mda... prea multa tristete in presa astazi. as sublinia doar profesionalismul politistilor maghiari. in timp ce noi la aproape 2 saptamani de la jafu' de la brasov,bajbaim in ceata. micabis, nu ai dormit azi-noapte? pari cam morocanoasa... sper ca nu esti din categoria celor care vin, critica..dar nu pun nimic in schimb. clatite asa de dimineata? mai,mai..ce fata harnica... |
||
iasomia Postat pe 10 Februarie 2009 08:13 |
||
---|---|---|
ovi,casper.. eu cea mai buna palinca am baut-o la baia-mare,poate eram eu happy atunci,dar acolo mi s-a parut tare gustoasa. si casper! palinca-palinka..ce-ti venii? sa nu mai sa corectezi..fiecare scrie cum vrea....ce vrea.. |
||
iasomia Postat pe 10 Februarie 2009 08:32 |
||
bai nene... iar imi fac greatza astia de la protv... intamplarea cu cozma se transforma intr-un balci funerar numa' bun de telenovele... auzi la ei, tocma' postul tv tiganesc al lu' sarbu se da solidar... |
||
|
||
zambil Postat pe 10 Februarie 2009 08:53 |
||
ce va spuneam eu? cum il cheama pe al de-l cauta? stoica! sa nu-mi spuneti ca este nume unguresc.. dap..au fost "romanizarI","maghiarizari"..sunt amestecati,dar..imi sopteste mie cineva ..ca al de-a dat lovitura de gratie..e tigan,tigan-roman.. |
||
iasomia Postat pe 10 Februarie 2009 09:09 |
||
dan c. mihailescu - balbaitu' de la protv care prezinta literatura ca pe produsele alimentare - recomanda: kgb-ul la putere - de thierry wolton din scurta prezentare facuta de mihailescu - care ar fi fost si mai scurta daca nu erau balbele - rezulta marile adevaruri exprimate in carte... comunismu' muribund s-a transformat in capitalism de cumetrie politica... toti marii oligarhi rusi de-au cumparat vestu' sunt ofiteri sub acoperire... mafia e controlata de politic... va suna cunoscut?... pai nenica, noi suntem mai aproape de maica rusia decat de washingtonu' marelui licurici... ca sa nu mai zic de americanii aia... ce-i mana pe ei in lupta, ce-au dorit acei yankei?... pai afacerile cele mai banoase se fac acolo unde nu e lege, fratilor... adica si la noi, astia amarastenii, de mancam si plangem, cum zicea saracu' labis... |
||
zambil Postat pe 10 Februarie 2009 09:15 |
||
mami, plangem dar mancam..este dramatic... cum draq intra mancarea aia in matz? ce gene avem?... |
||
iasomia Postat pe 10 Februarie 2009 09:19 |
||
iasomico... conform unor teorii partinitoare, tot ce se-ntampla-n lumea asta s-a intamplat mai intai acilea, in tarisoara asta... nu-i de mirare ca terapia prin mancare - bulimia adica - a fost descoperita de romanu' iute la mancare... uita-te si tu cum baga rumanii in ei cu mortu' pe masa... ca sa nu mai zic cat de repede il arunca pe ala - pe mort, adica - la sant ca sa se intoarca la potoale pana nu se sleiesc sarmalele... |
||
zambil Postat pe 10 Februarie 2009 09:27 |
||
zambil, pana la urma e mai bine asa..decat sa ne indopam cu pastile. imi aduc aminte de parastasu' cuiva drag...niciodata sarmalele nu mi s-au parut mai gustoase,cred ca este si frica de moarte care se manifesta asa....un fel de: "eu sunt inca viu,ma bucur de viata" mai spuneam eu candva...romanu' la inmormantari daca nu este implicat direct,are chef chiar si de sex... |
||
iasomia Postat pe 10 Februarie 2009 09:32 |
||
iaso... pai crezi ca toate istorioarele alea cu vaduve degraba consolate s-au nascut din nimic?... citeam undeva ca la un trib din africa aia leaga vaduva de gard si doua saptamani la rand i-o trag barbatii tribului la greu... ca sa alunge spiritu' raposatului, cica.... rumanu' nu-i departe de africanu' pofticios... in spirit macar... crez ca in anii '70 rumancele au fost segmentul cel mai dispus la incruciseri cu maimutze din toata populatia feminina a pamantului... |
||
zambil Postat pe 10 Februarie 2009 09:38 |
||
good morning... dupa revista presei facuta de zambil, nu mai am curaj sa citesc ziarele...ca toate abunda de handbalistul ala, saracu'...si la pariu ca peste o saptamana nu isi va mai aminti nimeni de el, in afara de familie. in ce tara traim, Doamne... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Februarie 2009 10:36 |
||
ouch...iaso...da' ce limbaj plastic ai...iar am ras... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Februarie 2009 11:26 |
||
hello! vad ca azi sunteti pusi pe discutii "serioase" nici nu stiu unde sa ma bag...aia cu papuceii n-am prins-o, si nici nu intentionez sa descifrez prea mult!! |
||
zambila Postat pe 10 Februarie 2009 11:30 |
||
iasomico, nu zi nica de suedia ca , acus citesc ceva pe aici de omusor nene, zambilu, da urat te-ai mai pozografiat, domle . iti schimbi buletinul? |
||
si_totusi Postat pe 10 Februarie 2009 11:30 |
||
hopa...totusico...ai aparut? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Februarie 2009 11:34 |
||
aparui, dar stau putin | ||
si_totusi Postat pe 10 Februarie 2009 11:37 |
||
cum se simte tatal tau? zambil...prietene...ce faci ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Februarie 2009 12:04 |
||
iasomie draga, ma speriasi!!! ce-i cu poza asta?? eu credeam ca bagi una cu tine!!! daca bagi tu, poate imi pun si eu una! |
||
zambila Postat pe 10 Februarie 2009 12:34 |
||
zambil...te bag la preteni...ca pe fete...ca sa stiu cand intru daca stau sau nu...ca time is money | ||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Februarie 2009 12:57 |
||
iaso...ce faci, scumpo? ai un nou look |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Februarie 2009 14:02 |
||
am vazut la tv o faza... unde tatal lu' marian(handbalistul)este cu parintii sarbului care a fost ranit,se strang in brate toti trei si plang,m-a busit plansu' pe strada,sunt marcata... zambila, ce iti trebuie tie guritza poza mea acilea?nu ma ai pe mess? woman, dap...am bagat un pic de optimism..de fapt daca ma uit bine la ea..are ceva din mine... la ce te referi cand spui"limbaj plastic"...la cordaci?... hmmm...am crescut cu baietii..ce vrei? eram fata din gasca,dar am mai spus asta de n ori... |
||
iasomia Postat pe 10 Februarie 2009 14:21 |
||
iaso...zau ca te iubesc... ha...adica zambilica e pe messu tau si eu nu? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Februarie 2009 15:00 |
||
gino!! sari calu'... ai deschis topicuri,acum umpli tot forumu'? lasa-ne fata...ne sufoci!... |
||
iasomia Postat pe 10 Februarie 2009 15:40 |
||
esti tare draguta woman... | ||
iasomia Postat pe 10 Februarie 2009 15:43 |
||
ma uitam la prigoana.. spunea ca recesiunea asta are legatura cu imbatranirea la nivel planetar a populatiei..natalitatea in scadere,etc. nici nu-i de mirare,numarul lesbienelor creste in mod alarmant,sunt socata de cate cazuri am auzit pana acum,oare ce draq se intampla? culmea! femei casatorite cu copii acasa isi descopera latura asta.. o fi vreo moda mamaie! ca nu mai inteleg,(intamplarea face sa mi se faca multe confidente),cum draq sa-ti schimbi orientarea sexuala asa brusc?... nu pot sa va intru in amanunte acum,dar din cate mi-a zis o amica. (daca unu' dintre parteneri nu vrea)...mangaierea unei femei este extrem de libidinoasa,de scarboasa..exact ca a unui barbat cand violeaza.. a! si mi-a mai zis una ca a fost violata de alta! aoleu! cum asa?o femeie de alta femeie? ma ia capu'.. dupa cum nu inteleg barbatii care spun ca au fost violati de femei... poate asa...sa li se dea vreo substanta..draq sa-i ia...pe toti... bai! asta nu-i sex...sa fie clar! sa nu aud maraieli... |
||
iasomia Postat pe 10 Februarie 2009 17:36 |
||
zici tu ca sunt draguta...??? pai pe-aici am o reputatie de ticaloasa...eu, tu si totusica, alea care dam pe gura fara sa le plangem doamnelor de mila... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Februarie 2009 17:55 |
||
totusico...greu apari...esti bine? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Februarie 2009 18:52 |
||
De ce v-ati schimbat fratilor avatarul? Oricum sunt eu confuza iar cu ajutorul vostru...ce mai am ametit de tot.Nu spun ca imaginile de acum sunt mai urite sau mai frumoase ca cele de dinainte ci doar...diferite. Iaso, eu sunt casnica asa ca ai sa ma gasesti pe net la ore f. diferite.Si am facut clatite pentru ca sa aiba familia mea ce minca la micuul dejun ca suntem la regim auster si n-am avut altceva!!!! |
||
Aemulus Postat pe 10 Februarie 2009 19:02 |
||
micabis...vine primavara...si se impune un nou look... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Februarie 2009 19:07 |
||
wife...sincer...ce greu iti este!!! si...ce ar trabui sa facem noi...cestialantzi...sa fie ok? |
||
ovidiu42 Postat pe 10 Februarie 2009 19:12 |
||
ovi...despre ce vorbesti, dear? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Februarie 2009 19:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ceao | 8 | De la: garbo_471958 8 August 2017 23:50 |
Destin | 9 | De la: machiajtatuaj 22 August 2013 12:53 |
relatie serioasa | 4 | De la: loveactually 31 August 2009 16:12 |
|
||
conteaza virsta | 8 | De la: cri_cat 7 Februarie 2012 22:08 |
Buna oamenilor ! | 13 | De la: FelicitySmoke9 17 Noiembrie 2016 20:52 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri