bancul zilei: 2 tipi in fata la bacanie: - ba, am 100 lei, ce ne luam? - pai io zic sa ne luam de 2 lei cornuri si de restul bautura. - ok, ...da' nu-i prea multa mancare? |
||
Thor Postat pe 26 Iunie 2009 19:39 |
||
---|---|---|
hai, ca ne-am scapat de tot de rompetrol. bravo, nea paturiciule! ce dreaq, ca prea te calareau aia sa le dai bani de campanii electorale!... | ||
Thor Postat pe 26 Iunie 2009 19:40 |
||
Copilashi haideti la piine calda cu snitele si gogosari. Primul venit - primul servit Maninca numai cine apuca! |
||
|
||
Aemulus Postat pe 26 Iunie 2009 22:49 |
||
ai si o salata orientala langa snitel? sau un piure macar | ||
pik_nik Postat pe 26 Iunie 2009 23:08 |
||
Macar un piure am! Ce altceva iti mai place? Am si vin sau o tarie inainte..... |
||
Aemulus Postat pe 26 Iunie 2009 23:10 |
||
un vin rosu? ceva ce vrem amandoi?;) | ||
pik_nik Postat pe 26 Iunie 2009 23:11 |
||
hehehe, un vin alb pt. mine, rosu pentru tine... Ideea era ca la maimutele mele le place la nebunie piinea calda, atunci scoasa din masina cu snitel proaspat si atit. dar daca tu vrei si luminarele...bagam...nici o problema! |
||
Aemulus Postat pe 26 Iunie 2009 23:16 |
||
suna promitzator. deci la tine;) | ||
pik_nik Postat pe 26 Iunie 2009 23:19 |
||
Pai da, ca la tine nu ma simt in siguranta iar la mijlocul drumului nu se poate. | ||
Aemulus Postat pe 26 Iunie 2009 23:39 |
||
Ce-mi place ca pot sa pun zilioane de poze fara probleme. Deja am pus shpe si mai am shpe de shpe |
||
Aemulus Postat pe 27 Iunie 2009 01:16 |
||
hai ca le astept pe alea interesante | ||
pik_nik Postat pe 27 Iunie 2009 01:19 |
||
'morning, lume buna... nici nu stiu care sa fie chestiunea zilei, dat fiind ca ziarele vorbesc doar de MJ iar celelalte stiri sunt strecurate pe shestache... o stire ar fii aia cu catedrala mantuirii neamului, da, da...aia care ne costa 400 de bulioane de euro alta stire ar fii cea cu deficitul public al romaniei, de 5,4 % din pib pe 2008 sau, ca domn' sarbu, ministru' agriculturii vrea sa scoata la mezat terenuri de la ADS si toata societatea nationala de imbunatatiri funciare..tranzactiile se vor face prin negociere directa si nu prin licitatie publica |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Iunie 2009 11:00 |
||
wifo, da-i naibii de oligofreni. tu mai citesti astfel de mizerii? sa-ti otravesti viata? tztz. | ||
gianiblue Postat pe 27 Iunie 2009 11:11 |
||
N-am sa inteleg nicioadata de ce la noi nu se intampla nimic la genul asta de porcarii. Vuieste presa o perioada, ne revoltam noi alta perioada si viata merge inainte. Deja vomit cand aud de astea. | ||
Micass Postat pe 27 Iunie 2009 11:13 |
||
dap, le citesc...ca sunt platitoare de impozite la stat micass, traim intr-o superba inertie, parerea mea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Iunie 2009 11:16 |
||
hai trageti aer in piept.. eu m-am trezit cu sase olteni pe capu' meu,imi vine sa ma sui pe pereti,acu' ii duc la mall... we misto.. |
||
iasomia Postat pe 27 Iunie 2009 11:22 |
||
he...he...6(sase) !!!! ioi |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Iunie 2009 11:25 |
||
iaso, sa-ti uram "la mai multi"?! | ||
gianiblue Postat pe 27 Iunie 2009 11:40 |
||
Auziti chestiune :cica 100 de cantice secrete de-ale lui Michael o a fie curand puse in vanzare . Eu ma gandesc ca deja isi freaca unii manuselele sa mai stoarca banutzi. Floricico , fii tare!! |
||
blanca Postat pe 27 Iunie 2009 12:03 |
||
acu' vazui cati ulcerosi suntem,sa deschidem un club, nenica.... multam fetele! bai sunt pe fuga acilea. 1 io zic ca incediu' ala la milennium fu pus...o"mana criminala"ehe,he,he.... 2 mor din ce in ce mai multi muncitori inghititi de maluri de pamant...in plina capitala"europeana"..tragic... 3 mi s-a acrit deja de "jalea" astora de la tv..bietu' michael o sa fie nemuritor,a fost o borna in muzica, da'...pana acu' nu-l scoteau din pervers si ciudat... tare courva e lumea asta.. |
||
iasomia Postat pe 27 Iunie 2009 19:28 |
||
Ii doare la basca pe cei mai multi ! Sa fie audienta. | ||
blanca Postat pe 27 Iunie 2009 19:31 |
||
botonez telecomanda, si nu aud de MJ...e isterie nationala...ioi... hopa !!! iote ca zice de bucuresti...ca is inundate strazile... a plouat la voi, iaso ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Iunie 2009 19:33 |
||
nu auzi de mj sau nu auzi decat de mj????ca e michaaaaaaaeeeellll pe toate posturile...mtv baga numai muzica lui 3 zile... | ||
tutankhamon Postat pe 27 Iunie 2009 19:35 |
||
apai daca-i muzica pun si eu. comentariile stupide ma enerveaza | ||
blanca Postat pe 27 Iunie 2009 19:36 |
||
wife da fato,e ca la balamuc...avem un indice d-ala de umiditate de iti vine sa te bagi sub dus tot tipul.. asa ca sa nu uit: ma uit la oltenii astia..si imi vine sa plang,diferenta mare intre ei si maghiari,imi sunt dragi..da' au o nesimtire in ei!!! am stat si i-am studiat,ungurii mei merg frumos pe strada,nu vorbesc tare,nu fumeaza ...pe drum...se bucura in parc de pomi,de flori... oltenii :"unde bem ceva?" ce parc ..ce..nu spun ce draci mi-am facut la mall. astia m-au tampit: "fatalicaaaaa!""oleleo fata ce ti-e?" bai astia de sunteti olteni,sa nu sariti,ca si eu am sange d-ala in mine,da' mai e mult pana departe. plus nesimtirea asta nenica! vii la om ca la hotel cu tot neamu' drumu' spre mare deh... |
||
iasomia Postat pe 27 Iunie 2009 19:46 |
||
iasomeao.. da' o tzuica de dude-au adus?... | ||
zambil Postat pe 27 Iunie 2009 19:49 |
||
tati de regula aduc 1 sticla(una sticla),in niciun caz mai mult,da' o beau ei...ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 27 Iunie 2009 19:50 |
||
cunosc genu'... da' nu-i specific oltenesc... taranu' roman e hotz si jmecher, de felu' lui... in morometii e haios, ca citesti din carte, da-n viata de zi cu zi te ia de cap... mai ales daca-ti vine pe nepusa masa in vizita... | ||
zambil Postat pe 27 Iunie 2009 19:55 |
||
ioi, iaso...ai toata compasiunea mea, fetitza auzi...da' unde ii culci pe toti ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Iunie 2009 20:00 |
||
corect....zambilu' wife, am 4 camere se gaseste unde daca e bunavointa... |
||
iasomia Postat pe 27 Iunie 2009 20:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Carciuma din vechime | 1085 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:25 |
Cum sa scap de timiditate? | 15 | De la: Valy_Valentina_3 10 Aprilie 2014 16:28 |
Mamici din orasul Sibiu | 6 | De la: garbo224188 22 Februarie 2012 13:16 |
|
||
imi e frica sa ma mut cu ea | 22 | De la: garbo_2177 16 Iunie 2012 11:30 |
ce pot face?? | 8 | De la: Freya__ 16 Februarie 2011 17:12 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri