bre, pretioaso! io te tineam de fata isteata, mami. pai unde ai vazut matale misticisme, soro? |
||
Thor Postat pe 27 August 2009 19:38 |
||
---|---|---|
nu-s deloc isteatza thorele...da deloc! locu' meu e la mop,nu acilea.. drept care ma duce sa-mi iau obectu' muncii-n primire.. |
||
preciouss Postat pe 27 August 2009 19:43 |
||
pretioaso, daca intru-n alunitza lu' matale te bat pana razi in hohote | ||
|
||
Thor Postat pe 27 August 2009 19:45 |
||
preci - ce patisi, fetita? unde-i doza de buna dispozitie pe care o iau de la tine intotdeuna? |
||
lady_corina Postat pe 27 August 2009 19:46 |
||
thor...io vreau sa astept.....da unde e statia? | ||
daria_ Postat pe 27 August 2009 21:07 |
||
aha, deci, sfarsitul nu mai e in 2012 . ce bine !!! trai neneaca. chiar imi faceam ganduri ca n-am apucat sa fac una sau alta . yessss | ||
si_totusi Postat pe 27 August 2009 21:18 |
||
ce faceti, bre ? ati dat-o pe chat ? unde-i chestiunea zilei ? si nu-mi ziceti iar de madona ca fac bube pe mine |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 August 2009 21:24 |
||
....am terminat subiectul madona....da arde la subiectul fratii base, frati de arme....mai au putin si zic adio arme | ||
daria_ Postat pe 27 August 2009 21:25 |
||
ioi, ia baga ici sha rezumatu'...ca nu am deschis tembelizoru' de fo' 3 zile... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 27 August 2009 21:28 |
||
pai,cu spectacolul am vazut la tv o tipa care cica s-a ocupat de organizare. spunea la un moment dat . citez aproximativ " ce sa-i faci daca a fost praf? suntem in dobrogea. asta e." cel cu interviul siderat: "nu suntem in dobrogea, doamna. dobrogea e intre dunare si mare. tipa, vizibil enervata ca asta nu stie geografie : " da, ei, oricum, tot in dobrogea. in sud. astea-s conditiile.am fi stropit cu apa dar se facea moluz " cam astia organizeaza spectacole , iau bani frumosi si iese ce iese. |
||
si_totusi Postat pe 27 August 2009 21:35 |
||
ioi, mi-e rau... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 27 August 2009 21:37 |
||
.....pai mirciulica base s-o aflat pe chei si privea marea cam prin 2006...si cum statea el asa linistit, o venit unu la el si l-o rugat sa descare un vapor cu niscai proiectile (absolut din intamplare) si sa i le transporte la destinatie. .. ..anul acesta prin februarie sa facu o firma de turism ...care in iunie sa transforma in firma de consultanta in domeniul armelor si munitiei...intamplator membri fondatori (cativa genrali, o fatuca de 21 de ani -intamplator fata unui general in functie) il invitara pe base al mic sa participe cu 30% si asta vru..da samna niste acte la camera de comert si sa trezi ca de fapt era altceva....si base al mare, cu toate ca e sef CSAT nu stiu nimicuta pana nu incepura moguli sa scrie despre asta.. |
||
daria_ Postat pe 27 August 2009 21:39 |
||
..wife, mi-o lua totusica inainte | ||
daria_ Postat pe 27 August 2009 21:40 |
||
dap...si mi-a placut la nebunie rezumatul facut de ea... ioi, da' ce-am pierdut, nene...cu basescu's brother...ce mi-e ciuda...io de frica madonei n-am mai deschis tembelizorul...he...he... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 August 2009 21:45 |
||
...da a mai tare e chestia aia cu doamna blonda care-l insotea pe bese cand era primar la golden sprit trimeasa la comisia care o ancheteaza o tadula in care scrisa de mai multe ori in loc de Orban - Organ...cica din greseala intentionata ...asta are impresiunea ca, dupa ce ca refuza sa prezinte actele la o comisie parlamentara constituita din oameni pe care noi am pus stampiluta, poate sa-si permita glumite de acest gen intr-o hrtoaga oficioasa.... ....asa a facut si cu Alina Mungiu Pipidi la o emisiune cu Cristoiu, cand aia nu vroia sa o puna din partea pdl-ului pe fata lu tata la euro...a facut-o de mai multe ori Lipidi si sa facea ca din greseala...cica ea sa da mare smechera si-i ia peste picioroange pe ceilalti |
||
daria_ Postat pe 27 August 2009 21:49 |
||
....si am uitat sa-ti mai spui ca, in timp ce aia la comisie citeau orpilati despre Organ, madama in cauza promova turismul dansand cu un primar mai ciocolatiu zarzarica zarzarea..merg la tembelizor sa vaz ce mai zic aia de organ... | ||
daria_ Postat pe 27 August 2009 21:50 |
||
voi ati vazut ce scriu astia pe yahoo despre ce a facut madonna in romania?? http://omg.yahoo.com/news/madonna-booed-in-bucharest-for-defending-gypsies/26947?nc |
||
fleur_de_lis Postat pe 28 August 2009 00:12 |
||
'neatzaaa! iote aici chestiune: http://omg.yahoo.com/news/madonna-booed-in-bucharest-for-defending-gypsies/26947?nc hai, lovo, ca amu chiar ca le-am atras atentia amandoi |
||
Thor Postat pe 28 August 2009 09:10 |
||
De la: Thor, la data 2009-08-28 09:10:09'neatzaaa!neatzaaaaaaaaa thorel, ce mai faci? nu te_am mai vazut de mult, hai la o cafea sau la o bere |
||
yanyacharberet Postat pe 28 August 2009 09:16 |
||
no servus, yanyo neee... am baut deja vreo 2 cani (d-alea de ceai) cu cafea, iar pentru bere e cam dimineata... da' cred ca o sa incerc o cafea cu ceva picaturi de rom, ca inca nu mi-am facut plinul de cofeina pe azi |
||
Thor Postat pe 28 August 2009 09:18 |
||
De la: Thor, la data 2009-08-28 09:18:45no servus, yanyoii tulai doamne vreu si eu cateva picaturi de rom, ioi ce emoti am, saptamana viitoare miercuri, vin in romania, si am asa emotiii, tre sa beu o palinca |
||
yanyacharberet Postat pe 28 August 2009 09:23 |
||
'morning fratioare, verifica-ti mesajele si care-i chestiunea ? tot de madona ? ioi, fac bube pe mine |
||
wife_de_zmeu Postat pe 28 August 2009 09:23 |
||
bre, sora mea alba, da-ti-o dreaq de nashparlie, ca vazui neshte discutii interesante vis a vis de ea si Tina ... adevarul e ca Tinutza e cu mult peste vedetutza asta de ciccone. si ar mai fi si febletea mea Cher... |
||
Thor Postat pe 28 August 2009 09:50 |
||
mami...io de frica madonei, n-am mai deschis tiviu' de fo' cateva zile, parol... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 28 August 2009 09:54 |
||
ioi thorica , ce te suparasi asa mai mama? | ||
yanyacharberet Postat pe 28 August 2009 09:54 |
||
Am vazut si eu cate ceva despre chestiunea asta cu Madonna huiduita in Bucuresti .. si chiar pot sa spun ca pentru prima data sunt multumit ca romanii au avut puterea sa nu pupe in dos o starleta care se baga si ea in seama pentru fotografi, uitand ca meseria ei era sa cante, nu sa rezolve probleme interetnice. Sunt curios daca ar repeta mesajul intr-un concert din Roma... cred ca aia ar fugari-o pe Via Appia. |
||
anakin Postat pe 28 August 2009 10:01 |
||
va zic io care e chestiunea la mine...iar am prea multi pretenari in lista, de-aia care stralucesc prin absenta pe-acilea...crez ca iar pun mana pe radiera si harsht... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 28 August 2009 10:01 |
||
baga, mami, ca te urmez si io la exemplu. sa vezi atunci urlaturi a la allexanndrra Ioooiii, Anakinu', ca nici nu te vazui, fratioare! ia d-aci da' considera ca e cafea in halbele alea, cred ca inca ar mai merge. PS: ii urasc pe dinamo, da' jos palaria pentru ce au facut aseara. pacat! si spun asta pentru ca sunt convins de ce branza vor face in grupe... |
||
Thor Postat pe 28 August 2009 10:13 |
||
nu uriti pe nimeni,ca strica la ten.faceti riduri si din astia imi sunteti? iute la meci,de-aia erau atit de putini on line nu de alta sa stie omul unde sa va gaseasca | ||
LILO Postat pe 28 August 2009 10:19 |
||
Thorele, de acord cu ps-ul, dar pentru asta avem coltul microbistilor.. come to us, and enjoy it ! Sincer, ma bate gandul sa vad live meciul Romaniei de sambata, inca ma gandesc dar lasa, ca mai bine merge o deshidratare pe caldura asta |
||
anakin Postat pe 28 August 2009 10:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
chiar suntem o tara de hoti, criminali si violatori? | 172 | De la: gianiblue 22 Noiembrie 2009 09:56 |
Greu cu dragostea asta.. | 18 | De la: garbo_407018 30 Ianuarie 2016 19:20 |
Despre o relatie veche de prietenie-sfaturi | 32 | De la: garbo_409127 9 Aprilie 2015 10:18 |
|
||
Pritenul meu bisexual | 21 | De la: garbo_413126 22 August 2015 17:22 |
fata blonda cu ochi albastri | 30 | De la: casperphantom 28 Noiembrie 2010 08:55 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară