Chestiunea zilei..

e un cantecel frumos ( cam tristut dar...)nu-l stii ?? sa ti-l fredonez ??
blanca
Postat pe 11 August 2009 20:07
corina, buna seara !

thorele..stiu mami ca merge doar cu spagi si sushanele, dar acum a fost online, la teveu..
kyra
Postat pe 11 August 2009 20:09
De la: Thor, la data 2009-08-11 20:07:22oaliuuu... postati repede, sa dispara aia cu soacra din bula, pana nu vine scorpioana pe langa mine
nu de alta, da' daca inca nu ai permis, am riscat si degeaba
ce frica ai de soacra mai THORICA, NU CUMVA TEA MALTRATAT DE AI FRICA ASTA ASA DE mare?
yanyacharberet
Postat pe 11 August 2009 20:10
eh... uite asa mai creste numarul de q7 si bmvuri noi inmatriculate in Romania... ca se crucesc toti strainii cand vad cate limuzine noi pe cap de vita furajera romaneasca circula pe aici...
Thor
Postat pe 11 August 2009 20:10
bre, yanyo, vorbishi aiurea aici, fato/ baiete
Thor
Postat pe 11 August 2009 20:11
si-a mai si citat
kyra
Postat pe 11 August 2009 20:14
De la: Thor, la data 2009-08-11 20:11:37bre, yanyo, vorbishi aiurea aici, fato/ baiete
de ce imi spui fato/ baiete? ce ai uitat ca ne-am intalnit la restaurant, atunci eram fata , si acu ma iei cu fato/baiat? hmmmmmmmm vezi ca nu-ti merge cu mine
yanyacharberet
Postat pe 11 August 2009 20:15
bre, yanyo, deci tu erai ala cu fustitza scurta si cu mustatza rasa cu o zi in urma?
ptiu, drace, sa nu te mai recunosc!
Thor
Postat pe 11 August 2009 20:17
De la: Thor, la data 2009-08-11 20:17:33bre, yanyo, deci tu erai ala cu fustitza scurta si cu mustatza rasa cu o zi in urma?
ptiu, drace, sa nu te mai recunosc!
mai thor tu esti pe invers, eu am crapatura ca deh ai vazut-o , ala cu fustita scurta si cu barba rasa are trompa , vezi ca tu incurci marfa cu ambalajul
yanyacharberet
Postat pe 11 August 2009 20:22
mielutzo, nu vreau, mama, acum cantece triste...
eu va pup si poate ne mai citim mai "tarliu"!
lady_corina
Postat pe 11 August 2009 20:22
mai, eu mananc, dar voi scrieti..

hai sa va mai zic una..a murit Valeriu Lazarov, in dimineata asta cica.
kyra
Postat pe 11 August 2009 20:31
mno! ce se va face Mangusta aia de-i era nevasta?
si cine ne mai face noua "emisiuni" manelisticeeee

uitai: pofta buna, kyrule! no, ca m-ai distrus cu mortu' ala
Thor
Postat pe 11 August 2009 20:47
ne-am adunat acilea,cu sufletili pline de dureri de burta,sa-l jelim pe cel care ne-a fost sot,tata,bunic la multe iemisiuni cultural-didactice...
odihneste-l Doamne intru imparatia show-urilor,in loc luminat (de reflectoare),in loc cu verdeata (artificiala),in loc de odihna (a creeerelor )...si orice a gresit iel in aceasta vieatza (Mangustei),iarta-i lui,ca nu ieste om care sa fie viu (teoretic) sa nu greseasca,numai Tu singur iesti fara de pacat (oare?)...dreptatea Ta este dreptate-n dreaq (...asta - veac!) si cuvantul tau ieste adevarul (din parti!)...
preciouss
Postat pe 11 August 2009 21:44
preci?
ce patisi, mamicule?
lady_corina
Postat pe 11 August 2009 21:48
...m-am popit,corinache...hehe..
preciouss
Postat pe 11 August 2009 21:49
De la: preciouss, la data 2009-08-11 21:44:36ne-am adunat acilea,cu sufletili pline de dureri de burta,sa-l jelim pe cel care ne-a fost sot,tata,bunic la multe iemisiuni cultural-didactice...
odihneste-l Doamne intru imparatia show-urilor,in loc luminat (de reflectoare),in loc cu verdeata (artificiala),in loc de odihna (a creeerelor )...si orice a gresit iel in aceasta vieatza (Mangustei),iarta-i lui,ca nu ieste om care sa fie viu (teoretic) sa nu greseasca,numai Tu singur iesti fara de pacat (oare?)...dreptatea Ta este dreptate-n dreaq (...asta - veac!) si cuvantul tau ieste adevarul (din parti!)...
ioi precious daca vede nea vieru si tanti irinuca ai pus-o, sa vezi cum spune ca il ai pe necuratul in tine
yanyacharberet
Postat pe 11 August 2009 21:49
lady_corina
Postat pe 11 August 2009 21:50
da' ce? am zis io vreodata ca nu-l am,yanyo?
preciouss
Postat pe 11 August 2009 21:52
fiecare femeie are macar o coasta...
lady_corina
Postat pe 11 August 2009 21:54
preci...pregatestete pentru canon...tre sa bati matanii de amu, poate o sa ai si o vizita la domiciliul , vine nea vieru , si tanti irinuca , eu te sfatuiesc asa gratis , bate scanduri la usa si la geamuri sa nu te zareasca cei doi trimisi intr-un domnu, e posibil ca irinuca sa iti zica FRATE TRUPUL MEU TE VREA , iar tu sai spui SORO FACASE VOIA TA
yanyacharberet
Postat pe 11 August 2009 21:55
PTIU DRACE...PRECI...TU CE ESTI ...FEMEIE SAU BARBAT?
yanyacharberet
Postat pe 11 August 2009 21:56
preci, te operasi, mama?
lady_corina
Postat pe 11 August 2009 21:59
in ce zona A TRUPULUI are operatia?
yanyacharberet
Postat pe 11 August 2009 22:02
lady_corina
Postat pe 11 August 2009 22:04
ia sa-i tragem o lamurire lu' kyrulinu'...

bre, faza cu sa dam afara j'de mii de bgetari ca sa marim pensiile la milioane de alti bugetari nu-i saifai, e doar o gluma proasta... unde nu-i de gluma e ca si unii (functionarii bugetari) si ailalti (pensionarii bugetari) sug de la aceeasi tzatza seaca... intr-o tara care produce mai nimic, colectarea veniturilor la buget e ca si dusu' la union a lu' veta, sau mitza, aia din noaptea furtunoasa... punem banii dintr-un buzunar intr-altu si zicem ca ne-am distrat...

si mai tragic e cu impozitarea asa zisilor intreprinzatori particulari.. care de fapt sunt neshte speculanti cu bani veniti tot de la guvern...

asa, ca sa va intristez si mai tare, sa fiti in ton cu vremea d-afara...
zambil
Postat pe 12 August 2009 08:15
ce mai vede rumanu' in vremi de criza?... thrillere si horrore, desigur...

la prima categorie, disturbia... un fel de singur acasa cu adolescenti, si aia cu ochii pe vecini... merita vazut, bine realizat si bine jucat...

la categoria a doua, the mist... crez ca stephen king si frank darabont au vreo franciza, ceva... horror classic, meserias, de la tata' lui... monstri, paranoia, tot tacamu'... mai nasol cu actoru' principal, care-i cam fara vana... in schimb, marcia gay harden face toti banii, in rolu' unei exaltate religioase manipulacioase la greu... adevartii monstri sunt in mintea unora, nenica...
zambil
Postat pe 12 August 2009 08:28
las ca s-au jucat baietii astia de la guvernare ca pe maidanul scolii

in primul rand,au dat la gata IMM -urile. apoi au facut ce au facut, parca numai de-a dracului si au desfiintat pe micii producatori. cica asa vrea UE . au incurajat tiganii , firmele capusa si afacerile ilicita si acum, cica n-au bani

da, ministerele au? ai vazut ce cheltuieli pe baieti. care de care mai aiuristice

citeam despre garda de mediu. credeam ca astia nu fac nimic si cand colo, surpriza. fac. adica, cheltuie ca boierii.

ca veni vorba de pensionari. cei de la casa nationala de pensii ,o duc tot numai intr-un turism international. ca si cei de la casa de asigurari de sanatate

si_totusi
Postat pe 12 August 2009 08:38
Daca tot ai amintit de filme 17 again - e fainut.
Tzantzarika
Postat pe 12 August 2009 08:39
la categoria romance frumoase si talentate, azi - dalma... chit ca-i ea cam unguroaica, da-i tot de-a noastra... ce, hagi e roman?...unii zic ca si nea lucica ar fi cam conlocuitor, ca sa nu mai zic de stefan banica al mic...

nu gasii clipu', da' va bag makingofu'... de moga nu zic nimic, ca ala-i cam furacios, desi in romanica asta-i o categorie serioasa, demna de premiat...

http://www.youtube.com/watch?v=avIpw0H197k

zambil
Postat pe 12 August 2009 08:42
lasati filmele si treceti la munca! vreau sa am pensia asigurata!
pik_nik
Postat pe 12 August 2009 08:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
daca e casatorit s-ar putea indragosti cu adevarat??? 275 De la: lizadra 4 Aprilie 2012 01:17
El ma place eu nu?! 17 De la: bianca_culea 27 Martie 2014 12:52
Boala care nu ma lasa sa ami traiesc viata 142 De la: garbo207334 8 Februarie 2015 20:54
Dovezi ca oamenii au nevoie de Dumnezeu,pt a avea o viata mai linistita 22 De la: jeanette40 20 Octombrie 2010 12:23
salut 2 De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:08
Setari Cookie-uri