nu se vede? leit maica-sa cand e cuminte si leit tac'su cand face prostii! | ||
preciouss Postat pe 9 Iulie 2009 22:40 |
||
---|---|---|
Adica e frumoasa si desteapta ca mama si rea si incapatinata ca tat'su, nu? Stiu si eu de astea: fecior'tu cind e rau si fecior'miu cind e bun |
||
Aemulus Postat pe 9 Iulie 2009 22:47 |
||
nuuuu,draaagaaaa!!! stai sa-ti explic: e santajista de prima clasa si manipulatoare in devenire can e ca ma-sa...si de regula doarme de 3 ceasuri(adica e adormita)cand e ca tac'su | ||
|
||
preciouss Postat pe 9 Iulie 2009 22:52 |
||
mai ,mai | ||
blanca Postat pe 9 Iulie 2009 23:03 |
||
tara de pitzipoance si cocalari, nene... "andreea vass ofer� drept premiu o cin� cu ea la guvern pentru cine-i face cea mai bun� propunere anticriz�"... bine ca nu zice ca ofera si o turbo-suflanta la mutzurel... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 10 Iulie 2009 08:52 |
||
o cheama vaas ca pe aia de canta: buzele tale doua petale cand le sarut,ma topesc pe picioare... la,la,la... manelista aia... |
||
iasomia Postat pe 10 Iulie 2009 08:59 |
||
mami... scoase boc fetele la produs pe centura... masuri de criza, deh... |
||
zambil Postat pe 10 Iulie 2009 09:01 |
||
eu imi spalai sufletu' putin http://www.youtube.com/watch?v=IrTYWB76_yo&feature=related |
||
iasomia Postat pe 10 Iulie 2009 09:09 |
||
chestiunea zilei.. bietii romani crestini au primit o lovitura naspa..sunt oamenii atat de scarbiti de ce s-a intamplat la caldarusani,nu se poate spune in cuvinte.... |
||
iasomia Postat pe 10 Iulie 2009 09:23 |
||
ctp-u' o acuza intr-un articol pe ridzoaica ca se baseste pe gura... dincolo de jocu' de cuvinte cu trimitere la sefu' statului, ctp-u' e in mediu' pe care-l cunoaste atat de bine... ce-au mai iesit vantoasele si de la gura lui... da' vorba aia, gura e ca si partea aia feminina... se spala si e ca noua... |
||
zambil Postat pe 10 Iulie 2009 09:24 |
||
e trist.. nu mai avem oameni de valoare in media,s-a dus draq placerea de ai asculta pe :badea,ctp,cristoiu,turcescu... e jale... preotii se ard in bul... s-a ales bules.... noroc ca am eu cateva comori in sufletel acolo...ca atfel... |
||
iasomia Postat pe 10 Iulie 2009 09:27 |
||
ca tot vorbisi de media, i-auzi acilea titlu' in gardianu': fetita moarta obisnuia sa se joace pe langa fantana he,he,he... parca-i titlu' de film d-ala horror... da' ceva-ceva tot tragem concluzii d-acilea.... neglijenta parintilor, nene... ii doare-n basca de copii lor, pana se-ntampla ceva. si p-orma sa te tii tanguielei si blesteme... eu crez ca aia mai mult plang ca sa se scoata din gura vecinilor... normal ca daca-i vezi asa indurerati, nu-ti mai arde sa-i iei la ture pentru lipsa de vigilentza criminala... urata maimutza poate fi omu' cateodata... |
||
zambil Postat pe 10 Iulie 2009 09:34 |
||
oana furnica..salvatoarea de acu' ceva ani.. insarcinata in 8 luni,aud cu scarba cum reporterii o supun la tot felul de discutii inutile,de-a dreptu' traumatizante...pt o femeie insarcinata,una din ele: "si cand ai scos fetita afara,care a fost primul gest? te-ai uitat la maini sa vezi daca sunt pline de sange?" incredibil,eu in locu' ei asa cere daune,asta-i film horor... nu avem profesionisti... |
||
iasomia Postat pe 10 Iulie 2009 09:39 |
||
'neata, dragilor! hai ca mai aflu de pe aici noutati, da' e nashpa rau de tot, ca pana mi se incarca o pagina ma apuca revelionul... hai, sa va mai si inveseliti un pic, versurile sunt bestiale http://www.youtube.com/watch?v=IWctOL2yg2U |
||
Thor Postat pe 10 Iulie 2009 09:55 |
||
multumim vidare... http://www.youtube.com/watch?v=zKfU17SBTSs&feature=related eu la asta m-am distrat,l-am ascultat in masina...radeam ca nebuna,deh... |
||
iasomia Postat pe 10 Iulie 2009 10:02 |
||
yesss!!!! uite-asa imi trece ofu' mie sar'na, iasomica! |
||
Thor Postat pe 10 Iulie 2009 10:04 |
||
bre vidare, iasomico... iar va radeti de moldoveni, nene?... acu' apare totushoaia c-o falca-n cer s-una-n pamant, cum vazui eu intr-un film d-ala de dupa miezu' noptii... |
||
zambil Postat pe 10 Iulie 2009 10:09 |
||
he he heee... nene zambilu', io nu rad de ei, io rad CU EI. baietzashii astia doi is de belea! in alta ordine de idei, totushica stie ca eu am voie sa mai si rad de unii, cand este cazul. cevashilea legaturi de sange de pe acolo, cam pe un sfert |
||
Thor Postat pe 10 Iulie 2009 10:10 |
||
vidare.. eu ziceam de moldovenii din text, nene... nu de aia de canta... mi s-a parut mie dupa sfertu' ala de accent ca tu compatimesti cu totushoaia... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 10 Iulie 2009 10:13 |
||
hi hi hi! pai cine nu ar rade de aia din text? pana si totushica s-ar tine cu mainile de burta |
||
Thor Postat pe 10 Iulie 2009 10:16 |
||
iasomico, nu-ti face probleme maica.....ai facut un gest nobil de a lua rahatul din drumul copiilor......dar pe mine altceva ma enerveaza...si noi strangem de la asta mica...am dus o munca de lamurire si cu al meu taran ca vroia sa-l lase acolo unde facea fata....dar umblu cu punga/pungile plina/pline dupa mine 50 de metri pana gasesc un cos in care sa arunc deseurile...pe aici, prin zona, s-a umblat la banci in statiile ratb, s-a pus gard si dupa aia s-a scos, ca nu-si puteau parca fratii masinile, s-au taiat copacii in draci ca cica vine furtuna si-i rupe si azi-primavara i-a ciuntit de parca sunt dupa bombardamentul atomic....singurul lucru nefacut e plantarea de cosuri de gunoi.....astea "e" raritati.... | ||
tutankhamon Postat pe 10 Iulie 2009 11:31 |
||
tuto, felicitari... |
||
iasomia Postat pe 10 Iulie 2009 19:37 |
||
deci..sa bag chestiunile.. am ras cu lacrimi, barbatul ramane barbat, indiferent cat de mare ii este functia.., ati inteles ce vreau sa zic. . obama si frantuzu s-au uitat la fundul bombat al unei gagici de 16 ani. , mama, ce poza le-au tras astia.. obama s-a mai intalnit p-orma si cu Papa.. |
||
kyra Postat pe 10 Iulie 2009 20:45 |
||
a doua faza.. m-am uitat la emisiunea lui Moise Guran , e unul din preferatii mei dragii mei, ati auzit voi, vreodata in vietulica voastra de...creditul pacatos ? unii, in Letonia, dau credite si trebuie sa garantezi cu... sufletu` |
||
kyra Postat pe 10 Iulie 2009 20:51 |
||
Kiruta ,ce-i frumos,si lui D-zeu e pe plac...s-apoi,de nu-s niciunul castrati,nici macar papa...he,he,tentatia la prospatura... | ||
valentino Postat pe 10 Iulie 2009 20:53 |
||
kyrule... pai piticu' ala de sarkozy, deh... ca frantzuzu... iar obama are sange de negru', deci... ma-ntelegi... |
||
zambil Postat pe 10 Iulie 2009 20:53 |
||
he,he,he... sa garantezi cu sufletu'?... pai in romanica ar ramane bancherii aia in cu ru' gol una-doua... | ||
zambil Postat pe 10 Iulie 2009 20:56 |
||
am auzit si eu chestia cu "sufletul drept gaj" pt un imprumt bancar,da' crez ca-i o cioaca... razoteca d-aia... |
||
iasomia Postat pe 10 Iulie 2009 20:57 |
||
Se plingea pe la ceva jurnalisti Carla Bruni,ca Sarcos e mic de stat,dar mare la...compas... | ||
valentino Postat pe 10 Iulie 2009 20:58 |
||
minte, da-o dreacu'... piar d-ala pe gustu' francezilor... | ||
zambil Postat pe 10 Iulie 2009 21:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
.....am nevoie de un dictionar....:D | 12 | De la: crys14 21 Decembrie 2009 10:05 |
Help..pls:) | 47 | De la: AMELYY 24 Octombrie 2009 21:15 |
Vineeeee 8 Martie !!!!! | 62 | De la: elisabeta_boia 11 Martie 2013 22:26 |
|
||
....e vina mea? | 18 | De la: quasaria 19 Decembrie 2009 19:45 |
lucruri de care n-o sa ma satur niciodata... | 36 | De la: Ciresica 23 August 2011 19:28 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri