Chestiunea zilei..

ca el o fi vreun schivnic d-ala...
zambil
Postat pe 23 Iulie 2009 11:09
io cre' ca nu ne ia nicio natie la facaturi, la aranjamentele pe sub masa.

zambil, si-a facut el, baselu' calculu'. si i-o fi iesit ca sunt mai multi aia care sunt impotriva licentiatilor care au pus deshtu' pe licentza
tulipe
Postat pe 23 Iulie 2009 11:10
corect...
iasomia
Postat pe 23 Iulie 2009 11:10
tulipo...

s-ar putea sa ai si tu dreptate, da' nu unde crezi tu... totdeauna se gaseste unu' mai prost decat altu', sa voteze... ca fabrica de prosti lucreaza mai tare decat aia de licente... si astia e invidiosi rau...
zambil
Postat pe 23 Iulie 2009 11:14
he he heeee... hop si io!

'neata, dragilor!

Iasomica, mai intai si mai intai, am promis ca nu uit si iote:

LA MULTI AAAAANI, pentru al' mic!!!
mai apoi: eu cred ca nu s-a coborat deloc, da' celoc stacheta prin comparatia aia. Dimpotriva, s-au mai apropiat lucrurile...

cat despre "diplomatii" aia, parerea mea e urmatoarea: nu baselu' pierde ci psd-u'.
va pierde geonelu', ori un ministru, ori cateva sute de mii de voturi, sute de mii care, la o prezenta de vreo 3o% la urnele de vot, s-ar putea sa conteze muuuuult...
Thor
Postat pe 23 Iulie 2009 11:17
sa va zic opinia mea:

de fapt ce credem noi a fi scenarita,este multa,f multa prostie...

noi ii banuim de aranjamente subtile(sau nu) pe sub masa,si cand colo ei actioneaza asa....din tembelism...

o zi misto....
iasomia
Postat pe 23 Iulie 2009 11:19
pai eu ce zisai?...
zambil
Postat pe 23 Iulie 2009 11:21
chestia e clara. abramburica s-a certat cu rectorul de la siru si a vrut sa-i arate ce poate. asa ca, a inceput razboiul fara a tine seama si de partid. la capul ei, nici nu e de mirare

100 de mii de diplome inseamna tot atatia votanti siguri. daca inmultim cu 2 , luand in consideratie numai perechile ajungem la 200 mii voturi. mergand mai departe cu aritmetica, adaugam parinti , copii, frati, cumnati, veri prieteni, fini, ajungem la un numar impresionant de cetateni turmentati de furie dar cu drept de vot.

si_totusi
Postat pe 23 Iulie 2009 11:26
totusicoooo...la multi ani pentru baiatul tau.....sa-ti traiasca si sa iti aduca numai bucurii.....
tutankhamon
Postat pe 23 Iulie 2009 12:04
multumesc tuta insa, baiatul meu implineste 24 de ani in ianuarie. e capricorn. al iasomicai se sarbatoreste acum
si_totusi
Postat pe 23 Iulie 2009 13:18
De la: si_totusi, la data 2009-07-23 13:18:41multumesc tuta insa, baiatul meu implineste 24 de ani in ianuarie. e capricorn. al iasomicai se sarbatoreste acum

iiiiiihhhh....stiaaaammmmm.....iiiiiiiiihhh.....eram cu ochii aiurea......am comis-o...

deci

iasomicoooooo....sa-ti traiasca baiatul.....sa fie fericit si sa-ti aduca numai bucurii....
tutankhamon
Postat pe 23 Iulie 2009 13:35

ce-ai incurcat borcanele !!
hai, c-ai fost draguta!
blanca
Postat pe 23 Iulie 2009 13:46
hai sa traiti!
sa va traiasca copiii,sa va aduca bucurii....

m-am uitat iar la porcu' asta batran,ce da el din bul ..al draq golan...

http://www.youtube.com/watch?v=qeoOdk8pggw&feature=related

bagati veselie ,neneca!

eu simt ca ma dezintegrez de la caldura....
m-a sunat una,si m-a intrebat cine e la telefon..i-am raspuns"nu stiu"...nu stiam ici cum ma cheama....

cica"cum nu stii?" ioi...
iasomia
Postat pe 23 Iulie 2009 15:15
i-auzi chestiune acilea,ia sa bag eu, ca acu' apar musafirii aia grei, si trebuie sa fiu o gazda per-fec-ta...

conferinta de presa,basescu:

fac apel la Barbatul adrian nastase sa vina in fata justitiei.

o sa ziceti ca e ok,nimic anormal...basescu... ce vrei?

da' al draq a bagat-o cotita....adicatelea in nastase salasuieste si o femeie?

ehe,he,he....

hai ca ma lua greata,noroc ca nu am timp sa ma apuce dracii....
iasomia
Postat pe 23 Iulie 2009 17:29
da, iaso. si tu zici ca numa hrebe coboara stacheta. parerea mea ca nutza si-o cauta de mult, si-a primit-o.
si-aia cu bostanaria si apartenentza la psd a cam fost sub centura
tulipe
Postat pe 23 Iulie 2009 17:31
nu mami,

ca nu zic numa' de unii,toti E niste porci....
iasomia
Postat pe 23 Iulie 2009 17:33
stiu. ai vazut c-a lasat-o pe aia fara replica? parerea mea ca tre' sa se gandeasca de vreo 5 ori inainte de-a se lua in clontz cu aia harsiti
tulipe
Postat pe 23 Iulie 2009 17:41
ba mami,

sunt urati rau de tot ca si calitate umana,numa' leprele ajung in varf.

si daca stai si te gandesti la rece,asa a fost de cand lumea, nu degeaba ne pomeniram cu hohenzollern pe capu' nostru,romanii faceau urat,deh...
iasomia
Postat pe 23 Iulie 2009 17:48
iasomico, din cate am citit, nici unul din marii conducatori de pe aici nu a fost roman sau, mai precis, om de-al locului. si exemple sunt multe, de la Alexandru cel Bun si Mircea cel Batran pana pe la 1860...
Thor
Postat pe 23 Iulie 2009 17:52
ne-a calarit Fanaru`, de ne-a zapacit !
kyra
Postat pe 23 Iulie 2009 17:56
dap..

vai de steaua noastra...

noroc ca nu mor caii cand vor caini....
iasomia
Postat pe 23 Iulie 2009 17:56
iete nene la mazarica... ajunse star de reportaj special la cnn, cu uniforma aia de nazist de opereta... bine, ca americanii aia sunt si copii rau de tot...
zambil
Postat pe 23 Iulie 2009 22:11
bai vericilor....unde dracu o sa ajungem in puii mei cu criza asta.....eu deja simt cum innebunesc incet incet......

mazare nu prea stie ce sa mai faca sa iasa in evidenta....fie pozeaza in haine naziste, fie apare alaturi de gagigile imbracate sumar care danseaza samba si trecura prin constanta...chiar nu stie ce sa mai faca sa iasa in evidenta .....si, din pacate, mai trage si pe copchilul ala dupa el prin laturile lui zilnice....
tutankhamon
Postat pe 23 Iulie 2009 22:16
tutanko, despre ce criza vorbesti tu acolo, mami?...
zambil
Postat pe 23 Iulie 2009 22:18
si el care s-o fi imbracat asa, numa' ca sa dea pe spate vreo referenta de la judetz
tulipe
Postat pe 23 Iulie 2009 22:18
dap... n-a visat in viata lui sa ajunga cunoscut la nivel planetar... vezi, d-aia-i bine sa te bagi la vizual, sau macar sa vorbesti o limba straina... ce era pe americani daca gigica stia sa-njure pe englezeste... erau aia-n limba dupa el...
zambil
Postat pe 23 Iulie 2009 22:22
bai vericilor... am vrut sa evit, da' ce titlu-mi sare-n ochi la oara asta pe net?...

Iasi: I-a taiat nasul fostei sotii, din gelozie!
zambil
Postat pe 23 Iulie 2009 22:24
zambil, nu-sh de ce am avut impresia ca ai zis Iashi.

iote mie ce-mi atrase atentzia:"Cum a ajuns o tanara de 27 de ani sa conduca unul dintre cei mai mari angajatori locali.Alice Tirsea, noul director general al companiei de paza si securitate G4S Romania, este, la doar 27 de ani, cel mai tanar executiv din Romania, ce conduce unul din cei mai mari angajatori de pe piata locala, cu circa 10.000 de salariati."

tulipe
Postat pe 23 Iulie 2009 22:34
zambile....criza asta cu serviciile, cu banii....cu taiatul din salarii, cu lipsurile.....
tutankhamon
Postat pe 23 Iulie 2009 22:35
tulipo..

chiar asa, cum ajunse?...

asa mi s-a parut si mie c-au zis aia, iashi...
zambil
Postat pe 23 Iulie 2009 22:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Votati albastreaua 7 De la: ameno 21 August 2010 11:18
sunt o prietena rea? 15 De la: garbo_1399 1 Noiembrie 2012 02:09
Dovezi ca oamenii au nevoie de Dumnezeu,pt a avea o viata mai linistita 22 De la: jeanette40 20 Octombrie 2010 12:23
se poate? 34 De la: narcysa 7 Mai 2011 07:34
prietenie 61 De la: any_chiriac74 2 Septembrie 2009 16:51
Setari Cookie-uri