebunie cu facturile astea...

stai ca s-au indurat astia sa vina sa imi instaleze telefon fix, ca avem nevoie de fax...sa vezi si acolo factura...

pe cuvant, am momente cand ma ia capu'

si mie imi place ca am casuta mea...nu sa ma dea proprietaru' afara cand are chef
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Iunie 2009 15:48
zambil,

aceeasi problema a fost si cu asa zisele certificate de actiuni...
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 15:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Caut iubita in Dej 4 De la: Anonimus007 13 Ianuarie 2018 09:40
....e vina mea? 18 De la: quasaria 19 Decembrie 2009 19:45
Am indragostit de cel mai bun prieten .... 26 De la: Ciresica 12 Iunie 2011 07:49
vindecare de iubire 41 De la: Elle2011 21 Ianuarie 2011 19:30
Foaia de pe stalp ( varianta moderna a gazetei de perete) 164 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
Setari Cookie-uri