Chestiunea zilei..

depinde pe care fateta ne uitam prin"diamant" slefuiti,slefuiti
LILO
Postat pe 28 August 2009 20:19
bluo, pentru asta trebuie educatie, mami. educatia costa, chiar asa "gratuita" cum e in romanica. daca nu ai copii, nu ai de unde sa stii.
iti garantez ca daca tu nu ai fi primit o educatie, acum nu ai fi avut nici o jena par examplu sa cauti prin gunoaie ori sa umbli nespalata, pentru ca nu ai fi stiut ce pericol inseamna asta.
Thor
Postat pe 28 August 2009 20:20
bre , pana la urma si la coada, mai bine tacea...si-si vedea de microfon..

iete-acum a venit sa tina lectii..sanchi!
kyra
Postat pe 28 August 2009 20:22
Ia sa ma mai lase pe mine in pace cu discriminarea tiganilor. Atunci cand voi trece pe langa un grup de tigani si n-o sa-mi mai fie frica, atunci cand voi putea locui alaturi de ei fara sa mi se fure si haina de pe mine, atunci cand voi putea ca in preajma lor sa imi las geanta libera, atunci cand vor putea si ei sa se poarte civilizat in orice loc ar fi, atunci cand vor putea munci pentru a-si castiga painea, atunci voi incerca sa nu-i mai urasc. Pana atunci eu sunt cea discriminata. Eu sunt discriminata pentru ca platesc taxe de ma cocosez iar ei care nu platesc beneficiaza de tot felul de avantaje doar pentu ca intra in categoria de discriminati. N-am crezut vreodata ca am sa pot ura vreo etnie, oricare ar fi ea. Dar am constatat ca am ajuns incet, incet la saturatie fiind inconjurata de atata tiganie. Deja vomit cand vad si aud numai de tigani. Imi cer scuze ca poate cei 1 % din aceasta etnie sunt ok si se simt jigniti, dar cand doar 1 % e partea buna dintr-un intreg e ca si cum n-ar fi.
Micass
Postat pe 28 August 2009 20:24
Thor, nu generalizez in legatura cu toata "minoritatea", departe de mine. Dar infractionalitatea este cea mai crescuta in cadrul acestei minoritati, dintre alea multe pe care Romania le are. De aici si aversiunea pe care o au romanii fata de rromi. Nu suntem nici pe departe cea mai toleranta natiune si in cazul acestei minoritati ne este si foarte greu sa fim. Si nu vad doar eu asta, sunt unii dintre noi putini care le gasesc scuze, circumstante atenuante..personal nu-mi justifica cu nimic modul lor de viata si refuzul de a se integra "legal :)" in comunitate.
misslotus
Postat pe 28 August 2009 20:24
De la: Thor, la data 2009-08-28 20:20:45bluo, pentru asta trebuie educatie, mami. educatia costa, chiar asa "gratuita" cum e in romanica. daca nu ai copii, nu ai de unde sa stii.
iti garantez ca daca tu nu ai fi primit o educatie, acum nu ai fi avut nici o jena par examplu sa cauti prin gunoaie ori sa umbli nespalata, pentru ca nu ai fi stiut ce pericol inseamna asta.

Auzi? Mai lasa-ma cu plansul pentru ei. Li s-a dat sansa sa aiba o educatie. Sansa pe care ei o refuza sistematic. Asa ca sa fie sanatosi si sa manance in continuare din gunoi. Poate crapa toti.
Micass
Postat pe 28 August 2009 20:25
mai daca tacea ea, tacea si yahuu, ala nenorocit!
fleur_de_lis
Postat pe 28 August 2009 20:26
nu-s de acord kyrut. ca principiu.
oamenii au profitat mereu cand au vazut ca au un ascendent asupra alora.la modul pozitiv privind.
blanca
Postat pe 28 August 2009 20:28
micass stop...si eu am asemenea resentimente..dar iti pun o intrebare simpla:oare intre romanii nostri ne simtim in siguranta?ei nu ne pot produce "relele" enumerate? sincer?eu nu ma simt in siguranta!!!!
LILO
Postat pe 28 August 2009 20:28
Micass, eu nu cred ca li s-a dat nici o sansa, decat la nivel declarativ. nu le plang de mila, la urma urmei sunt si ei oameni ca noi, dar discriminarea aia e reala, mami. si pleaca de la cel mai obisnuit cetatean pana la cel mai inalt nivel.
Thor
Postat pe 28 August 2009 20:31
De la: Micass, la data 2009-08-28 20:24:11Ia sa ma mai lase pe mine in pace cu discriminarea tiganilor. Atunci cand voi trece pe langa un grup de tigani si n-o sa-mi mai fie frica, atunci cand voi putea locui alaturi de ei fara sa mi se fure si haina de pe mine, atunci cand voi putea ca in preajma lor sa imi las geanta libera, atunci cand vor putea si ei sa se poarte civilizat in orice loc ar fi, atunci cand vor putea munci pentru a-si castiga painea, atunci voi incerca sa nu-i mai urasc. Pana atunci eu sunt cea discriminata. Eu sunt discriminata pentru ca platesc taxe de ma cocosez iar ei care nu platesc beneficiaza de tot felul de avantaje doar pentu ca intra in categoria de discriminati. N-am crezut vreodata ca am sa pot ura vreo etnie, oricare ar fi ea. Dar am constatat ca am ajuns incet, incet la saturatie fiind inconjurata de atata tiganie. Deja vomit cand vad si aud numai de tigani. Imi cer scuze ca poate cei 1 % din aceasta etnie sunt ok si se simt jigniti, dar cand doar 1 % e partea buna dintr-un intreg e ca si cum n-ar fi.

n-am cuvinte micass! bravoos! pana la urma...la asta se rezuma totul! ca ei isi fac legea LOR si cunosc puterile limitate ale lumii civilizate, si mai ales a fricii!
fleur_de_lis
Postat pe 28 August 2009 20:31
Lilo cu unii da, cu altii ba. Cu tiganii NICIODATA. Asta e diferenta.
Micass
Postat pe 28 August 2009 20:32
coorect~
fleur_de_lis
Postat pe 28 August 2009 20:33
De la: Thor, la data 2009-08-28 20:31:43Micass, eu nu cred ca li s-a dat nici o sansa, decat la nivel declarativ. nu le plang de mila, la urma urmei sunt si ei oameni ca noi, dar discriminarea aia e reala, mami. si pleaca de la cel mai obisnuit cetatean pana la cel mai inalt nivel.

Li s-au dat si li se da N sanse. Spre deosebire de mine de ex.
Micass
Postat pe 28 August 2009 20:34
io zic asa! concluzia care este! platim degeaba niste ministri....mai mult nu mai zic...daca, nu riposteaza NIMENI! o lasa toti pe fufa aia....sa ne ia drept ce nu suntem! zic eu! ca nu avem niic un reprezentant demn sa ne apere obrazul! mai mult...pe noi nici nu deranjeaza...vad!
fleur_de_lis
Postat pe 28 August 2009 20:36
io vad altceva love!
blanca
Postat pe 28 August 2009 20:38
mielu, mie mi s-a parut inoportuna interventia, atata tot..
kyra
Postat pe 28 August 2009 20:39
mielu
fleur_de_lis
Postat pe 28 August 2009 20:39
lovo, pe mine unul chiar ca nu ma deranjeaza, e prea mica fiinta aia ca sa ma poata deranja pe MINE. in alta ordine de idei, cainii latra, caravana trece... iote, proverb desprins dintr-o realitate tiganeasca
Thor
Postat pe 28 August 2009 20:41
tz, tz. Tu chiar vrei sa vomit.
Micass
Postat pe 28 August 2009 20:43
sau nu mor caii cand vor cainii....si asta-i tare tare drept! si e din realitatea romaneasca
fleur_de_lis
Postat pe 28 August 2009 20:44
Micass, poi daca nu prea te-a enervat nimeni...
Thor
Postat pe 28 August 2009 20:48
da, a cam fost . fiindca-i un subiect delicat.
din cate vad eu aici e chiar mai delicat decat imi imaginam...

dragilor, nici eu nu ma dau in vant dupa tigani , dimpotriva.
dar ma mir ca nu se vede cat de important e sa ti se spuna toata viata ca esti ratusca cea urata pe de o parte iar pe alta modelul de succes sa fie Guta si tot felul hoti.
blanca
Postat pe 28 August 2009 20:49
De la: Thor, la data 2009-08-28 20:48:01Micass, poi daca nu prea te-a enervat nimeni...

De ce credeti asta? Ti se pare ca as fi calma? Dau cumva impresia de "calmitate"? Pacat ca nu ma auzi cu cata pasiune vorbesc.
Micass
Postat pe 28 August 2009 20:54
pai....de asta nici nu ami spun mai! k nu mai deschid tv-ul!toata promovarea asta a lor de proasta calitate pt ratting e....de toata jena! si cam toate...trotuaristele care apar la teveu, tot ale lor sunt! si sunt bogati, neneee..bogati a naibii!
macar stiu ca am si eu unul care imi place si care mi-e drag, madalin voicu nah, k-am spus-ooo
fleur_de_lis
Postat pe 28 August 2009 20:54
love nu-s multi cei bogati. e mare prapastie intre unii si altii . fiindca sunt si din cei care abia au dupa ce bea apa...
blanca
Postat pe 28 August 2009 20:57
ma'ndoiesc...cred ca asta e asa de ochii lumii! cam toti fac bani! pana cresc ei mari ce e intr=adevar laudabil la ei, este ca intre ei se ajuta! daaaaaaaaaa..asta e bine tot doar pentru ei! ma rog in fine, ideea era ca sa vina cineva, in tara ta si sa te faca tigan...io zic, ca daca eram cineva! pe-aicia, si daca imi pasa de romania....pai ma nene, fatuca aia, in suturi zbura d-aicia, de la grad hotelul ei si pana la aeroport! nush cum sa zic! dar asa pare ac suntem un sat fara stapan, tanti ne scuipa in fata si noi ridicam din umeri!
fleur_de_lis
Postat pe 28 August 2009 21:02
pentru cei care faceti apologia rautatii rromilor, va invit intr-o excursie la Brateiu. poate nu e cel mai "fericit" exemplu, dar ati avea ce vedea si, mai ales, ce invata. Brateiu este un sat de pe langa Copsa Mica - Medias (Sibiu).
veti vedea in primul rand niste supermeseriasi in ale prelucrarii metalelor si al cantului lautaresc. (atentie, lautaresc nu este egal cu manele).

eu cred ca voi faceti o mare confuzie intre cei pe care ii vedeti zi de zi la cersit si furat si rromii aia din comunitatile de caldarari, ursari, lautari etc.
Thor
Postat pe 28 August 2009 21:03
io cred ca madonna face o si mai mare confuzie, atata tot! si zau k-am inkeiat!
fleur_de_lis
Postat pe 28 August 2009 21:05
l-ati vazut la tv pe ursarul acela rrom cum a plins cind i-au luat ursul?parca ar fi fost copilul lui asa plingea
LILO
Postat pe 28 August 2009 21:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
prieteni sau dusmani 32 De la: Axl_22 10 Noiembrie 2011 17:52
Prietenie intre o femeie si un barbat? 93 De la: garbo_1568 11 Mai 2012 15:09
El ma place eu nu?! 17 De la: bianca_culea 27 Martie 2014 12:52
Pleaca copilul la facultate ----cum ne descurcam cind e doar unul singur 1 De la: garbo005849 12 August 2009 13:48
pai trebuie sa ma despart de prietnea mea mine adica asa vrea ea.. ideei 14 De la: buna01 10 Ianuarie 2010 20:24
Setari Cookie-uri