vidare... macar asa, la distractie... |
||
zambil Postat pe 26 Iulie 2009 22:58 |
||
---|---|---|
vidar ms de salut hmmm mik as vrea eu, si daca o sa am ceva de spus voi spune fii pe pace..si daca salutul meu v-a speriat scuzoaiele mele | ||
a_ramona Postat pe 26 Iulie 2009 22:59 |
||
nea zambile, ar cam fi vreo 2 oameni pentru care as merge la vot... unul din ei insa nu are sanse nici macar sa fie nominalizat, pentru ca pe locul ala s-a cocotat un prostanac... (nu am zis-o eu, ci alt activist, cu state vechi ) da' macar asa, de-o emotie unora, parca l-as vota si eu pe nea oprica. vorba matale, macar asa... |
||
|
||
Thor Postat pe 26 Iulie 2009 23:04 |
||
vidar am o mare curiozitate sper sa nu mor akm dar care e a doua preferintza? k esti indragostit de trandafiri bagai d seama | ||
a_ramona Postat pe 26 Iulie 2009 23:13 |
||
nea vidare... eu l-as vota pe gutza, sau pe copilu' minune... la trendu' demografic d-acuma, mai ca m-as da oportunist... daca tot ne tiganim, macar sa punem unu' de la mama lui in cort acolo, la cotroceni... |
||
zambil Postat pe 26 Iulie 2009 23:14 |
||
uite nene si-o stire ca lumea despre romani... neshte copii se-ntoarsera plini de medalii de la olimpiada internationala de matematica... iar fatuca aia, madalina, de lua medalie de aur, e chiar frumusica foc... bravo copii... http://www.realitatea.net/video_882357_romania-a-luat-sase-medalii-la-olimpiada-internationala-de-matematica--dintre-care-doua-de-aur_570947.html |
||
zambil Postat pe 27 Iulie 2009 08:45 |
||
lu' baiatu' ala de lua locul 8 la sarituri in apa,desi se antreneaza pe bureti...ii dadu statu' 500 de lei,nici macar de un echipament ca lumea nu-i ajunge... da' el e vesel,manca-l-ar mama! bravo,copile.... |
||
iasomia Postat pe 27 Iulie 2009 09:05 |
||
nea thor, ai bre! schimbi ala si nu ne anunti,si-asa sunt cateva fete p-acilea care isi schimba avatarele ca pe ciorapi,de nu mai stiu cu cine vorbesc. sper ca nu-l mai schimbi..... |
||
iasomia Postat pe 27 Iulie 2009 13:46 |
||
a mai imbatranit si omu', i-a mai crescut barba... daca n-o fi albit de la vreo spaima peste noapte, ca se mai intampla chestii d-astea... | ||
zambil Postat pe 27 Iulie 2009 13:48 |
||
vidare... ce faci nene, esti dat in urmarire?... |
||
zambil Postat pe 27 Iulie 2009 13:50 |
||
iasomic, sar'na, nea zambilu' ziua buna! urma s-o fac si pe asta, da' mi-era teama de un retur la mesajul in privat nu de alta da-mi ricosa in bot si ma lasa fara dantura noup... acu' e sub acoperire |
||
Thor Postat pe 27 Iulie 2009 13:52 |
||
thor, vidar thor.... nea thor, sa nu te superi.... |
||
iasomia Postat pe 27 Iulie 2009 13:52 |
||
hmmm... pe matale, iasomico, pe matale ma pot eu supara? da' I'll be back io odata si odata |
||
Thor Postat pe 27 Iulie 2009 13:54 |
||
hai bre ca ne dadusi emotii-acilea... credeam c-ai intrat in vreun program de protectia martorilor d-ala, de te faceai ca nu ne mai cunosti... | ||
zambil Postat pe 27 Iulie 2009 13:54 |
||
te purtai suspect,da.... acu' ne-a venit inima la loc... |
||
iasomia Postat pe 27 Iulie 2009 13:55 |
||
neee... protectie doar la cautare si profil, ca vorba aia, fereste-ma, Doamne, de prieteni, ca de dusmani... da' iote asa mai face omu' si un pic de curatenie in listele alea, mai sterge praful de pe prieteni, mai arunca ce e expirat... |
||
Thor Postat pe 27 Iulie 2009 13:56 |
||
hai, cevasilea chestiuni? kyra-n conced', wife lipsa in continuare... si inca nu m-am lamurit nici cu oprescu... |
||
Thor Postat pe 27 Iulie 2009 13:57 |
||
nea thoricelli... da' vaz ca bate-un wind of changes p-acilea, ca si lu' nea piku'-i cazura urechile, de ramase numa' cu un motz de frunze de palmier in varfu' capului... |
||
zambil Postat pe 27 Iulie 2009 13:58 |
||
bate-bate... si bate mai tare decat fratii lu' garcea la piku o fi venit naibii toamna, ce stiu eu, ca aseara a incercat vreo 3 pana a gasit o poza pe masura lui, care sa-i mascheze si clapaugele ei, ma primenim aerul pe aici, pana mai acumulam ceva experienta de forum |
||
Thor Postat pe 27 Iulie 2009 14:00 |
||
thor tu pari necajit.... eu ma gandesc ca oprescu e cam golanas asa,imi place ca are sharm..dar parca dupa un ghelban,as vrea un om rasat. mi se pare fante de obor..d-ala de i-a trecut timpul. desi, daca candideaza s-ar putea sa-l votez... |
||
iasomia Postat pe 27 Iulie 2009 14:01 |
||
iasomico, de data asta chiar nu-s necajit deloc, ca se mai limpezesc apele prin zona asta a mea de oprica ce sa zic...cam asa e, dar din pacate celalalt cu care as fi votat nu e geonelu ci diaconescu. da' ati vazut si voi cum a iesit cu nominalizarile la psd (fac aici o paranteza, ma refer la om si nu la partid, ca daca ar fi dupa mine, le-as pune, fara exceptie, cate o bomba la sediile astora de freaca menta in parlament) si dintre toti ceilalti care sunt pe firmament, nu stiu, zau, daca merita vreunul macar sa ma dau jos din pat ca sa ma duc la vot. |
||
Thor Postat pe 27 Iulie 2009 14:06 |
||
corect.. traim timpuri de rachat... cand vad balamucu' asta in tara,ma ia pe mine jena.. niste nesimtiti.. |
||
iasomia Postat pe 27 Iulie 2009 14:11 |
||
tare simt eu ca nu s-au inventat inca in limba romana cuvintele pentru astia... | ||
Thor Postat pe 27 Iulie 2009 14:12 |
||
nea thorulica, lasa bre,sa fim noi pe picioare,ca ne-om descurca cumva... bre, da' lu' nea picnic ii cam ploua,e cam nor la palmieru' ala acolo,sau mi se pare mie? nea picule, unde esti bre? te asteapta fetele sa le alergi p-acilea. pai..se poate asa ceva? |
||
iasomia Postat pe 27 Iulie 2009 14:16 |
||
e si el prin zona da' nu le alearga chiar pe aici, ca sunt destule topicuri care il roaga literalmente sa le dea cu capul de pereti |
||
Thor Postat pe 27 Iulie 2009 14:19 |
||
pai ce eu zisei ca pe aici? aici sunt chestii importante,se pune tara la cale. asta nu inseamna ca nu este binevenit cel care are o chestiune,indiferent de nickul pe care il poarta.. cum am spus si in deschiderea topicului, de altfel... |
||
iasomia Postat pe 27 Iulie 2009 14:24 |
||
uite aici, de parca nu erau destule motive de plecat din tara asta... Unu din doi romani, asistat social Peste 10 milioane de romani primesc o forma de ajutor social, in timp ce la bugetele publice contribuie doar cinci milioane. In medie, ajutorul financiar inseamna 190 de lei lunar de persoana, potrivit revistei �Capital�. sau, mai bine zis, motive de dat la gioale "politicienilor" nostri |
||
Thor Postat pe 27 Iulie 2009 14:27 |
||
si inca una, de pe hotnews: Micsorarea salariilor guvernului = 18.000 de pepeni; he he heee... iote cum scapam noi de criza! vindem pepenii si ne ajunge de-o betie. |
||
Thor Postat pe 27 Iulie 2009 14:30 |
||
apropos, cred ca de la ploile astea,la bucale e PLIN de pepeni,n-am vazut de cand mama m-a facut. |
||
iasomia Postat pe 27 Iulie 2009 14:32 |
||
pai ce, nene, in salarii stateau aia?... de comisioane nu zic cu cat s-au redus?... | ||
zambil Postat pe 27 Iulie 2009 14:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Eu mi-am rezolvat problemele aflati si voi daca sunteti interesati... | 53 | De la: pushika 15 Septembrie 2014 21:32 |
cicinel | 14 | De la: tutankhamon 10 Februarie 2010 22:11 |
:P | 13 | De la: tutankhamon 1 Februarie 2010 00:12 |
|
||
neitegrare in colectiv | 27 | De la: Ioana007 25 Septembrie 2009 17:18 |
surse de re_surse, | 12 | De la: comoaramea 17 Mai 2010 00:55 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri