esteee ! | ||
kyra Postat pe 21 August 2009 22:10 |
||
---|---|---|
dar bug necenzurat ai avut curaj?????acolo marfa in club.... | ||
tutankhamon Postat pe 21 August 2009 22:27 |
||
BUG si Parazitii mai bine ascult Partidul, Ceausescu, Romania Ma asasina azi un sofer, intr-un mijloc de transport in comun cu un cantec in care zicea ceva de sosuri si dupa ce facu ala sosu, il pusa pe copilul minune sa se vaiete de valoarea lui |
||
|
||
daria_ Postat pe 21 August 2009 23:41 |
||
dario...avand in vedere ca-ti placu costumul de pionier care pe mine ma scotea din sarite.....e normal sa asculti doua decenii de impliniri marete.... hai, nu fi supi.....fiecare asculta ce vrea... io, intr-o seara am ascultat opera...ma tampisem...si imediat dupa ce m-am plictisit de opera am bagat nightwish.....asa ca....de gustibus.... | ||
tutankhamon Postat pe 21 August 2009 23:44 |
||
nightwish | ||
daria_ Postat pe 22 August 2009 00:17 |
||
De la costumul de pionier imi placu doar ecusonul (ma mandream ca fac parte de la acel liceu) si fentarea pedepselor. Ca dupa ciorapei, cordeluta si codite nu prea ma dadeam in vant... In esenta, este vorba de anii de liceu cu care nu ne impacam atunci, dar acum ii vrem inapoi.. Nu eram o tocilara, dar imi placea mai mult in timpul trimestrelor decat in vacanta... |
||
daria_ Postat pe 22 August 2009 00:22 |
||
De la: mika_mika, la data 2009-08-21 10:45:45Da, i mi aduc si eu aminte de colegu meu Ion, cu care am stat in banca clasele I-VIII, pt ca eram palugele clasei, si intro zi am venit la scoala intr o fusta f scurta si i se scula problema. Eu nu am vz decat cand la pus profa de romana sa se ridice in picioare si el nu vroia, si nu intelege am dc. Cand am inteles si eu si toata clasa s a terminat cu smecheria. A fost prapad, si pe vremea aia nu prea i ti permite ai sa razi ca descreieratu! draga mika mika... se observa cu ochiul liber ca fustele scurte au lasat urme... ai scris cu mult cursaj "i-mi"... draga, imi este pronume personal asa ca se scrie intr-un singur cuvint.... nu exista cuvintul I... ce faci cu gramatica??? bine ca ne dam filozofi pe aici... dar gramatica... o facem zob.. aici are functia de complement indirect. este,repet pronume personal forma neaccentuata... cum se poate sa ne scriem amintirile in asa ceata mentala ... este jignitor pt un popor intreg.m-am cam saturat de teze elaborate de persoane agramate si care detin cunostinte de limba romana , aproape nule... mai pune-ti mina pe o gramatica, exista cea a stefaniei popescu... merita rasfoita. e pacat sa imbracati unele idei valoroase in cuvinte jerpelite de uitare sau nestiinta... alaturarea fustei scurte , cu ideea-amintire privind scoala, mai spala din nefericire... |
||
egabrielita Postat pe 22 August 2009 03:23 |
||
De la: egabrielita, la data 2009-08-22 03:23:51De la: mika_mika, la data 2009-08-21 10:45:45Da, i mi aduc si eu aminte de colegu meu Ion, cu care am stat in banca clasele I-VIII, pt ca eram palugele clasei, si intro zi am venit la scoala intr o fusta f scurta si i se scula problema. Eu nu am vz decat cand la pus profa de romana sa se ridice in picioare si el nu vroia, si nu intelege am dc. Cand am inteles si eu si toata clasa s a terminat cu smecheria. A fost prapad, si pe vremea aia nu prea i ti permite ai sa razi ca descreieratu! |
||
egabrielita Postat pe 22 August 2009 03:31 |
||
egabrielita: pt ca n-ai somn te-ai gandit tu sa analizezi cat de corect scriu forumistele. De ce nu postezi un subiect in acest sens, decat sa arunci cu pietre. Uite chestiune aici: vor sa mareasca impozitele pe cladiri si case cu 20%. |
||
Clm Postat pe 22 August 2009 08:18 |
||
Pai de unde sa mai scoata bani de la buget? Nu stiu de ce va mirati. Eu ma mir ca abia acum. In alta ordine de idei eu da am fost tocilara, mi-a placut costumul de pionier. Imi placea si uniforma si daca as mai fi la scoala, tot uniforma as prefera sa port. |
||
Micass Postat pe 22 August 2009 08:26 |
||
De la: Micass, la data 2009-08-22 08:26:15Pai de unde sa mai scoata bani de la buget? Nu stiu de ce va mirati. Eu ma mir ca abia acum.Se gasesc usor bani la buget...cel putin pana la 1 ian 2010 parlamentarii,guvernantii si presedintele sa nu fie platiti,iar de la 1 ian 2010 aceiasi sa primeasca minimum pe economie,lunar,sa simta cum poti trai cu aceasta bataie de joc,iar parlamentarii sa se reduca de la 700-800 cati sunt acum la 50 si vor fi bani.Justitia sa reduca salariile si sporurile ca si asa nu fac nimic in afara de asi da lor castig de cauza.Si mai sunt multe locuri de unde se pot scoate bani,asta daca se vrea... |
||
Dalimi Postat pe 22 August 2009 08:38 |
||
iote aici chestiunea zilei.. http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/silvia-si-petre-in-luna-de-miere-uite-ce-burtica-are-doamna-roman.html ia sa-mi iau eu unul mai puriu..ca vaz ca se poarta.. |
||
kyra Postat pe 22 August 2009 23:23 |
||
Cea mai chestiune la ordinea zilei : freatii Base, freati de arme |
||
daria_ Postat pe 24 August 2009 00:16 |
||
kyralino, pt multi suna naspa,da' eu ma bucur ca petrica o sa aiba parte de un baiat,chiar daca la varsta asta... umflatele alea obsedate de striperi, nu-mi sunt simpatice. fac kk pe ele prea des. chestiune. mi s-a acrit de isteria cu base .. acu' ma calca pe nervi concertul madonei,auzi..500 de trandafiri vrea in culise. probabil trebuie sa fii fitos,ca sa fii star..draq sa-i pieptene... dap..o sa fie show mare,da' pe mine nu m-a furnicat niciodata o melodie de-a madonei... |
||
iasomia Postat pe 25 August 2009 10:36 |
||
Neata Floricica! ..si eu ma bucur pt om ! si ma scot din pepeni astia cu stirile lor de scandal care tot repetau in draci acu' cateva zile cum nu e interesata Mioara Roman de viitorul copil al ex-ului . Stupida placere sa scormonesti durerea cuiva ... |
||
blanca Postat pe 25 August 2009 10:45 |
||
oito, niste tampiti,mami... in alta dezordine...imi incepe sezonul nuntilor,ma incearca o bruma de depresie cand ma gandesc cati bani trebuie sa dau,dar trece da-o -n ma-sa....pana la urma .maine-poimaine mi se insoara si mie baietii,si am nevoie de nuntasi...cum s-ar zice. de o singura nunta ma bucur ,de aia din provincie,stiu ca acolo o sa fie belea...tine trei zile... |
||
iasomia Postat pe 25 August 2009 10:51 |
||
trei zile!! ?? ca-n povesti | ||
blanca Postat pe 25 August 2009 11:03 |
||
poate e ca in povesti pentru nuntasi, ca pentru miri....... | ||
nelly05 Postat pe 25 August 2009 11:07 |
||
astia fac "fedelesul",cu o noapte inaintea nuntii se joaca,se danseaza,lautari..chestii... balamuc mare... |
||
iasomia Postat pe 25 August 2009 11:09 |
||
mami iaso, te inteleg cu nuntile astea.. eu o sa fiu nash in toamna asta, deci s-ar putea sa cumulez trei sau mai multe nunti normale, dar ma bucur ca pot cununa niste tineri... intrucat, daca nu imi facea placere, sau nu imi placeau mirii, le refuzam propunerea din start. |
||
anakin Postat pe 25 August 2009 11:12 |
||
anakin-baiatu' felicitari... nu luam nimic dupa noi,cu astea ramanem ca amintiri de suflet,chiar daca ne costa...placere fara durere unde draq s-a vazut? auzi neneaca acilea: mari interpreti,mari formatii..din state si de oriunde au inceput sa cante la nunti... ptiu drace!crez ca se molipsira de la manelistii nostri...stricam lumea... |
||
iasomia Postat pe 25 August 2009 11:17 |
||
Buna sa va fie inima... ca tot vorbiti de nunti... am fost si eu la vreo doua in viata mea... dar sa va zic drept, tot traditiile noastre is mai faine din tate cate am vazut. sa traiasca nashu' mare si sa fie finii sanatosi si norocosi! Iasomico sa te distrezi frumos si sa ai amintiri placute! |
||
susidallyama Postat pe 25 August 2009 11:58 |
||
suzi, ... care nanas?aaa!anakinu'? iti dai seama ce o sa fie pe el. chiu,chiu,chiu...mireasa jucata,alea,alea... |
||
iasomia Postat pe 25 August 2009 12:08 |
||
Sarut-mana, susi, sarut-mana, iaso! o sa fie interesant .. tocmai pentru ca ramai cu amintiri de suflet e bine sa faci astfel de lucruri in viata. Vin momente cand banii nu mai conteaza, nu mai sunt importanti, si, cum spunea un prieten al meu "nu banii ma fac pe mine, ci eu pe ei". |
||
anakin Postat pe 25 August 2009 12:50 |
||
hui iu iu din dealu' mare ca mireasa-i ca o floare mirele e'nalt frumos mult s-o iubit dragastos! iu hu hu - iu hu hu!!! joaca nashu' cu mireasa sa aiba mult spor in casa joaca nashica cu mirele pan' rasare soarele! iu hu hu si iar iuuuu! |
||
susidallyama Postat pe 25 August 2009 12:51 |
||
ioi, iaso...ca ce mi-e dor de tine, guritza... esti pe-acilea ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 August 2009 16:37 |
||
dap.. guritza,da' ce poza meseriasa ai... |
||
iasomia Postat pe 25 August 2009 16:40 |
||
oh, da...grafica facuta de iubitul meu sot... mey, ticaloasa mica...mi-ai lipsit... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 August 2009 16:43 |
||
si tu mie,ti-am mai zis..tie nu trebuie sa-ti traduc ce zic.... | ||
iasomia Postat pe 25 August 2009 16:45 |
||
ahamm...si-acu' imi vine sa rad cand imi amintesc ca mi-ai zis japita... ioi, ishtenem... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 25 August 2009 16:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ANALIZA PE TEXT SI PRETEXT | 84 | De la: fleurdelis 24 Aprilie 2010 10:11 |
lumea | 40 | De la: ameno 13 Iulie 2010 12:45 |
el mai tanar decat mine | 136 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31 |
|
||
Prietenie cu ghilimele. | 56 | De la: Ioana007 5 Noiembrie 2009 06:40 |
8 Martie | 7 | De la: kyra 22 Iulie 2009 18:41 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară