iaso...ai dat-o rau pe politica...dar unde e prietenul zambil ? totusico...pune repede un avatar, ca ma deprimi, scumpo... |
||
prometeus_969 Postat pe 5 Februarie 2009 09:52 |
||
---|---|---|
offff, sa incerc sa bag si ceva pozitiv:respir,traiesc,sufar,ma bucur,iubesc....e? ce zici de asta?... a! si mi-am luat urzici si ghiocei.... si pun acu' de niste urzici cu usuroi mult ,si mamaliguta... mmmmm! ma ia cu lesin de pofta... |
||
iasomia Postat pe 5 Februarie 2009 10:33 |
||
bingo !!! urzici ! astea trebuie sa fie ieftine ,nu ?? o idee ieri ,una azi ,uite asa iese omul din criza ! |
||
|
||
rasarit Postat pe 5 Februarie 2009 10:38 |
||
iaso...ai sa faci o criza de fiere de la usturoi... miauniko...tu ai ramas fixata cu mancarea ieftina... totusicoooo, ce faci draga? tot aia cu manuta tinuta trendy? |
||
prometeus_969 Postat pe 5 Februarie 2009 10:40 |
||
pai ,iaso ,de ce zici soro de oprescu tu ca doar carnatul ...o fost de mare angajament ..?? pai guinness-ul veni si pt mosi craciuni !!?? ai mai vazut atatia mosi in bucuresti ???pana la oprescu??? |
||
rasarit Postat pe 5 Februarie 2009 10:44 |
||
pai mai prome , nu asa-i trendy ? fiecare cu ce-l doare ??? |
||
rasarit Postat pe 5 Februarie 2009 10:45 |
||
miauniko...totusica are un standard, scumpo...mai bine spune tu cu ce te-ai imbetit ieri...ha? | ||
prometeus_969 Postat pe 5 Februarie 2009 10:47 |
||
miorlau, nu am mai fumat de aseara de la ora 22,incerc sa ma las de fumat... sunt nevricoasa! ce "ma contrazici" tu colosha?ha?... te apuca rasu'-plansu' pisico.. cand vezi ce se intampla..parol.. |
||
iasomia Postat pe 5 Februarie 2009 10:48 |
||
iaso...ati innebunit cu fumatul asta...si anakin s-a lasat... scumpo...da' de ce vrei tu sa te lasi? ha? ca "e" bune... |
||
prometeus_969 Postat pe 5 Februarie 2009 10:50 |
||
vad ca anakin zice ca s-a lasat de 5 ani,ce tot zici acilea? trebuie sa ma las....ma ustura in piept.... |
||
iasomia Postat pe 5 Februarie 2009 11:00 |
||
De la: prometeus_969, la data 2009-02-05 10:47:18miauniko...totusica are un standard, scumpo...mai bine spune tu cu ce te-ai imbetit ieri...ha? eu ziceam de mine !cu mancarea... ,,,era vorba de un chef de ziua mea ... dar acu ...s-a dus ! si cheful si mahmureala { care intre noi fie spus ,,,nu era chiar mahmureala ,ci oboseala !} |
||
rasarit Postat pe 5 Februarie 2009 11:02 |
||
s-a lasat, s-a luat... tu esti o femeie tare, iaso, daca poti sa te lasi fara tratament... oof...ca noi suntem dependenti de tigara si cafea...ma uit la michelle cum pazeste filtrul acum...asteapta sa se faca macar o cana...intra in sevraj de la lipsa acuta de cafea... iaso...sa citesc ziarele on-line? sau nu merita? ca nu mai vreau sa pird timpul aiurea... |
||
prometeus_969 Postat pe 5 Februarie 2009 11:04 |
||
'somico , eu m-am lasat de un an si jumatate !!! dar te inteeeleeeggg !!! ca sa nu simt asa acut lipsa tigarii...pt un timp m-am lasat si de cafea !!! dar ,,,daca VREI poti !!!! |
||
rasarit Postat pe 5 Februarie 2009 11:08 |
||
pro, nu cred ca ai nevoie de tratament,trebuie sa faca click acolo undeva.... miau, dap..e naspa rau la cafea... sa vedem..deocamdata ma tin bine,dar la draq! nu am nici 24 de ore... in schimb.. stiu ca pot... |
||
iasomia Postat pe 5 Februarie 2009 15:14 |
||
mda... a mai murit o babuta,inca o victima ..au plimbat-o de la un spital la altu'.. crescuse in mine o sila imensa cand am vazut stirea,apoi am stat,m-am uitat si am tras niste concluzii: 1 astia acum stau pe holurile spitalelor si filmeaza la camera de garda,poate au norocu' sa moara vreunu'..s-a lansat o moda. 2 batranei totusi i s-ai facut niste injectii,i s-a dat o reteta,intrebarea este:a luat ea medicatia cand a ajuns acasa? ma uitam la fiul ei,a spus printre altele:aseara a mancat f bine,pai...sunt boli la care nu trebuie sa "mananci f bine".. da' medicatia?medicatia si-a luat-o??? deja parca seamana a vanatoare de vrajitoare!in alergatura asta pt rating,prea se da cu toti doctorii la gunoi! mai da-i draq ca salveaza si vieti...sute,mii,milioane! se intampla si accidente! sistemu' e bolnav! da' nu-mi da nenica non -stop nenorociri! e prea mult! moooama! ce-mi vine sa fuuuumeeeez! |
||
iasomia Postat pe 5 Februarie 2009 16:06 |
||
iaso...auzi ce intreaba G...cat esti de agitata pe o scara de la 1 la 10 ? 14? cat priveste ratingul...ai dreptate...meseria de jurnalist a picat in derizoriu. cred ca sufar eu de mania conspiratiei...dar deja mi se pare ca ni se servesc tot felul de stiri de-astea...cu un scop...ca sa avem ce macina si discuta...si sa scapam din vedere chestiile putrede... ehee...sistemul ticalosit, vezi bine... totusico...ce topic? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Februarie 2009 16:23 |
||
pot sa rad, aici? ca, acolo, la religie nu am cum. am mai luat-o eu pe cocoasa pe un topic asemanator . asa ca haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaa | ||
si_totusi Postat pe 5 Februarie 2009 16:27 |
||
woman, stau cu pachetu' de tigari in fata nedesfacut...binenteles! asa ma las mai usor..cand privesc dusmanu' in ochi.... 20... |
||
iasomia Postat pe 5 Februarie 2009 16:51 |
||
iaso...esti tare...20 si te uiti in timpul asta la pachet? iubito...e clar...eu sunt slaba...si dependenta hi, ma cheama michelle, si sunt dependenta de tigara... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Februarie 2009 17:36 |
||
hi, michelle... | ||
zambil Postat pe 5 Februarie 2009 17:39 |
||
ehee...zambil, pezevenghiule...si tu esti in club? mama masii...ca tot zic ca ma duc sa fac iar tratamentul ala cu biorezonanta...cheltui eu 100 de euroi, da' am sa fiu ca o fata mare... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Februarie 2009 17:43 |
||
wife (ca asa iti zice in buletin!)... eu ma lasai, da' mai vin din cand in cand sa vad cum se chinuie viciosii... |
||
zambil Postat pe 5 Februarie 2009 17:46 |
||
ha...sadicule... opa...acu' vad...m-a sters "pretenu'" jupanu de la prietenie...cred ca a luat radiera totusicai... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Februarie 2009 17:52 |
||
ia sa bag un banc, sa le veselesc pe fumatoare... Se intalnesc doi cunoscuti: - Iti plac femeile urate? - Nu. - Dar cele care beau si fumeaza? - Sigur ca nu. - Dar cele care nu stiu sa gateasca? - Nici atat? - Atunci de ce te intalnesti cu sotia mea?! |
||
zambil Postat pe 5 Februarie 2009 17:59 |
||
zambil...zambil...da' unu cu blonde nu sti? ca mie imi plac la nebunie bancurile cu blonde...eu am fost blonda, fiica-mea e blonda... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Februarie 2009 18:09 |
||
wife... astea de fumeaza toate-s brunete... |
||
zambil Postat pe 5 Februarie 2009 18:17 |
||
bueyyyy! io ma las de fumat acilea...sa zica banc cu blonde cand gazda e blonda?... |
||
iasomia Postat pe 5 Februarie 2009 18:17 |
||
iaso... hai mami ca nu zic... cum o sa zic eu tocmail la tine acilea?... vrei sa-mi pun toate blondele-n cap?... |
||
zambil Postat pe 5 Februarie 2009 18:20 |
||
iasomico...da' tu esti blonda naturela? ca daca nu esti, nu se pune... poa' sa zica de blonde... zambil, da' ce ai mami cu anila ? am incercat sa prind ideea de pe topicul ala si nu am reusit...ce vrei...am fost blonda... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Februarie 2009 18:28 |
||
buna dimineata, iaso...cum stai cu fumatul? sper ca nu ai cedat ispitei, si nu ai fumegat la cafea. sunt invidioasa pe tine...ca poti... stiu ca asta ar trebui sa facem si noi. uite, eu cand m-am trezit am constatat ca nu am decat o tigara in pachet, si deja rezist de o ora. nu ca vreau, dar mi-e lene sa ma duc sa cumpar. |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Februarie 2009 09:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Buna sa-ti fie inima. | 2 | De la: garbo085400 8 Mai 2010 13:32 |
caut | 2 | De la: mcrinelam 10 Ianuarie 2010 13:02 |
relatie serioasa | 16 | De la: nelly05 1 Octombrie 2009 13:26 |
|
||
nu stiu ce sa mai cred:( | 7 | De la: crys14 20 Decembrie 2009 12:52 |
chiar suntem o tara de hoti, criminali si violatori? | 172 | De la: gianiblue 22 Noiembrie 2009 09:56 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri