Chestiunea zilei..

de aia vidare, de aia...

eu am fost la facultatea de stiinte economice, iti dai seama ca nu stiu profi de la alte facultati...nu zic, sunt si oameni exceptionali aici, am avut si profesori dedicati, care stiau despre ce vorbesc, profesionisti, oameni adevarati! dar si multe uscaturi, din pacate!
mai nou, daca nu stiati, nu-ti mai aranjezi ex. cu profesorii, ci cu secretarele!!
stiti ce i-a zis secretara noastra profesorului coordonator de la master? ca fiecare tre sa-si stie numai notele lui, nu-i nevoie sa se afiseze situatia cu toti studentii!! parca e secret de stat! nici eu nu-mi stiu toate notele...mama lor!
zambila
Postat pe 14 Iulie 2009 15:33
zambilutzo, daca ai face oareshce cercetari pe acolo, te-ai cruci cand ai vedea ce increngatura de neamuri, rude si alte animale d'astea gasesti!

si apropos de indrumatori, mai am o prietena buna, asistent la universitatea de agronomie. acum vreo 2 ani si-a dat doctoratul. nu-ti povestesc cat a muncit fata aia si ce "indrumari" a primit de la profesor.
Thor
Postat pe 14 Iulie 2009 15:40
cunosc f bine despre ce vorbesti...din pacate!
sunt cu totii, frati, surori, bunici, strabunici, gineri, unchi, tot neamul... ce sa mai faci, daca unii s-au nascut genii, o fi ereditar!?

sti si eu, la licenta mi-am facut singurica tot, ca n-am avut bani sa-mi cumpar una, si pana la urma, am cheltuit mai mult pe traduceri de legi decat daca o luam gata facuta! si m-am mai si chinuit!
zambila
Postat pe 14 Iulie 2009 15:46
De la: zambila, la data 2009-07-14 15:46:04 ce sa mai faci, daca unii s-au nascut genii, o fi ereditar!?

hmmm...

daca ma uit la mama si pe urma la mine, inclin sa spun ca da
Thor
Postat pe 14 Iulie 2009 15:49
pai vezi?! si apoi condamni oamenii ca si-au adus tot familionu la catedra!? rusineee
zambila
Postat pe 14 Iulie 2009 15:52
he he heee...
ia uite aici alta chestiune spicuita de pe hotnews:

Rebeliunea din Ciad, pusa la cale in Medias

Colonelul Abbo Sileck a venit cu avionul la Cluj-Napoca, apoi a plecat catre Medias, unde a petrecut cateva zile, pentru a se imbarca, ulterior, catre Dubai. EVZ a obtinut un interviu in exclusivitate cu liderul ANR, cea mai importanta factiune rebela de pe teritoriul Ciadului, stat african unde si Romania ar putea trimite, in curand, un batalion de mentinere a pacii, in cadrul misiunii EuroFour.
Thor
Postat pe 14 Iulie 2009 15:53
hai bai ca demisiona ritzi-bitzi...am plans cu lacrimi de crocodil cand a zis ca:

"familia nu mai suporta,mama este bolnava."...

bleah....

in alta dezordine de idei:

crez ca am racit,ma cam tarai..da' facu baba mea sarmale d-astea in varza noua,de vara...cum le zic eu...am mancat 6(sase),cu 38,2 temperatura,va dati seama ce soi sunt?....ehe,he,he....

iasomia
Postat pe 14 Iulie 2009 19:28
zambila,

cum fetita?n-a lesinat cand l-ati pierdut,a lesinat cand l-ati gasit?

hai ca-mi place de soacra-ta....

oniac,ana..bai prospaturilor!

va mai asteptam...

vidare,

zii a primit fata "indrumari",f bine...vorba bancului:

eu ti-am dat-o ca s-o dai, nu sa vii cu ea in rai.
iasomia
Postat pe 14 Iulie 2009 19:35
citeam acum blogul lui tolontan , maica mea..zic astia tot, neneaca..iohoho..

a demisionat ridzi, a venit placinta , ai draq romani, nemancati ...
kyra
Postat pe 14 Iulie 2009 20:19
kyra, ca-n bancul cu soricelul turmentat
pik_nik
Postat pe 14 Iulie 2009 20:21
nu-l stiu nea pik , m-ai omorat, zau..
kyra
Postat pe 14 Iulie 2009 20:23
pacat... , da' poate gasesc pe careva s-o omor numa' dupa ce-l spun
inainte sa ma omoare ea pe mine
pik_nik
Postat pe 14 Iulie 2009 20:25
kyrutz, mai bine nu-i ziceai, ca ti-l spune-n tagaloga si nu stiu pe unde-o mai scoti
Thor
Postat pe 14 Iulie 2009 20:25
o scot io, bre domnu, si-i zic ca-i soricelu' turmentat care cauta gaurica, stii tu...ca a venit pisica
pik_nik
Postat pe 14 Iulie 2009 20:29
aoleu ! mai..taga..d-aia, nu stiu..
kyra
Postat pe 14 Iulie 2009 20:30
iasomico, ce mai zice fatuca aia? ritzi-pitzi sau cum dreaq o cheama?
macar a reusit sa faca planul la banuti pentru eba?
Thor
Postat pe 14 Iulie 2009 20:35
domnu`, o scot si singurica, da-s sunt selectiva rau.. , tre` sa-mi placa rau nenea

dar daca nu faci treaba serioasa, esti halit.., ramai singur in mijlocul patului

dom vidar, a cheltuit...

iote http://www.tolo.ro/2009/07/14/marturia-unui-jurnalist/
kyra
Postat pe 14 Iulie 2009 20:39
kyra,

ce faci mami acilea? sex?...
iasomia
Postat pe 14 Iulie 2009 21:16
io? doar nu m-am tampit..he, he, online..
s-apropie cu soarecu` dom pik, ceva mai mult si m-am zburlit la el nitel...
kyra
Postat pe 14 Iulie 2009 21:19
ei, kyrutzu doar s-a burzuluit nitel, tocmai isi pregatea acul ala dorsal... noroc ca s-a sesizat piku la timp
Thor
Postat pe 14 Iulie 2009 21:21
pai iaso, si mie imi place de ea, treaba e ca are probleme cu inima, n-are voie sa se emotioneze prea tare...ii era foarte rau dinainte, dar cand a auzit ca l-am gasit, de fericire, s-a ridicat repede din pat,si cand a ajuns la usa, a cazut peste mine.
bine ca eram langa ea, ca-si dadea cu capul de ciment, saracutza!
bine ca l-am gasit!
cand era intalnirea aia din bucuresti?
ca azi vine al meu pana acolo, dupa inca 2 pisici...da' zicea ca nici nu intra in oras...alta data!
zambila
Postat pe 15 Iulie 2009 08:51
numa' bolnav cu capu' sa nu fi in perioada asta,auzi copilu' ala de la iasi de si-a ucis mama,statea f mult pe jocuri....pe net,binenteles....

fereasca sfantu'...

kyralina,

pai tu zisesi ca ramane omu' singur in mijlocu' patului...deh...
iasomia
Postat pe 15 Iulie 2009 08:52
zambila,

saracuta...
eu nu ma duc fetita la intalniri d-astea...
iasomia
Postat pe 15 Iulie 2009 08:54
ba, eu ma bucur ca i-am cunoscut pe cativa de pe aici...prietenii stiu de ce!
si imi pare rau ca n-am avut mai mult timp la dispozitie...

chiar ieri vorbeam cu o colega, de baiatul cu pricina, si, desi nu stiam amanunte, am zis ca de vina sunt jocurile la comp, ei la varstele astea nu disting bine realitarea de virtual!
il vad pe asta micu a lu' sefu, la 6 ani imi povestea ce joc fain se joaca el, cum sare sangele si cum se injunghie....zi si tu!
zambila
Postat pe 15 Iulie 2009 08:58
chestiunea zilei.

m-am saturat de romania.

ehe,he,he...

noroc ca imi trece repede.
zambilo,
ce draq sa zic?

dependenta,necuratu' deh....
iasomia
Postat pe 15 Iulie 2009 09:04
Iasooo iti dau mare dreptate aici , uneori ti se face lehamite de ce este in Romania

Am citit azi ceva din ciclul "mare-i gradina si multi mai sar gardul"... http://www.libertatea.ro/stire/o-pis...ta-247139.html
cinezee
Postat pe 15 Iulie 2009 09:24
fata..nu-mi mai zice,ca mi-e greata d-astia de mor...

da' ridicam capu' si mergem inainte,luptatori..ce pana mea....
iasomia
Postat pe 15 Iulie 2009 09:28
iasomico, vezi sa nu patesti si matale ca sabin gherman de la Cluj
vezi ca pe ala l-au luat inclusiv la strans cu usa, ca, deh, traiam intr-o tara demo(n)cratica, cum si-a permis el sa publice asa ceva pe vremea lu' ilici?
Thor
Postat pe 15 Iulie 2009 10:08
iasooooo!!!
iete, mami, acilea, sa mai radeti si voi un pic:

http://www.catavencu.ro/foto/academia_catavencu_15_iulie_2009-9661.html

poza de pe prima pagina si comentariile sunt beton!!!
Thor
Postat pe 15 Iulie 2009 10:40
TREBUIEE sa ridicam capu nu avem alta solutie , exacttt sa luptam in felul nostru si cu armele ce le avem in dotare
De la: iasomia, la data 2009-07-15 09:28:49fata..nu-mi mai zice,ca mi-e greata d-astia de mor...

da' ridicam capu' si mergem inainte,luptatori..ce pana mea....
cinezee
Postat pe 15 Iulie 2009 11:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
relationare? 44 De la: casperphantom 1 Decembrie 2010 04:08
se poate? 34 De la: narcysa 7 Mai 2011 07:34
un om cu doua fete UN OM RECHIN CU DOUA FETE .DELFIN SI RECHIN? 106 De la: laura30 31 Octombrie 2011 21:39
Sa continue relatia cu el sau nu? 157 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30
In viata nimic nu e intamplator 21 De la: garbo_1505 1 Februarie 2014 17:09
Setari Cookie-uri