iote...il lauda constantinescu pe iliescu....of,Doamne...ce timpuri traim... si cand te gandesti ca atunci mi-a murit mie speranta,cand a declarat emil ca l-au invins servicile.... |
||
iasomia Postat pe 31 Iulie 2009 23:06 |
||
---|---|---|
iasomico... ia mai zi nene ceva de politichie, ca ma bagai la poetii disparuti acolo, si ce sa vezi?... tot ai nostrii... |
||
zambil Postat pe 31 Iulie 2009 23:19 |
||
zambilu' ce sa zic baiatule? nu vezi ce jale e pe tarisoara asta?....cica de la toamna murim de foame,da' tu n-o sa fi afectat... |
||
|
||
iasomia Postat pe 31 Iulie 2009 23:28 |
||
si io scrisei la un moment dat undeva pipula su nu s-a sesizat nimeni..... | ||
tutankhamon Postat pe 1 August 2009 00:46 |
||
he,he,he... un articol luat de libertatea de la altii, mai seriosi, pune degetu' pe rana... de ce se incurca femeile cu barbati insurati?... din cele cinci motive principale, al cincelea e cel mai adevarat: pt ca femeile sunt rele unele cu altele... "De ce s� nu fac� sex cu so�ul alteia? Doar femeile se simt bine c�nd �i fac r�u una alteia, c�nd fur� ce �i apar�ine unei alte reprezentate a sexului frumos." corect... |
||
zambil Postat pe 1 August 2009 08:48 |
||
he,he ...de parca barbatii nu fac la fel.Numai ca ei nu se prea supara unii pe ceilalti,se bat pe umeri ca shogorii in timp ce savureaza o berica!!!! | ||
walkiria Postat pe 1 August 2009 08:51 |
||
ioi tati, misoginule care esti.... |
||
iasomia Postat pe 1 August 2009 08:52 |
||
walki... acilea gresesti... noi nu luam femeia altuia ca sa-i facem in ciuda lu' ala... noi avem spirit de echipa, ne place sa jucam cu-aceeasi minge... |
||
zambil Postat pe 1 August 2009 08:53 |
||
bre mami... stii ce necaz am pe femei?...he,he,he... |
||
zambil Postat pe 1 August 2009 08:54 |
||
De la: zambil, la data 2009-08-01 08:53:46walki... pai bine mai zambilule...dar rezultatul nu e acelasi???...diversiune..... |
||
walkiria Postat pe 1 August 2009 08:56 |
||
walki... pai nu-i mami diversiune... il scapam pe om de-o povara... |
||
zambil Postat pe 1 August 2009 08:58 |
||
De la: zambil, la data 2009-08-01 08:58:51walki... ei...scapati omul de-o povara...ca sa isi ia alta mai grea!!! offf...barbatii astia,vesnic impovarati!!! |
||
walkiria Postat pe 1 August 2009 09:00 |
||
walki, e in perioada d-aia cand e dracos..mosu' asta. zambilu' stiu mami ca ai "necaz" pe ele,nu te cunosc de ieri de astazi... |
||
iasomia Postat pe 1 August 2009 09:00 |
||
ei...fiecare are zile dinastea!!!Si eu am zile in care zic ca barbatii e porci...dar pana la urma cad in compromis ...devin si eu scroafa!!! | ||
walkiria Postat pe 1 August 2009 09:03 |
||
asa walki... sa ne iubim porceste, ce shoriciu' nostru?... | ||
zambil Postat pe 1 August 2009 09:06 |
||
walki, sta in puterea ta sa fii ditamai zana,e o chestie de alegere. sa nu te mai vad ca alegi ...porcinele... |
||
iasomia Postat pe 1 August 2009 09:08 |
||
ei...iaso...asta e o chestiune de perspicacitate!!! Zanutza sunt tot timpul...numai ca fat frumos asta, se pare ca are mai multe infatisari!!!Si ca o zana ce sunt...nu pot intoarce spatele...asa ca mai bine suport o transformare scurta!!! |
||
walkiria Postat pe 1 August 2009 09:18 |
||
bre walki... povestea porcului la feminin... p-asta n-o stiam, da' e ok daca-ti permite sa-ntorci spatele in scopuri umanitare... | ||
zambil Postat pe 1 August 2009 09:20 |
||
iote bre... nea cretzu ala tot mai plange dupa ursuleti... suflete sensibile, circarii astia... | ||
zambil Postat pe 1 August 2009 09:23 |
||
eu sunt obo...nu inteleg nik d-acilea,toata noaptea m-am zvarcolit... caldura mare...fierbanteala draq... |
||
iasomia Postat pe 1 August 2009 09:23 |
||
cred ca mai trebuie sa beau cafea..ca sa imi revina coerenta!!! zambilule....binele meu e un scop umanitar!! |
||
walkiria Postat pe 1 August 2009 09:27 |
||
walki... asa mami... cateodata sa duci greu' vietii in spate e o placere de-a dreptu'... |
||
zambil Postat pe 1 August 2009 09:37 |
||
ia sa bag si o chestiune. nu mai pot cu nervii din cauza politichiei. anu' asta pt prima oara nu o sa ma duc la vot,sau poate ma duc ca sa-mi anulez votul. ca eu le am p-astea cu civicu'...trebuie sa fac drumu' la urne,am draci altfel... sunt intr-o ureche.... |
||
iasomia Postat pe 1 August 2009 09:54 |
||
ia, luati si voi de va distrati... unii romani au pasiunea de-as baga copii in troaca inca de la botez... saracii copii, ce stiu ei?... http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/861772/Numele-care-marcheaza-viata/ |
||
zambil Postat pe 1 August 2009 10:13 |
||
iaso, better to go and cancel your own vote. because you can be sure that someone can use your name... | ||
gianiblue Postat pe 1 August 2009 11:41 |
||
haoleo! cica abia de la anu' intram de-adevaratelea in criza! ieurocii astia de-i imprumutara-m de la fmi is aseaaa...o perfuzie care sa ne prelungeasca lesinu' pana dupa alegeri...dupe care urmeaza sa ne strangem cureua cu vro' doo gauri..sau sa facem doo gauri noi? |
||
preciouss Postat pe 1 August 2009 18:01 |
||
da' de unde, pretioaso, stai linistita! se foloseste cureaua de ceas. |
||
pik_nik Postat pe 1 August 2009 18:03 |
||
...asta poate insemna si ca oi bea horinca din pipeta??! ioi!! |
||
preciouss Postat pe 1 August 2009 18:08 |
||
giani, yes indeed, d-ala... mit csinalsz ma este? dap preci...dupa alegeri o sa belim prazu'... |
||
iasomia Postat pe 1 August 2009 20:24 |
||
ioi.. ce faci tu in seara asta?... giani..aia te-am intrebat.... |
||
iasomia Postat pe 1 August 2009 20:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dilema! | 14 | De la: garbo_461448 23 Ianuarie 2017 15:38 |
Ce sa fac? | 63 | De la: quasaria 13 Februarie 2012 11:37 |
un om cu doua fete UN OM RECHIN CU DOUA FETE .DELFIN SI RECHIN? | 106 | De la: laura30 31 Octombrie 2011 21:39 |
|
||
Ce faci atunci cand prietena cea mai buna rupe orice legatura cu tine???!! | 17 | De la: garbo164751 28 Iunie 2011 22:12 |
ce ne pasa de cei de laga noi,noua sa ne fie bine!bunul crestin... | 19 | De la: luptatoareacurajoasa 3 Mai 2010 23:00 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri