Chestiunea zilei..

aici e zona crepusculara cu postare dubla
Thor
Postat pe 16 Iulie 2009 22:31
tuto,

tu ai sef la cabinet?

cum asa? am auzit-o si pe asta,stomatolog cu sef in dos,s-au intors timpurile cu couru' in sus...
iasomia
Postat pe 16 Iulie 2009 22:31
Tuta, da fetitza ti s-a schimbat poza.Esti mai de aproape acum.

Aemulus
Postat pe 16 Iulie 2009 22:33
iasomico....am patron....ca locurile alea buna au fost luate de pilosi si am ramas pe dinafara...mama si tata nu au furat un fir de pai in viata lor si acuma ne roadem toti de sub unghii....si unii dintre noi gasesc de munca la arabetii astia care ne calca plaiurile.....io sunt multumita de el pentru ca am invatat si am prins multe chichite de la el....nu am nimic sa-i reprosez....
tutankhamon
Postat pe 16 Iulie 2009 22:50
multzam mica...acuma s-a shchimbat si la mandea....ma vaz mai de aproape....
tutankhamon
Postat pe 16 Iulie 2009 22:51
lasa fata.. ca o sa fii si tu patroana....
iasomia
Postat pe 16 Iulie 2009 22:52
da scumpo....dar nu pe stoma.....pe o firma de conta si o farmacie veterinara...asta vreau sa fac la parter in casa de la brasov....deocamdata ma tarai pana ma inmultesc si dupa ce raman gravida, cand nu mai pot lucra...paaaaa!!!! si bucuresti si tot...
tutankhamon
Postat pe 16 Iulie 2009 23:06
nu pot sa cred asa ceva,vadim se pieptana in sala la PE acolo.

in-cre-di-bil!

iote ma! sta pe scaun, si a scos pieptenu'....
iasomia
Postat pe 17 Iulie 2009 08:46
focu' focurilor afara....
ualiuuu! aproape sa ma lase pitpalacu'...

chestiune.

autoritatile strang saptamanal din juru' manastirii voronet 3-4 TONE de gunoi...
ce lume,ce nesimtire...

acu' e drept ,ca nici aia n-au toberoane neam p-acolo,da' orisict.

uite,eu niciodata,da' niciodata in viata mea nu am aruncat o tigare,sau o hartie pe strada,iar la iarba verde strangeam tot..

da' ma gandesc ca nici ca mine nu o fi bine...inimioasa asa,ha?

eeeee....
iasomia
Postat pe 17 Iulie 2009 12:07
imi amintesc de ieri cu cat foc la inimioara mi-ai tras un shut in fund, ca acum merg pe burta
pik_nik
Postat pe 17 Iulie 2009 12:11
iasomico, nici eu nu plec la iarba verde, de eemplu, fara un sac-doi pentru gunoi. adun, bag in portbagaj si la primul tomberon decartez.
poate macar copiii nostri vor invata ca trebuie sa lasi un loc asa cum l-ai gasit - curat.
Thor
Postat pe 17 Iulie 2009 12:15
he,he,he...

intr-o tara de tomberonisti, normal ca gunoaiele stau pe pajisti...

bre vidare, nu te mai obosi nene cu sacu' ala de plastic sa-l legi la gura, ca se chinuie bietii cocalari sa-l desfaca cand vin la munca p-acolo... si p-orma se enerveaza si-arunca cu continutu' pe jos...
zambil
Postat pe 17 Iulie 2009 12:44
dap... si ma mai si injura...
hmmm, nu stiam eu de ce imi merge asa de rau de la o vreme. ca vorba aia, blestemul de cocalar...
Thor
Postat pe 17 Iulie 2009 13:10
voiam sa bag o tropotita la lumea cuvintelor noastre,da' m-am razgandit, e lumea tristuta p-acolo.

mami...

mi-am luat balansoar,sunt happy de mor,visez la el de veacuri....atat de tare m-am dat in el, incat era sa cad cu cracii in sus....

apropos de gunoaie,am masurat ..eu in zona mea am cosuri din 30 in 30 de metri...

abia astept sa termin treaba sa ma asez in balansoar si sa citesc...sa tricotez...ma rog,sa stau cu ochii in tavan..etc

yupy d-ala...
in alta dezordine ..suport cam greu caldura,ma alin cu gandu' ca le-am vazut pe unele facand urat de tot,da' sunt si proaste..eu am evantaiul de cand am implinit 40 de ani tot timpul dupa mine...

iasomia
Postat pe 17 Iulie 2009 17:07
ehhh.ma apuc de ceva care (avand in vedere canicula de afara),o sa ma cam depaseasca...sper sa am spor...

odihna placuta celor care au liber,iar ai de muncesc, sa bage rabdare neneaca,asta-i secretu'....

mult calm...

we bun...
iasomia
Postat pe 18 Iulie 2009 09:21
we...frumos floricica !
(daca-s cuminte ma lasi o tura in balansoar?? )
blanca
Postat pe 18 Iulie 2009 09:26
spor sa ai, iasomic..
kyra
Postat pe 18 Iulie 2009 11:43
Cred ca Iasomica se apuca de gatit si nu vrea sa ne spuna sa nu ne infiintam la usa ei. Eu oricum ma duc. Ce-o fi o fi.
Micass
Postat pe 18 Iulie 2009 12:16
buna fetelor ce faceti astazi nu iesiti la padure strand
ane_mary39
Postat pe 18 Iulie 2009 12:19
Mariana, schimba si tu tastatura, fetita... ia-ti una care sa aiba si niste semne de punctuatie, p'acolo...
Ella34
Postat pe 18 Iulie 2009 12:32
Ce faci Elluta? Nu esti la serviciu, nu??
blanca
Postat pe 18 Iulie 2009 13:10
caldura mare...
kyra
Postat pe 18 Iulie 2009 13:51

Acum nu mai sunt... am ajuns in sfarsit acasa...

Mai, la Constanta se lesina pe strada din cauza caldurii, auzi...
Ella34
Postat pe 18 Iulie 2009 14:37
fetele,

ce-am facut ce n-am facut,cert este ca am ajuns la un oarecare rezultat,am facut jumatate din ce mi-am propus, da' nu-i rau deloc,restu' maine...

dap,

prea cald,mult prea cald...da' daca stam bine cu Billa,depasim usor momentul.
va multumesc...
micass,

vino fata,

supa de rosii cu taietei de casa
fasole verde cu vacuta
orez cu lapte.
iasomia
Postat pe 18 Iulie 2009 19:28
vreau si io supa din aia
kyra
Postat pe 18 Iulie 2009 20:33
io vreau oreazu' cu lapte si cu un strop de scortisoara....
tutankhamon
Postat pe 18 Iulie 2009 20:47
ce-am mai vazut... dan in real life...

o comedie nostalgica, de vara... merge la fix pe canicula... ce are in plus fata de alte zeci de comedii hollywoodiene din mediu' familial?... a bit of a french touch, fie si numai pentru ca juliette binoche e acolo...
zambil
Postat pe 19 Iulie 2009 09:01
ce-am mai revazut... the happening...

bre nene, night shyamalan asta face horroruri din orice... maine-poimaine o sa vrea sa ne sperie cu atacu' robinetelor...

da' nu subiectu' conteaza... langa mark wahlberg e o bucatica buna de tot, care debordeaza de prospetime...zooey deschanel... merita fata...
zambil
Postat pe 19 Iulie 2009 09:09
atacul robinetelor??!! buna asta! 'neata buna nea zambile...doar matale p'acilea? is grupa mica pe langa matale,da' ma incumet totusi sa-ti recomand "Night watch" dat fiind ca veni vb de groaza si terori...spre deosebire de ala cu robinete,asta chiar e bun!
preciouss
Postat pe 19 Iulie 2009 09:19
ieri cautam o comedie, pica la fix, mami..

si m-am uitat la Merlin - War of the dragons,.. slabutz..
kyra
Postat pe 19 Iulie 2009 13:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
gandire 25 De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:36
voi credeti in prietenie? 31 De la: Ioana007 22 Aprilie 2009 16:48
varsta uneori conteaza 30 De la: cicinel 2 Aprilie 2010 21:30
Am ajuns la o concluzie de-a dreptul idioata ! 16 De la: tutankhamon 22 Iunie 2009 22:07
nu stiu ce sa mai cred:( 7 De la: crys14 20 Decembrie 2009 12:52
Setari Cookie-uri