mdea...cica sunt 4 hoteluri mari si late in lesbos...la nici 2000 de kmp cati are...zic ca e bine... da' io stiam ca are 5 orase importante...la o socoata sumara inseamna ca un oras e fara hotel ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Iunie 2009 16:59 |
||
---|---|---|
ioi, iaso...singuri acasa... yeeesss !!! | ||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Iunie 2009 17:00 |
||
wifo, e bine pana ajung primele 2 autocare de rumani sindicalisti pan' la urma cum fu cu concertul ala? daca imi amintesc eu bine, cand lucram in zona ta, prin luna mai trebuia sa stabilesc dispozitivele la periam. |
||
|
||
Thor Postat pe 26 Iunie 2009 17:03 |
||
n-am mai fost demult, mami...ca italia, ca ne-am luat casa, ca am pus termopanu'...da' cand ma duceam, singura desigur... ...ioi... anul trecut a fost in august uite ca acum dadui pe goagal...cica anul asta nu se mai tine...recesiunea, deh... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Iunie 2009 17:06 |
||
pai daca si anul asta e la fel, o sa afli tu, ca doar esti la o aruncatura de bat... da' mai sun si eu pe "vecinii" aia ai tai, de au lucrat cu mine, sa intreb. daca aflu ceva, iti spun. putin probabil sa renunte copilashii aia care veneau de obicei |
||
Thor Postat pe 26 Iunie 2009 17:10 |
||
vidare acu' citii,pleci in filipine? ai net acolo? |
||
iasomia Postat pe 26 Iunie 2009 17:10 |
||
ma uitai la posibilitati de cazare... la lesbosu' ala... gasii neshte cascioare de inchiriat... pana-n 300 de euroi pe saptamana, ditamai spatiu pt doi insi, curticele, vedere la mare, chestii... iar eu sunt mort dupa pestoaice si ce dreacu se mai taraie pe fundu' marii, asa ca daca mai vazui prin pozele alea si-o carciuma cu caracatite puse la uscat pe sfoara, ala am fost... m-am hotarat... |
||
zambil Postat pe 26 Iunie 2009 17:12 |
||
am net la hotel... daca intre timp nu au intrat si aia in criza. cel putin anul trecut cand am fost ultima data aveau ma duc pentru niste contracte, nu stau decat o saptamana sau doua. daca ma lasa fara net, trec shushaua in singapore la sor'mea si tot gasesc io o tzeava. |
||
Thor Postat pe 26 Iunie 2009 17:13 |
||
bravo, dom zambil... auzi, da' erai chitit pe lesbos, sau doar cochetai cu ideea si oscilai ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Iunie 2009 17:14 |
||
waifo... eu in vacanta vreau sa stau linistit, soro... asa ca investigam insulele... si imi cazura ochii pe zakynthos si pe lesbos... poponauti si lesbiene, deh, da-n grecia cam peste tot e la fel... iar la zakynthos ala nu e ce vreau eu, e plin de engleji betivi p-acolo... |
||
zambil Postat pe 26 Iunie 2009 17:17 |
||
iasomico, asa ca las dreaq baile si fugi cu nea zambilu, ca acolo-i trai neneaca! | ||
Thor Postat pe 26 Iunie 2009 17:27 |
||
nea vidare, mie imi plac astea intamplatoare...un dat nas in nas in obor, poate fi la fel de interesant,sau chiar mai..decat sub soarele greciei... si lu' mosu' ii place sa se relaxeze,eu n-am stare...sunt ca o zvarluga... |
||
iasomia Postat pe 26 Iunie 2009 17:31 |
||
zvarluga-zvarluga, da' cred ca esti si amatoare de senzatii tari, soro, daca te gandesti serios sa mergi la bai | ||
Thor Postat pe 26 Iunie 2009 17:33 |
||
da bre... sa beau ape d-alea clocite... |
||
iasomia Postat pe 26 Iunie 2009 17:35 |
||
pai pe unde? ca e multe in romanica | ||
Thor Postat pe 26 Iunie 2009 17:37 |
||
alea de la slanic-moldova... | ||
iasomia Postat pe 26 Iunie 2009 17:38 |
||
acu, daca stau bine si ma gandesc, ca tot ma intrebasi de concediu, cred ca la intoarcere o sa fac un pustiu de bine sa ma refugiez vreo saptamana in munti, la o cabana. da' mai intai o sa va salut din manila si, daca am noroc, si din singapore, ca cine stie cand mai am ocazia sa-l vad... |
||
Thor Postat pe 26 Iunie 2009 17:40 |
||
eee, acolo, vorba din zona wifei, "bash" ca-s clocite. da poate mai fac si bine din cand in cand | ||
Thor Postat pe 26 Iunie 2009 17:41 |
||
mda.. asta-i visu' meu,sa merg in padure la o cabanuta..sa am un hamac,sa zac acolo,sa vina ursu' sa-i dau mure... |
||
iasomia Postat pe 26 Iunie 2009 17:42 |
||
nea vidare, e un izvor acolo,nr 2 ii zice....m-a facut bine de ulcer bre,parol..plus ca zona e f misto.... |
||
iasomia Postat pe 26 Iunie 2009 17:44 |
||
ulcer? he he heee... preten vechi d-al meu... boala domneasca, nu alta! la 23 de ani l-am facut si mi-a ramas loial pe veci. da' numai din cand in cand imi mai da semne acum. mno, io am fugit ca ma cheama datoria conjugala . ne mai citim peste vreo 2 ore. numai bine! |
||
Thor Postat pe 26 Iunie 2009 17:47 |
||
pai..ce crezi ca de la mine a plecat definitiv?de ce vreau eu sa ajung p-acolo?...ehhhh... peste doua ore nu cred ca sunt p-acilea. numa' bine... |
||
iasomia Postat pe 26 Iunie 2009 17:51 |
||
auzi ce zic astia ca michael murii in urma unei injectii cu demerol,avea dureri de la repetitii,ce isterie in media... te ia capu'... cica si anne nicole smith tot din cauza asta a murit. asa si?pana in chestia asta la ce au fost supuse organismele lor?ha? hai ca ii dadura drumu' lu' gigi sa plece la PE, ne-a pus Dumnezeu mana in cap,auzi la el: "eu acolo o sa fac niste lucruri mesianice" ulaliuuu ....auzi la el! ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 26 Iunie 2009 18:02 |
||
he...he...am disparut...vecina, deh... poci si io sa intru in clubul asta ulceros ? ca e si prietenul meu de multi ani... mesianice, ha ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Iunie 2009 18:11 |
||
Prietenului meu Ulcer, ii dau la cap cu suc proaspat de cartofi + varza, dimineata cite 200 ml, citeva zile primavara, citeva zile toamna si uite asa nu ma mai viziteaza de vreo.....20 de ani.Adica el mai incearca o data la doi ani da ii mai bag niste suc si pleaca iar cu coada intre picioare. |
||
Aemulus Postat pe 26 Iunie 2009 19:13 |
||
mica... da' de batraneasca palinca, cu un pic de propolis, ai uitat??!!! cu otravurile astea, ma mir ca mai esti in viata ! |
||
Thor Postat pe 26 Iunie 2009 19:27 |
||
Am incercat si eu tinctura de propolis Vidare dar din NEFERICIRE sunt alergica la alcool...Asa ca sucul de care vorbeam...si sa stii ca numai ala de cartofi e cam nashpa dar amestecat cu ala de varza e misto, pe bune! | ||
Aemulus Postat pe 26 Iunie 2009 19:29 |
||
substanta activa e palinca, nu? se poate inlocui propolisul cu o scobitoare... | ||
pik_nik Postat pe 26 Iunie 2009 19:30 |
||
Picnicele, de cind esti cea mai vizualizata fata din forum ti-ai cam luat-o in cap. Ia sa te trag eu de codite ca sa-ti revii. |
||
Aemulus Postat pe 26 Iunie 2009 19:32 |
||
ce are de-a face, ma'am, prefectura cu miscarea de rotatie a urechilor in jurul fluturelui ametit de lampa? io intreb, ca omu' necajit, ca nu aveti voi exclusivitate la ulcer, de exemplu. | ||
pik_nik Postat pe 26 Iunie 2009 19:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Pleaca copilul la facultate ----cum ne descurcam cind e doar unul singur | 1 | De la: garbo005849 12 August 2009 13:48 |
vreau sfaturi | 5 | De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:07 |
mistere neelucidate | 90 | De la: LILO 13 Decembrie 2009 17:30 |
|
||
Un tanar are nevoie de voi....il ajutam?? | 28 | De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:32 |
Buna Seara | 3 | De la: hadassa 7 Februarie 2010 18:16 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri