Chestiunea zilei..

bai nea vidare...

nu stiu cum dreacu de te bucuri tu, ca eu am neshte amici care-si blestema zilele ca si-au pus centrala d-asta de apartament... acu' platesc cam de doua ori cat mine pt caldura si apa calda, bashca stau cu paltoanele pe ei ca sa faca economie...
zambil
Postat pe 26 Iunie 2009 15:50
zambilu' la un apartament mai merge centrala aia...da sa incalzesti o casa de 172 mp e durere...acu' 6 ani plateam cam 6 milioane...

noroc ca n-am stricat sobele...si-am trecut inapoi pe lemne
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Iunie 2009 15:53
wife,

multumesc lu' al de sus,nu am avut frica facturilor niciodata..insa am inceput sa ma oftic de la un timp,10 mil pe luna numa' utilitatile...

plus crapau'..ca bagam la bani in potol ,parca am fi draq GROPI...
iasomia
Postat pe 26 Iunie 2009 15:55
zambil, hai ca iti spun:

in primul rand in sibiu nu prea mai exista centrale d-alea de cartier de vreo cativa ani. aproape toata lumea a trecut pe microcentrale de apartament inca de prin 2000, au mai ramas racordate la termo doar bloacele alea de anl si probabil mai putin de 10 bloace d-alea vechi.

incalzesc fara economie iarna, dar am termostat in cea mai rece camera, unde am setat pe 23-24 de grade ziua si 20-21 de grade noaptea (fiind electronic are vreo 4 perioade pe ore, zilnic).

merge bine pentru ca eu nu am asteptat programul lui peshte prajit pentru reabilitarea blocurilor... acum 3 ani mi-am izolat eu apartamentul, nene, gospodareste, pe exterior, cu polistiren de 10 cm si pardoseala pe dedesupt (ca stau la parter) cu polistiren de 5.
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 15:56
si cu certificatele alea...

macar aia a fost pe fatza, nene... nu le-a dat decat neshte hartii, pe care le-au rascumparat prin mafiile tiganesti...

voi credeti ca degeaba s-a umplut romanica de regi si imparati tuciurii?... le-au dat nas cand au facut bisnitze-mpreuna... cu camatarii aia a fost semnalu', sa stie ciorogarla cine-i sefu', ca si-o luasera-n cap cu cine nu trebuia...
zambil
Postat pe 26 Iunie 2009 15:56
iaso, nu e vorba numai de asta

da' ma gandesc ca traim dreaq degeaba...uita-te la noi...tragem ca vitele toata viata, tot orizontul nostru se limiteaza la tembelizor...stiri, mai ales mondene...siroape de filme...

viata asta mai inseamna si altceva decat facturi, rate, etc...

sunt atatea de vazut si noi nu miscam din casa...ca nu avem bani...mama ei de viata
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Iunie 2009 15:59
zambilu, inca ceva la centralele astea de apartament:

apa menajera nu o incalzesc pana fierbe, ca atunci o amestec cu apa rece ca sa o suport si e ineficient. o incalzesc doar cat sa nu ma opareasca atunci cand fac dus, dar nici sa nu fie la temperatura corpului.
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 15:59
wifo, apropos de atatea de vazut:

acum cativa ani le-am promis copiilor ca ii duc in grecia la mare daca iau oaresce rezultate la finele anului scolar si numai DUPA ce vad tot ce e de vazut in romania. drept urmare abia acum 4 ani i-am scos pentru prima data din tara. pana atunci i-am carat peste tot pe aici.

stii ce mi-au spus cand i-am dus sa vada parthenonul? ca la noi e ceva mai mult de vazut decat niste bolovani.

e drept ca au ramas cu ceva, dar si ei au avut dreptate in felul lor...
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 16:03
mda...mie mi-a placut mult grecia...am vizitat desigur si obiectivele turistice...dar mai mult am bantuit prin locuri in care turistii nu prea merg...

eu ma gandeam mai mult la starea de spirit pe care o ai atunci cand vezi ceva care te umple de frumos...
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Iunie 2009 16:07
ioi, ce tacere...

gata? v-ati plictisit ?
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Iunie 2009 16:16
si tacerea e un raspuns (?)

da' atunci cand se aude mai tare
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 16:20
nu vezi fata ca doinesc?
nici gand sa ma plictisesc.

pai la mine acasa acilea?
iasomia
Postat pe 26 Iunie 2009 16:23
vidare,wife

anu' asta unde plecati in concediu?...
iasomia
Postat pe 26 Iunie 2009 16:28
noi, nicaieri...n-avem bani de concediu...mai avem de lucru la casa...izolatie exterioara...diverse...

sper sa ajungem si noi la mures...macar un week end

bre vidar...cand e festivalul rockului la periam port ?

tu, iaso...unde mergi anu' asta ?
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Iunie 2009 16:36
iasomico,

de unde concediu, surioara, ca luna viitoare tre' s-o tai in filipine cu munca si mi se ridica pana peste gat cu umblaturile.

asta e al doilea an in care nu pap conced'
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 16:38
bai, voi ziceti acolo, ca eu mai plec, mai vin...

eu m-as duce-n grecia, ca tot pomenirati... pusei ochii pe lesbos, ca n-am chef de maneleala pe la halkidiki sau paralia...

e cam greu de ajuns cu masina, da' stau dracu' linistit, sa-mi tiuie greierii seara printre tufele de mirt...
zambil
prin tara woman,

trebuie sa-mi vad niste rude,nu le-am vazut demult,vocea sangelui..pe la unguri,pe la olteni...si otara la bai ,batranetea deh..
iasomia
wifo, pai nu a fost?

anyway, nu mai stiu ca am plecat cam de multisor de acolo, da' sursele de informare inca le mai am
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 16:39
zambilu'

sa nu fii zgarcit ,sa ciulesti bine urechile,sa auzim si noi cum taraie greierii aia...
iasomia
Postat pe 26 Iunie 2009 16:42
zambil, dau neshte telefoane, ma interesez, si daca MAI merita, iti recomand Olimpic Beach. e la doi km de paralia, pe faleza, e drept ca e plina de rumani da' e lipsita de manele... sau, ma rog, de aia tre' sa dau telefoanele, ca nu ti-o recomand daca intre timp s-a infestat.

acolo era liniste si nu erau "posibilitatile de distractie" (a se citi maneleala) din paralia.

PS: si daca ti se face de fructe de mare sau peste, in doi timpi si trei miscari ajungi la pescaria din capatul paraliei

Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 16:43
Update: mai nou vad ca si skyathosul l-au invadat... si nu cu drumetiile alea de o ora pe plaja...
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 16:44
nene, n-auzirati ca mi se puse pata pe lesbos?... cica au una dintre putinele plaje cu steag albastru, iar locul e mai mult un sat... nema hoteluri, nema discoteci...

asta vreau, nene... sa stau la masa cu-n uzo in fatza si sa ma benoclez la linia orizontului...
zambil
Postat pe 26 Iunie 2009 16:48
zambilu'...iote ce-am gasit de lesbos : Cel mai usor se ajunge cu masina. Se va merge pina la Ayvalik, in Turcia, adica 806 kilometri, iar de acolo se poate trece in Lesbos cu feribotul

vidar, sigur ca am fost, da' nu mai tin minte in ce luna era...batranetea, deh...

iaso...ma bucur ca poti sa pleci...merge si soacra ?
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Iunie 2009 16:48
vidare...

pai citisi si tu ce cetii si eu... da pana ajungi la ayvaliku' ala te-apuca cu lesin...
zambil
Postat pe 26 Iunie 2009 16:50
sorry, wife... c-aveti moace la fel daca nu-mi pun ochelarii...
zambil
Postat pe 26 Iunie 2009 16:51
he he heee... nene zambil, pai nu degeaba spusei io de olimpic. steag albastru au si acolo, de cativa anisori... nu e nici macar sat, da' aici m-ai prins: e mai mult un cartier numai de pensiuni si e cam inghesuit.
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 16:51
wife,

poate ma apuca dracii si merg in grecia in lesbosu' lu' zambilu',sa-i torn in pahar....
cred ca e mai ieftin decat o saptamana la bai la noi,la tratament.

acu' lasand gluma la o parte,avem niste amici care ne bat la cap sa mergem in turcia,poate schimb macazu'

fara baba ,wife...
iasomia
Postat pe 26 Iunie 2009 16:52
zambilu...batranetea, mami...inteleg...

iaso...ma gandeam io ca fara soacra, da copii ? ei vor sa mearga cu voi ? ca stii cum sunt plozii astia...he...he...

si daca tot te bate gandu' cu lesbosu' ala, vezi sa nu strice zambilu bunatate de uzo, sa nu-si toarne apa in el...
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Iunie 2009 16:55
daca zici de stat la masa si de benoclat la orizoante, atunci nu-i de matale ce-ti spusei io

hmmmm... un satuc, ai? mda, asa da, daca nu ai nevasta care sa te traga de maneca sa o duci la shompinguri... mai ca as pleca si io acu'!

iasomico, este mai ieftin, fara vraja, dar ce e mai important e faptul ca acolo nu platesti ca sa isi bata joc de tine chelneru sau receptioneru pe banii tai.

pentru ei este o onoare - chiar daca de fatada, dar reusesc sa te "pacaleasca" - faptul ca le-ai calcat pragul birtului sa mananci.
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 16:55
wife,

copiii abia asteapta sa ramana singuri,maciuci,chestii..

vidar,

si eu ma gandesc din ce in ce mai mult ca merit un pic de relaxare altfel...
iasomia
Postat pe 26 Iunie 2009 16:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pleaca copilul la facultate ----cum ne descurcam cind e doar unul singur 1 De la: garbo005849 12 August 2009 13:48
gandire 25 De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:36
ce ne pasa de cei de laga noi,noua sa ne fie bine!bunul crestin... 19 De la: luptatoareacurajoasa 3 Mai 2010 23:00
Exista oare cev aintre noi? 73 De la: eu_geminy 16 Mai 2011 00:17
buna 11 De la: dor72_ 7 Februarie 2012 16:13
Setari Cookie-uri