Chestiunea zilei..

De la: pik_nik, la data 2009-08-12 08:43:10lasati filmele si treceti la munca! vreau sa am pensia asigurata!

Nu vreau sa te dezamagesc - dar daca vrei pensie - fa-ti una privata - ca nu cred ca de ailalata mai prinzi.
Tzantzarika
Postat pe 12 August 2009 08:46
pikane, stai asa sa pun de-o imobiliara mica, si-ti pica si tie ceva... tzine p-aproape...
zambil
Postat pe 12 August 2009 08:46
tzanza... asa mami, invatza-l de bine... he,he,he...
zambil
Postat pe 12 August 2009 08:48
Tzantzarica, daca ti-as spune de cand pap din banutii tai pentru pensia mea, ti-as crea o mica depresie
pik_nik
Postat pe 12 August 2009 08:49
Ati vazut in ce domeniu s-au facut cele mai multe angajari in rpimele 2 trimestre din 2009? La bugetari - zici ca-s netoti.
Tzantzarika
Postat pe 12 August 2009 08:50
De la: pik_nik, la data 2009-08-12 08:49:35Tzantzarica, daca ti-as spune de cand pap din banutii tai pentru pensia mea, ti-as crea o mica depresie

Mica??????
Tzantzarika
Postat pe 12 August 2009 08:51
faza misto e ca se bat cu pumnul in piept la disponibilizari, dar nu o sa faca nimica anul asta, ca e an electoral si da prost la multime.. adicatelea, Baselu ar cadea in pericol de nerealegere de catre vulg.
Asa ca au inventat procedeul "munca fara bani", si vor fi trimisi acasa cate 10 zile aia cu lefuri intre 10 si 20 de milioane, nu bastanii cu lefuri de ls 90 in sus.
Interesante criteriile pe care vor face disponibilizarile, parca vad ca tot o femeie de serviciu din doua pleaca din institutie, in timp ce directorul general, generalul adjunct, directorul executiv si cei trei vice raman sa roada ciolane in continuare. Si intr-adevar, cu salariul de 8 milioane al lui tanti Florica se face economie bugetara.
anakin
Postat pe 12 August 2009 08:52
ca tot zisei de imobiliare, ia cititi acilea schema clasica...

http://ziarero.realitatea.net/1250029964-Tun_imobiliar_dupa_modelul_Astoria_Baza_sportiva_a_SFT_din_nordul_Capitalei_va_fi_vanduta_pentru_o_datorie_ridicola

se zice ca nu poti sa prostesti pe toata lumea, tot timpu'... ba uite ca-n romania se poate...
zambil
Postat pe 12 August 2009 08:53
muri lazarov, frate?... sando, lu' asta nu-i bagasi un ferpar, ceva?...

i-auzi ce zice banicoasa, ca moshu i-a fost ca un tatic... mai jmechera ailalta, augusta, care nu se dadu' la o parte de la un incest media cu taticu'.. acuma-si numara fata milioanele...
zambil
Postat pe 12 August 2009 09:00
concluzie de studiu serios: marea britanie a devenit o tzara de lenesi... cica nu alearga dupa autobuz si iau liftu' ca sa urce pana la parter... pai astea-s motive, nene?... sa vina la noi sa vaza...

da-i dreacu' d britanici, le-am luat fatza si la astia...
zambil
Postat pe 12 August 2009 09:05
ziua buna, ca azi nu prea am dat pe aici... deh, doliu dupe lazarovu'
e clar, acu' cel putin o saptamana ne vor __te la icre cu operele manelistice care au prin la paulimea telespectatoare...
Thor
Postat pe 12 August 2009 17:09
he heee... se vede ca iasomica a plecat...
salutare, dragilor! si nu ma bagati in seama, io, dupa promisiune... am intrat sa mai deschid geamurile, sa mai sterg praful, ca doar n-o sa lasam asa sa cada in paragina frumusete de topic

iote si chestiune:
"Republica" Potcoava si-a declarat independenta rutiera. Primaria din Potcoava, judetul Olt, inmatriculeaza masini si camioane dupa regulile care li se aplica carutelor, scuterelor sau utilajelor agricole. Mai exact, localnicii care vor sa scape de cheltuielile necesare introducerii vehiculelor in circulatia pe drumurile publice nu trebuie decat sa plateasca la primarie o taxa de aproximativ o suta de lei si sa declare pe propria raspundere ca nu vor merge cu masinile decat pe anumite trasee, stabilite in prealabil. Aceasta regula a fost introdusa in urma cu doi ani, dar, paradoxal, politia locala nu a luat nici o masura atunci cand a vazut masinile care in loc de numere de inmatriculare obisnuite aveau trecute pe placute... numere de Potcoava"
Thor
Postat pe 13 August 2009 15:12
acum, fie vorba intre noi, eu pot sa circul pe unde vrea muschii mei cu orice autovehicul neimatriculat, cu conditia sa nu intru pe drumuri publice. cine ma poate opri pe camp, ha?
Thor
Postat pe 13 August 2009 15:14
iote inca una:

Populatia lumii va ajunge la 7 miliarde in 2011.

si ce ziceati de criza si de noile epidemii? pai unde dreaq sa ne incapa planeta pe toti?
Thor
Postat pe 13 August 2009 15:37
ma apuca sughitu...cine?voi ma apelarati bre?
LILO
Postat pe 13 August 2009 15:47
Lilooooooooooooooooooooooooooo!!!!

acuma, da!
lady_corina
Postat pe 13 August 2009 15:51
ioaaiiiii cine fugi d-acilea...help!
LILO
Postat pe 13 August 2009 15:54
lady_corina
Postat pe 13 August 2009 15:55
Trebuie sa recunosti ca au ceva sange in ei potcovenii . Nu ca ti-ar trebui prea mult la cum se resp. legile la noi ...
blanca
Postat pe 13 August 2009 16:20
i-auziti acilea!
cica principele radu dude ala si-a scos o carte de amintiri din copilarie...sa-i serveasca drept material de propaganda la alegeri cre' ca...
io n-am avut oroarea sa pun mana pe un exemplar...da' din ce citii azi la catzavenci,e de ras..daca n-ar fi de plans..

moamaaa...cre' ca-i serveste de minune IATC-ul astuia..
poate astia sa mimeze patriotismul si sangele nobil,ceva de speriat!
nici nu zici ca nu e adevarate!

cica ar fi zis ca virgula cartea nu e a anului 2009,ci a lu' 2010,2011,etc...
cum ar veni...poi asta e urmasu' lu domnitoru ala neinteresant ce zicea ca " ..e a urmasilor urmasilor vosti"...nu?!
preciouss
Postat pe 13 August 2009 21:21
mda, principele radu... mai da-l dreacu' de papagal...

fiti atenti acilea, evolutia evenimentelor...

carmencita de la timisoara zice ca ea n-a dat cu cutitu', numa amicu' ei e de vina pentru crima aia...

he,he,he... vreti sa descoperiti adevarata natura a femeii?... asta e... supravietuirea cu orice chip...
zambil
Postat pe 14 August 2009 08:27
...deci cum ar veni...bagati cutitili-n zambil,ca aveti cel mai adevarat rezon:decat sa plange mama,mai bine sa plange ma-sa...
survival of the fittest..hehe
preciouss
Postat pe 14 August 2009 11:05
ziua buna!
nea zambilu', mersi ca ai mai dereticat matale de dimineata, iote asa nu am eu prea mult la sters prafu'.
si normal ca aia e esenta fomeii, bre taicule, si chiar ii si reuseste de minune, nu vezi ca e mai multe vaduve in lume decat vaduvi?

pretioaso, brava, mami, incepi sa cresti
da' grija mare cu cutitili alea
Thor
Postat pe 14 August 2009 11:14
De la: preciouss, la data 2009-08-14 11:05:51...deci cum ar veni...bagati cutitili-n zambil,ca aveti cel mai adevarat rezon:decat sa plange mama,mai bine sa plange ma-sa...
survival of the fittest..hehe
ioi ce instincte criminale ai preciouss
yanyacharberet
Postat pe 14 August 2009 11:15
hai bre nea thorele, te facusi ginitor d-ala, sau cum dreacu' le zice la americani la aia de fac intretinerea prin cladiri?...

te si vaz pe matale cu mopu-n mana si udand florile cat lipseste iasomica...
zambil
Postat pe 14 August 2009 19:09
fiti atenti acilea...

citii in ziua de nea caisa ala, danutz parvan, creatoru' de moda cu bordel la scara... booon.. colo-sa, neste poze cu gagicutzele din panoplia lu' danutz... dau linku' de unde zice ca erau pozele, si ce citesc?...

"SexyLands este clubul unde cele mai frumoase si senzuale fete iti vor dansa si te vor masa pana dimineata. Relaxeaza-te alaturi de noi si iti vom transforma clipele in cea mai frumoasa experienta traita pana acum. Te vei afla pe taramul fanteziilor.
Te vei simti ca un rege, rasfatat de cele mai exhibitioniste maseuze si stripteoze. Rasfatul nu cunoaste limite alaturi de noi. Cunoaste-ne, apoi lasa-ne sa-ti cunoastem trupul... Tu si cu mine."

cum, bre nene, stripteoze?... hai da-o dreacu'...
zambil
Postat pe 14 August 2009 19:23
vai, nea zambil!
pisicherule!

ce-a dreaq imaginatie ai matale! hai sa te preci ...
o slujba mai buna pt thorel nici ca puteai gasi!

anuntzele alea de ziceai matale,io cred ca e noua strategie PR a raiului nenea...nu de alta,da' s-a cam golit p'acolo lately...si pana ce-or ajunge virinuca si vieru mai este..
preciouss
Postat pe 14 August 2009 20:53
neneaca, io cam avusei cevasilea treaba..chestii..

zambilu` , ce zici mataluta de natura femeii ?... da` cererea aia in casatorie, taman colea pe treptele la cremenal, ce-o fi?...gogoasa, mami..
kyra
Postat pe 14 August 2009 21:36
bre kyrule...

mai ca ti-as da dreptate... da' nu pot sa uit ca fatuca a luat ue la greu pe euroi, si n-au apucat-o pandaliile remuscarii... pai mai conteaza un sfarc de cutit infipt in peptu' staborului?... hai sa fim seriosi...
zambil
Postat pe 14 August 2009 22:08
serioasa-s mami..are ala micu` o fatza rece....

kyra
Postat pe 14 August 2009 22:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Articolul care mi-a placut 127 De la: Freya__ 4 Septembrie 2011 14:45
paranormal 709 De la: sandy_bell 29 Mai 2015 20:10
buna 32 De la: oana4me 14 Iulie 2010 11:50
prietenei mele ai pl de baiatul de care imi pl si mie 21 De la: quasaria 2 Ianuarie 2010 11:43
distractie,prietenie 4 De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 20:48
Setari Cookie-uri