buna seara , dom` vidar ! | ||
kyra Postat pe 5 Iulie 2009 20:20 |
||
---|---|---|
stiti cantecelul ala ? Are mama o fetita, frumusica foc .. |
||
kyra Postat pe 5 Iulie 2009 20:21 |
||
Tut, da, am agatat o gripa de vreo 5 lei noi, da' o scoate baiatu' acuma, cu un ceai cu lamaie, ptiu! fir-ar al dreaq, ca rau am ajuns! sa beau eu ceaiuri! |
||
|
||
Thor Postat pe 5 Iulie 2009 20:21 |
||
vidareeee...tuica fiarta si te scoate din boala...transpiri de te ia naiba dar maine esti fresh.... | ||
tutankhamon Postat pe 5 Iulie 2009 20:23 |
||
mi s-a parut mie sau am vazut o parte din postare de 2 ori? ce naiba, ce mi-o fi pus soacra-mea in ceai? |
||
Thor Postat pe 5 Iulie 2009 20:23 |
||
era socata saracuta,ce vrei...a avut premiul 1 de cand este eleva,nu-i venea sa creada... da' nu facea urat ca tacanitele alea rasfatate,plangea incetisor asa,pupa-o-ar mama de scumpa. voi ce ati mai facut mai? eu am jucat o sarba in curtea blocului cu unii,vreau sa va spun ca uitasem ca dansu' oboseste in halu' asta...imi batea inima atat de tare cand am terminat..ioi Doamne,o simteam pana si in varfu' urechilor. |
||
iasomia Postat pe 5 Iulie 2009 20:23 |
||
dai cu lamaie, in doza de cal, si-ti trece raceala.. numa` sa n-aiba draq, efectu` ala , de zise Walki |
||
kyra Postat pe 5 Iulie 2009 20:24 |
||
kyrutz, sar'na inca o data interesanta ideea aia din Angels and Demons... tre' s-o pun in practica, vad eu cum in 2 luni o pun de-o secta mai ceva decat crestinismul si mahomedanismul la un loc |
||
Thor Postat pe 5 Iulie 2009 20:25 |
||
Vidare,raceala iese cam asa : bei un litru de tuica s-apoi te freci cu sticla pe unde te doare.Daca nu trece cu una,mai ia 2.Sigur,ori iti trece,ori te trece... | ||
valentino Postat pe 5 Iulie 2009 20:26 |
||
Tut, nu prea mai merge cu tuica pen' ca gata cu alcoolu'... s-a cam dus week-endul si in timpul saptamanii nu gust neam! Vali, e bun medicamentu' asta, da'... e cam tarzior, frate kyrule, ce efect, ce efect? poate=mi convine, mai stii? |
||
Thor Postat pe 5 Iulie 2009 20:26 |
||
nea vidare, eu sunt mai altfel,crede-ma...sunt la cutite cu baietii mei cand sunt porci cu fetele.. chiar nu sunt geloasa,si eu ma mir... |
||
iasomia Postat pe 5 Iulie 2009 20:28 |
||
tvr2... imagini din emisiuni umoristice de acum 30 de ani... acum e nea Marin! mari actori am avut si noi! |
||
Thor Postat pe 5 Iulie 2009 20:28 |
||
cica topaie hormonu` dom Vidar , il ciupeste de popou, si-l invioreaza.. | ||
kyra Postat pe 5 Iulie 2009 20:28 |
||
vidar, ai mai prins zapada? n-asha ca nu mai era? | ||
tulipe Postat pe 5 Iulie 2009 20:28 |
||
tulipo, sorry pentru dezamagire, da' mai era in ghetarul de pe malul lacului. daca vor fi iar caldurile de anul trecut, cam pe la mijlocul lui august va disparea de tot si va reveni pe la sfarsitul lui septembrie. dar ar fi a doua oara in viata mea cand as merge acolo si nu as vedea zapada pe lac... prima data a fost anul trecut. bine, acum sa nu te gandesti ca mergi cu sania sau cu schiurile dar iti spun ca acum vreo 3 saptamani acolo au fost ceva serbari ale zapezilor, asa, ca de inceput de vara |
||
Thor Postat pe 5 Iulie 2009 20:31 |
||
ce ma enervezi! | ||
tulipe Postat pe 5 Iulie 2009 20:35 |
||
tulipo, asta e! e o senzatie tare de tot sa vezi o gramada de bizoni in pantaloni scurti si slapi, pe o portiune de cateva zeci de metri patrati, mergand prin zapada |
||
Thor Postat pe 5 Iulie 2009 20:37 |
||
kyrutzo, iertare, soro, acu' vazui efectu'... da' la varsta mea, de unde dreaq sa mai topie hormonii? ca mai repede topaie soacra-mea cand ma vede in pioneze | ||
Thor Postat pe 5 Iulie 2009 20:42 |
||
Eu nu stiu despre ce vorbiti dar ma bag in seama. | ||
Aemulus Postat pe 5 Iulie 2009 20:56 |
||
Mai nene, statui tintuit 4 ore si ceva la meciul dintre Roddick si Federrer. Senzational meci, senzational ultimul set, 15-13 pt.elvetian in decisiv, dar englezoii aia se bucurau mai mult ca pot sa plece acasa, decat a castigat Federrer si a stabilit un record mondial. | ||
anakin Postat pe 5 Iulie 2009 22:38 |
||
da...felicitari pentru federrer....am rezistat si eu o ora...dar am capitulat.....e si foarte cald in bucuresti si nu am avut stare pe canapea....am vazut ca si surorile williams au incasat o suma frumusica......si la simplu, si la dublu...sunt de colea 2 milioane??? | ||
tutankhamon Postat pe 5 Iulie 2009 22:54 |
||
anakin-baiatu' si eu m-am uitat,trebuie sa fie misto sa joci si sa castigi sub ochii unora ca borg,nastase,sempres...bravo lui... in alta dezordine de idei, copilasi... din ciclu' hacuit in timpul vietii,explodat dupa... familia lu' MJ cere a treia autopsie,tatal lui a fost de acord ca michael sa fie ingropat fara creier,pt a se efectua si alte teste. dupa ceremonie ,sicriul va fi detonat ca masura de preventie,se tem de profanatori.. si acu' ma duc sa dau la boboci.. e prea mult nenica,mi s-a acrit... |
||
iasomia Postat pe 6 Iulie 2009 13:29 |
||
Ce-ai patit Floricica?? | ||
blanca Postat pe 6 Iulie 2009 13:45 |
||
oito, nu am fost destul de clara?... hai ca ai fost dulce... |
||
iasomia Postat pe 6 Iulie 2009 13:46 |
||
Dupa ce ma tragi de urche citesc mai bine !! in rest ...ca de la servici | ||
blanca Postat pe 6 Iulie 2009 13:49 |
||
chestiunea zilei. si-a pus giani alta poza,bai fratele meu noroc ca nu sunt barbat,m-as fi dus la coafor dupa ea... giani, mami..da' sa mai deschizi ochisorii aia,ca sa stim ca esti bine....ca ce e mult dauneaza grav sanatatii.... |
||
iasomia Postat pe 6 Iulie 2009 14:00 |
||
Am vazut ! e Suuuuper ! | ||
blanca Postat pe 6 Iulie 2009 14:04 |
||
baaaiii... nu mai dati buzna la pozele fetii, bre.. ca acu' dispare si contu' asta ca al lu' gabitza... |
||
zambil Postat pe 6 Iulie 2009 14:14 |
||
noi o incurajam pe mititica | ||
blanca Postat pe 6 Iulie 2009 15:15 |
||
zambiluuuu... nimic nu se pierde, totu` se transforma.. |
||
kyra Postat pe 6 Iulie 2009 20:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
prieyenye | 44 | De la: elodia 18 Decembrie 2009 14:17 |
aveti parte de asa ceva.... | 43 | De la: caleidoscop 11 Iunie 2012 16:33 |
Mica muzica de seara.. | 123 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31 |
|
||
distractie,prietenie | 4 | De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 20:48 |
Boala care nu ma lasa sa ami traiesc viata | 142 | De la: garbo207334 8 Februarie 2015 20:54 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri