Chestiunea zilei..

kyralino,

imi necajesti mosneagu',s-asa era ciudos ca nu a apaucat sa vada fata aia, in nu stiu ce voal...
iasomia
Postat pe 6 Iulie 2009 20:26
o fi fost grijulie fata, la varsta lui, capata vatamatura..
kyra
Postat pe 6 Iulie 2009 20:31
neh..

are ditamai toiagu'...nu se dezechilibra sa cada Doamne feri pe jos...
iasomia
Postat pe 6 Iulie 2009 20:34
auleu.. , te cred pe cuvant, daca zici tu ca-i stejaru` zdravan..
kyra
Postat pe 6 Iulie 2009 20:36
asa-s unii mami,mor ca stejarii in picioare...
iasomia
Postat pe 6 Iulie 2009 20:37
he, he...dap! fibra d-aia...
kyra
Postat pe 6 Iulie 2009 20:40
Gata, am venit la raport!

"La sanatoriu" zici? Pai nu-i o idee rea.
Aemulus
Postat pe 6 Iulie 2009 20:46
pe bune nu....

ar trebuie sa deschideti ,ca eu am topic..mai am unu' si pe la horoscop ...

de multe ori ne framanta ceva,si nu stim unde sa postam,macar acolo mergem direct...
iasomia
Postat pe 6 Iulie 2009 20:48
un fel de " la necazu` tavalit ?
kyra
Postat pe 6 Iulie 2009 20:52
Da, la necazul tavalit prin ou si faina sa-l facem pane si sa-l mincam dupa aia.
Aemulus
Postat pe 6 Iulie 2009 20:58
Hei dragilor, s-au postat poze noi.Stiti voi cit imi place sa dau iama prin poze!!!!!
Ia bagati ochisorul putin la "poze" ca sa dormiti bine la noapte!!!!!
Aemulus
Postat pe 6 Iulie 2009 23:44
mico,

vad ca te inveselisi....ale draq poze...

eu nu ma uit acolo,mi-e lene...
nici macar chestiune nu am,poate ma apuca mai incolo...
iasomia
Postat pe 7 Iulie 2009 09:22
hai ca-mi venii una ca fusai la paine.

la iesirea din bloc o tipa super-eleganta..parfum dior,caine kk in fata mea pe trotuar...ea se uita nonsalant la mine,ba chiar imi zambeste...

oooooo! cine a pus-o?
ii zic:arati perfect,se vede ca esti o doamna ..da' spune-mi si mie,te simti ok cand cainele asta al tau se kk in drum?
trec o gramada de copii pe aici...

pleaca intepata..
scot o punga si iau rachatu' cainelui si-l arunc la gunoi.
ma simt pe o secunda ca o mica slujnicuta,dar trece repede....si rad cu gura pana la urechi cand sofia,o fetita de doi ani din bloc alearga la mine incaltata in sandalute si nu se mai murdareste.
dap...
incep sa seman cu o bunicuta,ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 7 Iulie 2009 09:48
si mai am una:

care stii ceva de wife?

deja sunt ingrijorata....
iasomia
Postat pe 7 Iulie 2009 10:00
eu nu as fi strans din urma ei. nu as fi lasat-o sa plece pana nu facea ce trebuia facut. nimeni nu-i dator sa stranga din urma altuia.

nu voia? da ce voia daca faceam putina valva
si_totusi
Postat pe 7 Iulie 2009 12:35

Stiu eu... stai linistita, Michelle e bine. Probleme cu netul in zona in care locuieste.
Va pupa pe toti . Ii lipsiti foarte mult...
Ella34
Postat pe 7 Iulie 2009 12:40
bre totusoaico.. uite-asa mor ideile bune, stranse de boashe de actiuni de rachat...

chestia asta cu saritu' cu gura pe altii e tipic romaneasca, nene.. la scandal suntem primii... nu asa se face treaba, vere, ci cu exemplu' personal... cand sari cu scandalu', cel mai probabil ca si adversaru' are papagalu' la el, ca sa nu mai zic ca unii scandalagii pot sa si-o ia-n bot urgent, cu tot cu atitudinea lor civica indreptatita... saritu' cu gura e tot o agresiune, chiar daca atitudinea ar putea fi justificata pe undeva...

iote la iasomica, cum puse ea manutza la treaba, una-doua... e drept, ca si dadu' din gura putzintel...
zambil
Postat pe 7 Iulie 2009 13:27
ella,

sa se repare naiba odata,ca ne lipseste...

zambilu',

doar putzintel,tati..

Doamneee,ce de suferinta la tv... il dau astia non-stop pe michael saracu'..

na ca ii aparu stafia in direct la larry king,care larry king este socat, binenteles...

se aude ca holograma lu' michael o sa apara la ceremonia aia...

e prea mult,m-au tampit...
cand te gandesti ca este abia inceputul,e o vaca mare de muls...
iasomia
Postat pe 7 Iulie 2009 15:11
zambilu
las ca-i bine ce a facut iasomica, sa vezi ditai kk in drumul tau, si asta-i agresiune...
kyra
Postat pe 7 Iulie 2009 17:47
Iasomico, nimic nu ma dispune mai mult pe forumul asta ca pozele care si le pun utilizatorii cu ei insisi!!!!!!
Ca sa nu mai zic ca ma amuza si ID-urile unora.....
Nu dau nici un exemplu ca le puteti savura si voi dar un lucru e sigur: nu-ti trebuie un schimb de replici ca sa-ti dai seama daca neuronul e in vacanta la cineva cu numele "ileanacosinzeana" sau cu o poza cu ochelari de soare bengoshi si eventual cu un trabuc atirnind neglijent in coltul gurii. E clar ca astia sunt veniti la agatat!
Aemulus
Postat pe 7 Iulie 2009 19:24
masculii se chinuie degeaba
io-s corect, si am succese
pik_nik
Postat pe 7 Iulie 2009 19:27
Nu ma indoiesc de succesurile tale!!!!!
Am o intrebare totusi : cine sa da la tine e de sex femelein sau masculin????
Aemulus
Postat pe 7 Iulie 2009 19:29
cu o singura exceptie, de toate sexurile
pik_nik
Postat pe 7 Iulie 2009 19:36
casanova
kyra
Postat pe 7 Iulie 2009 22:50
uite exceptia!
nu reusesc nicicum s-o potcovesc
pik_nik
Postat pe 7 Iulie 2009 22:52
lasa bre..nu tre` sa ai si tu un scop in viata ?
kyra
Postat pe 7 Iulie 2009 22:54
sa raman potcovar nepriceput?
pik_nik
Postat pe 7 Iulie 2009 23:06

bre zambilu, iaca nu cred ca ai dreptate. generalizezi si iote ca zici rau. una e a sari cu clantza aiurea ca la piata si alta e sa atragi atentia si sa faci pe om a constientiza ca e o chestie de civilizatie si bun simt sa stranga din urma catelului sau. depinde si ce spui si cum spui. si mai ales, atitudinea. a atrage atentia cuiva in mod hotarat nu inseamna atitudine de scandalagioaica.

da tu exemplu personal si strange toti raha...tii de caine de prin targ , toate hartiile, chistocurile de tigara, etc. asta ca sa nu fie o atitudine tipic romaneasca , mai vere! arata-le la toti cum merge treaba . c-asa fac occidentalii, probabil. tac cand vad un astfel de caz si strang mizeria

in cazul prezentat de iasomica, jos palaria. probabil era grabita si nu a avut timp sa caute un nene din asta care trebuie sa aiba grija de ordinea publica.

si_totusi
Postat pe 8 Iulie 2009 08:20
mico,

eu nici avatarele unora nu stiu cum arata,desi am avut schimb de replici cu ei,poate sunt superficiala...sau puturoasa..

chestiunea zilei
se duse si michael,desi daca ma intrebati pe mine...coparseu'ala era gol,mi s-a parut ciudat ca nu m-a strabatut niciun fior,si vorba ceea se stie ca eu plang usor...

ma uitam la copiii lui,cum umblau saracutii cu fetele acoperite de diferite masti sau voaluri atunci cand ieseau in lume,asta lasa urme neneaca.

apoi ,nu am nicio indoiala ..nu au fost conceputi cu sperma lui,macar unu' de gust acolo ar fi iesit mai brunetel,da' toti sunt blonzi...MJ a vrut arieni d-aia...mda...

poate par nesimtitoare,da' in opinia mea toata trebusoara a avut iz de manea...
iasomia
Postat pe 8 Iulie 2009 08:24
iaso, a murit un om. ce-i mai nasol: s-a facut si circ pe treaba asta...
gianiblue
Postat pe 8 Iulie 2009 08:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Foaia de pe stalp ( varianta moderna a gazetei de perete) 164 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
Despre ea... 45 De la: garbo165927 16 Decembrie 2010 11:06
relatie de prietenie cu Dumnezeu 121 De la: betty37 18 Aprilie 2011 15:12
Vina mea....partea a doua 41 De la: crys14 28 Decembrie 2009 13:31
Hello..!!! 105 De la: Eda 22 Ianuarie 2010 17:08
Setari Cookie-uri