sa va bag de-un film... vazui aseara public enemies... johnny depp, christian bale, marion cotillard... bunutz, atmosfera anilor 30, dillinger.. by the way, nu stiam ca pe dillinger l-a dat in gat o romancutza d-a noastra, ana cumpanas... se dusese si ea saraca la produs in america, da' n-avea viza... ca sa vezi cum nimic nu-i nou sub soare... pana l-a urma i-au dat 5000 de cocari si-au impachetat-o la ea, la timisoara... unchiu' sam a fost jigodie de cand se stie... |
||
zambil Postat pe 25 Iulie 2009 08:55 |
||
---|---|---|
tati, m-am tot frecat cu bete d-alea in urechi,crez ca din lipsa de nicotina...si apropae ca mi-s surda.. luni trebuie sa ma duc la dr... tanjeste mami,pai ce...moi n-are voie?... |
||
iasomia Postat pe 25 Iulie 2009 08:56 |
||
i-auzi ce zice la gazeta: Oprescu r�m�ne consecvent: Nu voi candida hai ca m-am linistit... |
||
|
||
zambil Postat pe 25 Iulie 2009 09:07 |
||
ma uitam la katie holms,a dansat si a cantat pt o cauza umanitara...au sarit ulii pe ea,cica este jalnica...nu are talent.. aiureala, dar deh...asa sunt oamenii jigodii,dau in partea slaba,de fapt cu tom au ei ce au... |
||
iasomia Postat pe 25 Iulie 2009 09:07 |
||
pai fatuca aia chiar n-are talent... o lua cruise numa' de prasila... | ||
zambil Postat pe 25 Iulie 2009 09:09 |
||
alt pacalici...si oprescu asta. tare simpatic imi era,da' zic eu ca ne-am saturat de smecherii si scandal... s-a dus timpul lor,oprescu,base.... |
||
iasomia Postat pe 25 Iulie 2009 09:09 |
||
daca e pt ceva umanitar nu mai conteaza,zambilu'... nu s-a dus acolo sa se dea mare cantareata.. in fine,sa-i ia draq si pe astia... |
||
iasomia Postat pe 25 Iulie 2009 09:11 |
||
eu zic ca pacalicii suntem noi... da' noua ne place-n postura asta, mai radem, mai ne veselim... ca daca ar veni unu' meserias, ne-ar pune la munca, si sa vezi atuncea tristete pe natiune... | ||
zambil Postat pe 25 Iulie 2009 09:11 |
||
cum zici tu,zambilu' da' eu zic ca noi ne-m facut datoria fata de societate,fata de tarisoara asta... |
||
iasomia Postat pe 25 Iulie 2009 09:15 |
||
mami... romanu' are o idee ciudata cand e vorba de datoria fatza de tara... si de datorii in general... chestia e ca nu avem repere... normal, am trait, ne-am bucurat, ne-am intristat... si am facut si ceea ce numim noi munca... da' ma uitam zilele astea la o serie de articole despre marile hypermarketuri... atac la baioneta, nene... lasand la o parte suspiciunea ca cineva vrea sa manance si gura lui o felie de euroi de la profitori, problema e iar atitudinea fatza de munca... ehhh... unde-s vremurile alea patriotice, cu sindiccate la alimentara, de erai fericit daca te baga vanzatoarea-n seama?... normal, aratau alea ca niste regine, cu caciulile lor de vulpe polara si kilele de goldeanu turcit de la gat si de pe maini... uitai dreacu' de ce te-ai dus acolo... |
||
zambil Postat pe 25 Iulie 2009 09:22 |
||
mai spune,mami... ma unge pe sufletel... |
||
iasomia Postat pe 25 Iulie 2009 09:24 |
||
nostalgica mica si comunista ce esti... sa-ti bag de coada la lapte de la 3 dimineata?... | ||
zambil Postat pe 25 Iulie 2009 09:28 |
||
dap... cu genele lipite asa... de nu mai gaseam usa... |
||
iasomia Postat pe 25 Iulie 2009 09:31 |
||
buna seara! yeap... chestiunile zilei: salutari si distractie multa, kyraaa!!! te asteptam, wifooo!!! hai mai repede!!! |
||
Thor Postat pe 25 Iulie 2009 22:13 |
||
'neata! au fost niste fulgere azi-noapte acilea..cat ceru',nu am vazut niciodata asa ceva.... kyralino, plecasi prima in concediu,ha? smechera ce esti... hai sa ai de toate... cat despre wife..nu mai stiu ce sa mai cred. |
||
iasomia Postat pe 26 Iulie 2009 07:57 |
||
'sar'na! sa vedem, saptamana asta poate apare si wifa... daca tot ne-a parasit kyra (temporar), ar trebui o echilibrare azi nu am decat o chestiune... uni-s in concediu si eu ma duc sa muncesc pana deseara macar e mai racoare decat ieri, ca si pe aici au fost ceva tunete azi noapte... |
||
Thor Postat pe 26 Iulie 2009 08:08 |
||
imi place cantecu' asta....ca tot suntem la cafea... f misto..versuri de versuri... http://www.youtube.com/watch?v=EZaT5PBvmuU&feature=related |
||
iasomia Postat pe 26 Iulie 2009 08:20 |
||
ce-am mai vazut... the secret life of bees... dakota fanning si-o turma de negrese, in frunte cu queen latifah... nu stiu de ce, da' m-am cam saturat de filme de la hollywood cu negri... indiferent ca-i vorba de gangsteri, comedii, sau melodrame cu drepturi sociale, negri aia parca nu-s la locu' lor acolo... da' dakota e ok... |
||
zambil Postat pe 26 Iulie 2009 08:40 |
||
da.. mai tati.. parca-s cam multi... |
||
iasomia Postat pe 26 Iulie 2009 08:42 |
||
nu faptu' ca-s multi ma deranjeaza, ci faptu' ca trebe sa fie plitically correct... asta strica imaginea, negri aia nu mai sunt ei, ci niste albi dati cu crema de ghete... | ||
zambil Postat pe 26 Iulie 2009 08:45 |
||
pai da... s-a dus draq shpilu'.....aveau farmecu',parfumu' lor.... |
||
iasomia Postat pe 26 Iulie 2009 08:48 |
||
i-auzi, nene... cica unii se zbat sa introduca dansu' la bara ca proba olimpica... maine-poimaine vezi acolo si proba de maciuci, versiunea hard core... | ||
zambil Postat pe 26 Iulie 2009 09:06 |
||
crezi ca nu? lumea se dileste,zambilu'... |
||
iasomia Postat pe 26 Iulie 2009 09:19 |
||
zamb, eu cred ca te-ai oftica... daca s-ar adeveri... pentru ca nu stiu daca mai poti participa - daca-mi permiti o glumita "nevinovata" | ||
gianiblue Postat pe 26 Iulie 2009 12:23 |
||
hai ca anunta oprescu ca s-ar putea sa candideze la presedentie,m-a umplut de respect... | ||
iasomia Postat pe 26 Iulie 2009 22:47 |
||
bre geaneto... la reumatismele mele, crezi ca de acrobatii imi arde mie?... da' ca bara fixa, crez ca m-as descurca... |
||
zambil Postat pe 26 Iulie 2009 22:49 |
||
asa tati... baga-le bara d-aia, sa stea fetele planton la noapte.... |
||
iasomia Postat pe 26 Iulie 2009 22:50 |
||
iasomico... e foame mare pe criza asta, mami... crezi ca un post de presedinte e de ici, de colo?... |
||
zambil Postat pe 26 Iulie 2009 22:50 |
||
buna seara si scuzati deranjul | ||
a_ramona Postat pe 26 Iulie 2009 22:53 |
||
'na seara! nu cred ca e prea agreat nea oprica de servicii... mai are de facut ceva purici prin primarie dar daca va candida, cred ca voi merge la vot scuzam, ramona... da' ai ceva de zis, sau numai asa, sa ne sperii pe noi, strengarita mica? |
||
Thor Postat pe 26 Iulie 2009 22:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
In viata nimic nu e intamplator | 21 | De la: garbo_1505 1 Februarie 2014 17:09 |
prietenie | 61 | De la: any_chiriac74 2 Septembrie 2009 16:51 |
"Primul sarut" Povestea mea... | 10 | De la: dor72 11 Aprilie 2011 13:52 |
|
||
Ce sa fac? | 63 | De la: quasaria 13 Februarie 2012 11:37 |
Un tanar are nevoie de voi....il ajutam?? | 28 | De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:32 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri