nu vrei papucei? nu vrei incaltaminte cu fundite si sclipici? ntz, ntz ! greseala |
||
si_totusi Postat pe 9 Februarie 2009 15:33 |
||
---|---|---|
nu stii cand ti-am aratat picioarele mele in papuci? tu ziceai ca sunt fluturi,eu ca sunt flori..aia bej cu maro... made in italy,deh! |
||
iasomia Postat pe 9 Februarie 2009 15:35 |
||
woman, tine-te bine!!! sper ca nu ai fumat... |
||
|
||
iasomia Postat pe 9 Februarie 2009 15:37 |
||
imi amintesc . aveam fluturi in cap sau chiar fluturi erau pe papuci. tu nu si nu ca-s flori sa vezi ce o sa radem la decernarea premiilor. abia astept contestatiile pana atunci, citesc si rad e mai ceva ca pe topicul rodicai |
||
si_totusi Postat pe 9 Februarie 2009 15:39 |
||
a-nnebunit lupu...cezar cu copy=paste, doamna aia cu sexul oral... tre' sa dau o tura si pe la rodicuta, sa vad noutatile totusico...cum esti? cum se simte tatal tau? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Februarie 2009 15:58 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-09 15:58:28a-nnebunit lupu...cezar cu copy=paste, doamna aia cu sexul oral... wife....ce-i cu tine de...cauti topicuri fioerbinti? ia baga ...aici...topicul...sa citeasca si...plebea... ca...doar asa e democratic! sau...e ceva secret? |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Februarie 2009 16:05 |
||
Iubitilor, IAAAAAR SEEEEEX? vai ce plictisitoooor. Of, of... E mai tare decat recesiunea subiectul asta cu sex-ul; probabil ca amatorii de discutii despre sex "baga ca MIGU'" de teama sa nu intre si tema asta sau chiar activitatea in sine in recesiune... |
||
gianiblue Postat pe 9 Februarie 2009 16:08 |
||
giani, unde e mami sex? ca vreau si io... bueyyy,am glumit! ovi! sa nu bagi vreo manea erotica ca te jumol... |
||
iasomia Postat pe 9 Februarie 2009 16:10 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-02-09 16:08:42Iubitilor, IAAAAAR SEEEEEX? vai ce plictisitoooor. giani...unde vede fata...sex? ca...yo...asa chior cu sunt...si batran...chiar nu-l vad! doar rugam...sa dea topicul...ca trea era incitant! sa citim si noi sa vedem daca e aSA CUM SE SPUNE! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Februarie 2009 16:14 |
||
De la: iasomia, la data 2009-02-09 16:10:24giani, iaso...chiar ma grabeam sa caut ceva de ...genu`!!!! dar...de teama...mai bine ma astampar!! imi vreau toate penele...ca...seara se face inventaru`!!! si...n-as vrea sa ...improvizez!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Februarie 2009 16:18 |
||
giani...dupa reactia ta inteleg ca ai gasit topicul cu sexul oral... ovi...topicul se numeste. sexul oral... e acolo o tanti macinata de aceasta drama existentiala |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Februarie 2009 16:22 |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Februarie 2009 16:24 |
||
salutare...lume buna!! nici n-am apucat sa salut... rushinica...si...e a mea!! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Februarie 2009 16:25 |
||
ovi, tu ai tras vreo bericica..pungasule... |
||
iasomia Postat pe 9 Februarie 2009 16:33 |
||
bere...inca nu!!! doar...palinka!!! si..mai am cev de tras!!! da...acu`...intreb...si yo...tre sa trag si pe nas...ceva? |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Februarie 2009 16:39 |
||
palinka? d-aia buna de la mama ei? nu stiu faza cu trasu' pe nas,nu am tras niciodata... |
||
iasomia Postat pe 9 Februarie 2009 16:40 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-09 16:22:21giani...dupa reactia ta inteleg ca ai gasit topicul cu sexul oral... multumesc wife...merg imediat sa ma eedific si yo...cum e cu asta!@!! nu ca as fi curios...dar...sa vad ce pb are fata!! poate...nu gaseste intelegere!!.sau...eu mai stiu cenu gaseste? |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Februarie 2009 16:40 |
||
eu cred ca doamnele astea mor de plictiseala | ||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Februarie 2009 17:08 |
||
chestiunea zilei in afara de vantu' de primavara care ne-a mangaiat pe crestet,desigur... bai fratilor! nu avem un stadion,o sala de sport,un patinoar..suntem de rasu' curcilor... eu am stat langa sala floreasca ,este saraca atat de batrana,geme din toate inchieturile...vai de steaua noastra! altceva? sa speram ca nu castiga elena eurovisionu', pt ca ne-ar fi imposibil sa organizam asa ceva... si acum ma duc sa fac o tura de cartier..nu de alta, dar.. am facut clatite cu dulceata de visine ,si am hapait vreo doua...sa va jucati frumos... |
||
iasomia Postat pe 9 Februarie 2009 18:01 |
||
aha...deci iar te canonesti sa dai jos 50 de grame de pe burtica... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Februarie 2009 18:14 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-02-09 15:26:20chestiunea zilei sunt papuceii. toata lumea se vrea incaltata moca. oare de ce s-o fi bucurand asa ca li se dau papucii? Totusico...eu mi-am primit premiul!!!Nimic de comentat!!Dar...daca dam de "prietena"noastra...ma bag...fara nici o jena:)))) |
||
walkiria Postat pe 9 Februarie 2009 18:46 |
||
walki...da' ce faci draga? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Februarie 2009 18:54 |
||
De la: iasomia, la data 2009-02-09 16:40:37palinka? palinka...d`aia buna!!! am cuscra care e ...bistritzanca!!! asa ca...ma chinuiesc si eu cu ce pot! iar...de tras pe nas...nici eu n-am tras si...nu cred ca am nevoie cat ma alimenteaza cu...palinka!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Februarie 2009 18:58 |
||
mai s� te comp�timesc, auzi tu acolo, p�linc� de Bistri�a, te chinui cu ce po�i ????, hai m�, dar ia auzi�i zice�i-mi �i mie, de ce tot st�lci�i at�t numele p�lincii ??? e clar P�LINC�, NU PALINKA , c� nu suntem polonezi, sau dac� v� e mai u�or horinc� ca la fra�ii no�trii cu clopul mic pe ceaf�, maramure�eni, s� �n�eleg c� nu ave�i diacritice, c� altfel scrie�i a�a cum �i spune�i , p�linc�, ,,,,,sau nu ?????,, aaaa �i nici unguri, de�i ar vrea ei s� aib� a�a ceva | ||
casperphantom Postat pe 9 Februarie 2009 19:13 |
||
De la: casperphantom, la data 2009-02-09 19:13:07mai s� te comp�timesc, auzi tu acolo, p�linc� de Bistri�a, te chinui cu ce po�i ????, hai m�, dar ia auzi�i zice�i-mi �i mie, de ce tot st�lci�i at�t numele p�lincii ??? e clar P�LINC�, NU PALINKA , c� nu suntem polonezi, sau dac� v� e mai u�or horinc� ca la fra�ii no�trii cu clopul mic pe ceaf�, maramure�eni, s� �n�eleg c� nu ave�i diacritice, c� altfel scrie�i a�a cum �i spune�i , p�linc�, ,,,,,sau nu ?????,, aaaa �i nici unguri, de�i ar vrea ei s� aib� a�a ceva casper...e asa cum spunsi...chiar ma chinuiesc... si...nu palinka cum am scris ci...cu palinca oastra neaosha!! ar...n-am diacritice... deci...am sa ma chinuiesc...pana isi va face cineva mila de mine...si...ma va ajuta!! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Februarie 2009 19:22 |
||
De la: casperphantom, la data 2009-02-09 19:13:07mai s� te comp�timesc, auzi tu acolo, p�linc� de Bistri�a, te chinui cu ce po�i ????, hai m�, dar ia auzi�i zice�i-mi �i mie, de ce tot st�lci�i at�t numele p�lincii ??? e clar P�LINC�, NU PALINKA , c� nu suntem polonezi, sau dac� v� e mai u�or horinc� ca la fra�ii no�trii cu clopul mic pe ceaf�, maramure�eni, s� �n�eleg c� nu ave�i diacritice, c� altfel scrie�i a�a cum �i spune�i , p�linc�, ,,,,,sau nu ?????,, aaaa �i nici unguri, de�i ar vrea ei s� aib� a�a ceva Casper...punct ochit ,punct lovit!!!Horinca iute si femeie apriga ca la maramu...nu gasesti niciunde!!! |
||
walkiria Postat pe 9 Februarie 2009 19:23 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-09 18:54:03walki...da' ce faci draga? Wife draga...fac si eu...ca dupa o zi de munca.Azi nu invat...numai de maine!!Si imi mai clatesc si eu creierii pe aci .... |
||
walkiria Postat pe 9 Februarie 2009 19:30 |
||
o fi, ori n-o fi , pe Garbo ''clubul faraoanelor coco�ate'' azi ast�-i cestiunea | ||
casperphantom Postat pe 9 Februarie 2009 21:51 |
||
bag sama...ti-edor de...vreo cocoasha? | ||
ovidiu42 Postat pe 9 Februarie 2009 22:37 |
||
Si eu am facut clatite azi...cu gem de caise...mmmm...papa bun. Si despre lucruri serioase: e vreo chestiune a zilei in dezbatere sau e doar un alt loc de dat cu capul??? Intrebam si eu... |
||
Aemulus Postat pe 10 Februarie 2009 07:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cum se mai poate extinde grupul de prieteni? | 180 | De la: monic_mtne 13 Ianuarie 2015 20:29 |
Mica muzica de seara.. | 123 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31 |
Cafeneaua virtuala | 13 | De la: after 10 Septembrie 2009 09:14 |
|
||
Prietenie intre o femeie si un barbat? | 93 | De la: garbo_1568 11 Mai 2012 15:09 |
Ce va amuza??? | 117 | De la: elisabeta_boia 2 Martie 2013 13:50 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri