Da ce? Mutu e frumos? | ||
Micass Postat pe 9 August 2009 09:18 |
||
---|---|---|
De la: LILO, la data 2009-08-09 09:17:34 oo da ! frumos sa fiu , ca minte ce-mi mai trebuie? |
||
LILO Postat pe 9 August 2009 09:18 |
||
poi asa crede unii | ||
|
||
LILO Postat pe 9 August 2009 09:19 |
||
depinde cine-l priveste... e un tip ingamfat dupa parerea mea . si talentat dar face treaba doar cand are chef . asta spune destule. |
||
blanca Postat pe 9 August 2009 09:20 |
||
chestiunea. ii furara labtopu' lu' horatiu malaele..pur si simplu i-au spart masina,deh...daca l-a lasat pe scaun la vedere.... omu' era necajit rau....saracutu'....ce-o avea el in scula lui acolo... of,of..mai,mai.... |
||
iasomia Postat pe 9 August 2009 12:50 |
||
iaso...zua buna ,primero.. secundo: unii ditre noi e prea mici (chiar daca e de aceeasi varsta cu mutu) sa le fin incercat pe toate alea si acuma s-o luam forvers pe drumu' al bun... ...prea mici - adica fu' prea mic tzarcu' in care crescuram...stii matale.. |
||
preciouss Postat pe 9 August 2009 13:02 |
||
hehe... famelie mare,remuneratie mica-dupa buget,coane Fanica.. tre' ajutat mutu,cum nu??! cat mi-a dat el mie sa-mi platesc taxele,atata-i dau io lui...adica ciuciu! |
||
preciouss Postat pe 9 August 2009 13:05 |
||
esti prea sufletista iasomico... mata dai la toti si toate ...o sa ramai in sufletu' gol intr-o zi! |
||
preciouss Postat pe 9 August 2009 13:08 |
||
ia, stai iasomico, ca nu e asa. mutu n-a avut bani? mutu nu a avut cu ce iesi din iad? mutu e rupt in fund? la ce sa dau bani sa-l ajut?te pomenesti ca si-a vandut si camasa de pe el si-i sarac lipit pamantului. cred ca numai bors cu stevie papa sarmanul cand se spargea in figuri ,nu stia ca trebuie sa si plateasca? e problema lui ce a facut. nu-l judec. insa, a avea tupeul sa primeasca bani pentru prostiile lui, e ca si cum ne-ar lua in ras. eu pe post de fraier nu vreau sa fiu. mai bine dau un ban la unul care n-are o mana sau un picior decat sa-i platesc luxul mutului sa plateasca fanii daca asa considera |
||
si_totusi Postat pe 9 August 2009 13:11 |
||
totusoaico give me 5!! |
||
preciouss Postat pe 9 August 2009 13:16 |
||
Nici eu n-am nimic cu el. Doar ca nu mi se pare un barbat frumos. Foarte bine ca s-a indreptat, foarte frumos ca isi vede de treaba. Dar in momentul cand ti se da un pumn de bani ca sa faci o treaba si tu iti bati joc, atunci trebuie sa platesti. Poate e prea mult cat are de platit, dar presupun ca federatia l-a vrut de exemplu. Si nu-l plang eu pe el. Sa fie sanatos ca de castigat, castiga intr-o luna cat nu reusesc altii intr-o viata. Iarasi bravo lui. Dar cand a avut milioane de lei nu am auzit sa faca vreo donatie pentru cineva in suferinta. Fiecare trebuie sa plateasca pentru greselile lui. Unii mai mult, altii mai putin. |
||
Micass Postat pe 9 August 2009 13:16 |
||
veve, tu-mi pui note in sistem rusesc? | ||
si_totusi Postat pe 9 August 2009 13:22 |
||
totusoaico...io in stil rusesc stiu numa' ruleta.. | ||
preciouss Postat pe 9 August 2009 13:24 |
||
poate nu stii dar, pусская рулетка a fost modificata. au astia acum, butoiasul plin. cica asteapta in mod ospitalier, pe prietenii americani la votka ma refer |
||
si_totusi Postat pe 9 August 2009 13:30 |
||
chestiunea zilei la mine...ma enerveaza de mor idiotii cu bani care survoleaza brasovul cu courul in elicopter......vreau si eeeeuuuuuuuu!!!!!! | ||
tutankhamon Postat pe 9 August 2009 15:05 |
||
iasomico, tot acolo ajungem. ziceai ca-i dai bani . daca tu-i dai lu mutu, iote ca eu ii dau lui chivu. cel putin ista zice sincer ca-i cheltuie cu gagicile. si pentru o cauza nobila, hai ca o sa cotizez | ||
si_totusi Postat pe 9 August 2009 16:13 |
||
nimerisi gresit bre numele ala...chivu e super-baiat,s-a insurat cu adelina,are un bebe...e happy rau baiatu'.... baga altu'... |
||
iasomia Postat pe 9 August 2009 16:17 |
||
neaaaa ! numai lui chivu-i dau | ||
si_totusi Postat pe 9 August 2009 16:20 |
||
iar povestea cu insuratul e ca si cum nu e. nu vezi ca vedetele noastre-s fericite si se scalda in miere maxim un an? ca dupa aceea, hrashti la tribunal. iote la imparatul hagi, la baciul gica, la alde ciuperci cantatoare, la ogica, la senatori, deputati, presedinte. haida ca asta e inca happy cu tanti udrea |
||
si_totusi Postat pe 9 August 2009 16:25 |
||
crezi ? | ||
kyra Postat pe 9 August 2009 16:27 |
||
bine bre, cum zici matale.... |
||
iasomia Postat pe 9 August 2009 16:27 |
||
kyru, nu risca tanti udrea sa piarda ditamai fotoliu de ministru si nici sa ramana fara pene, cocos al ei. ca de, el detine monopolu la parcari prin bucuresti . oare de ce? | ||
si_totusi Postat pe 9 August 2009 16:32 |
||
apoi..toti se desparte bre..ca o duc pre bine..si dau si ei de lucru pe la tribunale...doamne fereste de avocati someri!pai nu? | ||
LILO Postat pe 9 August 2009 16:36 |
||
totusoaico... le lua parcarile, mami, lu' alde cocos... le lua oprescu... |
||
zambil Postat pe 9 August 2009 16:38 |
||
valei, si ramane tanti pe varianta? noooo ! insa, uite ca si oprescu e baiat gigel. vorbeste el de parca are forcepsu-n gura da, ce nu face o sotie iubitoare pentru al ei sot?ce? marinelul e mai oaches? si iote ca a tinut figura |
||
si_totusi Postat pe 9 August 2009 16:41 |
||
totusel, cu toata bunavointa,ca doar esti la mine pe topic...da' nu prea inteleg ce vrei sa zici. ce are vorbitu' lu' oprescu...cu udroaica si marinelu ei?... |
||
iasomia Postat pe 9 August 2009 18:04 |
||
auzi.. campion mondial la sauna...a rezistat 3,46 minute la 110 grade,al draq stie cum e in iad acu'..ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 9 August 2009 19:28 |
||
Jasmine, esti sigura ca nu erau grade Fahrenheit? Ca la 110 grade Celsius ma indoiesc ca ar mai iesi viu si nevatamat cineva. | ||
Aemulus Postat pe 9 August 2009 19:31 |
||
tocmai asta era ideea....in mod normal nu ar iesi nimeni viu,dementi...pt asta vine o zi a platii,expunerile astea lasa fata nicio indoiala.. urmari in organism. s-ar putea sa nu fi tradus astia corect....habar n-am... |
||
iasomia Postat pe 9 August 2009 19:37 |
||
iote nene o chestiune auzita de mine recent... el si ea, un cuplu de peste douaj' de ani... succes in afaceri, ceea ce le-a permis cam tot ce-si doreste omu' romanesc in ziua de azi... de altfel, s-au si retras, traind ca doi porumbei din dividende, prin zona rezidentiala tunari...n-aveau copii, da' nici nu-si doreau.. traiau unu' pentru' altu... asta pana-ntr-o zi, cand omu i-a zis femeii: vezi ca eu plec, si nu ma mai intorc... si-a plecat... mda... cam asta e... |
||
zambil Postat pe 9 August 2009 20:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
surse de re_surse, | 12 | De la: comoaramea 17 Mai 2010 00:55 |
Prietenii adecvate sau neadecvate! | 23 | De la: quasaria 14 Noiembrie 2009 10:17 |
Sa continue relatia cu el sau nu? | 157 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30 |
|
||
Am nevoie de Voi | 15 | De la: iasomia 19 Aprilie 2010 15:34 |
paranormal | 709 | De la: sandy_bell 29 Mai 2015 20:10 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară