tatutu' ia de la fata un johnny ca tie iti place... http://www.youtube.com/watch?v=k7K4jH7NqUw |
||
iasomia Postat pe 2 Iulie 2009 08:51 |
||
---|---|---|
da, ca-l iau acasa... | ||
zambil Postat pe 2 Iulie 2009 08:53 |
||
ai dreptate,aici tigania a devenit de nesuportat.sunt promovate non-valorile.. da' cui ii pasa? .. |
||
|
||
iasomia Postat pe 2 Iulie 2009 08:53 |
||
misto... poate invata si copilasii astia de la noi(cei care nu stiu)ca viata este frumoasa rau... |
||
iasomia Postat pe 2 Iulie 2009 08:59 |
||
mami, eu n-as numi-o tiganie, ci mahalagism... ca tiganii au vana artistica in ei, da' manelismu' e muzica tiganeasca pentru romani... mahalaua e o stare de spirit, findca mahalagii de azi traiesc la blocuri... lume dezradacinata vietuind la gramada... |
||
zambil Postat pe 2 Iulie 2009 09:01 |
||
am ajuns in faza aia..cand nu mai fac bube pe mine indiferent ce dau astia la tv...exista telecomanda, ce floarea mea.... mami, si mahalaua avea farmecul ei,ma duceam p-acolo in frageda pruncie,acu' este o amestecatura d-aia bizara... |
||
iasomia Postat pe 2 Iulie 2009 09:04 |
||
i-auzi mami articol in cotidianu': unde sa te asezi in avion ca sa supravietuiesti unui accident... unde dreacu' sa te asezi?... in turnu' de control... |
||
zambil Postat pe 2 Iulie 2009 09:56 |
||
nici acolo,tati.. ca poate cade avionu' pe el... cand e sa vina,vine...ne gaseste a draq si-n gaura de sarpe... d-aia tre' sa traim misto,atat cat se poate... |
||
iasomia Postat pe 2 Iulie 2009 09:59 |
||
sar'na iasomica! 'neata zambil! ziua buna tuturor celorlalti care sunteti pe aici. indraznesc sa bag si eu ceva ce m-a vrajit de-a dreptul cand aveam vreo 15 ani si am ascultat pentru prima data la un unchi de-al meu, mare devorator de beatles, rolling stones si alte cele... http://www.youtube.com/watch?v=i1PpTXtlnb0 urmeaza chestiunea... |
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 10:34 |
||
hai taticu' ca ascultam, pana bagi matale chestiunea,ia sa vaz.... |
||
iasomia Postat pe 2 Iulie 2009 10:35 |
||
vidare... aseara vazui tropic thunder... o scalambaiala de comedie in care n-am reusit sa deslusesc cine-i tom cruise pan' la sfarsit... da' uite ce bijuterii aveau aia in coloana sonora... http://www.youtube.com/watch?v=EbI0cMyyw_M http://www.youtube.com/watch?v=hUokMbJC3P8 |
||
zambil Postat pe 2 Iulie 2009 10:38 |
||
eu m-am uitat la un film pe 1,cu helen hunt..a good woman,parca.. o mica porcarioara,parca ma uitam la un film dupa o carte de-a lu'danielle steel, aia... |
||
iasomia Postat pe 2 Iulie 2009 10:43 |
||
repejor, asa, sa-mi fac incalzirea ca am o intalnire peste vreo ora si trebuie sa ma enervez de acum ca sa fiu in forma : Abramburica de la ministerul needucatiei nationale insista in a perpetua degringolada invatamantului preliceal. auziti aici ce i-a fatat mintea: se scot tezele unice din clasele a VII-a si a VIII-a, in schimb se introduce testul PISA, care e ceva de cultura generala din toate materiile studiate in clasele V-VIII. ce sa mai inteleaga copiii de aici? ca degeaba muncesc pe branci -unii, ca oricum si tezele alea unice erau o facatura de 2 lei!- pentru ca intotdeauna se va afla cineva care sa le arunce rezultatele la cosul de gunoi. cica tezele celor care au apucat sa le dea (cei care trec acum in clasa a VIII-a) vor avea o pondere de 25% in media de admitere la liceu. cunosc copii de nota 10 pe linie in mod real. participa la olimpiade nationale si de la niciuna nu s-au intors fara premii sau macar o mentiune. ba chiar sunt si multidisciplinari, nu s-au axat doar pe o materie in participarile alea la olimpiade. de ce naiba nu se revine la sistemul de admitere clasic? nu se gandeste nimeni sa-l imbunatateasca pe ala? hmmm... ...probabil ca ar mai disparea din plocoanele date de parintii disperati pentru ca dl. goe al lor sa aiba medie mare si sa nu ajunga, Doamne fereste!, pe la vreo profesionala (unde de fapt i-ar fi si locul)... |
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 10:45 |
||
vidare... invatamantu' general e pentru copii generali... prin alte parti infloreste invatamantul dedicat... s-a incercat si la noi, da' pana la urma si-acolo se intra pe pile, ca era cool sa fii la o scoala de genii... |
||
zambil Postat pe 2 Iulie 2009 10:48 |
||
ma uit pe pro,la un interviu mai aplu cu MJ,aoleuuu... chiar ca nu era nimic de invidiat,ce viata de kk... |
||
iasomia Postat pe 2 Iulie 2009 10:52 |
||
hm! "era cool sa fii la o scoala de genii"... pana si notiunea asta, de copil genial, s-a demonetizat!... da' poate baga la cap si cei care m-au injurat cand am spus ca nu exista parvenit mai mare ca romanu' cand da de ceva cascaval la tescherea... zambil, eu cred ca, inconstient sau nu, interesul personal nu mai are limite, la fel ca si nesimtirea! probabil se gandesc toti ca "mai e timp sa incepem sa facem ceva bun, deocamdata sa ne asiguram noi toate neamurile pana la a tz-shpea spita pe timp de cel putin 10 generatii"... asta inca ar mai fi ceva, daca ar accepta ideea ca, intr-un viitor incert, EI vor incerca sa faca si ceva bun... ma tem insa ca ideea preponderenta este "ia mai da-i dreaq, n-are decat sa faca cine ce-o vrea, io vreau Q7 la balconu' garsonierei de vacanta si amanta blonda la scara! iar paulimea n-are decat sa ma voteze, ca d-aia ii scuip io in cap de la inaltimea functiei mele!" |
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 10:59 |
||
chestiunea zilei.....a murit delfinutzul marc de la delfinariul din constanta....avea 32 de ani.....a facut infarct..... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Iulie 2009 13:22 |
||
si alta chestiune.....miracol....o fetita de 13 ani este singura supravietuitoare a accidentului aviatic din oceanulindian.....din 153 de persoane este deocamdata singura supravietuitoare...a stat 10 ore in apele intesate de cadavre si de rechini.....si a scapat.....posibil ca rechinii erau satui....fetita e in stare buna...o clavicula rupta, cateva taieturi si ceva arsuri pe genunchi... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Iulie 2009 13:31 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-07-02 13:22:05chestiunea zilei.....a murit delfinutzul marc de la delfinariul din constanta....avea 32 de ani.....a facut infarct..... Pacat! Dupa cate stiu eu, era singurul ... In captivitate nu prea au durata mare de viata... Si apoi la noi la Delfinariu nici nu exista conditii reale de trai in captivitate. |
||
picaturaderoua Postat pe 2 Iulie 2009 13:38 |
||
hmmm... a murit delfinul... si, cum va mai spuneam, nici eu nu ma simt prea bine... nasol! ma duc sa trag o bere, ca tocmai ce am terminat meeting-ul. |
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 13:43 |
||
da..murii mark saracu'... mor ei oamenii ,da' niste biete animale.. nea vidare, ma mir ca nu se baga totusica la invatamant acilea,sincer... tuto, vazusi fetita? cand e sa ai zile,ai... |
||
iasomia Postat pe 2 Iulie 2009 15:25 |
||
iasomico, de ce, surioaro? hmmm... o fi in bransa? daca e asa, ar fi chiar interesanta opinia ei. eu sunt doar un parinte care mai are de tras cu unul din copii pana ajunge la liceu si poate sunt prea subiectiv... |
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 16:04 |
||
bransa sau nu,se pricepe la subiectu' asta.... | ||
iasomia Postat pe 2 Iulie 2009 16:05 |
||
hi hi... pai poate ii strecor o "provocare" sa vad pe ce topic o gasesc, ca parca nu m-as baga asa, cu anasana, in privatu' oamenilor. o chem sa-mi admire noul look, poate asa ma mai si blagosloveste de nu ma mai spal cu toata apa din dunare |
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 16:12 |
||
vidare, cin` te-a albit, nene ? | ||
kyra Postat pe 2 Iulie 2009 17:48 |
||
kyrutzo, viata si nacazurile, mama, viata si nacazurile! | ||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 18:20 |
||
las', vidare. daca pe un barbat parul alb il face mai dezirabil (caci multe femei iau tzeapa iluziei maturitatii pe baza acestui criteriu)... unei femei ii aduce o nevoie suplimentara de acoperit: vopsitul parului. te consoleaza? peste toti trec griji. peste o femeie trec mai multe griji... | ||
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 18:38 |
||
giani, sora mea alba, m-ai linistit! da' oare ce vopsea o fi mai buna? aia cu teflon, de-i tot face reclama, merge? |
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 18:43 |
||
aia de sobe, frate. iti da un argintiu sexy... | ||
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 18:47 |
||
UPDATE: iese scandal iar: armata israeliana a intrat din nou in Gaza. |
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 22:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Pritenul meu bisexual | 21 | De la: garbo_413126 22 August 2015 17:22 |
pai trebuie sa ma despart de prietnea mea mine adica asa vrea ea.. ideei | 14 | De la: buna01 10 Ianuarie 2010 20:24 |
Ingerii lui Daniel | 1 | De la: Saxon 21 Noiembrie 2010 10:38 |
|
||
PRIETENII MEI | 17 | De la: lilioara 25 Decembrie 2009 20:31 |
Prietenie cu ghilimele. | 56 | De la: Ioana007 5 Noiembrie 2009 06:40 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri