floricica, unde am scris 27?? | ||
blanca Postat pe 15 August 2009 23:28 |
||
---|---|---|
n-ai scris fata 27 la ferpar acolo,spuneam eu..ca nu era asa tanar... | ||
iasomia Postat pe 15 August 2009 23:30 |
||
chestiunea. romanii ultimii in europa la plata cu cardul.. mda... suntem ultimii,este de mirare? mie ar fi trebuit sa-mi intre niste bani de joi,si mi s-a spus "marti sigur" deja protesteaza unii, si vor ca acest sistem de plata sa fie desfiintat in romanica... unde pui ca vezi Domane,suntem protejati,si nu avem acces decat la o anumita suma,parca 2000 de roni...este suma maxima pe care o putem scoate de la bancomat intr-o zi,daca vrei mai mult trebuie sa te duci la banca,etc. ce mandra si pe felie eram eu cand am facut rost de carduri,mda..pana si chestia asta se dovedeste a fi la noi....o mare labisima..la rece,binenteles.... |
||
|
||
iasomia Postat pe 17 August 2009 07:43 |
||
pai e si normal. In general, institutiile care aleg o anumita banca ce emite cardul pentru angajati incheie un anumit parteneriat cu acea banca. Pentru a-i sensibiliza pe conducatorii unitatii respective, tanti banca acorda o serie de privilegii personale conducatorilor, privilegii care oricum sunt recuperate din comisioanele pentru extragerile ulterioare, ca la noi inca nu poti sa mergi la alimentara si sa platesti cu cardul, iar daca faci asta, apar remarcile interesante ale grataragiului care e in spatele tau cu o caserola de mici. Plafonul a fost coborat la 2 mii de lei zilnic, intrucat romanii au cei mai de succes hoti de pe carduri, intr-una din retele fiind implicata inclusiv o procuroare de prin Craiova (si care, evident, tinea cu ursul, intrucat de la buget era remuneratia mica). |
||
anakin Postat pe 17 August 2009 14:23 |
||
ioi anakin! nici nu-mi trecea prin minte ca asta e motivul... | ||
blanca Postat pe 17 August 2009 16:31 |
||
mieluta ,ce ai facut la examen?????????? bem sau nu???? | ||
nazirra Postat pe 17 August 2009 16:34 |
||
mielu, taman pentru a impiedica furtul de pe carduri a fost instituita o suma de 2 mii lei extrasa zilnic de pe card. La trei extrageri succesive, te suna sa te intrebe de sanatate, dar si daca tu i-ai extras si ce anume vrei sa faci cu banii. | ||
anakin Postat pe 17 August 2009 16:55 |
||
a bonjour...je tot cu dial up, he...he...da' am intrat sa va zic ca m-am infoiat la una.... urla ca disperata la poarta, io, fiind in tanga si top...trag ceva pe mine, speriata, dohh...ca prea urla cu foc...si ce sa vezi...o tanti care ma ruga sa dau bani pentru un copil bolnav dau, zic eu, da' vreau sa vad o legitimatie, o carte de vizita, cevasilea... pai, stai sa vezi, ca nu am carti de vizita inca, nici numar de telefon....si imi arata o foaie de hartie care era cica legitimatia io, simt ca incep sa ma infurii...madam, asta e scoasa la imprimanta, daca vrei iti mai scot si io cateva... tanti, nimic, ca sa dau banii...pana m-am enervat si i-am dat drumu' lu' Athos...he...he...a prins fata o viteza de ziceai ca e speedy gonzales ioi, ishtenem...cat de prosti ne cred astia, ha ? vechiul truc, copil bolnav, mizeaza pe sentimentul de mila, sau de prostie, dupa caz, al fiecaruia... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 17 August 2009 17:08 |
||
hai bre wife, ce palaria mea?! ca doar nu ai omorat pe nimeni! tot cu dial up? io i-as da in judecata..in locu' tau... |
||
iasomia Postat pe 17 August 2009 17:15 |
||
anakin-baiatu' pe mine plafonu' ala ma umple de draci.... sistemu' asta este de mare rachat in romanica,iote cum ma protejeaza ei...nu ma lasa sa-mi iau banu' cand vreau,cum vreau...poate am o urgenta! in pasaroia ma-sii... |
||
iasomia Postat pe 17 August 2009 17:20 |
||
iasomico, sora mea...ma 'nerveaza cand cineva imi insulta intelijenta, bre...de-aia ii dadui drumu' lu' cutzulache, hi...hi... dial up ? e misto tare...i-am sunat, pe un nene supervizor l-am intrebat cu cine trebe' sa mi-o pun, he...he... raspuns standard...nu avem porturi, aham...pai si de ce dreaku mai faceti atata reclama, ha ? o duduie m-a intrebat chiar ce nevoie am de internet la sat vaiiii, ii raspund io...imi fac jobul pe site de adulti si chierd bani, papusica... auzi la ea...ce imi trebe' internet... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 17 August 2009 17:21 |
||
ioi.. io bagam mana prin fir, si o strangeam de gat,paranormala d-aia...ajung cu manutele unde vreau... |
||
iasomia Postat pe 17 August 2009 17:27 |
||
iaso...mult nu mai am. zic sincer...si deja am facut 2 reclamatii...tara de tampiti, fetitza... ma mai luam si io cu netu', mai uitam de coana mare, care apropos...mi-a pus pielea pe bat...ioi, ishtenem...i-am descoperit rezerva secreta de distonocalm, 123 de pastile ascunse e dependenta de buline, fetitza...mai ales de alea care ii sunt interzise...ne-am certat sambata ca chioarele, he...he... apropos de chioare si cearta, am facut pace cu ginerele, he...he...asta dupa ce am avut o discutie in particuler si i-am promis ca il las fara bijuterii daca o mai contrariaza pe fie-mea, hi...hi... acu' is soacra model, exemplara, de-aia... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 17 August 2009 17:34 |
||
waifo... da' si poza de la profil ti-o rase telecomu', bre?... |
||
zambil Postat pe 17 August 2009 17:43 |
||
nu zambilica, mi-am ras-o singura...ca speriam lumetu' pe-acilea cu avatarul ala cu violatorii impuscati, he...he... da' vezi ca acu' cu dial up nu poci sa mai incarc alta poza, ce dreaku sa fac... mey, ai fost in conced la palicarii aia? sa-ti tiuie greierii in ureche? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 17 August 2009 17:49 |
||
acuma vine, mami... | ||
zambil Postat pe 17 August 2009 17:51 |
||
rusinika!rusinika!..suntem ultimiii DAR... cei din urma vor fi cei dintii | ||
LILO Postat pe 18 August 2009 00:53 |
||
concluzie de studiu serios din statele unite: femeile prefera barbatii casatoriti... unde am mai auzit eu asta?... aha, acilea, pe garbo... motivele date de cercetatori?... 1. femeile au mai multa incredere intr-un barbat care a fost deja testat intr-o relatie cu alta femeie... daca aia l-a vrut, inseamna ca omu' e ok... 2. femeile sunt manate de dorinta de a face rau suratelor lor... esti fericita?... lasa ca ti-o trag eu... asa ca mai lasati-ma cu amantele dezamagite ca nu le-a iesit figura... |
||
zambil Postat pe 18 August 2009 08:16 |
||
pe de alta parte, acelasi studiu a aratat ca barbatilor li se rupe daca viitoarea relatie e deja implicata cu alt barbat sau nu... saracii barbati, baieti dintr-o bucata, ca-ntotdeauna... care n-au avut noroc, deh... |
||
zambil Postat pe 18 August 2009 08:18 |
||
mai,mai fomeile astea... da'barbatii care isi iau amante femei casatorite o fac din solidaritate cu celalalt...cat altruism dom'le |
||
eladaela Postat pe 18 August 2009 08:19 |
||
n-auzisi bre ca nu conteaza?... fomeie sa fie... pe de alta parte, ce, le iau cu forta?... |
||
zambil Postat pe 18 August 2009 08:21 |
||
"femeile au mai multa incredere intr-un barbat care a fost deja testat intr-o relatie cu alta femeie... daca aia l-a vrut, inseamna ca omu' e ok..." si daca a cazut la testare? |
||
daria_ Postat pe 18 August 2009 08:25 |
||
alea casatorite nu se iau cu forta: se impiedica |
||
daria_ Postat pe 18 August 2009 08:27 |
||
pai daca a cazut, nu e luat... sau e tinut pe post de momeala, sa se pacaleasca si alta proasta... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 18 August 2009 08:28 |
||
pentru cinefili, un film excelent - happy'go'lucky... si o actrita care face un rol mare - sally hawkins... de mult nu am vazut un film despre viata de toate zilele care sa ma tina in priza mai ceva decat un thriller meserias... |
||
zambil Postat pe 18 August 2009 08:38 |
||
i-auzi neneaca... medicinista rea de musca de la timisoara se prostitua ca sa-si stranga bani de silicoane... kyrule, unde esti nene, de-i gaseai motive ca a fost naiva si-a cazut in plasa ticalosului de corupator?... pe de alta parte, declaratia asta e data de avocata fetii... te doare capu', nene, cu avocatii din romania... dau declaratii mai ceva decat starletele lu' diaconescu... |
||
zambil Postat pe 18 August 2009 09:00 |
||
zambilu', daca fata isi silicona balconul, putea accesa un alt nivel.. si automat, o noua pozitie in clasament, cu alte tarife. Adica si-ar fi scos investitia mai repede... | ||
anakin Postat pe 18 August 2009 10:13 |
||
io am incredere in banci..ca si dc esti cu ratele la zi,tot iti trimit"mesaje de dragi aduceri aminte" oh cita "iubire!!!! da am o nelamurire ii chiar atit de despertata situatia cu "foamea asta de bani"? | ||
LILO Postat pe 18 August 2009 10:19 |
||
lilo f disperata e situatia!! mai ales cand se intampla sa nu fii la zi! atunci devii cel mai cautat om. eu nu am incredere in banci si is sigura ca sentimentu e reciproc,ca doar ieri m au sunat!!! | ||
l_erika Postat pe 18 August 2009 10:23 |
||
ieri,par exemple,ma plimbai prin orasul apartinator(sic) si pe marele bulevard,intesat de banci,pe jos se aflau la tot pasul..oferte pt credite si depozite dar lumea calca nepasatoare pe ele s-or lasat romanii nostri prostiti o data...dar a doau oara BA...ca s-or saturat sa tot fluiere a paguba | ||
LILO Postat pe 18 August 2009 10:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
eu pesti el scorpion? avem sanse? | 3 | De la: mia79x 12 Iunie 2009 17:15 |
ce ne pasa de cei de laga noi,noua sa ne fie bine!bunul crestin... | 19 | De la: luptatoareacurajoasa 3 Mai 2010 23:00 |
Copii (dupa 12 ani) care au iubit / iubite ! | 145 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30 |
|
||
prietenie sau mai mult | 6 | De la: garbo207378 6 Noiembrie 2011 15:14 |
bai ....vedeti imi caut si yo un amic de 12 ani exista paici ? | 8 | De la: Helen29 10 Decembrie 2009 12:25 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară