nici eu nu ma uit - ca regula - la TV. dar sigur nu pierzi decat porcarii intamplate in tara asta... | ||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 22:41 |
||
---|---|---|
maica, sunt! in caz de nacaz, vin cu snitzele si la tine si la zambilu`.. | ||
kyra Postat pe 2 August 2009 22:41 |
||
8 zilisoare kyrutzo? e multe... da' recupereisan,nespa?! |
||
|
||
preciouss Postat pe 2 August 2009 22:42 |
||
corinash- de la oras, eu ziceam de familia calda in care suntem. exclus crime, droguri si trafic de influenta. da' altii vor sa inteleaga conotatia aia mafiota. | ||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 22:42 |
||
saru' mana, kyrel. stiam ca pot conta pe tine. dar te rog sa faci snitzele pufoase... si daca imi aduci si garnitura, ajung sa pup talpile celei care ma trimite sa fiu numerotata... | ||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 22:44 |
||
preci, fusei in dezvoltare personala, in tabara.. bre fata,a fost super-extra !! facui niste tehnici de relaxare, de nu credeam vreodata c-o sa traiesc starile alea.. stii cum sunt acum? nu ma enerveaza nici dreaqu ! |
||
kyra Postat pe 2 August 2009 22:45 |
||
kyrel, ma bucur pentru tine. daca e gratis, sa ne desenezi si noua. la schimb iti pot da si eu o tehnica de relaxare din care am urcat in viziune. dar poate tie nu ti se intampla... | ||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 22:46 |
||
am inteles giani, tocmai de aia ziceam | ||
lady_corina Postat pe 2 August 2009 22:46 |
||
cand zici "altii" e "altii inafara de preci",asai geani?! hai,nu mai fi botoasa,pliiizzz! da-le dreaq! |
||
preciouss Postat pe 2 August 2009 22:47 |
||
hai, bre, terminati cu procesele alea, ca v-am zis ca ma bag la reprezentare. cu cat mai multi in cauza, cu atat mai bine pentru mine |
||
Thor Postat pe 2 August 2009 22:49 |
||
geaneto, avusei ..am intrat in transa de mai multe ori.. | ||
kyra Postat pe 2 August 2009 22:49 |
||
kyrutzo :dezvolta! e neste chestii care ma-ntere si pe mine...poate ma salveaza de la contratransfer |
||
preciouss Postat pe 2 August 2009 22:49 |
||
in ordine: corinel, stiu ca ai inteles si de aceea am zis, intarit preci, desigur. eu botoasa? ma amuz copios. sunt relaxata. etc. thor: nu primesti nici un ban. vii din prietenie ... sau inamicitie... cum vrei. kyra, dar supravegheata, sper. eu am intrat accidental si am vazut si luminita de la capatul tunelului. nu cred ca ma puteau salva cateaua si pisica... |
||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 22:53 |
||
sefa..atunci mai baga dezvoltare ..e neste treburi nerezolvate pe acolo..stii si tu... io sa mor de nu ma duc in fiecare an, de acum.. fac formare pe integrativa, si dezvoltarea e gandita de maniera asta: tabara tip kibbutz, in fiecare zi 1 ora de relaxare psihologica, sub indrumarea formatorului si terapie de 2 ori pe zi, cu teme, etc.. |
||
kyra Postat pe 2 August 2009 22:54 |
||
kyroaso, esti invidiata gata. da' in sensul bun. bravo, sora mea. | ||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 22:55 |
||
janeto: pentru pretenari, fie, fara bani kyrule: de regula intru in transa cand vin beut acas' si ma prinde scorpioanca acu' mai rar, da' inainte era aproape zilnic |
||
Thor Postat pe 2 August 2009 22:57 |
||
nene thor, si ce viziuni aveai ? | ||
kyra Postat pe 2 August 2009 23:00 |
||
thor, tu erai in transa inainte de a se baga in tine clestele de scorpion.... | ||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 23:00 |
||
trebi nerezolvate,drept... o sa mai treaca ceva pana se rezolva.. deocamdata sunt in "proces"...da' poate la anu' imi pun cortu' langa tine si mi-i superviza tu |
||
preciouss Postat pe 2 August 2009 23:02 |
||
kyru: viziuni naprasnice, soro, cu cratite in zbor si atentate la capul meu janeto: noup... aia nu era transa, era doar o hipnoza mai mica |
||
Thor Postat pe 2 August 2009 23:02 |
||
si-ai tratat, thorule? adica te-a tratat beutura cu hipnoza ei? mica, mare - cum o fi? | ||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 23:04 |
||
alea nu ierea viziuni thorele! alea ierea chiar cratiti! hihi.. |
||
preciouss Postat pe 2 August 2009 23:06 |
||
preci, inteleg... eu ma pregatesc sa scriu zilele astea o scrisoare de doliu..ca final.. geaneto, n-a fost mami hipnoza, fusa samanism...chestii.. |
||
kyra Postat pe 2 August 2009 23:12 |
||
ioiii, ciatano, te citeste scorpioana si ii reamintesti tratamentele | ||
Thor Postat pe 2 August 2009 23:16 |
||
ehe! flotarelele alea vaz ca ajuta! brava kyrutzo! ciocnesc intru evolutia spirituala a surorii mele intru "jurnalism"... |
||
preciouss Postat pe 2 August 2009 23:17 |
||
tulai!!! sariti,ca-l omoara pe thorel cu cratiti! |
||
preciouss Postat pe 2 August 2009 23:19 |
||
beiii, ciatano, daca nu l-ai convins pe morosanu sa-mi scrie un colet cu licoare... amu' asa-ti trebuie, sa ma ai pe constiinta! bre, da' voi nu ati gasit alt topic de barfa si cratiti? ca minteni se scoala nea zambilu' si va ia la ushuit pe aici de nu mai gasiti usa! |
||
Thor Postat pe 2 August 2009 23:22 |
||
mai thor, zamb e painea lui Dumnezeu... tztz. apreciaza exprimarea libera. chiar si despre cratiti... | ||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 23:30 |
||
da` de ce sa ne usuie ..? nu poa` sa dea si el o floare de bun venit, la fata ? | ||
kyra Postat pe 2 August 2009 23:31 |
||
va da, va da, kyro. thor doar e circumspect. nu e nevoie, thor, iubi. zamb INTELEGE. | ||
gianiblue Postat pe 2 August 2009 23:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce ne unge la suflet? | 870 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:26 |
O relatie complicata | 10 | De la: roxxxa87 24 Aprilie 2012 20:34 |
Incertitudini!help | 73 | De la: deea_all 6 August 2009 18:15 |
|
||
De ce oare oamenii sunt asa nepasatori unii fata de celalti? | 106 | De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:12 |
AFACERI | 1 | De la: KNIGHT_31 17 Noiembrie 2010 18:23 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri