mda... moderatori imbracati in negru,muci suflati in direct...prea mult... mai ales ca au avut o gramada de timp sa se obisnuiasca cu gandu'. in ceremonia respectiva nu am gasit nimic care sa ma miste. ma uitam la la toya...acu' vreo 12 ani il daduse in gat pe michael ca e pedofil,a povestit o gramada de porcarii despre mj...acu' era mama durerii,am schimbat postu'... |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2009 08:36 |
||
---|---|---|
tusico, acu' ma faci sa ma simt vinovata ca am luat un rahat de pe jos...eram grabita,auzi la ea... |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2009 08:50 |
||
hai, gata cu durerea de hollywood... ia sa bagam ceva sex oedipian... o femeie din constanta si-a violat copilu' de sase ani, ba chiar a si filmat scenele respective... la interogatorii a declarat ca era fortata de concubinu' ei sa-l violeze pe micutz, desi in filmu' respectiv nu parea prea stresata de ceva... tipic feminin, nene... cand e prinsa cu ocaua mica, muierea da totdeauna vina pe altcineva... biete suflete chinuite, deh... |
||
|
||
zambil Postat pe 8 Iulie 2009 08:55 |
||
am vazut si eu,te ia capu... si popa ala cu doctoratu' dat,cum se iubea el sub cearceaf cu un baiat fara casa.... ptiuuu...iti pune patrafiru' in cap sa te spovedesti p-orma |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2009 09:00 |
||
despre circoteca funeraliilor, ce sa zic?... eu nici pe copila aia de plangea la microfon n-o cred... prea sunt multi bani la mijloc... ii durea pe toti in tartiza de michael ala... negrii astia sunt renumiti pentru felul in care se distreaza pe la inmormantari... asa a aparut si jazzu', de altfel... |
||
zambil Postat pe 8 Iulie 2009 09:10 |
||
ehhh nu am vrut sa spun ca sa nu ziceti ca sunt a draq,mie momentu' fetitei mi s-a parut fals,ma pricep la oameni si la mine ajunge intotdeauna emotia sincera. bietul copil a fost pus sa spuna chestia aia.. asta nu inseamna ca nu-l iubea pe mj...da'... |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2009 09:15 |
||
De la: iasomia, la data 2009-07-08 08:50:20tusico, nu interpreta gresit, iasomico. nu am zis asta. ai facut bine. altceva incercam eu sa spun. cand vad din astia ce uita ca traiesc intr-o colectivitate si care-si bat joc, merita dati pe mana jandarmilor sau cum s-or mai fi numind astia care papa leafa tocmai pentru asta. au murdarit, sa curete. |
||
si_totusi Postat pe 8 Iulie 2009 13:02 |
||
cat a fost primar la iasi, simirad gasise o cale de a civiliza lumetul. a pus pe asistatii sociali sa aiba grija de curatenia orasului. inarmati cu autorizatii de la primarie, amendau baietii pe toti ce azvarleau hartii pe strada, calcau spatiul verde sau mai stiu eu ce magarie din asta. din cate am inteles, aveau procent din amenzi. stiti ce curat devenise orasul? in statiile de masini, in autobuze sau tranvaie erau tot felul de afise ,frumos realizate grafic, cu poezii din marii poeti autohtoni sau straini. la inceput, lumea a carcotit. apoi s-a obisnuit. chiar era placut. le schimbau saptamanal si erau citite. |
||
si_totusi Postat pe 8 Iulie 2009 13:09 |
||
hai fetita..ce naiba? vorbeam asa fara patos...bla,bla d-ala... |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2009 16:30 |
||
i-auzi nene acilea... greva magistratilor... s-au ofticat ca le-a taiat boccila sporurile de surmenare neuropsihica si de risc... pai usor e vericule sa traiesti in stres permanent ca iti dau bagabontzii shpaga mai mica decat pretu' pietei?... sau sa te risti sa te dea in gat vreun bulibasha nemultumit?... aaa, si cica penalizarile alea de la cedo nu-s 100% din vina lor... pai normal, ca doar dau decizii la comanda politica, daca nu de-a dreptu' mafioata... chestia asta cu cedo chiar ca-i tare, e ca si cum ai recunoaste pe fatza ca esti corupt, si vrei si spor de periclitate pe chestia asta... da' stai asa, magistratii au dreptu' la greva?... ha?... |
||
zambil Postat pe 8 Iulie 2009 16:55 |
||
habar n-am,da' au spume mari... si cand te gandesti ca ii fac pe toti scapati... |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2009 16:58 |
||
vericilor, nu v-ati lamurit ca asta-i circuitul apei in natura, la romanica ? din nefericire pentru noi |
||
kyra Postat pe 8 Iulie 2009 19:27 |
||
alt copil cazut in put,cred ca-i cam tarziu pt fetita aia,ehhh dar isi amintira astia de oana furnica,fata care a salvat un copil in 2001...ma ia greata...presa lu' peste... familia respectiva nu a mai cautat-o,stiu ,asemenea intamplari se vor uitate..mai ales de prosti... |
||
iasomia Postat pe 9 Iulie 2009 16:37 |
||
prea tarziu... hai ca numai de chestii d-astea live nu aveam noi nevoie.... uitara de ritzi-bitzi... ioi ce natie.... |
||
iasomia Postat pe 9 Iulie 2009 16:54 |
||
Sar'na Iasooo!!!! Ziua buna, Zambiluuuu Salutare tuturor!!! Iaca, dupa vreo 3 zile am reusit sa mai ajung si eu pe la voi. Noutati, ceva? Va salut pe toti si mi-e dor de voi!!!!!! |
||
Thor Postat pe 9 Iulie 2009 16:58 |
||
iasomico... pe mine ma impresiona baietzelu' ala de pe la constanta... ala violatu' cu voie de la parinti... auzi, mami.. cica dupa ce-i facura astia psiho-terapia, a zis copilu' ca vrea inapoi acasa, la mamica lui... pai cred si eu, perversu'... |
||
zambil Postat pe 9 Iulie 2009 17:01 |
||
sal nea vidar, ia zii acilea o chestiune.... |
||
iasomia Postat pe 9 Iulie 2009 17:02 |
||
tati, fereasca sfantu'...crezi ca nu?...s-a invatat cu senzatii tari... |
||
iasomia Postat pe 9 Iulie 2009 17:03 |
||
pai io sa va zic chestiuni? iaca: aici e 11 noaptea, vreo 26 de grade si umiditate de 100%. si inca o chestiune: nu am mai vazut o stire de acasa de cand am plecat |
||
Thor Postat pe 9 Iulie 2009 17:05 |
||
a murit copila ala, m-a intors pe dos.. | ||
kyra Postat pe 9 Iulie 2009 17:05 |
||
vidare, stii nenica cum e la bucale? 35 de grade,apoi pe seara vine ploaia...si se face o zapuseala,de mori. este groaznic,da' daca stai bine cu nervii depasesti momentu',si uite asa te bucuri ca a mai trecut o zi,da' uiti ca trece viata... la draq! hai sa bagam zambete,ca e jale.... kyro, fruntea sus... |
||
iasomia Postat pe 9 Iulie 2009 17:09 |
||
iasomico, acolo e voie, mami, ca e la Bucale Da' aici, la maimutele astea galbene... schimb vreo 5 camasi pe zi! greu de tot am reusit sa ajung pe aici! cand ma trimiteau aia in Malayesia, cand la moldovenii de peste prut |
||
Thor Postat pe 9 Iulie 2009 17:12 |
||
pfuuu... iar a aparut de 2 ori? l-am sters |
||
Thor Postat pe 9 Iulie 2009 17:13 |
||
bai, de ce apar eu online, cand nu sunt ? aloo ! administratia! SF-uri, ceva ? o zi faina la toti.. sunt doar in treacat. |
||
kyra Postat pe 9 Iulie 2009 17:16 |
||
De la: zambil, la data 2009-07-08 16:55:58i-auzi nene acilea... pai ei isi fac toate drepturile...nemernicii draku...isi castiga drepturi salariale in instanta si sunt cei mai corupti!! in cazul lor...ar trebui pedepse duble la amenzi si detentii!! mai ales la detentie...ca doar ei impart dreptatea!! dar ce patesc? nimic...mustrari..retrogradari maxim!! pt ei ar trebui sa functioneze.. prezumtia de vinovatie!! magarii naibii.. sunt putrezi de corupti!! sa arda in iad!! |
||
superbus Postat pe 9 Iulie 2009 17:22 |
||
vidar, te cred...naspa.. kyralina, baga optimism... |
||
iasomia Postat pe 9 Iulie 2009 17:23 |
||
superu' ascultam pe europa fm(io pe ala stau),era lumea re-vol-ta-ta la sange,aveau bietii oameni spumele marii pe ei... cred si eu ii tin javrele cu anii prin procese |
||
iasomia Postat pe 9 Iulie 2009 17:26 |
||
iasomico, asa ma doare sufletelul cand moare cate un copilas din asta.. pe unii ii uita Dumnezeu pe lume, plini de boli, pe altii plini de rautate..astia nu mai mor..acum imi fac pacate, o sa spui..ori ca fiecare cu zilele lui.. sau poate sunt eu mai sensibila la capitolul copii mici, mai ales daca sunt fetite, asta mi-am dorit mereu, dar nu a fost sa fie.. |
||
kyra Postat pe 9 Iulie 2009 17:56 |
||
lasa mai kirule... ca o sa vina si ziua ta.... esti inca tanara,ai tot tipul inainte.... |
||
iasomia Postat pe 9 Iulie 2009 17:59 |
||
la aproape 39 de ani ? e cred de crezut, poate printr-o minune, ceva..nu pot avea copii fara ajutor medical, din nefericire.. |
||
kyra Postat pe 9 Iulie 2009 18:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Caut un cardiolog pediatru dedicat (din Bucuresti) | 1 | De la: Daleen 31 Martie 2009 11:12 |
De ce e moale mamaliga??? | 189 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
garbo_3060 | 5 | De la: ristea26 24 August 2012 20:03 |
|
||
relatie de prietenie cu Dumnezeu | 121 | De la: betty37 18 Aprilie 2011 15:12 |
Membri noi | 802 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:26 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri