Chestiunea zilei..

hi hi hi.... cinezee, n-o mai cita pe iasomica, altfel ti-o iei
Thor
Postat pe 15 Iulie 2009 12:09
dap

sa facem haz de necaz...
ia ca ma duc sa bag la pitici pe creier..sa nu ziceti ca sunt figuranta,poate ma duc si la matale, la ce ma enerveaza....ca am treaba dupa amiaza...
iasomia
Postat pe 15 Iulie 2009 12:18
bre cinezoaico...

vezi ca astia de la servishiile sicreti dim moldova angajeaza fete d-astea cu armele din dotare la purtator... bagara si promo prin libertatea...

he,he,he... auzi la aia, nielu...
zambil
Postat pe 15 Iulie 2009 12:21
ioi zambilu'

bine ca e totusoiaca in tabara....
iasomia
Postat pe 15 Iulie 2009 12:28
neata dragilor....vad ca socializati...e bine....kyrutzo.....nu in mijlocul patului...da-l jos din pat si afaraaaaa....
tutankhamon
Postat pe 15 Iulie 2009 12:30
hai ca ma uitai pe libertatea la versiunea neblurata a filmuletzului consular din moldova...

ce pot sa va zic?... a dreacu parashuta... in schimb, nenea nielu nu ne facu de rusine... vazurati cat de vartos punea ciomagu pe moldoveanca tradatoare?... asa-i trebuie liftei... hai romania... haide nenea nielu...
zambil
Postat pe 15 Iulie 2009 12:37
da ba mami...

macar era omu' tare.....
iasomia
Postat pe 15 Iulie 2009 12:39
zambile....mi-e mi-au facut greata chilotii aia comunisti care ii avea pe el....imputiti si cu elasticul lasat.....macar dreaq, sa fi fost fara ei.....iar parasuta aia statea naibii numa in dreptul camerei sa-i vedem bulanele si suncile...
tutankhamon
Postat pe 15 Iulie 2009 12:40
hai bre tutanko, ca esti invidioasa... care shunci, mami?... era borfelina tzapana rau de tot...

pai ce, crezi ca angajeaza kaghebistii aia d-astea cu celulita pe ele de-o palma?... pai d-aia sunt sigur c-avea nenea nielu si-acasa la el...
zambil
Postat pe 15 Iulie 2009 12:45
era buna,da-o draq....
iasomia
Postat pe 15 Iulie 2009 12:50
mie una nu mi-a placut tipa....bine, oricum, nu-mi place nici elena udrea, nici de eba......asa ca....
tutankhamon
Postat pe 15 Iulie 2009 12:51
pai ce? si pe aia tot elena o chema?

ce are sula cu prefectura?
iasomia
Postat pe 15 Iulie 2009 12:52
iasomico...are legatura...ca nu-mi plac muierile astea...nu sunt genul meu.....in schimb balesc ca o tampita cand o vad pe angelica jolicqa...cu ea m-as risca....sa fiu pe invers...
tutankhamon
Postat pe 15 Iulie 2009 12:55
ioi fetita...
iasomia
Postat pe 15 Iulie 2009 12:58
dap....cand o vad cat e de senzuala si ...totodata.....rauta...mrrrrr....auuuuu....
tutankhamon
Postat pe 15 Iulie 2009 13:03
Sorina placita noua tipa la ministeru tineretului

m-a bufnit rasu
cinezee
Postat pe 15 Iulie 2009 13:07
tutanko, pentru anjelica aia si io m-as risca o data, da' nu sa fiu pe invers

nu mi-ar fi jena nici cu o diaz ori o pfeifferoaica...vorba aia, daca nu e paine, e bun si cozonacu'
Thor
Postat pe 15 Iulie 2009 13:33
piperoaica....daaaaaaaa...am vazut-o acuma la nu stiu ce gala de film, e bunaciune....la varsta pe care o are......mmmmmm
tutankhamon
Postat pe 15 Iulie 2009 13:34
he, he, ati vorbit de sexe,.. asa de dimineata, neneaca ? iohoho...
bre tutanco, io n-am glumit la faza aia..
am avut o zi de toata bafta, sunt franta..uff!
kyra
Postat pe 15 Iulie 2009 18:12
i-auzi, ia...

psihiatru' care l-a examinat pe micu' ciocanar mamicid din iasi declara ca copilu' doarme linistit si nu are regrete...

cum zicea poetu':

cine are parinti, pe pamant, nu in gand
cu ciocanu' in mana-i alearga razand...

he,he,he...
zambil
Postat pe 15 Iulie 2009 18:40
hai mami, esti macabru, zau..

un sociopat mic, ce draq sa fie,...auzi, ti-a placut explicatia vecinilor? ..cica spiritele rele..

mare-i gradina..
kyra
Postat pe 15 Iulie 2009 18:49
daaa...siguuur...si toate spiritele alea rele s-au aciuat in cheptul copilului aluia.....
tutankhamon
Postat pe 15 Iulie 2009 23:33
neneaca,

copilu' ala,criminalu', cica petrecea f multe ore pe net,pe jocuri d-alea periculoase,crez ca d-aia i-a dat lu' mamica lui cu ciocanu' in cap,nu de alta ..dar tipa era in fata pc-ului cand a fost omorata.

voia ala sa intre pe net, si maica-sa nu-l lasa,deh...

fereasca sfantu' pe toata lumea...
hai ca le facura astia pensii de merit lu':lucretia ciobanu,ileana constantinecu si benone neagoe....ca tot sunt cu un picior in groapa...ehe,he,he...
hai si putina viata

http://www.youtube.com/watch?v=ls4xH4OnG2s&feature=related
iasomia
Postat pe 16 Iulie 2009 11:31
pai sa-si poata strange banii de coparseu....nuuuu?
tutankhamon
Postat pe 16 Iulie 2009 11:37
ceva de genu'...
iasomia
Postat pe 16 Iulie 2009 11:44
'neata, dragilor!

iasomico, cred ca ai vrut sa spui benone sinulescu... benone neagoe e un ofiter in rezerva care a facut emisiuni radio-tv pentru armata si acum este (sau era) ceva redactor pe la vreo televiziune autohtona.

in ce priveste calculatorul: copiii mei au calculator inca de cand cel mare avea vreo 7 anishori. normal ca stau toata ziua cu ochii beliti in mess, jocuri si, mai nou, alte cele (nu spui aici, ca mi-i rushineee ) dar de la a te juca "pac-pac" toata ziua pe calculator pana la a da cu ciocanu' in cap, e cale luuuunga de tot. eu cred ca jocurile pe calculator nu sunt SINGURELE explicatii... aici ar mai fi si ceva antecedente genealogice. pai ia ganditi-va un pic, la cata pustime umple serverele de counter strike non-stop, ar trebui ca in fiecare zi sa auzim de cel putin 2-3 astfel de intamplari...
Thor
Postat pe 16 Iulie 2009 11:45
nope,

paula!

nu stiu eu cine e sinulescu?

este un violonist, cafe-concert pe timpuri...

coincidenta...

cat despre copil,poti sa treci ce am zis eu la favorizarea infractorului d-aia...

complice:netu'...
iasomia
Postat pe 16 Iulie 2009 11:47
in cazul asta mea culpa
iote, cine zicea ca nu inveti nimic nou de la tantica www.garbo.ro?

da, iasomico, tocmai de aia am zis si eu ca jocurile, netul, compul in general, nu sunt singurele vinovate...
Thor
Postat pe 16 Iulie 2009 11:49
mai este posibil ca acest copil sa fi vazut in familie ceva scene de violenta, sau vreun film, sau ceva pe ulita/strada.....sau sa aiba ceva samanta de scandal in sangele lui...sau inca sa nu fi fost suficient maturizat, sa poata discerne intre rau si bine...uite de ex, mie imi plac jocurile cu pac pac, si filmele horor cu muult sange si multa violenta.....dar nu ma manifet sa dau in cap persoanelor care ma enerveaza....
tutankhamon
Postat pe 16 Iulie 2009 12:13
bai, a facut infarct nea Lucica...il operara, neneaca..
kyra
Postat pe 16 Iulie 2009 19:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
varsta uneori conteaza 30 De la: cicinel 2 Aprilie 2010 21:30
daca e casatorit s-ar putea indragosti cu adevarat??? 275 De la: lizadra 4 Aprilie 2012 01:17
Despre o relatie veche de prietenie-sfaturi 32 De la: garbo_409127 9 Aprilie 2015 10:18
Cum sa explici cuiva ca greseste,pana INTELEGE SI APLICA??? 6 De la: blue_dream 13 Aprilie 2010 11:52
cum se mai poate extinde grupul de prieteni? 180 De la: monic_mtne 13 Ianuarie 2015 20:29
Setari Cookie-uri