totusoaico... profesor n-am fost, da' am fost drac d-ala de copil de iesea pe fereastra la ora de franceza... si clasa era la etaju' doi... |
||
zambil Postat pe 19 August 2009 21:41 |
||
---|---|---|
eu ziceam ca le faci vanzari - si asta faci - ca uite la noi: | ||
lady_corina Postat pe 19 August 2009 21:42 |
||
daca iti placea la inaltime , deh! ...ce D-zeu faceai acolo?? |
||
|
||
blanca Postat pe 19 August 2009 21:43 |
||
mielu'... ma duceam sa le suflu' alora de erau scosi la tabla... sa nu ma vada aia... |
||
zambil Postat pe 19 August 2009 21:45 |
||
zambilu, pai ma gandeam la ce ma asteapta. asa e. cand scapi de draci, dai buna ziua la gaste pe strada, faci cu ochiul, dai din cap. da las ca acu, nici in alte domenii nu e fericire mai mare. nebunie peste tot. cel putin pe dracusorii ii mai iei de perciuni, mai tzipi la ei, te intelegi caine caineste. da, ce te faci cu smecherii ce muncesc ca sa nu zica ca stau degeaba? |
||
si_totusi Postat pe 19 August 2009 21:49 |
||
noi aveam un dulap linga tabla!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 19 August 2009 21:50 |
||
pai iti placeau senzatiile tari al naibii! Intreba Mica de generozitate pe alt topic . Uite-aci |
||
blanca Postat pe 19 August 2009 21:51 |
||
naziro... si ce faceati, mami, va bagati in dulap ca sa suflati?... |
||
zambil Postat pe 19 August 2009 21:53 |
||
mda lasam usa intredeschisa!!!! sau cind nu aveam cordelute.... eram liceude fete cu trei baieti in clasa!!!!!!!! cine voiai sa fie mai nabadaiosi???? |
||
nazirra Postat pe 19 August 2009 21:57 |
||
cordelutze... ce mai sufereau bietele fete... iarna le puneau sa vina cu neshte dresuri d-alea de bumbac, de faceau genunchi... lasa ca nici costumele noastre nu erau mai prejos, in mai erau 30 de grade afara, si noi umblam cu cojoacele alea pe noi, si la cravata... ma rog, cat ne vedeau aia, ca p-orma... |
||
zambil Postat pe 19 August 2009 22:02 |
||
pe noi nu ne lasau sa purtam pantaloni sub uniforma !!!!! stiu ca odata la mate ..reusisem sa suflec doar un crac de la pantalon pin sub marginea uniformei ...si ma scoase dom:profesor la tabla ....am iesit atit de mindra si ma uitam in ochii profului de nici nu a indraznit sa ma intrebe ceva!!!!!!! |
||
nazirra Postat pe 19 August 2009 22:12 |
||
pai da si cordeluta - la noi se controlau elevii si de numere matricole la intrarea in scoala - ne aruncau cei de la internat pe geam - cordelute si numere pe care le prindeam cu ace de gamalie pe dinauntru sa nu se vada - pana iesem - ba unii profesori nu ne lasau cu parul nelegat - si eu care nu suport sa am parul legat - era o tortura... da, dar vezi, astea nu-mi vin asa in minte cum imi vin momentele frumoase... totusi a fost frumos... |
||
lady_corina Postat pe 19 August 2009 22:18 |
||
mda frumos si palpitant!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 19 August 2009 22:20 |
||
ioi...da...ciorapii aia care faceau genunchi...si veneam cu ei acasa mai mult in vine ca se lasau in jos.......si infecta aia de matricola....de parca aveam numar ca la auschwitz....iar codeluta ma ucidea....niciodata nu aveam....am fost rebela clasei...profu de mate m-a scos din clasa intr-a 11-a...si, pentru ca imi placea de el ......era si haios, arata si bine, si ne invata matematica ca lumea......am facut rost de pe culoar de la o colega de o cordeluta si am batut din nou la usa cu tupeu si am cerut voie sa reintru in clasa......cu muuuult tupeu... | ||
tutankhamon Postat pe 19 August 2009 23:12 |
||
Hmmmmm, ce vremuri frumoase! Mi-e dor de genunchii facuti de oribili ciorapi de bumbac....de cordeluta pe care o tricotam cat mai subtire...de numarul matricol (era singurul care-mi placea pentru ca reprezenta emblema liceului unde invatam)...mi-e dor de codite impletite si par in vant....de chiulul organizat (adica toata clasa - cine ramanea, o incasa) si mersul la meciurile echipei locale de fotbal...de filmele indiene... de reuniunile scoalre... de burlanul de la caminul scolii pe care coboram de la etajul doi cand eram consemnata.... Pacat ca frumusetea acelor ani o descoperim abia dupa ce mai trece apa pe garla.... |
||
daria_ Postat pe 20 August 2009 23:08 |
||
io nu stiu de ce ciorapi de bumbac vorbiti voi | ||
lady_corina Postat pe 20 August 2009 23:15 |
||
dc ii vorba de aducerile dragi aminte,din anii de scoala..imi amintesc cu mult drag de dascalii care ne-or transmis din cultura lor.era o elita a profesorilor in acea vreme.cel mai mult,ma mindresc cu faptul ca toti erau de o moralitate exemplara...ne-or si format ca oameni.cinste lor(chiar dc aveau carnete rosii-pt ca era obligatoriu).eu n-am fost decit pioniera,si imi placea f mult costumul acela,cu fustita bleumarin plisata,cu bluzita alba si chiar aceea cravata rosie.da imi erau dragi...cit despre carnetul rosu..n-am avut parte... | ||
LILO Postat pe 21 August 2009 10:32 |
||
Da, i mi aduc si eu aminte de colegu meu Ion, cu care am stat in banca clasele I-VIII, pt ca eram palugele clasei, si intro zi am venit la scoala intr o fusta f scurta si i se scula problema. Eu nu am vz decat cand la pus profa de romana sa se ridice in picioare si el nu vroia, si nu intelege am dc. Cand am inteles si eu si toata clasa s a terminat cu smecheria. A fost prapad, si pe vremea aia nu prea i ti permite ai sa razi ca descreieratu! | ||
mika_mika Postat pe 21 August 2009 10:45 |
||
chestiunea zilei la mine.. neneaca, voi stiti albumul nou de la B.U.G. , de fapt e unul vechi, he, he... mama, ce misto e remixat.. |
||
kyra Postat pe 21 August 2009 20:28 |
||
Ba, mie imi plac Parazitii. | ||
Micass Postat pe 21 August 2009 20:34 |
||
kyrutzo....e belea....il stiu... | ||
tutankhamon Postat pe 21 August 2009 21:13 |
||
tutanco, este fata... imi place "Romania" , de mor! |
||
kyra Postat pe 21 August 2009 21:15 |
||
yeap...io l-am ascultat in masina cu sora-mea....cu boxe tunate....e me-se-ri-e..... in alta dezordine de idei...fetitza...ce stii mami de wifa??? ca vaz ca nu-i mai apare nici poza la profil....si-a ras contu' de p' acilea???? |
||
tutankhamon Postat pe 21 August 2009 21:17 |
||
nu fata, e pe dial-up si nu poate sa-si puna poza.. n-a plecat, stai linistita.. |
||
kyra Postat pe 21 August 2009 21:19 |
||
ioi! imi pocnesc urechile . Dupa blocuri suntem noi... e Wk , copii! |
||
kyra Postat pe 21 August 2009 21:49 |
||
dupa care blocuri? | ||
lady_corina Postat pe 21 August 2009 21:54 |
||
alea de la OTV..hehe | ||
preciouss Postat pe 21 August 2009 21:56 |
||
dupa blocurile gri !! Corino, B.U.G. Mafia !!! |
||
kyra Postat pe 21 August 2009 21:57 |
||
OTV? stiu, kyrule - aveam si eu un "bug" sub limba |
||
lady_corina Postat pe 21 August 2009 21:58 |
||
kyruleee....albumul alalalat l-ai percutat?????foame de bani....si asta e belea........vreau sa tin cutitul si furculita...nu sa-mi inmoi painea in sosul lor....e destul frate, gata cu suferinta...ca destul am stat la mila lor... | ||
tutankhamon Postat pe 21 August 2009 22:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
fata blonda cu ochi albastri | 7 | De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:33 |
relatie de prietenie cu Dumnezeu | 121 | De la: betty37 18 Aprilie 2011 15:12 |
bv | 11 | De la: tutankhamon 31 Octombrie 2009 21:07 |
|
||
Vreau sa iubesc si sa fiu iubit... | 114 | De la: Ioana007 30 Iulie 2009 17:36 |
prieyenye | 44 | De la: elodia 18 Decembrie 2009 14:17 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară