pretioaso, si-ala e horror ? sa-l vad ziua..he, he... | ||
kyra Postat pe 19 Iulie 2009 13:22 |
||
---|---|---|
n-am nicio chestiune,nu pot sa cred asa ceva...am blanc in cap,da' macar recunosc...hai ca sunt simpatica... | ||
iasomia Postat pe 19 Iulie 2009 19:30 |
||
iasomic, nu esti singura, io-s varza, mi-e cald de mor, 3 dusuri am facut pana acum | ||
|
||
kyra Postat pe 19 Iulie 2009 19:34 |
||
crez ca ai si o depresie,ceva..cui draq ii pasa ca ai facut nu stiu ce greseli pe alt topic?... maso..mica... |
||
iasomia Postat pe 19 Iulie 2009 19:36 |
||
n-am! fac misto de mine! crez c-aveam pacla pa ochi! |
||
kyra Postat pe 19 Iulie 2009 19:39 |
||
hai ca-mi venii una:al draq baselu ce ii mai agita el pe bozgorii aia,de trei ori le-a spus..una,alta...ii stie ca au sange iute... ehe,he,he.... tare mi-e ca nu ma duc la vot,nu mai suport nenica tratamentu' care nu-l aplica astia... |
||
iasomia Postat pe 19 Iulie 2009 20:16 |
||
teoria conspiratiei, nene... basescu' agita ungurii ca sa castige voturile romanilor din ardeal... cel putin asa zise hrebenciuc, care stie cu ce se mananca... da' stai sa vezi minune... ca dupa ce castiga, face guvern cu bozgorii, ca sa-i scoata pe pesedei pe margine... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 19 Iulie 2009 20:32 |
||
corect, ceva e putred in chestia asta.... |
||
iasomia Postat pe 19 Iulie 2009 20:52 |
||
ia chestiune: realitatea si antenele..anunta isteric cum base,boc,udrea..ba chiar si geoana au fost fluierati. si crinu nu? ehe,he,he... na ca gasira astia o clinica unde se faceau inseminari in vitro,cica romancele isi vand ouale. strainii astia sunt tampiti,pai..ce material genetic cumpara, ai? manelisti? .... |
||
iasomia Postat pe 20 Iulie 2009 09:40 |
||
sar'na iasomicaaa!!! tot pe baricade, mami, tot? ieri am vazut si eu fazele cu bascosu' et comp... le-a recitat articolu' 1 din constitutie pana s-a saturat el faza cea mai tare mi s-a parut explicatia sarantoacei de la turism pentru huiduielile incasate a uitat sa spuna ca la Garana, la acel festival, merg numai oameni de o anumita factura si cu o anumita educatie, cu totul opusi celor pe care ii intalneste la invierile de pe plaja ori la sfintele paranghelii de pe la manastirile bucovinene... |
||
Thor Postat pe 20 Iulie 2009 10:28 |
||
sa traiesti nea vidare, acu' vine vacanta si va dau liber ceva timp,pe pariu ca e rau cu rau,da' mai rau e fara rau?... auzi acilea: la spitalul colentina o farmacista s-a pensionat,sefa i-a dat voie sa faca dupa program un mic chef in sediu,scandal mare...acu'.. iti dai seama ce javre sunt romanii astia?se vede clar ca cine a filmat nu era strain de grup,jigodisme,mami.. nu ca as avea o slabiciune pt halatele albe,dimpotriva...dar..nu mi-a placut. ma rog,intelegi tu ce zisei ca-s cu ochii in alta parte... |
||
iasomia Postat pe 20 Iulie 2009 10:36 |
||
iasomica, o "petrecere" de adio se face oriunde la pensionarea cuiva care si-a mancat ceva anisori din viata intr-un loc de munca... gunoaie, mami, gunoaie de cea mai joasa speta! cat despre "mai rau fara rau"... o iei cumva si pe irinuca cu tine? sau pe 3632? |
||
Thor Postat pe 20 Iulie 2009 10:43 |
||
cine le citeste,cocos?... | ||
iasomia Postat pe 20 Iulie 2009 10:44 |
||
iaso: am inteles ca una din ele a profitat de absenta mea si s-a luat de prietenii mei, ori asta cere dinte pentru dinte |
||
Thor Postat pe 20 Iulie 2009 10:48 |
||
indiferenta nea vidare,asa bine face .... prietenii tai sunt oameni destepti,iti dai seama ca pur si simplu ..li se rupe.... |
||
iasomia Postat pe 20 Iulie 2009 10:52 |
||
corect .. am fugit nitel de la serviciu, hi, hi... am vazut chestia aia cu farmacistele, de toata scarba ala de-a facut asta..ce daca au tras neica si ele un mic chef ? ete na..ce de puritani, neneaca .. mie mi s-au parut simpatice , si directorul ala zambea..parea baiat destept si destupat.. gata, m-am tirat, va pupacesc! |
||
kyra Postat pe 20 Iulie 2009 11:24 |
||
De la: iasomia, la data 2009-07-20 09:40:58ia chestiune:cine cumpara oua ca am si eu de vanzare? oua de calitate |
||
yanyacharberet Postat pe 20 Iulie 2009 14:52 |
||
cabernet pas ,nenica... |
||
iasomia Postat pe 20 Iulie 2009 16:18 |
||
ia sa vedem: 1 nu ma inseala pe mine nasu',exact ce va spusei,aia recoltau ovocite de la tiganci,partea bestiala este ca fisele erau falsificate...si cuconetu' aparea acolo cu datele schimbate. blonde,romance,studente eminente.... ambasada israelului face gat..ehe,he,he....erau si evrei implicati,deh.. 2 radu mazare a defilat pe un podium imbracat in uniforma de ofiter german,sa te tii scandal...un unguras de-al meu facea gat,spunea ca daca ar fi fost o parada a costumelor militare,poate ar fi fost scuzabil gestu'..da' asa e fara crutare... hai ca m-am distrat... kyralina, e de tot rachatu' chestia cu pensionarea aia... sa mai fugi de la scarbici,baga viata acilea... |
||
iasomia Postat pe 20 Iulie 2009 16:26 |
||
iaso, ai auzit si explicatia lui mazare, nu? cica era in amintirea ofiterului german (si nu nazist) care a participat la operatiunea walkiria da' cu ouale alea au dat lovitura sa vezi ce-o sa puieze alea prin coviltire, nenicaaa... |
||
Thor Postat pe 20 Iulie 2009 16:30 |
||
se inmultesc rromi ca la balamuc.... | ||
iasomia Postat pe 20 Iulie 2009 16:36 |
||
dap... maine-poimaine auzim de statul Isrraeles... | ||
Thor Postat pe 20 Iulie 2009 16:49 |
||
ia sa bagam si la chestiune... cica se face bine nenea swayze... i-a revenit culoarea in obraji, zice lumea... cat despre coleta aia de ovocite de la pirande, ce daca, nene?... nu suntem toti indo-europeni d-aia... globalizare, frate... |
||
zambil Postat pe 20 Iulie 2009 17:40 |
||
sa fie bine! omu' a renuntat la chimio acum cateva luni,spunea ca nu mai suporta,si ca asta e situatia,o sa se bucure de zilele care i-au mai ramas, fara sa mai faca niciun tratament.... |
||
iasomia Postat pe 20 Iulie 2009 17:47 |
||
ca tot pomenii de globalizare... ce cioaca si cu incalzirea asta globala... ma uit zilele astea la un serial englezesc, inceput prin anii 80 si terminat acu vreo sapte ani... connections... o istorie comentata a inventiilor... una dintre chestiile de-acolo e si cu schimbarile climatice... acu vreo 2500 de ani temperatura medie anuala era cu vreo 5 grade mai mare decat in zilele noastre... d-aia si umblau romanii aia in camasi si-n paula goala prin nordu' germaniei, iar hanibal trecea alpii cu elefantii-n rucsac... p-orma pe la 1300 i-a lovit frigu'... mini-glaciatia, adica... cica pluteau ghetarii pe la gurile tamisei, iar europenii cam cojeau banana de frig... acuma, ce zic eu... nu prea era industrie nene prin vremurile alea... si nici oameni nu prea erau... o mana, acolo... deci, incalzirea globala e cioaca politica, frate... ca sa tina prostimea la respect, sa nu ridice capu'... da' pe chinez il doare-n palaria lui de orez, el isi vede de treaba... si nici indianu' nu prea se sinchiseste, nu vazurati ca-i dadu' flit lu obama cand deschise ala gura de conventie?... |
||
zambil Postat pe 20 Iulie 2009 17:51 |
||
corect.. eu ma uitai pe zone la niste secte,ualiuuu.... |
||
iasomia Postat pe 20 Iulie 2009 17:53 |
||
kyrule... iti bag aicea, ca vii tu si culegi ravasu' mai incolo... descarcai black snake moan, ala cu samuel jackson de le zice din blues... ma bag mai incolo la el... cica umbla christina ricci trei sferturi din film in chiloti, si n-arata rau de loc... bai nene, daca si p-asta o facura meseriasii sex simbol, inseamna ca-s tari rau de tot... la cum arata ea de la natura... |
||
zambil Postat pe 20 Iulie 2009 18:00 |
||
dom vidar, daca-ti zic dr.House de-acu`, e bine ? sau, mai bine.. Doctore. , yesss... he, he, dap ! ai dreptate coviltire , sa vezi increngatura protozoare..iohoho... |
||
kyra Postat pe 20 Iulie 2009 18:49 |
||
zambilu`, mami, pai dupa cum facea in videoclipul ala.. | ||
kyra Postat pe 20 Iulie 2009 18:54 |
||
mi-e rau....hi hi hi.....o sa puieze tiganii si in strainatate???? ha ha ha...sa nu se mai zica numa de romanashii nostrii ca papa lebede, fura si violeaza..... | ||
tutankhamon Postat pe 21 Iulie 2009 01:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Bună seara. am o rugăminte la voi sa ma ajutati cu sfaturi . am avut ina luna decembrie o menstruație regulata de 28 zile. in luna aceasta s-a întârziat menstruatia cu 5 zile ,apoi s-a inceput menstruatia dar diferita de cea normala curge putin si | 7 | De la: Jennifer 31 Ianuarie 2015 06:18 |
problema | 9 | De la: garbo_455882 5 Noiembrie 2016 07:25 |
caut ceva .... intra la acest subiect sa vezi ce caut | 46 | De la: pantera_neagra 30 Septembrie 2011 22:37 |
|
||
varsta uneori conteaza | 30 | De la: cicinel 2 Aprilie 2010 21:30 |
Sa ma ajute si pe mine cineva :D | 27 | De la: G1N3A5 3 Februarie 2011 16:15 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri