zambilu`, erau haiosi, mami..se uita frantuzu`, da stii cum ? manzeste, cu palma-n barba... poftea, bag seama.. |
||
kyra Postat pe 10 Iulie 2009 21:00 |
||
---|---|---|
vestici constipati, kyrulane... vazusi eltin ala?... ii puse mana pe cu r lu' aia una-doua... |
||
zambil Postat pe 10 Iulie 2009 21:02 |
||
valica, ba mami..ai o varsta,stii ca de fapt nu conteaza dimensiunea. zambilu' ba mami are un nasoi sarco ala...s-ar putea sa nu fie minciuna... |
||
|
||
iasomia Postat pe 10 Iulie 2009 21:02 |
||
iaso, este ?, vorba lui nea Moise..in caz de nu poti returna, iti ia...sufletu`.. zambilu` |
||
kyra Postat pe 10 Iulie 2009 21:04 |
||
da, da' are picioru' mic... | ||
zambil Postat pe 10 Iulie 2009 21:04 |
||
nea vali`, era evident ca nu s-au putut abtine, avea fatuca aia o amfora..oaliu!! |
||
kyra Postat pe 10 Iulie 2009 21:05 |
||
kyra, da fata...acu' Doamne feri..sa nu fie draq vreo secta ceva.. zambilu' sa fie la el acolo,nu l-as lasa sa ma pupe nici in dos... |
||
iasomia Postat pe 10 Iulie 2009 21:06 |
||
iasomico, te simt tristuta.. | ||
kyra Postat pe 10 Iulie 2009 21:35 |
||
kyra, toti... astia nu mi-au vazut mie popoul. declansau cel de-al treilea razboi mondial anuntat de abia in noiembrie anul viitor. ar fi considerat ca dosul meu merita anticipata treaba | ||
gianiblue Postat pe 10 Iulie 2009 21:38 |
||
zici ? esti..bazata? | ||
kyra Postat pe 10 Iulie 2009 21:40 |
||
filme noi... kyrule, baga ochiu... the shynjuku incident... jackie chan at his best, fara kung fu, fara scalambaieli... cred ca-ncep sa-l lase balamalele... filmu' e un fel de american gangster combinat cu bandele din new york, cu actiunea in japonia... plin de galbejiti, yakuza, chestii, da' crez ca-ncep sa-mi placa asiaticele... |
||
zambil Postat pe 11 Iulie 2009 15:47 |
||
m-a plouat nene..dar stiti ce frumos mirosea ? a verde, a curat, a ud !! filme ? aci-s, de-a dreapta tatalui.. dimineata am vazut transformers 2, vorba aia " cai, pistoale, femei goale", bine, aci erau roboti, parca-l vazusi p-asta.. subtire , asa de sambata dimineata.. |
||
kyra Postat pe 11 Iulie 2009 18:40 |
||
da kyrutzo...si pe acilea dadu o ploicica...de azi dimineata se screme... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Iulie 2009 18:43 |
||
kyralina, moi trista? chiar nu eram... merci... tuto, la mine a fost ploaie de ploaie... zambilu' oooo da' mie imi plac asiaticii rau,ma topesc dupa jet li..pacat ca-i asa scundac.... da' vorba lu' buna: in pat nu se simte,maica...ehe,he,he... hai ca glumesc,ca doar e sambata seara.... |
||
iasomia Postat pe 11 Iulie 2009 19:01 |
||
atunci e misto.. bai, ce ploua! |
||
kyra Postat pe 11 Iulie 2009 19:03 |
||
fata, dau astia la pro(iar) basic instinct,ne mai uitam? ioi ,tin minte cand l-am vazut prima data, am ramas mult timp pe ganduri.... nu sunt sanatosi la cap,iar bagara "armele mortale",bai, si am draci pe mine daca nu arunc cate-un ochi... danny si mel sunt deliciosi. |
||
iasomia Postat pe 11 Iulie 2009 19:24 |
||
fetelor,vedeti "Australia" daca n-ati apucat inca...o sa va placa,promit!are de toate-n el:incepe cu ras,continua cu some action,apoi vine si loooove,iar la sfarsit sare camasa de pe tine! | ||
preciouss Postat pe 11 Iulie 2009 19:39 |
||
Cata dretpateee ai , miroseaa asa de frumos in parc cand ploua De la: kyra, la data 2009-07-11 18:40:18m-a plouat nene..dar stiti ce frumos mirosea ? a verde, a curat, a ud !! |
||
cinezee Postat pe 11 Iulie 2009 19:50 |
||
L-am vazut mai ales ca dezbate o problema care a fost cat se poate de actuala , incat guvernul Australian si-a cerut scuzele public dupa 50 de ani De la: preciouss, la data 2009-07-11 19:39:41fetelor,vedeti "Australia" daca n-ati apucat inca...o sa va placa,promit!are de toate-n el:incepe cu ras,continua cu some action,apoi vine si loooove,iar la sfarsit sare camasa de pe tine! |
||
cinezee Postat pe 11 Iulie 2009 19:52 |
||
asa fetele..bagati acilea,curaj,curaj.... | ||
iasomia Postat pe 11 Iulie 2009 20:09 |
||
Jasmine,fato! mai zi-ne tu ceva din putzul gandirii,ca tare-mi place cum le zici! | ||
preciouss Postat pe 11 Iulie 2009 20:12 |
||
Pai am bagat , mai ales ca am fost cam ''absenta'' De la: iasomia, la data 2009-07-11 20:09:34asa fetele..bagati acilea,curaj,curaj.... |
||
cinezee Postat pe 11 Iulie 2009 20:14 |
||
pa australia nu l-am vazut, dar am vazut in seara asta Hellboy 2,..nene, m-a facut sa rad o scena, aia cu cei doi tipi, suparati pe viata si dragoste, ambetati de amor, cu berea-n mana si cantand.. delicios! |
||
kyra Postat pe 11 Iulie 2009 23:08 |
||
ioi pretioaso, vaz ca bagasi tu din putul gandirii"pitici la mansarda",m-am amuzat teribil,imi place de tine..isteata mica... eu stau mai prost cu putul ala..pe ploile astea,noroc ca avem useri noi ... |
||
iasomia Postat pe 12 Iulie 2009 08:36 |
||
ia sa vedem... am mai tras cu ochiu' la basic instinct,categoric orice film are etapele lui,nu mi s-a mai parut excitant,figurile alea din timpul maciucelilor erau mai mult dans tematic... in schimb michael cand era cu nasu' la savarina acolo, era super-convingator,nu degeaba a facut omu' tratament pshihiatric,pt ca se stie ..era dependent de sex.. chestiunea zilei a plouat toata noaptea. in bucale sunt o gramada de case inundate,m-a durut la sufletel sa vad niste femei ..in apa pana la chiloti..tremurand,vai de sanatatea lor... |
||
iasomia Postat pe 12 Iulie 2009 08:56 |
||
iasomico... pai vazui pe una p-acilea, ca ne indemna sa ne rugam la mos craciun... o fi fost una din alea cu chilotii uzi de la ploaie... |
||
zambil Postat pe 12 Iulie 2009 09:11 |
||
iaso, si eu zic ca avem noroc cu niste useri noi. zamb se plange ca-s aia vechi da' travestiti. ce conteaza? uite asta ar trebui sa vada dune: ca e loc pentru toata lumea isteata. si ea este, numa' ca nu s-a dezbarat de frustrarile de afara. |
||
gianiblue Postat pe 12 Iulie 2009 09:24 |
||
film tare de tot... the escapist... prison break e o manea distribuita prin otv, pe langa asta... | ||
zambil Postat pe 12 Iulie 2009 12:56 |
||
Un film foarte fain e "2 and a half men" :) E o comedie buna. | ||
Contrapunct Postat pe 12 Iulie 2009 12:59 |
||
geaneto, zambilu` cred ca are dreptate, am si eu asa un feeling.., o simt in glanda da` noi sa fim sanatosi si aici e aceeasi chestiune, neneaca, ce a mai plouat.. |
||
kyra Postat pe 12 Iulie 2009 15:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna | 32 | De la: oana4me 14 Iulie 2010 11:50 |
Fall in love | 19 | De la: tutankhamon 10 Noiembrie 2009 00:29 |
Articolul care mi-a placut | 127 | De la: Freya__ 4 Septembrie 2011 14:45 |
|
||
mistere neelucidate | 90 | De la: LILO 13 Decembrie 2009 17:30 |
Cine vrea sa fie cu mn | 3 | De la: Aidan_Gut_1 8 Septembrie 2016 14:24 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri