Mda... au mai trimis americanii niste carne de tun? | ||
Aemulus Postat pe 2 Iulie 2009 22:51 |
||
---|---|---|
carne numai daca e cousher.... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Iulie 2009 23:10 |
||
Las ca daca e carne de tun merge si carnea alba | ||
|
||
Aemulus Postat pe 2 Iulie 2009 23:17 |
||
ah...si am uitat....si circumcisa....sa nu le stea in gat niscai surplusuri.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Iulie 2009 00:44 |
||
nenicilor, m-am uitat la un interviu cu michael,acu' imi pare rau ca l-am vazut,omu' era dus cu capu' saracutu'... vaaaai.... nici macar mila nu mi-a mai ramas,aveam o compasiune speciala pt el,insa..s-a dus draq... |
||
iasomia Postat pe 3 Iulie 2009 08:55 |
||
viata de circ, iasomico... | ||
zambil Postat pe 3 Iulie 2009 09:16 |
||
zambilu' ba mami..parca ma uitam la un film de prost gust,nici cea mai bogata imaginatie nu ar fi putut sa faca asa un scenariu... viata bate filmu', nenica... |
||
iasomia Postat pe 3 Iulie 2009 09:19 |
||
iaso, am prins si eu un fragment de interviu, in care povestea ce chinuit a fost de tatal sau...nu pot sa ma uit la asa ceva! e pacat de el, omul chiar a creat ceva, cat a fost in stare, ca in ultima vreme a fost leguma! e clar ca nu era in toate mintile! cunosc pe cineva care era obsedat de m.j, daca auzea ceva rau despre el, nu manca toata saptamana, era bolnava!! si n-o intelegeam deloc, era f frumoasa, desteapta, dintr-o familie de artisti...lume bolnava! si am ramas socata cand am vazut ca exista 2 cazuri de tentativa de sinucidere, dintre care unul in tm....sper sa nu fie ceea ce cred eu! adica, eu niciodata n-am inteles obsesia asta dupa vedete!! da de ce sa imi pierd eu vremea cu un om pe care nici nu-l cunosc?! |
||
zambila Postat pe 3 Iulie 2009 09:44 |
||
zambila, guritza...ma uitam la tv,stau de nu stiu cate zile parinti cu copii imbracati ca MJ...pe strazi,la poarta aluia...etc. ce parinte esti tu daca iti formezi copilul asa? cultul personalitatii asta este f periculos... |
||
iasomia Postat pe 3 Iulie 2009 09:57 |
||
Mie mi pare rau de el.... Ca nu a avut putina minte si stapanire de sine.... cu toti banii lui. Asta pentru talentul real pe care l-a avut. A platit scump totul! |
||
picaturaderoua Postat pe 3 Iulie 2009 10:04 |
||
ma uitai si eu pe cnn la imaginile de la ultimile repetitii... era un om batran, nene... abia se misca, de cantat canta oricum dvd-ul... eu zic ca l-au mierlit la timp... | ||
zambil Postat pe 3 Iulie 2009 10:13 |
||
Pai abia se misca a avea 50 de kile... Era subnutrit.... Ca nu avea saracu' ce manca...Din cauza datoriilor |
||
picaturaderoua Postat pe 3 Iulie 2009 10:16 |
||
picaturici... nu de foame era el anchilozat, fata.. era uzat, harbuit fizic... avea peste 30 de ani de activitate in domeniu, chiar daca punem la socoteala pauzele lungi si dese... in plus, era bolnav psihic... alt semn de uzura timpurie... d-acolo i se tragea anorexia... devenise un personaj si incerca sa-si pastreze imaginea... ma uitam la un video de la o premiere, prin 2002.. era deja in baston, crez ca de frica sa nu-l puna aia sa faca vreun moonwalk demonstrativ p-acolo... |
||
zambil Postat pe 3 Iulie 2009 10:21 |
||
Eiii stiu.... Dar ma oftic pe prost... numai cand ma gandesc! Cand putea fi un barbat super la 50 de ani, daca nu-si facea nici o operatie estetica....si doar se antrena si isi vedea de viata lui.... Pacat de sensibilitatea sufletului lui, ca asta l-a pus pe chituci... impreuna cu prostia ... bineinteles! Oricum muzica lui are si va avea valoare. Eu am crescut cu ea... Si, sincer, ma impresioneaza! |
||
picaturaderoua Postat pe 3 Iulie 2009 10:30 |
||
indiferent de defectele lui mj defecte care nu tre sa fii star ac sa le ai,era un artist complet si nu a plecat dintre noi fara sa lase cevea in urma lui! asa ca mult respect pt ceea ce afost si a lasat in urma lui! muzica lui inainte de toate | ||
l_erika Postat pe 3 Iulie 2009 10:33 |
||
he,he,he... reportaj de diverse pe cnn... un politist batran si insurat a fost inregistrat in timp ce-o pipaia pe tanara asistenta pe cand conducea masina noaptea... camera video ar fi trebuit sa aiba un beculetz aprins cand functiona, da' se pare ca un coleg carcotas umbla pe la fire... uite-asa ajungi erou national fara voie... ce mai vroiam sa zic... asistenta aia cu vreo 30 de ani mai tanara ca el nu prea parea deranjata... se para ca femeile se dau virtuoase numa' cand e vorba de declaratii... |
||
zambil Postat pe 3 Iulie 2009 10:33 |
||
lasa ca aratara astia la noi ,la apia...a pus unu' camera in wc-ul fetelor...noroc ca a observat-o una...ehe,he,he... unde pui ca omu' era valoros,fusese promovat... mare ti-e gradina... al draq pervers se uita la alea cum fac kk...uliuuu...ma rog,crez ca voia sa vada pasarici,da' orisicat.. |
||
iasomia Postat pe 3 Iulie 2009 10:36 |
||
sar'na iasomica, zambila, picatura! 'neatza nea zambilu'! buna ziua tuturor celorlalti vazuti si nevazuti! dragii mei prieteni, azi noapte, pe la ora 2.00 (ca deja incerc sa ma obisnuiesc cu viitorul fus orar, he he) ma duc in camera baietilor mei sa ii mai invelesc, dupa caz, si ce constat: al' mare dormea dus, cu castile de la telefon in urechi. al' mic... la calculator... acumula experienta... hi hi hi! se uita la oareshce fofoloance in actiune! am mai zis-o anterior, are 13 ani! si eu care imi faceam probleme ca "baietelu' lu' tata" e mai sensibil decat alalalt si imi va fi mai greu sa abordez teme din astea cu el dracii astia de copchii imi scot peri albi! nu i-am mai zis lu' ma-sa, ca facea aia ca indienii |
||
Thor Postat pe 3 Iulie 2009 10:44 |
||
ha??? la baie?? iaso, pai vrei sa nu mai merg la baie decat acasa?? lume nebuna! parca mai aparuse odata , tot asa, o faza cu o camera instalata intr-un solar... da' faza cu sarpele ala imens din toaleta pe youtube ati vazut-o?? belea!! si era pe bune!! tot la camera de ras...sa vezi reactii nene... |
||
zambila Postat pe 3 Iulie 2009 10:44 |
||
acu bagase camera intre tevi...bietele femei,crez ca sunt socate,ma rog...alea de nu's perverse... 'neata vidare... |
||
iasomia Postat pe 3 Iulie 2009 10:46 |
||
Iaso! Poate vroia omul putin kkalau in viata lui si nu stia cum sa faca! Si fetele alea rele, trebuia sa-i dea... pana se satura! Buna sa-ti fie inima Vidare! Precoce baiat ai... Sa-ti traiasca! |
||
picaturaderoua Postat pe 3 Iulie 2009 10:48 |
||
ehe, vidare, copiii din zilele noastre stiu mai multe decat parintii!! oricum, trebuie sa se informeze de undeva si ei, dar parca totusi, prea devreme...curiozitatea asta! pe vremea mea, n-aveam acces la net, existau reviste, apruse Bravo si altele de gen... pai si cu cine sa vb? cu mama? eu una n-as putea discuta cu parintii despre sex,cred ca nici lor nu le-ar face o deosebita placere! e bine sa se informeze astia micii, numa sa stie sa si filtreze informatia! |
||
zambila Postat pe 3 Iulie 2009 10:49 |
||
pacat,cariera stralucita,doi copii... disctractie de doi lei... |
||
iasomia Postat pe 3 Iulie 2009 10:49 |
||
zambilo... ce sa filtreze, fata?... ca astia vor cantitate, la cum le alearga lor hormonii prin cap... |
||
zambil Postat pe 3 Iulie 2009 10:50 |
||
iasomico, lumea-i plina de perversi d-astia mascati in oameni de treaba.. le scapa curiozitatea din lantz s-o ia pe aratura... | ||
zambil Postat pe 3 Iulie 2009 10:52 |
||
zambila, tocmai asta e problema. informatia o pot filtra doar daca stau de vorba cu un adult, pentru ca de pe net sau alte surse o percep distorsionat. ca sa nu mai spun ca pe ei ii intereseaza doar actiunea propriu-zisa, nu si metode de preventie sau contraceptie ori alte alea... tocmai de aceea, cu cel mare mi-am luat inima in dinti la un moment dat si am gasit eu ocazia sa il aduc la discutia la care doream eu. incepuseam cu ceva de genul "vezi ce gagica iti gasesti, sa-i placa si lu' tati de mamica ei ) si de aici, mai in gluma, mai in serios, am condus conversatia spre ce ma "durea" pe mine. numai practic nu i-am aratat, ca, deh, vorba cuiva, as fi riscat sa imi spuna cat sunt de limitat cu asta micu' insa mi se parea ca totusi e prea devreme sa cumpar banane si sa-i arat cum se monteaza si demonteaza balonasele... |
||
Thor Postat pe 3 Iulie 2009 10:56 |
||
zambilu' sefu' zicea ca alea sunt libere sa-l dea in judecata,precis se gaseste vreuna lezata... am draci, e a treia oara cand scriu mesaju'....astia au bagat aia de o pui in ciocolata la cuv interzise?ioi... |
||
iasomia Postat pe 3 Iulie 2009 10:57 |
||
iaso: iesise azi noapte un dezaxat dintr-o caverna, probabil adminii s-au sesizat si au bagat cuvinte noi la bann. |
||
Thor Postat pe 3 Iulie 2009 11:00 |
||
pai ..vaz ca-i tot acolo,face pishulica... | ||
iasomia Postat pe 3 Iulie 2009 11:02 |
||
inca mai face? ce ti-e, dom'le, si cu mictiunea asta!... cred ca bodyguarzii pe care i-am pus aseara la intrare, cand am dat eu de baut, nu prea si-au facut datoria si a scapat ala la bere ca porcu'n valau! ce ma enerveaza! mi-a disparut butonasul cu "forum" din stanga jos, desi in profil e setat! am patit asta si pe IE, acum pe mozilla... |
||
Thor Postat pe 3 Iulie 2009 11:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Un tanar are nevoie de voi....il ajutam?? | 28 | De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:32 |
am ales cu inima.am ales bine? | 16 | De la: garbo_2178 3 Iunie 2012 10:31 |
Destin | 9 | De la: machiajtatuaj 22 August 2013 12:53 |
|
||
cum se mai poate extinde grupul de prieteni? | 180 | De la: monic_mtne 13 Ianuarie 2015 20:29 |
Buna Seara | 3 | De la: hadassa 7 Februarie 2010 18:16 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri