wife-pretioasa pretioasa-wife... |
||
iasomia Postat pe 5 August 2009 19:24 |
||
---|---|---|
wifo, bine ai revenit ! he, he, soacra mica, joci ai ? lasa ca n-o fi dracu chiar atat de negru.. m-au disperat astia cu...cutremurul neneaca, n-am gasit alt cuvint, mi-e cald... |
||
kyra Postat pe 5 August 2009 19:25 |
||
bre, nemernica mica ce esti...las' ca te vad io cand ti-or veni ficiorii cu vreo matracuca....he...he... mai, pupa-l pe zambilu din partea mea...ca mi-e dor de sarcasmele lui... preciouss...trimite-mi cererea de pretenie si ne introducem, fetitza...ca tocmai am ridicat embargoul la pretenii... ...iti explica iaso care e faza cu reticenta mea bre iaso...da' ce dreaku e pe topicul tau ? ati dat-o pe chat, soro ? |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 August 2009 19:26 |
||
iaso,ti-ai gresit cariera! trebuia sa te faci maistru de ceremonii...hihi |
||
preciouss Postat pe 5 August 2009 19:27 |
||
crede fiecare ce vrea | ||
LILO Postat pe 5 August 2009 19:27 |
||
bueyyy de ce nu-mi merge netu"" wife , s-a luat de la tine??? |
||
blanca Postat pe 5 August 2009 19:29 |
||
||
||
||
||
mieluto, ce faci fata ? | ||
kyra Postat pe 5 August 2009 19:30 |
||
wife, lasa ca citeste mosneagu' si te-o baga in seama ,in stilul lui,fireste... pana se obisnuiesc astea mici,deh...apar ele cu chestiuni... vezi ca o sa lipsesc ,sa fii mamoanta lor.... |
||
iasomia Postat pe 5 August 2009 19:30 |
||
gagici...tre' s-o sterg...maine intru intr-un nat cafe de-ala si divanim cateva ore...sa fiti pe faza, he...he... va sarut pe toate... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 August 2009 19:31 |
||
oito, iti tremura mana,mami? |
||
iasomia Postat pe 5 August 2009 19:31 |
||
pa-pa wifo...ai grija de tine.... | ||
iasomia Postat pe 5 August 2009 19:32 |
||
clonez raspunsurile, nu vezi? mama lui de net ! |
||
blanca Postat pe 5 August 2009 19:33 |
||
la famiglia iti spune ciao bambina! | ||
preciouss Postat pe 5 August 2009 19:33 |
||
inelus, vaz ca esti purtatoare de cu-vant.. | ||
blanca Postat pe 5 August 2009 19:35 |
||
chestiune: vazui azi cu ochitii mei astia doi cum o infirmiera (jegoasa,da' plina de blinchere pe dejte)la vro' 35-40 i-a inchis usa in fatza unei batranici de vro' 70'jde ani pe care o insotzea fii-sa (tanara s-aia,la vro' 50)la recoltat analize,la spital,pe motiv ca nu mai e numere...si sa face bine dumnealor sa se trezeasca mai de dimineatza! io ma gandeam asa,ca daca tot ieream la spital,as fi pus de-o disectie d'aia...ce daca nu-s studenta la medicina? poate am talent.. |
||
preciouss Postat pe 5 August 2009 19:44 |
||
suntem in virtual,poti sa-i faci ce vor muschii tai.... | ||
iasomia Postat pe 5 August 2009 19:47 |
||
nah, acuma si tu! politetea nu e materie la vrun examen iara bunul simt e nedefinit | ||
blanca Postat pe 5 August 2009 19:51 |
||
hop si io la spartu' targului! wifooooo!!! te pupacesc de nu te vezi, 'ti-ar romtelecomu-al dreaq cu neamurile lor cu tot de la maimuta-ncoace si lovi-te-ar norocu' cu un net de la UPC, ca aia-s mai putin 'oti!!! si saluta-l si pe Pro, ca are o bericioaica de la mandelu' daca mai sicrie ceva pe blogu' ala al lui!!! |
||
Thor Postat pe 5 August 2009 20:05 |
||
asta-i blestemul magicianului , ori ce ? | ||
kyra Postat pe 5 August 2009 20:12 |
||
thor...ioi, ishtenem...tot vidar imi vine sa zic...de unde dreaku sa scrie pro pe blog, fratele meu alb ? ha ? ca nu avem net...dah... io crez ca tre' sa mi-o trag cu vreunu' de la romtelecom, nene... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 August 2009 20:13 |
||
pune-o pe"aia mica" la treaba,da' vezi sa nu pui suflet....sa nu te indragostesti... | ||
iasomia Postat pe 5 August 2009 20:16 |
||
wifo, ighen, mami!!! pricepui si de Pro... da' totusi mai dureaza mult? nu ti-o trage cu nashparlii' aia ca e banditi toti, 're-ar mumili lor ale raului ca imi vine amu de sa le pun si io bombe sub cour... auzi, da' neshte molotoave nu te-ar aranja? am io cateva, gratis pentru preteni daca promiti ca le folosesti la sediile alora... |
||
Thor Postat pe 5 August 2009 20:17 |
||
invatati fomeia la alte alea pupez, ma tirez la alergat ! |
||
kyra Postat pe 5 August 2009 20:19 |
||
kyrule, da' tu de cine mai alergi, soro? sau numa' asa, d-un capritz, d-un pamplezir, si dupa doi pasi te impiedici? |
||
Thor Postat pe 5 August 2009 20:21 |
||
Michelle, vino sa te pup sora mea, ca-mi fu dor de postarile tale... Acum fug, ca eu, tot cum ma stii... la ora asta, oale, blide, alea, alea... |
||
Ella34 Postat pe 5 August 2009 20:24 |
||
thorele,lasa fata sa alerge,ce-ai? vrei sa se rugineste si paradeste ca tine bre? |
||
preciouss Postat pe 5 August 2009 20:25 |
||
da' tu de unde pana palariei tale mai stii ca-s si paradit, ha? io-te aici, o cestiune: cica 2 treimi din romani nu acceseaza internetu'. he he heeee... e mai buna berea povestita la birt decat in fata monitorului si violu' de dupa la fel, e mai fain practic decat virtual |
||
Thor Postat pe 5 August 2009 20:28 |
||
bati apropoaie bre? | ||
preciouss Postat pe 5 August 2009 20:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
lumea | 40 | De la: ameno 13 Iulie 2010 12:45 |
Marturisesc | 207 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
Stiati ca? | 41 | De la: pitiTa_ 12 Aprilie 2014 14:37 |
|
||
Caut prietena ( posibila iubita ) | 9 | De la: Bogdan06 31 Iulie 2019 00:56 |
cat de superficialii sunt unii? | 13 | De la: garbo_2178 7 Mai 2012 21:25 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri