Jasmine, eu nu m-am enervat de fel.De ce sa ma enervez? Am fost doar surprinsa de muscatura lui si atit, in rest...fiecare cu stilul lui. |
||
Aemulus Postat pe 4 Iulie 2009 20:55 |
||
---|---|---|
mielutzo, la Lumea cuvintelor noastre.. Mica, he, he..stiu sa tip al draq, cand trec de o anumita limita a suportabilitatii bag o neurotoxina tzapana.. delicate, delicate |
||
kyra Postat pe 4 Iulie 2009 21:12 |
||
ce-i iasomico....schimbi sexul si ai probleme cu bananele si frisca????....stai mama linistita ca facui clatite cu ele...pusei felii de banane si un strat de frisca.....stii ce bune sunt???? si am mai facut clatite cu cascaval.....vai, viata mea.....o zi intreaga nu am mancat ca sa pot baga la fizic si eu 3 clatite..... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 4 Iulie 2009 22:25 |
||
tuto, nu schimb fata sexu',e prea tarziu acu'..incercam si eu sa fac conversatie,ia sa bag eu niste chestii aici,poate dorm mai bine la noapte daca ma usurez: 1 astia spun ca intrarea la funeralile (sau ce-or fi)lu' michael va fi pe baza de bilet,au pregatit vreo 11.000 si ceva de bilete,adica si din asta scot bani? mda..se vede ca e plin de evrei p-acolo. sau poate nu e cu plata. 2 trebuie sa ma duc la 4(patru)nunti,oricum as da-o, doua trebuie sa le sterg de pe lista ,nu am cum sa ma duc la toate,sunt inainte de concediu,mi se pare aberant sa-mi compromit vacanta pt doua chefuri. problema mea este ca nu stiu la care sa ma duc,e f greu de ales,si de ce sa nu recunosc si otara frustrant. dar deh..."si cu paula in cour si cu sufletu'-n rai",nu prea se poate hai nanut d-ala fara bazdaci....ceea ce-mi doresc si mie.. |
||
iasomia Postat pe 4 Iulie 2009 22:42 |
||
4 nunti ?? nasol.. io zic sa te duci la aia pe pe care-i simpatizezi cel mai mult, sau crezi c-o sa fie chefu` misto.. |
||
kyra Postat pe 4 Iulie 2009 22:45 |
||
Hmmm..mi-am adus aminte de filmul "4 nunti si o inmormantare" .... | ||
garbo019364 Postat pe 4 Iulie 2009 22:49 |
||
iasomico, mama.....ia-o usurel si analizeaza la care dintre cupluri trebuie musai sa te duci....stii tu, obligatii de fameleon si altele....sau, si mai simplu, te duci la primele doua si, dupa aia, zici brusc ca ti s-au inflamat galcile....sau ti-ai luxat glezna si tre sa stai in pat cu chiciorul pe perne... | ||
tutankhamon Postat pe 4 Iulie 2009 23:37 |
||
364, dap...ai si tu dreptate. tuto, nu mananc rachat in legatura cu sanatatea de vreo 25 de ani,am un fix..am mintit candva si am cazut la pat,sunt superstitioasa rau in problema asta. si kyralina.. o sa vad ce si cum...in casa suntem impartiti unii vor hais,altii cea..se presupune ca asa un eveniment trebuie sa aduca bucurie..crez ca sunt planetele aseazate sui,ca nu ma sensibilizez eu asa usor. daca eu am draci,imi imaginez ce este pe sufletul parintilor aia..sa faci nunta in an de criza nu-i usor,mai ales cand stii ca o sa fie din ce in ce mai greu... merci fetele... |
||
iasomia Postat pe 5 Iulie 2009 07:51 |
||
Floricica nu erau pe bani biletele acelea. Eu auzisem de 17000 si cica se facea tragere la sorti pt fanii care doreau sa participe. Nu mai erau locuri de asta le-au dat asa. In alta ordine de idei Buna dimineata!! |
||
blanca Postat pe 5 Iulie 2009 09:04 |
||
oito, pustimea a fost aseara la santana,cica nu prea i-au simtit muzica...m-au lasat masca. http://www.youtube.com/watch?v=WzSayxVM_E0&feature=related hai bagati aer curat si zambete in sufletele... duminica buna... |
||
iasomia Postat pe 5 Iulie 2009 09:13 |
||
Alte generatii! Alta stare de spirit. Va veni si vremea sa-l simta, cred eu | ||
blanca Postat pe 5 Iulie 2009 10:28 |
||
ca sa te duci la inmormantare, ca la spectacol, pe bilet, tre` sa fii tzacanit rau...parerea mea.. mai bine ma duc in parc, iau cu mine o carte, seminte, neste piersici si stau pe bancuta , frumusel... |
||
kyra Postat pe 5 Iulie 2009 12:00 |
||
iasomico, stiu cum e cu nuntile astea, si la mine se arata la orizont, 2 nunti..septembrie si octombrie.. he, he..e amuzant, cum m-am procopsit eu cu ultima , la nunta fetei nasilor mei de cununie, am stat la masa cu un cuplu, nasa mai venea la noi la masa, mai tragea cate-o tigare , am glumit, conversat, deh, ca la nunta.. la finalul zilei, cand ma pregateam de plecare, nu m-au lasat sa plec, pana nu am promis ca ma duc la nunta..i-am fermecat bag seama si acum ma bufneste rasul.. |
||
kyra Postat pe 5 Iulie 2009 12:17 |
||
aseara vazui Angels & Demons...ce inseamna sa treci...dincolo.. | ||
kyra Postat pe 5 Iulie 2009 12:41 |
||
...si sa te-ntorci sa povestesti presupun | ||
blanca Postat pe 5 Iulie 2009 12:42 |
||
sa pui in practica mielu` cauta filmul , ca-i fain, da` luuung...i-am dat drumul de la ora 11 seara, cand s-a terminat era 1 trecute.. |
||
kyra Postat pe 5 Iulie 2009 12:44 |
||
sa pui in practica ??? Ma pui pe ganduri da'poate ma deruteaza titlul ala.. |
||
blanca Postat pe 5 Iulie 2009 12:47 |
||
e vorba de fanatism religios si litera dogmei..,sa ai un spirit d-ala mesianic, inteles gresit.. | ||
kyra Postat pe 5 Iulie 2009 12:49 |
||
m-am dus cu gandul in alte parti -la alte calatoreli . las' ca-l caut | ||
blanca Postat pe 5 Iulie 2009 12:55 |
||
neneaca, joaca unii intre blocuri la mine aici, de juma' de ora,sunt acompaniati de un acordeon si de o vioara,ioi...alerg pana jos sa ma prind intr-o hora.. auzi cum chiuie.... ma fac ca ma duc sa-mi iau apa,daca nu dau si eu din picioare trei masuri,ma apuca stresu'... |
||
iasomia Postat pe 5 Iulie 2009 16:35 |
||
he, he..baga, baga.. io am dat in mintea copiilor, mi-am luat piersici si am descarcat ceva desene acum ma bag la ele.. |
||
kyra Postat pe 5 Iulie 2009 16:37 |
||
tulipe-buburuza, hai aici guritza.. inlacrimata,toata in lacrimi..a luat 8,35 ...este f nemultumita de ea,inutil sa mai spun ca-mi venea sa-i bag mana in sufletel, si sa mut durerea ei in mine....sa nu o mai vad asa... nu mi-am imaginat in viata mea ca o sa iubesc prietena copilului meu in halul asta. |
||
iasomia Postat pe 5 Iulie 2009 20:06 |
||
iasomico...felicitari mami.....lasa ca e buna nota...important e ce va face de acum inainte si, in primul rand sa invete sa fie om....restul e vanare de vant.... | ||
tutankhamon Postat pe 5 Iulie 2009 20:11 |
||
tuto, multumesc frumos. e ambitioasa rau,fetita...leoaica,ce vrei... trece si asta..i-am zis eu... |
||
iasomia Postat pe 5 Iulie 2009 20:15 |
||
Iasomico, la 2 baieti, trebuia si-o fetitza, acolo.. | ||
kyra Postat pe 5 Iulie 2009 20:15 |
||
heeeiii, saru' mana si buna seara! | ||
Thor Postat pe 5 Iulie 2009 20:16 |
||
kyra, sunt lesinata dupa ea,sa ne vezi cum stam toti trei in pat,claie peste gramada...ma pomenesc cu ei ca vin la mine in pat"sa ne giugiulim".... seara buna,vidar. |
||
iasomia Postat pe 5 Iulie 2009 20:18 |
||
felicitari, fetita. optu ala si ceva nu este chiar asha de rau. saracutza, cred ca este necajita. scoate ea parleala la admitere. gata, asta a trecut. bafta pt ce urmeaza | ||
tulipe Postat pe 5 Iulie 2009 20:19 |
||
revenisi vidare din pelegrinari???? cum fu cu pustanii?? agatarati cevasilea???? | ||
tutankhamon Postat pe 5 Iulie 2009 20:19 |
||
he he heee... iasomico, aveam io un feeling, asa... ca esti matale o fata mai deosebita auzi colo, nu credea ca o s-o iubeasca pe pretenara lu' baiatu' in general mamele de baieti sunt geloaseeee |
||
Thor Postat pe 5 Iulie 2009 20:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
gandire | 25 | De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:36 |
un om cu doua fete UN OM RECHIN CU DOUA FETE .DELFIN SI RECHIN? | 106 | De la: laura30 31 Octombrie 2011 21:39 |
in lupta cu gelozia si posesivitatea... | 15 | De la: 18 Iunie 2012 20:27 |
|
||
Test de compatibilitate,dragoste si sex,realizat de FREUD MARX ANGELS & LUNG | 26 | De la: pantera_neagra 31 August 2011 02:34 |
indragostita | 135 | De la: LILO 20 Noiembrie 2009 16:14 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri