te rasfatam... | ||
iasomia Postat pe 25 August 2009 16:53 |
||
---|---|---|
yeap...stiam... iote de-asta ne intelegem noi doua...ca vorbim aceeasi limba... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 August 2009 16:59 |
||
amcitit pe situ de la strile protv ca cica domle intro capcana in mexic acum 2 ani s-a prinz un pui de extraterestru spuneau astia acolo oare este farsa sau adevarat |
||
|
||
cinezee Postat pe 25 August 2009 17:19 |
||
chinezoaico, mistoace,fetita... |
||
iasomia Postat pe 25 August 2009 17:23 |
||
Clarrr nu prea cred eu asa ceva ...e prea ciudattt | ||
cinezee Postat pe 25 August 2009 17:37 |
||
mi-a pierit un prieten.. | ||
kyra Postat pe 25 August 2009 18:16 |
||
oooooooffff.... sa te0ntreb ...sa nu te0ntreb??cum?dece? |
||
fleur_de_lis Postat pe 25 August 2009 18:23 |
||
loveto, de-as stii, ti-as spune.. dar fiecare-si stie drumul... |
||
kyra Postat pe 25 August 2009 21:17 |
||
si-a doua chestiune.. a dreaq matza, a intrat iar in calduri.. iar ma capiaza vreo 4 zile.. |
||
kyra Postat pe 25 August 2009 21:23 |
||
mda.. "madona,regina..." serios? pt mine EA este regina pop,rock...nu conteaza..femeia asta da viata pur si simplu. ce mai plangeam eu pe melodia asta acu' niste ani,ehe,he,he...bine ca a trecut. cu totii mai avem si cioace din cand in cand. asta-i chestiunea mea:nu o recunosc pe madona ca un artist total,vocea ei ma lasa rece. http://www.youtube.com/watch?v=z2rRyfzPPgg&feature=related |
||
iasomia Postat pe 26 August 2009 09:04 |
||
ar trebui sa ma duc la ce asculti,da' mi-e lene...ii ador pe astia. http://www.youtube.com/watch?v=oQx6fkr9U1Y&feature=related |
||
iasomia Postat pe 26 August 2009 09:12 |
||
'morning iaso... grea chestiune azi, iti promit ca meditez la ea da' dupa ce bag a doua cana de cafea... mey, io zic ca romanii nu-s pe dunga lor...or jelit o luna dupa MJ de nu mai puteam deschide tembelizorul de frica ca iar aud de el, acu' au luat-o pe madona la puricat... asa ne place noua sa batem campii cum ne viziteaza unu' mai cu mot tara...io ma mir ca nu i-au facut arborele genealogic sa-i gaseasca un stramos de origine romana, ca e o moda sa ne impaunam cu asta, he...he... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 August 2009 09:16 |
||
dap... asta-i chestiunea mea,ziua tina turner ! protestez neneaca...tina este regina... uite aici om care stie sa intre in contact cu cu publicul.. http://www.youtube.com/watch?v=-FkdIKc7sYw&feature=related |
||
iasomia Postat pe 26 August 2009 09:18 |
||
fetita, toata admiratia pt madona,nu mai dezvolt ca fac bube pe mine.... dar suntem asa pupincuristi...urat fac astia la tv. |
||
iasomia Postat pe 26 August 2009 09:20 |
||
corect iaso...tina turner o bate la voce de la 100 de km pe madona asta | ||
wife_de_zmeu Postat pe 26 August 2009 09:23 |
||
dap sufletel... | ||
iasomia Postat pe 26 August 2009 09:25 |
||
i-auzi,soro...ca eu aflai de pe alt toapik,ca cei trecuti de 50 de ani(ajunsi la senectute cica) is expirati si is pusi la colt...atunci aceste exemple vii nu vb de la sine cum stau lucrurile? si mie imi place "matusalemica" si divina tina turner |
||
LILO Postat pe 26 August 2009 12:28 |
||
bai ce accident in otopeni. o dacia a explodat,au murit doi adulti si un copil in explozie... d'aia spun: bucurati-va de viata! nu se stie ca pamanutul din ce parte bate vantu'.... |
||
iasomia Postat pe 26 August 2009 15:20 |
||
iote cestiune: cica ANPC-ul angajeste voluntari ! conditii: sa fie majori si s-aibe aprobare di la primarele care este,viceprimarele sau secretaru'...sa cunoaste legili...si sa dea intervie... booonnn... poi in cazu' asta,e valabili toti fostii informaticieni voluntari di pe vremea lu' raposatu! japitza aia de madonna-i vai de curu' ei! n-o mai salveaza cabalele alea din foacele iadului! "we don't need another hero" p'acilea! mai bine taica leo cohen d'un miliard de ori! |
||
preciouss Postat pe 26 August 2009 18:11 |
||
iasomicoo...nici nu o poti jingi pe bunicutza bunaciune tinutza comparand-o cu gheonoaia asta care a mai avut tupeul si sa se autointituleze madonna.....la cati o avut la viata ei, mai bine isi spunea crucea de piatra.... | ||
tutankhamon Postat pe 27 August 2009 01:07 |
||
fetitele mele, am vorbit cu oameni care au fost la madonna,total nemultumiti...negri de suparare,da' negri rau...le pare rau de bani... |
||
iasomia Postat pe 27 August 2009 18:15 |
||
"Incepand cu luna August, noptile, planeta Marte va fi cel mai luminos punct pe cer. Chiar si cu ochiul liber, Marte se va vedea cat o luna plina in aceasta perioada. Pe 27 August, planeta Marte se va afla la 34.65 milioane de mile de Pamant si va fi ziua in care Marte se va vedea cel mai bine. In noaptea de 27 August, la ora 00:30 urmariti cerul. Pe cer se va vedea ca si cum Terra are doua luni. Urmatoarea data cand planeta Marte va trece atat de aproape de Terra va fi in anul 2287. Spune si altora, merita! Toti cei care sunt acum in viata nu vor mai avea ocazia sa vada acest lucru." (Jurnale.ro) | ||
lady_corina Postat pe 27 August 2009 18:46 |
||
Corinutz zic cei ce se pricep ca de-ar fii asa ar fii ultimul lucru pe care l-am vedea... | ||
blanca Postat pe 27 August 2009 19:15 |
||
pe bune? |
||
lady_corina Postat pe 27 August 2009 19:18 |
||
da . tocmai spuneau la radio ca evenimentul de care se vorbeste nu o sa aiba loc azi , ca cel mai aproape de Pamant a fost Marte in 2003 si ca asta nu inseamna nicidecum ca s-ar fii vazut ca o a doua luna . acest lucru cica s-ar intampla daca Marte ar fii muuult mai aproape de Pamant = cataclism | ||
blanca Postat pe 27 August 2009 19:23 |
||
mai vedem noi daca ne trezim dimineata... | ||
lady_corina Postat pe 27 August 2009 19:30 |
||
ne trezim fii linistita.e o informatie neadev. | ||
blanca Postat pe 27 August 2009 19:32 |
||
bre, fetelor, hai ca o dau iar pe ezoterism: cititi Apocalipsa, da' cititi-o cu atentie. pe urma incercati sa depistati niste coduri acolo. ulterior, daca veti fi destul de curioase, veti gasi referiri despre scrieri mai vechi decat Noe, care spun despre Sardes, o planeta intre Tiatira (Marte) si Filadelfia (Jupiter), care s-a dezintegrat acum vreo 70 de milioane de ani. Acea planeta a ajuns la initiatii vechilor egipteni sub numele de Lucifer, iar la cei ai grecilor Phaeton... Vi se pare ceva cunoscut? mitul caderii lui Satan (Lucifer)? defectiunea aia cosmica a provocat de fapt vreo 4 cataclisme pe pamant, ultimul ramanand sub numele de potopul lui Noe... dupa Apocalipsa, ar fi trebuit ca la finalul celor 4 catastrofe sa urmeze 1000 de ani in pace... dar e vorba de ani biblici, adica vreo 10 000 de ani pamantesti ori 1000... si pacea asta se refera la faptul ca in acest timp nu vor mai exista astfel de defectiuni in sistemul solar. asa ca daca va temeti de cataclisme d-astea, mai aveti de asteptat |
||
Thor Postat pe 27 August 2009 19:32 |
||
Thor, Mielu, eu sunt linistita in privinta asta - cum mi-o fi scris... |
||
lady_corina Postat pe 27 August 2009 19:35 |
||
thorele...o dai in misticisme tati? mai zi,ca mie-mi place povestile... |
||
preciouss Postat pe 27 August 2009 19:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ajutati-ma sa castig un concuirs...plzzzz !!! | 1 | De la: dana92 24 Iulie 2009 01:29 |
neitegrare in colectiv | 27 | De la: Ioana007 25 Septembrie 2009 17:18 |
Cum ar trebui sa ma comport? | 28 | De la: LadyLove 6 Iunie 2016 19:10 |
|
||
relatie serioasa | 4 | De la: loveactually 31 August 2009 16:12 |
DEMISIE - asta vreau azi, sa demisionez | 38 | De la: cristina322 13 August 2010 16:24 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară