mare adevar ai zis..si p-aci la fel.. | ||
kyra Postat pe 28 Iunie 2009 01:13 |
||
---|---|---|
ioi, stire, mare stire, la gazeta...o fetita de origine romana este ruda cu MJ ce mai place romanilor sa se impauneze cu tot felul de chestii de-astea...de noblete... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 28 Iunie 2009 11:28 |
||
daca e dupa culoare, putem spune ca mj se trage de pe la noi. | ||
|
||
pik_nik Postat pe 28 Iunie 2009 11:31 |
||
mdea, pana acu' nu-l scoteau din pedofil, acu' l-au asezat pe tron si il sanctifica... presa asta e mare courva, nene... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 28 Iunie 2009 11:46 |
||
corect, wifo. si cine se duce legat la ochi in ea... inseamna ca preacurveste. sa ne detasam, un pic, dragilor. sa nu ne lasam manipulati ... avem si noi creierele noastre. sa le folosim. | ||
gianiblue Postat pe 28 Iunie 2009 12:06 |
||
lasa giani...ca si romanilor le place...astia de 2 zile latra prin presa numai de MJ...ne-am mantuit problemele si ne tin shelele de moartea astuia, cum a murit, daca a murit natural, cine mosteneste averea...bleah... ca prostii sunt in numar mai mare decat desteptii, o stiam, nimic nou sub soare... ca aia destepti fac bani de pe urma prostilor, iarasi stiam... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 28 Iunie 2009 12:16 |
||
mda, wifo. dar nu ne consolam niciodata - chiar daca stim. | ||
gianiblue Postat pe 28 Iunie 2009 12:23 |
||
corect, mami... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 28 Iunie 2009 12:45 |
||
deci... ne-am ales reprezentanta la miss univers... cam nasolica fata aia, moaca de tzaranca... nema stil, nema personalitate, da' asta-i un pacat mai general la femei, ca daca ar avea personalitate nu s-ar duce la targurile astea de vite de le zice miss mai stiu eu ce... pe de alta parte, una se plange prin libertatea ca i-au tras-o organizatorii de la miss plaja... la propriu, adica... si nici nu s-a ales cu vreun banutz... pai da' gloria?... miss plaja... he,he,he.. pe cand miss statia de metrou eroilor sau miss piata vitan?... |
||
zambil Postat pe 29 Iunie 2009 09:06 |
||
prea mult MJ am trecut prin fel de fel de stari de la duiosie,la plans de-a dreptul.. dar sa fim seriosi..nu-l mai asculta nici draq... melodiile lui sunt superbe ,daca este si el acolo..nu sunt ca melodiile beatles de ex...le poate canta oricine,oricand ..tot te alina la sufletel.. |
||
iasomia Postat pe 29 Iunie 2009 09:10 |
||
ioi aici erai?... m-am distrat copios la concurs,niste nasoase schiloade, de 2 m... nu stiu cine le-a selectat,bataie de joc... |
||
iasomia Postat pe 29 Iunie 2009 09:11 |
||
'morning, dragilor...eu am ratat deliberat concursul de misse...he...he... in schimb, savurez gazetele...care mai de care scrie de MJ... iote acilea titlu : "Moartea �planetar� a unui megastar"...ioi, viata mea |
||
wife_de_zmeu Postat pe 29 Iunie 2009 09:15 |
||
waifo... vazui si eu elegy ala... bine jucat, da' mi s-a cam parut ca atat scenaristu' cat si regizoarea cam triseaza.. de roman nu zic, ca n-am cetit... ok, imbatranirea e un proces trist, mintea ce ramane tanara intr-un trup decrepit, bla-bla... da' faptu' ca personaju' consuela se imbolnaveste de cancer mi se pare ieftinutz... o gaselnita menita sa rezove oarecum trama, cand in viata reala lucrurile sunt de-a dreptu' prozaice... ceea ce-i si mult mai tragic... ah, si mi-a placut patricia clarkson... |
||
zambil Postat pe 29 Iunie 2009 09:17 |
||
zambilu'...mie personajul feminin nu mi-e placut, in schimb mi-a placut nenea ala cu angoasele lui tanti...ca femeile si ea...vroia un cuib, senzatia aia de permanenta in schimb am revazut revolutionary road...il vazusem prin iarna, cred....ala da film... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 29 Iunie 2009 09:20 |
||
bai, voi vorbti de jackson, sau de ce zice presa despre el?... cum zisei si la muzica acolo, tot respectu' pt artist, s-a consumat intens din coplarie, alt baietzel chinuit din cauza talentului... au mai plecat si altii de copii, da' n-au avut suflu' lui... iar despre barfe, ce sa zic?... si da vinci a fost poponaut, da' chestia asta nu-l face mai putin geniu... |
||
zambil Postat pe 29 Iunie 2009 09:22 |
||
eu am plans pt omu' asta,nu pt ca a murit,pt cat de chinuit a fost... si pt ca de pe sceana transmitea pur si simplu dragoste de oameni... si imi mentin parerea, doctorii l-au distrus. |
||
iasomia Postat pe 29 Iunie 2009 09:24 |
||
mami...deja astia din presa confuzeaza lucrurile...ei sunt aia care amesteca artistul cu omul MJ...de-aia iesi salata asta...he...he... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 29 Iunie 2009 09:24 |
||
iaso, cum esti ? mai ai musafiri ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 29 Iunie 2009 09:25 |
||
waifo... uite-acilea un exemplu de profunzime facila: femeile sunt invizibile... nu reusim sa cunoastem omu' din ele din cauza carcasei atragatoare.... pai bre, asa-i natura... femeia e o marfa constienta de sine... da' eu zic altfel: cate femei ajung sa cunoasca barbatu' cu adevarat, odata ce nenea le asigura traiu'?... ce le intereseaza pe ele sunt parghiile prin care sa-l retina pe om cat mai mult, slabiciunile lui... restu' cica sunt copilarii... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 29 Iunie 2009 09:26 |
||
aia au plecat,am altii astazi... sunt smechera rau,fata... |
||
iasomia Postat pe 29 Iunie 2009 09:27 |
||
corolar...cate femei vor sa-si cunoasca barbatul ? ioi, iaso... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 29 Iunie 2009 09:28 |
||
baiii... vazui si religulous... demential, spectacolu' prostiei omenesti cand vine vorba de religie... zice bine bill maher: religia este un mod de a distrage oamenii de la rezolvarea problemelor vietii... atunci cand crezi ca te asteapta o viata lipsita de griji pe lumea ailalta o lasi mai moale pe lumea asta... da' ce mai vazui acol, nene... un rabin care se pupa cu ahmadinejad si care zicea ca evreii n-au dreptu' la stat pt ca sunt pacatosi... un reverend negru cu costume pe comanda si rolex, care zicea ca e sigur ca asa s-ar fi imbracat si isus, daca traia azi, doi islamisti activisti si poponauti... un portorican care zicea ca el e al doilea isus, daca nu de fapt singurul adevarat... un alt poponaut, convertit la heterosexualitate prin mila domnului... si ce-i mai important pt milioanele de adepti ai mesianismului... iar zice maher asta: daca dumnezeu este atotputernic, de ce nu vorbeste el direct tuturor credinciosilor?... de ce-si alege intermediari, asa zisii alesi?... |
||
zambil Postat pe 29 Iunie 2009 09:40 |
||
ia sa bagam alt registru' iote acilea ce i-a tunat lu' madam udrea...i-a spart capu' o idee intentioneaza sa stabileasca o taxa hoteliera unica la nivel national, care sa reprezinte 2% din valoarea neta a unei nopti de cazare, potrivit proiectului de lege a turismului lansat in dezbatere publica he...he...ce-or sa se mai bucure hotelierii cica taxa hoteliera va fi folosita de autoritatile locale doar pentru turism...aham...cum sa nu... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 29 Iunie 2009 09:45 |
||
ce turism, soro?... ce, noi avem turism?... hoardele de grataragii de weekend nu sunt turisti... | ||
zambil Postat pe 29 Iunie 2009 09:47 |
||
exact... eu nu incetez sa ma mir cum de le vin idei de-astea, cretze... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 29 Iunie 2009 09:50 |
||
fomisti, mami... s-adune si ei un banutz de furat in vremi de criza... | ||
zambil Postat pe 29 Iunie 2009 09:52 |
||
he...he...de-o campanie, colosha... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 29 Iunie 2009 09:53 |
||
sau de niscaiva contracte fara licitatii, icisha... | ||
zambil Postat pe 29 Iunie 2009 09:54 |
||
pai cine sa mai urmareasca banii aia, zambilu' ? big mamma ? se pune cruce la ei, sa fie primiti, eheee... mai, mie udrea asta nu imi place nici de frica...mi-e imposibil s-o iau in serios...poate o judec eu gresit, poate o incadrez in tipare sexiste, dar cand o vad cu fatza aia de vampa sexoasa, imi vine sa ma duc in lumea larga daca mai si deschide gura, e durere... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 29 Iunie 2009 09:58 |
||
ministerul acesta al turismului e un minister fantoma. nu are obiectul muncii . si nici ei nu depun vreun efort in sensul acesta. la ce sa mai intindem vorba? voia si zoe un post de minisereasa . tipatescu , om cu cherestea, i l-a facut cadou. din cand in cand mai apare in racnetul carpatilor cate o barfa, cate un can-can . cainii latra, madam udrea se imbraca in alb , se urca pe cal si gata. | ||
si_totusi Postat pe 29 Iunie 2009 10:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CIND,UNDE SI DE CE SE RASTOARNA CARUTZELE CU FILOZOFI ? | 15 | De la: nelly05 22 Septembrie 2010 21:16 |
Votati albastreaua | 7 | De la: ameno 21 August 2010 11:18 |
Mamici din orasul Sibiu | 6 | De la: garbo224188 22 Februarie 2012 13:16 |
|
||
Foaia de pe stalp ( varianta moderna a gazetei de perete) | 164 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
Eu mi-am rezolvat problemele aflati si voi daca sunteti interesati... | 53 | De la: pushika 15 Septembrie 2014 21:32 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri