'na seara, dragilor! iasomico, acu' intrai si io pe aici si vazui ca ai dus oareshce olteni la mall. intrebare: de ce nu i-ai lasat in mijlocul garlei, cu bolovani la incaltari, fato? stiau sa inoate si oricum veneau singuri??? |
||
Thor Postat pe 27 Iunie 2009 20:25 |
||
---|---|---|
nea vidare.. nici asa cocos... |
||
iasomia Postat pe 27 Iunie 2009 20:26 |
||
am inteles, iaso...da' chiar sase ? ioi... ma gandesc ca esti obosita... |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Iunie 2009 20:27 |
||
sunt obosita fleasca- rau...da' acu' sunt multumita ca intarzie, si ma odihnesc si eu cu voi acilea... | ||
iasomia Postat pe 27 Iunie 2009 20:29 |
||
he he heee... wifo, rar ai sa vezi olteni care nu circula ca lupii iarna: in haita | ||
Thor Postat pe 27 Iunie 2009 20:30 |
||
he...he...trage-ti sufletu' o tzara... auzi...nu ti-e pofta de-o tigara? hi...hi... vidar...coana mare e olteanca...de la ramnicu-valcea...noroc ca nu mai avem rude...ni s-a stins neamu'...he...he... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Iunie 2009 20:31 |
||
poate esti ruda cu mine?... tigare?as manca kk daca as spune ca nu... |
||
iasomia Postat pe 27 Iunie 2009 20:33 |
||
hai pe bune...si tu de pe-acolo, iaso ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Iunie 2009 20:35 |
||
iaso...daca tot iti tragi sufletu'...ia de-acilea... http://www.youtube.com/watch?v=Nn29mK32djc |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Iunie 2009 20:41 |
||
seara buna,, bai nene, m-a fraierit o tziganca...de fapt pofta mi-a jucat festa cumparai porumb pentru fiert de la Iancului cu 1,5 lei stiuletele si 3 magazine mai incolo , cand am intrat sa-mi iau paine, am gasit cu 0,8..m-a bufnit rasu` |
||
kyra Postat pe 27 Iunie 2009 20:46 |
||
wife dap.. d-acolo.. multam pt melodie.. kyralina, tu iei porumb fiert de la tigani?... |
||
iasomia Postat pe 27 Iunie 2009 20:50 |
||
iaso...tre' sa vorbim neaparat... ar fii foarte tare daca am fii neamuri... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Iunie 2009 20:52 |
||
ei na... era o gagica p-acolo si era curata, stai linistita, ca-s scarboasa de fel, nu ma apropii de lautarese d-alea cu fuste multe.. fierbe-n draci, acu`, sunt franta de oboseala, abia astept sa pap, asa, cu putina sare.. |
||
kyra Postat pe 27 Iunie 2009 20:56 |
||
kyra scuze... citisem porum fiert... wife, lumea e mica ,woman... |
||
iasomia Postat pe 27 Iunie 2009 20:57 |
||
kyra, sa-ti spun cu ce trateaza tiganii porumbul ca sa primeasca culoarea aia sanatoasa, atragatoare? | ||
pik_nik Postat pe 27 Iunie 2009 21:00 |
||
ioi, ishtenem...mi-e rau...ar fii o chestie...he...he... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Iunie 2009 21:00 |
||
a..nu ! d-ala nu...ma pomenesc dreak cu vreun stafilococ , ceva..brr... e ok Iaso, se mai intimpla.. in alta ordine de idei..mi-am cumparat Winetto, cartea..he, he.. ce misto erau filmele alea, eram prin generala cand le-am vazut prima oara.. |
||
kyra Postat pe 27 Iunie 2009 21:02 |
||
ba ma sunara aia, sunt in drum spre casa,unde credeti ca au fost? sa vada incendiu' in oras,sa vaza blocu' ala de-a ars,ai draq olteni ce se mai distreaza ei,acu' apar...de zici ca sunt un card de gaste fomiste.. ioi daca m-ar auzi buna,ar pune joarda pe mine.... |
||
iasomia Postat pe 27 Iunie 2009 21:06 |
||
se distreaza si ei, fetitza... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Iunie 2009 21:07 |
||
kyrutza, ai gasit ambele 2 volume? | ||
Thor Postat pe 27 Iunie 2009 21:07 |
||
ambele dom vidar, nu-mi plac jumatatile de masura amandoua bre nea picnice, nu iau legume si fructe d-astea prea aprinse la culoare..e dubioase rau, ca sa zic asa... |
||
kyra Postat pe 27 Iunie 2009 21:15 |
||
inseamna ca n-au pus destul, kyrutzo | ||
pik_nik Postat pe 27 Iunie 2009 21:18 |
||
mno! kyro, vezi ca alea-s mai deprimante asa... la sfarsit. da' incearca si un old sure... wifo, cum iti spusei anterior, fac ca paula: inauntru-afara si tot asa, cu repetir, vorba unei alte clasice in viata... |
||
Thor Postat pe 27 Iunie 2009 21:20 |
||
mei, iar ma gasi unu' pe mail, sa ma imbogateasca! hi hi hi! vedeti, daca am refuzat fo' 8 bulioane de parai saptamana trecuta? altu-mi ofera 13 bulioane! |
||
Thor Postat pe 27 Iunie 2009 21:23 |
||
nu conteaza..la ce tehnici facui azi, depresia lui Winettou , e compot de caise... m-a sleit, zau....crez ca ma bag la un AXN, filme, porumb fiert, chestii..sa-ncarc bateriile pentru maine, he... he.. o seara frumoasa, dragi mei.. |
||
kyra Postat pe 27 Iunie 2009 21:25 |
||
Buna seara,la toti,cu imobilul ala de a ars ca o tortza,a fost mare balamuc inca de la saparea fundatiei,a stagant o perioada sub motiv ca se fisurau peretii la biserica.proces de interzicere a ridicarii constructei,liste cu semnaturi contra,dar tot l-au facut in final,blesteme de la cei invecinati din imobilee din preajma,etc,daca stiati ,scuze,ca nu am citit in urma,am intrat sa vad ce faceti,mi-era dor de voi | ||
scrichy Postat pe 27 Iunie 2009 21:29 |
||
kyra: no, buna sa-ti fie inima si linistit somnul... da' vezi ca te-ai cotit fara sa dai raportul complet cum e la Bucale. stii tu, vreme, preturi, alea-alea, ca de obosit obosim noi si in localitatile de bastina |
||
Thor Postat pe 27 Iunie 2009 21:30 |
||
chiar ca blestem asupra celor care au blocul ala...milenium cica ii zice...si au zis la stiri ca a fost vandut si recumparat de nu stiu cate ori....si ca acolo e sediul din ro al bancii mondiale... | ||
tutankhamon Postat pe 27 Iunie 2009 21:42 |
||
dom vidar, pai la cati bucuresteni sunt p-aci, pe mine ma-ntrebi mercurialul... , hai ca ai fost haios.. raport ? nope.. |
||
kyra Postat pe 27 Iunie 2009 22:12 |
||
poi pe cine, kyro? tu nu stii ca bucurestenii isi fac reclama mascata? tu esti neutra acolo... |
||
Thor Postat pe 27 Iunie 2009 23:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ANALIZA PE TEXT SI PRETEXT | 84 | De la: fleurdelis 24 Aprilie 2010 10:11 |
Mici probleme cu albinele. | 4 | De la: garbo_464852 21 Mai 2017 13:58 |
el mai tanar decat mine | 136 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31 |
|
||
gandire | 25 | De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:36 |
Cum sa explici cuiva ca greseste,pana INTELEGE SI APLICA??? | 6 | De la: blue_dream 13 Aprilie 2010 11:52 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri