hai, ma, lasa-ma, da' cine crezi ca suntem noi, buricu' pamantului? a fost si ea "consiliata" ampoulea de cineva si prostutza a pus botu', ca pentru cateva ore a crezut ca se afla in Zair - Congo (nu ca ar fi fost departe de adevar...) | ||
Thor Postat pe 28 August 2009 19:28 |
||
---|---|---|
noi nu sunetm buricul pamantului.....dar tiganii sunt nu? | ||
fleur_de_lis Postat pe 28 August 2009 19:30 |
||
lovo, lasand la o parte tarele multora dintre ei, ti se pare ca vor prea mult? eu cred ca nu. repet: lasa la o parte prejudecatile, pentru ca daca e pana acolo, nici romanii nu-s mai prejos. sa-ti dau un exemplu: marea criminalitate din romanica este reprezentata in majoritate de autori romani, nu rromi. |
||
|
||
Thor Postat pe 28 August 2009 19:33 |
||
si noi si tiganii, suntem oameni ca toti ceilalti - unguri, greci, turci, etc | ||
lady_corina Postat pe 28 August 2009 19:34 |
||
ooops...in asta constaa...esenta unei tari?..binee!ma, deci ei au cea mai mareeeeeeeeeee...cota de ilegal in tot ceea ce fac! poate mai putin muzica ai a lor oribila...paote ca pt aia platesc taxe!dar....sa nu -mi spui tu mie,..ca ei fac bani okay ca mor aici! pe forumul asta!au bani si cersec, au bani si fura...au masini , case de prost gust, si pe unde-i gasesti fac numai ilegalitati! si se pare ca mai au si trecere la madonnica mai nou! asta e tare! | ||
fleur_de_lis Postat pe 28 August 2009 19:36 |
||
de ce generalizezi, love? eu am vazut tigani mult mai curati si mai muncitori decat romanii din zona respectiva... |
||
lady_corina Postat pe 28 August 2009 19:40 |
||
lovo, ai inteles gresit. si eram sigur ca la infractionalitate te vei referi, de aia am incercat sa previn. si nu, nu ai dreptate: nu de la ei provine "cea mai mare cota de ilegal", cum spui tu. daca iei statisticile anuale per total, vei avea o surpriza acum nici eu nu-i iubesc prea mult, dar sa stii ca am vazut destula suferinta in randul lor, si nu ai nici cea mai vaga idee la ce ma refer cand spun "suferinta". ori tratamentele animalice te transforma in animal, lovo. |
||
Thor Postat pe 28 August 2009 19:40 |
||
corect ..aia cu gulere albe, sunt tot mai multi.. | ||
kyra Postat pe 28 August 2009 19:42 |
||
unde corino?? bine lasati poate sunt dusa eu ...da...bucurestiu-i plin! prin alte capitale ii vezi furand sau la cersit...mai lipsea sa-i vad si pe yahoo...si in ce conteczt! da...cum ziceti voi, n-o fi bai! |
||
fleur_de_lis Postat pe 28 August 2009 19:44 |
||
he heee... saru' mana, kyrutzu iote lovo, ca mai sunt si altii de parerea mea. da' iti mai vand un pont: eu am lucrat in domeniu acu' o sa spui ca am trisat. |
||
Thor Postat pe 28 August 2009 19:44 |
||
thorele, sa traiesti, mami .. loveto..coloratii sunt la vedere fata...aia cu gulele albe te fac la lovele cu zambetul pe buze si le mai zici si " multumesc ".. |
||
kyra Postat pe 28 August 2009 19:47 |
||
sa va zika lilo ce o observat ea referitor la rromi... unii ne desconsidera (ne zik gagei.de aci probabil binecunoscutul gagiu } altii sunt atit de "omenosi" ca ajuta enorm.pina la bani.ei nu dau de pomana! si am avut ocazia sa cunosc un tinerel care era f.muncitor,respectuos,curatel,etc zestrea de incultura pe care o poarta,eu zik,in mare parte se datoreaza si societatii in care s-au dezvoltat ca natie,de-a lungul timpului |
||
LILO Postat pe 28 August 2009 19:48 |
||
lovo, eu unul nu incerc sa iti schimb opinia. tu ii vezi zilnic. si eu ii vad zilnic, multi locuiesc langa mine, e drept ca-s din aia cu mertzane si care apar pe la tv-uri in postura de "regi" si "imparati" ai tiganilor (nu ai manelistilor, atentie). problema este ca aia sunt la vedere, ceea ce nu vezi, adica partea de sub apa a aisbergului, sunt romanii care-s mult mai ai dreaq astia nu le fac la vedere, d-aia ai conceptia pe care o ai. |
||
Thor Postat pe 28 August 2009 19:49 |
||
lilo, "gagiu" in nici un caz nu este un termen peiorativ ci dimpotriva. si da, de acolo vine, ca si "mishto" | ||
Thor Postat pe 28 August 2009 19:53 |
||
bre,love ce-ti va pasa tie ce scrie pe yahoo! parca nu s-au mai scris atatea despre romani! si oamenii acolo la concert au fluierat fiindca li s-a parut ca ne confunda cu tiganii . am auzit comentarii in jur . am fost acolo. | ||
blanca Postat pe 28 August 2009 19:53 |
||
Daca ati citi articolul de le OMG-Yahoo spuneti-mi si mie de ce sunt tiganii numiti ROMA si nu ROMMI? De unde vine dezinformarea? Sunt mai multi romani infractori? pai din cite milioane de romani sunt...e normal sa fie procentul asa dar daca e sa faci un calcul cit la suta dintre rommi fura si cit la suta dintre romani...nu stiu care o sa fie mai mare Dar nu asta e ideea, ideea este ca noi, romanii, suntem caracterizati ca fiind rommi si nu e de bine caracterizarea... |
||
Ciresica Postat pe 28 August 2009 19:53 |
||
gresala(voita) o fost cind in loc sa li se spuna tigani,ceea ce si sunt,li s-a spus rromi.da ia vedeti sdc le ziceti asa:-voi sunteti rromi?" sa vedeti ce urit se uita.si ei stiu ca is tigani | ||
LILO Postat pe 28 August 2009 19:58 |
||
De la: mielutza, la data 2009-08-28 19:53:42bre,love ce-ti va pasa tie ce scrie pe yahoo! parca nu s-au mai scris atatea despre romani! si oamenii acolo la concert au fluierat fiindca li s-a parut ca ne confunda cu tiganii . am auzit comentarii in jur . am fost acolo. iote ma ca-s patrioata acuma na! ce sa fac io! iar pe....cucoana asta de madonaaaaaaaa...dupa ce ca vine si ne serveste niste lucruri de care toti se plang, dupa ce ca....ii platim biletul...ala deloc ieftin...ne ia de fraieri la modul ....de n-am cuvinte! ea intotdeauna a fost o..... dar macar nu la modul asta, ci la cel concret! iar noua ne-a tras-o mai mult decat elegant! si sa nu o faci "prostutza" ca nu-s de'acord! poti sa=-i spui cum vrei numai naiva nu, plzz! |
||
fleur_de_lis Postat pe 28 August 2009 19:59 |
||
in discutia ma bag si eu. infractionalitatea trebuie si ea considerata in raport cu populatia. Ca altfel putem sa ne credem mai tari si decat nemtii ca avem infractiuni mai putine. deci la o populatie oficiala de 500 000, neoficial ar fi de aproape 2 milioane rromii sunt campioni la infractiuni.Si o alta precizare, sincer eu ma simt mai bine sa mi se ia din buzunar pe nesimtite zicand ca gasca multumesc decat sa mi se faca buzunare noi cu sisu' pentru 20 de lei...prietenii stiu ce vb, eu am unii in Ferentari. | ||
misslotus Postat pe 28 August 2009 20:00 |
||
voila! | ||
fleur_de_lis Postat pe 28 August 2009 20:01 |
||
si-mi pasa ce scrie pe yahoo...pt ca acolo citeste tot universul! deci am ramas paff...nu ca imi pasa...nu stiu cum sa spun! iar vedetei aleiaa..i-as rupe picioarele nu altceva....de ce nu infiaza ea....un copil de tigan ??ia, acuma pe bunee...daca tot e asa de impresionata de soarta tiganilor din romanica, de ce mai vrea sa infieze un roman?? | ||
fleur_de_lis Postat pe 28 August 2009 20:04 |
||
poi,in cazul in care oamenii se simt "jefuiti" in urma "prestatiei"madonei,ii claaar de ce madame madona,tine isonu natiei de rromi | ||
LILO Postat pe 28 August 2009 20:09 |
||
si chestiunea cu infiatul copilului de romin si nu de rrom,io cred ca "diva" nu face diferenta..nu stie... | ||
LILO Postat pe 28 August 2009 20:11 |
||
bre, fetelor... misslotus si lova. de cate ori sa va spun ca generalizarile nu sunt tocmai pentru oameni cu capul pe umeri? miss, pe undeva ai dreptate cu procentajul din populatie, dar cine iti spune tie ca ceea ce vezi si ce auzi TU este DEFINITORIU pentru o natie intreaga, ha? in ce priveste adoptia, eu nu cred ca e vorba de vreo "diferenta" rrom-roman. si rromii sunt romani, e posibil ca madama sa se fi referit la ei in calitate de cetateni, nu de apartenenti la o etnie. |
||
Thor Postat pe 28 August 2009 20:12 |
||
io atata spun! se vede k nu traiesti in bucuresci (si se vede k io&misslotus da ) | ||
fleur_de_lis Postat pe 28 August 2009 20:14 |
||
lovo, daca mie mi te-ai adresat, afla ca am trait in locuri unde erau poate mai rai decat in Bucuresti. pe langa locurile alea, am mai trait si in Timisoara, Iasi, Sibiu, Suceava si Constanta. nu neaparat in ordinea asta. as putea sa-ti vorbesc, de exemplu, despre anumiti turci si tatari din Constanta mult mai multe decat imi puteti povesti voi despre rromii din Ferentari. |
||
Thor Postat pe 28 August 2009 20:16 |
||
bre gagici...io stau intr-un sat cu preponderenta tiganeasca...va zic io ca nu e draku atat de negru...mai mult bun simt am intalnit la ei ca la romani | ||
wife_de_zmeu Postat pe 28 August 2009 20:17 |
||
pai bun si te-ai bucura sa vezi ca-i plange madona pe aia?? wife...stiu eu ce zici tu de aia din ardeal, lasa....ca-i cunooosc...aia sunt tinuti in frau mai, sunt prieteni cu romanu, stiu eu! si de fapt asa este sunt si unii care nu si=au uitat obiceiurile, si nu si-au uitat rangul!@ dar...ma intreb ....intelege cineva limba lor? ii cunoaste cineva cu adevarat? sa fim seriosi, nu stim decat ceea ce vor ei sa ne arate! atat! o fata sau alta! dar eu altceva vreaus a zic, ca ne fac EI pe NOI!si ca imagine vorbesc, nu numai ca jefuieli si obiceiuri urate! si nimeni....din tara asta nu are un cuvant de spus! |
||
fleur_de_lis Postat pe 28 August 2009 20:17 |
||
Nu inteleg ce atata caz cu tiganii, mesajele media despre toleranta, integrare etc. Nu am nimic cu ei, cum nu sunt nici homofoba. Dar nu-i impiedica nimeni sa se spele si sa mearga la scoala, sa se educe si sa se integreze in societate, daca vor asta. Cred ca cei mai multi dintre voi au facut acest lucru si s-au descurcat fara sa-i ajute nimeni. Am avut ocazia sa cunosc cetateni de etnie roma, oameni absolut onorabili. Care au facut ce am facut si noi. Scoala, munca, respectarea unor norme de bun simt. Daca le-ar urma si altii exemplul, ar fi f bine. Romii se considera discriminati, si in ultimul timp chiar sunt, dar in sens pozitiv. Mai mult, se victimizeaza. Sa puna naibii mana sa se spele si sa munceasca cinstit si apoi mai vorbim despre intoleranta si discriminari. |
||
Blue_Tattoo Postat pe 28 August 2009 20:18 |
||
love , ai si tu dreptate ...dar ma-ndoiesc ca numai eu am auzit comentariile oamenilor . ai vazut/auzit cumva in presa noastra vreo reactie ?? nu . ne multumim sa citam papagaliceste ce spun altii despre noi . care au inteles reactia romaneasca cat au inteles unii din cei ce fluierau engleza. daca nu pui si "parerea ta" acolo de ce sa te miri ca se creeaza o asemenea convingere? |
||
blanca Postat pe 28 August 2009 20:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ajutati'ma:( | 3 | De la: krystyna17 9 Ianuarie 2012 15:30 |
oare sunt si fete sub 18 ani aici? | 17 | De la: pantera_neagra 29 August 2010 13:09 |
M-a parasit pentru ca sunt slaba! | 96 | De la: garbo_1567 23 Decembrie 2013 01:19 |
|
||
sal | 1 | De la: garbo133831 12 Iulie 2010 16:33 |
plan de cont : soc.com. de asigurari | 1 | De la: garbo158824 28 Decembrie 2010 23:16 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară