mielutzo: HA? pe lume is un pic mai vechi, ca doar nu e un secret... pe garbo eu zic ca-s inca nou, ca e primul cont pe care il am aici si poti vedea si tu data infiintarii. imi pare rau, va trebui sa ma crezi pe cuvant cand iti spun ca e primul cont, chiar daca la inceput unii m-au confundat cu altcineva... apropos, am gasit ceva postari de-ale celui cu care am fost confundat... nu am gasit insa nici o similitudine intre stiluri. |
||
Thor Postat pe 13 Iulie 2009 15:00 |
||
---|---|---|
hai bre..ca o baga si ea asa la plesneala....face conversatie,deh... | ||
iasomia Postat pe 13 Iulie 2009 15:04 |
||
i-auzi nene acilea... planeta moldova... he,he,he... "Un elev de clasa a VIII-a de la Liceul �Costache Negruzzi� din Ia�i, Teodor Gherman, �i-a ucis mama cu bestialitate B�iatul de 13 ani �i-a ucis mama cu s�nge rece ieri diminea�� �n locuin�a din Copou, aplic�ndu-i mai multe lovituri cu un ciocan �n cap. Mama minorului era profesoar� la Grupul �colar �Anghel Salighy�, Ionela Cristina Gherman." de viol vaz ca nu zice nimica... |
||
|
||
zambil Postat pe 13 Iulie 2009 15:08 |
||
he he heee... eu nu o bagai la plesneala da' in definitiv mielutza e pretena de-a mea, asa ca eu ii pup manutza, ca si tie de altfel. mielutzo, cum mai e vremea la noi acasa? hermannstadt-ul mai e acolo unde l-am lasat eu? |
||
Thor Postat pe 13 Iulie 2009 15:08 |
||
asa zambilu' baga acu'... ca e totusoica plecata .... |
||
iasomia Postat pe 13 Iulie 2009 15:09 |
||
zambile, parca vad pledoaria avocatului: "Onorata instanta!" (2 lacrimi in coltul ochiului) "Priviti acest copil nenorocit... (inca 2 lacrimi)... orfan de mama..." (hohote de-a binelea!) adaptare dupa Geo Saizescu, in Buletin de Bucuresti |
||
Thor Postat pe 13 Iulie 2009 15:11 |
||
Glumeam Vidar...ca avem fiecare alte perceptii | ||
blanca Postat pe 13 Iulie 2009 15:11 |
||
mielutzo, daca eu nu mai stiu de gluma, atunci cine? ha? |
||
Thor Postat pe 13 Iulie 2009 15:12 |
||
mami iaso.. aia-i la diverse, cu moldovenii aia... cel mai tare e cu astia de la curtea constitutionala... care cica blocara neshte decizii de-ale bocciilor, si-alea aruncate la plesneala... bre nene, vazurati filmu' ala, bandele din new york?... cam asta-i acuma in politica romaneasca... isi dau la cap mafiotii unii altora... deosebirea fata de fimele americane e ca acilea nu exista d-aia bunii... toti sunt evil, nene... |
||
zambil Postat pe 13 Iulie 2009 15:14 |
||
care mai de care Zambilu' de la profesionalism li se trage |
||
blanca Postat pe 13 Iulie 2009 15:17 |
||
tati zamb se traieste periculos in tara asta.... |
||
iasomia Postat pe 13 Iulie 2009 15:18 |
||
in romanica se traieste ca-n resident evil, nene... 1, 2, 3, 4, etc... cohorte de zombi ne sar in carca de prin rezervele de cadre ale securistilor si peceristilor, cu intentia declarata de-a ne manca creierii... val dupa val vin moroii, ca astia toti au neamuri, pretini si cunostinte cu foamea-n gat... unde mai pui c-a si ramas putin creier pe piatza... |
||
zambil Postat pe 13 Iulie 2009 15:29 |
||
zambilu', partea a mai proasta e ca au lasat si seminte in urma... si alea au mai si "rodit". si uite asa se va perpetua specia lor... |
||
Thor Postat pe 13 Iulie 2009 15:32 |
||
dap.. nu se mai termina,nu se lasa astia pana nu ne intorc matele...stai asa ca este an electoral,sa te tii foame dupa alegeri.. |
||
iasomia Postat pe 13 Iulie 2009 15:33 |
||
hi hi hi... sunt curios la cat va ajunge premiul al mare la loto anul asta... de nu va fi un record iar, care se va castiga in ziua prezidentialelor, sa-mi spuneti mie cutzu! iasomica, ti-am gasit horrorscopul ala carcotas! betooon, mami! faza cea mai tare e ca ma mai si regasesc in el sedative, ai? |
||
Thor Postat pe 13 Iulie 2009 15:38 |
||
l-ai gasit? scoate-l la lumina... apropos de loto...citeam in ziar,romanii care au castigat, au sfarsit in saracie lucie... halal... |
||
iasomia Postat pe 13 Iulie 2009 15:40 |
||
pariez si eu pe asta ! De care esti Vidarule ?? |
||
blanca Postat pe 13 Iulie 2009 15:40 |
||
da nene... mai e si criza pe langa toate cele... cica la anu' se termina criza... poate la americani, da' nici aia nu erau prea optimisti pe la g8... si din ce vaz, criza economica creste apetitu' moroilor... |
||
zambil Postat pe 13 Iulie 2009 15:43 |
||
mielutzo, io-s d-ala de varsa mult iaso, ar fi interesant de vazut ce s-a ales acum de aia... imi soptise mie o pasarica odata ca banutii nu ajung chiar toti la castigatori... si nu ma refer doar la impozitul de 25%, cat mai e la jocurile de noroc. |
||
Thor Postat pe 13 Iulie 2009 15:44 |
||
zambil, nici america nu-i pe roze... apoi si la ei moroii sunt la lumina,vazusi bietu' michael?nici acu' nu-l ingropara. iar familia spune ca a fosi ucis,valoreaza mai mult mort decat viu,deh... vidar, castiga doar militienii ,vidare....nu vazusi? |
||
iasomia Postat pe 13 Iulie 2009 15:50 |
||
sa stii ca ... | ||
blanca Postat pe 13 Iulie 2009 15:54 |
||
valeiiiii | ||
cinezee Postat pe 13 Iulie 2009 16:08 |
||
pfuuuu... iasomico, mult mi-a luat pana am regasit horoscopul... da a meritat |
||
Thor Postat pe 13 Iulie 2009 16:10 |
||
multumesc.... | ||
iasomia Postat pe 13 Iulie 2009 16:13 |
||
ala haiosu | ||
cinezee Postat pe 13 Iulie 2009 16:13 |
||
bietu' diplomat.. ala din moldova,ce scandal...eu cred ca gagica i-a fost plantata acolo,si cum prezinta moldovenii lucrurile ...te ia capu'... crin antonescu isi lanseaza programul pt prezidentiale... of,of... |
||
iasomia Postat pe 13 Iulie 2009 17:21 |
||
ce-a facut ala ? | ||
kyra Postat pe 13 Iulie 2009 17:52 |
||
a dat la buci... | ||
zambil Postat pe 13 Iulie 2009 17:53 |
||
Ha ? si l-au filmat ?? mami, da-mi si mie linkul .. |
||
kyra Postat pe 13 Iulie 2009 17:55 |
||
ia d-acilea... titlul moldovenesc al filmuletului face toti banii... http://www.realitatea.net/video_865097_scandal-sexual-la-consulatul-romaniei-la-chisinau--consulul-ion-nuica-si-a-dat-demisia---vezi-video_560787.html |
||
zambil Postat pe 13 Iulie 2009 17:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
El ma place eu nu?! | 17 | De la: bianca_culea 27 Martie 2014 12:52 |
fata blonda cu ochi albastri | 31 | De la: garbo248441 16 Noiembrie 2011 21:45 |
in dilema ... din dragoste | 37 | De la: lizandra 10 Martie 2012 03:20 |
|
||
Curaj, hai sa iesim la o cafea ! | 74 | De la: dor72_ 22 Octombrie 2011 11:03 |
Ce parere aveti despre site-urile de dating? | 6 | De la: garbo_1502 12 Aprilie 2012 13:30 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri