Chestiunea zilei..

he he he... popa Laurentiu a intrat azi in staboru' alorlalti popi

cum s-ar zice, corbii vor sa scoata ochii corbului
Thor
Postat pe 21 Iulie 2009 10:22
nea vidar,

mi-e scarba rau,mami.. cand vad imaginile alea cu popa...

eu sunt pe fuga,e ziua lu' fecioru' meu al mic poimaine si m-a zapacit la cap...alerg ca o caprioara,ehe,he,he....dupa potol si bunatati...
iasomia
Postat pe 21 Iulie 2009 11:06
sar'na iasomica!
unui om normal nu se poate sa nu-i fie scarba...
problema este ca in mediul ala foarte multi -chiar si "inalte fetze" - se mai dedulcesc la oaresche trufandale, fie ele de acelasi sex ori de sex opus.

acum, intreb si eu: consistoriul ala monahal ce va judeca oare? comportamentul preotului sau faptul ca s-a lasat dus de nas si filmat?

PS: La multi ani pentru al' mic! da' ne mai amintim noi si in ziua cu pricina
si grija cu canicula, sa nu uiti evantaiul acasa
Thor
Postat pe 21 Iulie 2009 11:10
iasomicoooo.....nu uita torturaaaaaaa....
tutankhamon
Postat pe 21 Iulie 2009 11:13
multumesc dragutilor....

gata fuuuuuug,o sa mai bag eu cateun ochi,ehe,he,he....
iasomia
Postat pe 21 Iulie 2009 11:23
bai nene... am vazut aseara black snake moan ala, de va zisei de el ieri... stai sa vedeti:

sam jackson e demential pe post de bluesman negru, chelios si transpirat si cu probleme de familie... nici nu era greu, de altfel, desi se zice c-a invatat sa cante la chitara intr-o luna, pt rolu' asta...

acuma vine partea tare... christina ricci chiar e sexi, nene... n-as fi crezut in viata mea, mai ales ca in familia adams nici n-au trebuit s-o fardeze prea tare pe post de monstruleatza...

justin timberlake e iarasi bun, unu' din putinii cantareti care chiar are talent actoricesc...

iar filmu' e un fel de fabula, unde morala e ca daca vrei sa ai femeie de treaba pe langa casa, trebe s-o tii in lantz... he,he,he... ai dreacu' sudisti...

in rest, bautura, sex, droguri si muzica la greu... ba mai e ceva, nene... biblie... da' facuta la meserie, nu ce-ncearca se ne vare noua pe gat p-acilea fatucile alea fara chemare...

zambil
Postat pe 21 Iulie 2009 14:00
ioi zambilu'

acu' te vazui,dupa cum povestesti ti-a placut.

bravo,mami...

cat despre christina ,vorba ta..unele l-au intarcat pe draq...
iasomia
Postat pe 21 Iulie 2009 14:06
mami, chiar mi-a placut.. se vede asa rau?...
zambil
Postat pe 21 Iulie 2009 14:27
eu nu trebuie sa te vad,zambilu'

eu te simt...
iasomia
Postat pe 21 Iulie 2009 14:28
Buna ziua oameni buni, tin sa va spun ca nu mai pot de ras, a aratat la stiri pe unul care si-a bagat ciocanul in partea dorsala ca sa sparga niste samburi de cirese...oh my god,dar faza cea mai tare este ca si-a bagat 2 ciocane, care de altfel i-au ramas acolo!!! A stat 3 zile asa ,cu alea in dos! Doamne mare ti-e gradina....
oniac22
Postat pe 21 Iulie 2009 18:25
Buna, buna. oni, un' zici ca erau samburii aia?
tulipe
Postat pe 21 Iulie 2009 18:35
pai omul se constipase,si a zis sa se desfunde cu ciocanul...
oniac22
Postat pe 21 Iulie 2009 18:39
ha?!

uite, io dadui de "o chestiune" trista. scrie la gazeta ca Zina Dumitrescu a avut a nshpea tentativa de sinucidere si nu se stie daca nu i-a iesit de data asta.
tulipe
Postat pe 21 Iulie 2009 18:43
pai ce a apucat-o,la 72 de ani ar trebuii sa isi vada de batranete!!?Nu o sa inteleg niciodata oamenii astia..
oniac22
Postat pe 21 Iulie 2009 18:49
oniac, tocmai de aia vor sa se sinucida singuri si cu manautza lor
noi nu-i intelegem, ei vor sa ne scape de chinul de a incerca sa- intelegem...
Thor
Postat pe 21 Iulie 2009 18:55
cica ar avea chiar 75. in urma cu 3 zile i-a murit sotul in Germania si n-a fost la inmormantare si chestii. mie, sincer, imi pare rau de ea. petardele alea pe care le-a facut vedete, putred de bogate, sa fi avut grija de ea. vorb-aia, le-a varat in patu' care trebuie
tulipe
Postat pe 21 Iulie 2009 18:58
De la: Vidar, la data 2009-07-21 18:55:18oniac, tocmai de aia vor sa se sinucida singuri si cu manautza lor
noi nu-i intelegem, ei vor sa ne scape de chinul de a incerca sa- intelegem...

Da ai foarte mare dreptate,sincera sa fiu nici nu am incercat sa-i inteleg...duca-se daca asa vor! stiti vorba aia :"ce isi face omul cu mana lui,se numeste lucru manual"!!
oniac22
Postat pe 21 Iulie 2009 19:04
se poate sa aveti dreptate. mie mi-e cam ciuda ca sunt unii oameni care chiar au insemnat ceva si sfarsesc singuri si in mizerie, unii. de pilda, Mitzura Arghezi, Gica Petrescu, Nineta Gusti, Dobrin si multi altii. poate ca ar fi meritat mai mult
tulipe
Postat pe 21 Iulie 2009 19:10
Ai si tu dreptate,dar si asa este viata cum este,de ce sa o facem noi si mai grea!Eu una sunt de parere ca fiecare dintre noi meritam mai mult..dar ce sa-i faci!
oniac22
Postat pe 21 Iulie 2009 19:25
Alta chestiune,si asta ma intereseaza in mod direct,tot de la stiri; este acel domn care are 5 rinichi..cred ca este urmarit de ghinion ,ca pana la al 5-lea nu i-a mers nici unul!
oniac22
Postat pe 21 Iulie 2009 19:40

Jasmine,LA MULTI ANI pentru copilul tau!
Sa-i dea Domnul minte multa , sanatate si bucurie.
Si voua celorlalti de linga el la fel.
Aemulus
Postat pe 21 Iulie 2009 19:48
zambilu`, se simte rau, hai ca-i dadui si eu download..poate-l vaz maine, daca am timp...
kyra
Postat pe 21 Iulie 2009 22:59
mda... chestiunea zilei...

uraaa... avem bani sa terminam autostrada bucuresti-constanta... si ne apucam si de comarnic-brasov acusica...

bai nene, ne plangem ca ne-a invadat tigania prin telenovele... da' de programu' asta aiuristic de autostrazi nu zice nimeni nimicutza... un program manelist, prin care se asigura iesirea ghiolbanilor la mici si bere... miliarde aruncate pe fereastra, pentru transporturi sezoniere la distractie...

suntem cred singura tara din lume care construieste autostrazi in circuit intern, fara iesire la vecini... de altfel, nici nu-i de mirare, avand in vedere ca tara nu produce mai nimic...
zambil
Postat pe 22 Iulie 2009 08:11
tati,

imi venira spumele pe badea,s-a luat de tabara, care imi este tare drag.

cica nu mai e pe tv,da???

bai badea! bai ona..mic!

tabara face "parte de carte" si "te vezi la stirile protv",doua emisiuni pozitive!

da' ce sa pricepi tu cu creierasu' ala imbuibat de cate spagate pe doua scaune ai facut?

imi venea sa intru in tv sa-l trag de urechi.
iasomia
Postat pe 22 Iulie 2009 08:16
cat despre ce se intampla cu spiru haret... asta-i doar varful icebergului... toate univesitatile romanesti sunt manelizate... scot pe banda titrati agramati, cu specializari absolut inutile...

eu as anula cam toate diplomele de prin 2000 incoace... da' cine sunt eu sa ma pun impotriva valului de absolventi entuziasti, cu scoala facuta pe copii dupa lucrarile altora mai harnicuti, de-au studiat pe google si yahoo?...
zambil
Postat pe 22 Iulie 2009 08:21
iasomico...

da-l dreacu' de mercenar nesimtit... un alt exemplu de curvariseala in media... ca altfel e baiat fasnetz la minte...
zambil
Postat pe 22 Iulie 2009 08:23
Buna dimineata.
AMELYY
Postat pe 22 Iulie 2009 08:26
zambilu'

este istet,pacat...

la spiru era un profesor la 9000 de elevi(noua mii),mare mizerie...
iasomia
Postat pe 22 Iulie 2009 08:30
mda... e si asta o chestiune...
zambil
Postat pe 22 Iulie 2009 08:30
te referi la buna dimineata lu' amelica?

face si ea conversatie,mami...
'neata amelico...
iasomia
Postat pe 22 Iulie 2009 08:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
fata blonda cu ochi albastri 7 De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:33
nu lasati visele sa piara! 13 De la: Achmed 14 Noiembrie 2010 08:42
DECE FAC DRAGOSTE FETELE INTRE ELE 68 De la: dottoresa 23 Februarie 2012 09:32
buna 32 De la: oana4me 14 Iulie 2010 11:50
O relatie complicata 10 De la: roxxxa87 24 Aprilie 2012 20:34
Setari Cookie-uri