ziua buna, woman sunt si la cura..iti dai seama... nu tigare,nu prajiturici,nu bombonele... dar sunt ok... multumesc de intrebare... |
||
iasomia Postat pe 6 Februarie 2009 11:49 |
||
---|---|---|
iaso...ha? te-ai lasat si de dulciuri? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Februarie 2009 11:57 |
||
iaso...ca asa m-am enervat...tre' sa recunosc ca zambil a avut dreptate 200% de femeile carora le place sa se victimizeze. isi folosesc copii ca scuza sa-si justifice lasitatea. nici nu ma mai mira ca exista barbati care isi trateaza sotiile fara respect. ca ele sunt primele care nu se respecta. unu' hais si altu' cea. si copiii sunt la mijoc. si stii ce am mai priceput eu pe-aici? ca multe din femeile inselate care isi iarta sotul, nu il iarta din suflet, ci doar ca sa poata sa ii scoata ochii pe urma si sa se inalte ele pe un piedestal. ca uite ce grozava sunt...te-am iertat, da' nu te las sa uiti nici macar o clipa asta. |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Februarie 2009 12:21 |
||
nu cerceta aceste legi... ce bine le zicea nea bardu' asta.. sunt sigur ca se referea la legile dupa care actioneaza femeile...he,he,he... acuma pe bune... eu zic ca fiecare sa-si vada de treaba lui si sa ne bucuram impreuna de viata cand intram pe terenu' te joc... pentru barbati dulceata femeii se manifesta in pat, sau cu putin inainte si uneori dupa... in rest, corvoada nene... normal ca masculii nu sunt adeptii monogamiei... |
||
zambil Postat pe 6 Februarie 2009 14:20 |
||
da' sa lasam femeia, ca alta-i chestiunea zilei azi... ma uitam pe national geographic la un documentar despre elefantii din parcul national kruger... astia, elefantii adica, aveau un comportament agresiv excesiv fata de rinoceri si alte pahiderme... morti, raniti, chestii... astilalti - oamenii adica - stau si se gandesc care ar fi cauza... si descopera ca in urma cu multi ani incepusera un program de control al populatiilor de elefanti din zonele protejate... ideea era ca ii impuscau pe ai batrani, chipurile ca sa revigoreze specia... ce s-a intamplat?... elefantii tineri nu au mai avut batrani care sa-i tempereze si au luat-o razna... da vericule, asta era.. cine n-are batrani sa si-i cumpere... nu vi se pare ca exista asemanare intre derbedeii aia de elefanti tineri si alde plutasii care si-au lasat satu' (cu parinti cu tot) si au luat-o la vale spre oras?.... |
||
zambil Postat pe 6 Februarie 2009 14:34 |
||
si tot pe national geographic, un alt documentar delicios... maimutze la furat... nu, nu-i vorba despre romanii care au invadat vestu' europei... e vorba de maimutze adevarate si cum isi fac ele de cap prin orasele din india... faza antologica... un maimutzoi batran si altii doi mai tineri dau tarcoale unei ferestre deschise de la un birou contabil... niciunu' n-are curaj sa dea buzna, dar se foiesc agitati prin fata geamului deschis... ce face ala batranu'?... cand il prinde pe unu' mai tanar in fatza lui ii da un branci inauntru... alalalt tanar da buzna dupa fra-su, sa nu i-o ia ala-nainte la jafuri... iar maimutzoiu batran mai sta p-afara sa vada daca aia doi nu patesc nimic.. dupa care intra si el sa-si ia dreptu... parca mai vazuram noi atitudini d-astea... chiar asa, o exista un dumnezeu al maimutzelor?.... |
||
zambil Postat pe 6 Februarie 2009 14:54 |
||
eu citeam un interviu cu andrei gheorghe.. il face pe badea..incult si rudimentar,ehee,he,he... woman, nu ma bag la d-astea adanci, se da o lupta in mine(cu nicotina),cand o sa fiu in forma.. o sa intru pe subiect. |
||
iasomia Postat pe 6 Februarie 2009 15:23 |
||
am vazut zilele trecute un film(parca pe protv).."elsa si fred",sunt marcata..nu am vazut demult ceva care sa ma induioseze atat,cand o sa am chef va povestesc..ce anume m-a dat peste cap... http://www.youtube.com/watch?v=6rt2FlkHhpk&feature=related pana atunci luati asta...mi-au incalzit sufletu',dar am si ramas pe ganduri.. |
||
iasomia Postat pe 6 Februarie 2009 15:32 |
||
zambil, maimutele astea sunt de groaza,au unele atata expresivitate in priviri,ai senzatia ca te priveste un om. eram odata la gradina zoologica era o maimutica alba,nu o s-o uit niciodata,avea asa o privire trista.. tare chinuite sunt animalelele alea..ce conditii mizere,gradina lu' peste prajit... |
||
iasomia Postat pe 6 Februarie 2009 15:49 |
||
mda....vad ca nu-mi apare, mai scisesem o polologhie despre: fumatu' pe strada al femeilor,despre gardurile de fier (ale blocurilor )schimbate,despre masinile care au invadat trotuarele,despre rahatu' de caine. l-am scris de trei ori,vad ca nu apare...nu mai scriu! imi bag picioarele... iar "despre" ala l-am bagat intentionat,uite asa..in loc de tigare.. |
||
iasomia Postat pe 6 Februarie 2009 16:21 |
||
cum rezisti, iaso? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Februarie 2009 17:19 |
||
greu fata... nu mai veneai?... te apuca toate alea...acu' ma doare carnea pe mine,da' cica e ceva normal..lipsa drogului deh... crez ca ma incadrez in procentaju' lu' zambiloiu in alea 99,99%, am nevoie de mila,desi eu i-as zice "intelegere",da' ma fac eu mare,pe pariu ca intru in amaratu' al de 1%? ia uite ce tigari bag... |
||
iasomia Postat pe 6 Februarie 2009 17:21 |
||
acum, serios vorbind, eu cand am renuntat asa de capul meu, am intrat in sevraj, si am facut urat de tot. cred ca ma duc si eu sa fac tratamentul ala la timisoara. l-am mai facut si acum 2 ani si a functionat, nici macar nu mai suportam fumul de tigara. si m-am luat de fumat iar, ca proasta, ca m-a enervat fie-mea. si cum nu eram in tara, langa ea, sa-i dau doua dupa ceafa, m-am dus glont la o tutungerie, am cumparat tigarile, mi-am aprins una, m-am asezat cu fundul pe o banca si da-i bataie... iaso...cand m-am dus eu la cabinetul ala, mi-a explicat medicul ca e greu asa...de capul tau...ca esti dependent de nicotina. si creierul isi cere doza zilnica. si spune ce vroiai sa spui de fumatul pe strada, garduri si rahatu' de caine. |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Februarie 2009 17:30 |
||
si ca sa fim practice..gandeste-te ca urmeaza iar o scumpire babana,nu pt bani incerc sa ma las..dar orisicat..criza bate la usa,trebuie sa fim mai cumpatati... pur si simplu ma simt f bine,ma mananc in cour ..aprind tigarea si si randamentu' simt cum se duce draq,in clipa in care incepi sa simti disconfort fizic ceva scartaie. sper sa intelegi ce zic,ca sunt cam in sevraj... multumesc M...simteam nevoia sa vorbesc cu cineva,vad ca-i cam pustiu p-acilea. |
||
iasomia Postat pe 6 Februarie 2009 17:36 |
||
iaso draga mea....te lasi de tigari??? Si eu am incercat acum vreo 4 luni...si aproape ca reusisem...pana a venit dracusorul si si-a bagat coada.Si in plus...terminasem 3 cutii de pastile:))) Luna viitoare o iau de la capat.Poate ,poate...reusesc!!! |
||
walkiria Postat pe 6 Februarie 2009 18:04 |
||
iaso... baga mare mami... la vointa acolo.. nu te lua dupa invidioasele astea... |
||
zambil Postat pe 6 Februarie 2009 18:06 |
||
mami... | ||
iasomia Postat pe 6 Februarie 2009 18:09 |
||
bah...ce ma nerveaza astia iaso, ti-am lasat 2 mesaje si nu le-au postat. si era legat de tigari. te incurajam. |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Februarie 2009 19:21 |
||
woman, multumesc frumos... |
||
iasomia Postat pe 6 Februarie 2009 20:13 |
||
m�i, fetelor, no nu m� speria�i a�a tare, c� �i eu vreau s� m� las de fumat, ce tot vorbi�i acolo de sevrajuri, alea, alea, eu acum vreo 15 ani aproape b�team recorduri la b�ut, repede �i mult,�i c�nd aproape am pierdut tot, mai pu�in via�a �i un �ngera�, �ngera�ul s-a sup�rat �i s-a strop�it la mine, de a doua zi punct, Casper nu a mai b�ut, n-a fost simplu, vreo 3 s�pt�m�ni, �mi era r�u diminea�a, dar dup� aia era aproape ok, vreo 2 ani, mi-era fric� s� stau �n prejma sticlelor deschiss, dar acum poate curge vale, dar dec�t s� m� �nnec �n ea, mai bine trag o, una singur� du�c�, aaaaaa, uitai, nu mai beau bere, e singura b�utur� prohibit� tot restul vie�ii | ||
casperphantom Postat pe 6 Februarie 2009 20:32 |
||
Maicaaa...ce de lume se lasa de fumat!!!!De cate ori aud pe cineva ca se lasa de fumat...mi-e ciuda.Si vreau sa-mi fie atat de ciuda...incat sa ma las si eu!!!!Altii poateeee...si fata nuuuu | ||
walkiria Postat pe 6 Februarie 2009 21:08 |
||
casper, serios, mie imi e greu...nu...imposibil sa ma las de fumat. zi-mi ca sunt slaba, cum vrei tu...dar nu pot...de-asta o inteleg pe iaso...da' si iaso...ce sa mai zic...ispiteste diavolul. se uita la pachetul de tigari...il admira, deh...are vointa, ce sa mai zic...bravo ei... la mine singura solutie e tratamentul ala de 20 de min. cu biorezonanta. ha...ia auzi ce zice G...cica nu am eu ambitie suficienta...hmmm...jur ca barbatul asta ma ucide...cum dreaku sa ma mai las de fumat, cu cafeaua langa mine si cu "Zece" a lui Chilian? iaso...rezista, scumpo... casper, si zici tu ca iti placea jinarsul? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Februarie 2009 22:10 |
||
eee, jin�rseam competent, dar asta a fost �ntr-o alt� via��, aia am reu�it s� fac, acum �ns� nu am fumat de vreo 14 ore, la mine �sta e un record absolut, eu care fumez dou� pachete pe zi | ||
casperphantom Postat pe 7 Februarie 2009 07:59 |
||
woman, urechea la mine! o sa-ti vorbesc in stilul meu caracteristic,iar daca iti vorbesc asa,inseamna ca imi pasa..ia sa bagam si un ..deci: o femeia care are"tupeul" sa-si traga un sot cu 20(douazeci) de ani mai mic decat ea,este imposibil sa nu aiba puterea sa arunce toate tigarile din casa!ai sange in tine fata mea!!!! hai! arunca tigarile!!! nu exista:"la mine singura solutie e tratamentul ala de 20 de min. cu biorezonanta." asta e rasfat sau un fix,trebuie sa faca click acolo in capatana! si daca tot suntem aici mai multi viciati...hai sa dam mana cu mana si sa ne ajutam... |
||
iasomia Postat pe 7 Februarie 2009 08:04 |
||
walki, ce ar fi sa poti? ia gandeste-te tu cati ani au copiii tai? sunt mici..este? au nevoie de mama lor pt mult timp de acum incolo? da!!! daca pot eu..poti si tu! sigur!... |
||
iasomia Postat pe 7 Februarie 2009 08:07 |
||
casper, bravo!!!! arunca tigarile!! si eu m-am mai lasat de niste chestii la viata mea... de ex. facusem dependenta la un anumit medicament! si culmea, din cauza doctorilor, nu a mea...nu a fost deloc usor sa-l las ,intregu' meu organism urla cu disperare dupa el,dar cand am vazut cat de bine ma simt fara...am avut o revelatie... |
||
iasomia Postat pe 7 Februarie 2009 08:12 |
||
iasomico...trebuie sa incerc si fara pastile,ca prea zici cu foc!!!! | ||
walkiria Postat pe 7 Februarie 2009 09:51 |
||
iaso...bata-te norocul sa te bata, ca ma doare burta de atata ras.... da' tu crezi ca mi-a trebuit ceva vointa ca sa mi-l trag pe G ? eu am fo' cam la numar la faza asta...ca m-a luat el, pe sus... nah, bine...am sa incerc si eu...da' de maine...ok ? viata mea....ca ce bine ma simt cand vad ca are cineva incredere in mine si crede ca pot... iaso...te iubesc... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Februarie 2009 10:21 |
||
casper...14 ore....oof...primele 72 de ore sunt grele. cel putin asa zicea medicul meu... uite ca iaso are aproape 48 de ore... iaso...rezista... auzi...eu m-am mai gandit...ma las....da' daca se lasa si totuselul... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Februarie 2009 10:24 |
||
woman, rezist,rezist..ma mananca pielea, dar rezist...ieri ma durea carnea,astazi ma mananca pielea...dar sunt ok...sper.. auzi M.! daca iti doresti un bebe la fel de mult cat isi doreste pro. ar trebui sa renunti,stii f bine ca fumatu' are efecte nocive asupra potentei,fertilitatii.. eu stiu ca poti,sigur poti... simt ca esti mai puternica decat mine..si uite,eu ma straduiesc... si sigur o sa pot... |
||
iasomia Postat pe 7 Februarie 2009 17:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Caut prietena ( posibila iubita ) | 9 | De la: Bogdan06 31 Iulie 2019 00:56 |
Curaj, hai sa iesim la o cafea ! | 74 | De la: dor72_ 22 Octombrie 2011 11:03 |
relatie de prietenie cu Dumnezeu | 121 | De la: betty37 18 Aprilie 2011 15:12 |
|
||
problema | 9 | De la: garbo_455882 5 Noiembrie 2016 07:25 |
Pritenul meu bisexual | 21 | De la: garbo_413126 22 August 2015 17:22 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri