Chestiunea zilei..

Pai ii fugeau banii de sub degete.
Micass
Postat pe 28 August 2009 21:11
fleur_de_lis
Postat pe 28 August 2009 21:12
Si dupa copil ar fi plans la fel, ca n-avea cine sa mai cerseasca pentru el.
Micass
Postat pe 28 August 2009 21:13
micass? lovy? relelor,invidioaselor
LILO
Postat pe 28 August 2009 21:15
Micass, esti tare!!!
blanca
Postat pe 28 August 2009 21:18
Micass, hai mai, nepoata, ca nu crez io ca poti fi chiar asa de acritura cum te autodescrii

iote aici, sa te mai indulcesti:

http://www.youtube.com/watch?v=BmzbW5uvIvE
Thor
Postat pe 28 August 2009 21:20
De la: LILO, la data 2009-08-28 21:15:45 micass? lovy? relelor,invidioaselor

da mai, io-s invidioasa ca nu m-o invitat madona la concertu; ei!..
fleur_de_lis
Postat pe 28 August 2009 21:20
iote si aici si gata, mai cautati-va si voi:

http://www.youtube.com/watch?v=PU-FBfh8oX0&NR=1
Thor
Postat pe 28 August 2009 21:22
pfuai!
io crez ca madonna aia nici nu mai poate dormi noaptea de grija confuziilor si de sughitzele induse subconstient de capacitatili noastre paranormale!

ia,hai!
alta cestiune,ce dreaq?!
preciouss
Postat pe 28 August 2009 21:22
breeeee....tu crezi ca offf...cu astia ne confunda aia??
fleur_de_lis
Postat pe 28 August 2009 21:24
bueey...am dat in urticare de la madona asta, parol...
wife_de_zmeu
Postat pe 28 August 2009 21:24
De la: Thor, la data 2009-08-28 21:20:07Micass, hai mai, nepoata, ca nu crez io ca poti fi chiar asa de acritura cum te autodescrii

iote aici, sa te mai indulcesti:

http://www.youtube.com/watch?v=BmzbW5uvIvE

M-ai acrit de tot.
Micass
Postat pe 28 August 2009 21:26
thorele, eu zic ca ti-o furi seara asta
blanca
Postat pe 28 August 2009 21:28
Vad ca tu te bucuri ca si-o ia.
Micass
Postat pe 28 August 2009 21:44
in privinta tiganilor, sunt de partea lui micass. ce sanse nu li s-au dat? astia pot fi socializati?
si_totusi
Postat pe 28 August 2009 21:46
Credeam ca ma combati acum ca nu te mai iubeam.
Micass
Postat pe 28 August 2009 21:51
nu, fata.

am o repulsie fata de tiganii astia romanizati. nu toti . cel putin, aia nomazi au regulile lor. au un dumnezeu, macar la ei in satra. dar maidanezii astia care nu-s nici romani nici tigani nici oameni sunt cei mai periculosi . nu pot sa-i sufar
si_totusi
Postat pe 28 August 2009 21:55
mie imi vine sa-i bat numa in gura si sa-i dau cu capul de trotuar cand ii vad.....balauhadindu=se pe limba lor, urland in autobuz de nu se mai aude om cu persoana, de la o usa la alta...faaaa.....coboram la primaaaaa?????....nuuuu, faaa, esti proasta??? haules baules......la a treia faaaaa....deunazi era in autobuz o astfel de satra de vreo 12 muieri d-astea de-alea lor, cu fuste largi si crete si colorate, cu bani de tinichea in par si cu cozile impletite si innodate la spate, jegoase si putinde de a deschis lumea toate ferestrele, desi era dat drumul la aerul conditionat.....se agata de tine in disperare...dah mah si mieh un bhan sa ihau lapthe la copil....du-te fa d-acilea....ai doua maini??? ai doua picioare?? ai stat cracanata sa te umpli de puradei??? munceste acuma....io asta nu inteleg tupeul lor de a cersi sa le dai si lor.....si daca nu le dai, te umplu de sudalme si blesteme, mai pe romaneste, mai pe limba lor....io nu inteleg de ce dreaq nu muncesc astia si cum dreaq le place sa puta asa...ca dreaq se simte rau ca put, doar daca au nasul infundat nu simt mirosul de satra, de fum, de nespalat....bleah...in rest???? medelin voicu, taraful din clejani, viorica and sotul, fosta cantareata de opera care s-a apucat de muzica tiganeasca lautareasca, una din profesoarele de romanes de la facultatea de filologie - rroma sadea, dar de o frumusete si eleganta rara, am vazut-o mai demult la calinescu in emisiune - , alamarii, cazangii, rotararii si alte satre care muncesc cinstit pentru un codru de paine....jos palaria....
tutankhamon
Postat pe 28 August 2009 23:08
vreau sa spun ca nici eu nu iubesc "tiganii" - impropiu am definit aici pe cei de pe strada care-i stim toti...insa...am avut ocazia sa traiesc o perioada in motru unde exista niste tigani blonzi (mai degraba cu par saten deschis, piele alba) curati si foarte muncitori - nu stiu exact ce erau - caldarari parca...sincer, cand am ajuns acolo am intrebat pe tata, care ma insotea - tata care-s tiganii si care-s oltenii? pentru ca oltenii erau cei negri, cu gradinile neingrijite - plantau numai pruni ca era mai comod - si care stateau prin birturi toata ziua - lucram la mina si majoritatea minerilor erau veniti din toata tara ca localnicii...nu judec, nu generalizez dar am avut ocazia sa vad ca poate fi si invers...
lady_corina
Postat pe 28 August 2009 23:22
tablou complet Tuta!!!

zau ca nici eu nu pricep cum pot mirosii asa..
blanca
Postat pe 28 August 2009 23:23
De la: Thor, la data 2009-08-28 20:20:45bluo, pentru asta trebuie educatie, mami. educatia costa, chiar asa "gratuita" cum e in romanica. daca nu ai copii, nu ai de unde sa stii.
iti garantez ca daca tu nu ai fi primit o educatie, acum nu ai fi avut nici o jena par examplu sa cauti prin gunoaie ori sa umbli nespalata, pentru ca nu ai fi stiut ce pericol inseamna asta.

Stiu cat de greu e sa cresti/sa educi un copil. Si mai stiu ca educatia nu inseamna numai studii de lunga durata. Exista norme de bun simt, de moralitate, de igiena, care nu se invata la scoala.
Si exista si oameni foarte simpli si modesti, lipsiti sofisticare si de orice fel de veleitati, care pot da adevarate lectii de omenie si integritate.

Dupa ce repere se conduce cu adevarat comunitatea roma? Ai prelua vreunul dintre ele?
Blue_Tattoo
Postat pe 29 August 2009 02:21
Micass, daca te-am acrit de tot, caut eu ceva care sa te mai tempereze

Totushico, exact aia spuneam si eu. Vorbeam de anumite "triburi" de tigani, pentru ca aia pe care ii vad Micass, lova, Tut si ceilalti zi de zi sunt, intr-adevar, asa cum spun ele.

Bluo, afla de la moshul ca nu exista o "comunitate" roma decat in comunicatele oficiale. In realitate exista grupuri disparate, constituite pe considerente de ocupatie (dupa cum aminteam anterior, rudari, ursari, caldarari, aurari etc). A, si mai exista cei pe care ii blamez si eu CU ADEVARAT, cei care sunt asa cum ii vedem zi de zi si care nu mai au nimic bun in ei. Aia sunt pusi numai pe furtisaguri si nu se dau in laturi de la nimic.
Tiganii adevarati pe care ii apreciez eu sunt aia care te fac sa plangi sau sa razi numai mangaind coardele unei viori. Sunt cei care te incanta atunci cand ii vezi cum dintr-o bucata rotunda de alama iti fac un ibric in cateva ore doar cu un ciocan si o piatra pe care bat metalul. Sunt tiganii care, prin forte proprii, au facut cel putin o facultate si au ajuns departe (cazul poetei Luminita Cioaba, sora "regelui", care intr-un timp era chiar ambasador la ONU pentru problemele rromilor, dar ea nu e caz singular). Si in sfarsit, tiganii pe care ii apreciez eu sunt cei care refuza categoric sa li se spuna "rromi", pentru simplul fapt ca ei se numesc "tigani", si care au ridicat in picioare pentru a fi aplaudati la scena deschisa, timp de zeci de minute, tot mapamondul, de la Bucuresti la Tokio si de la Budapesta la Los Angeles (cazul lui Damian Draghici, care, de asemenea, nu e singular).
Thor
Postat pe 29 August 2009 08:05
blanca
Postat pe 29 August 2009 08:55
ma bag si io in vorba....in 2003 eram in elvetia la luzern...cel mai frumos oras dupa mine.....si pe un pod ce vazui.....neste tiganci dinalea cu fuste ..cu copii inveliti in cirpe cerseau....
misterul cum ajunsera frate in helvetica cind iti trebuia viza invitatie?????
nazirra
Postat pe 29 August 2009 08:58
asa copilasi,

bagati,bagati...

apar si eu dupa ce scap de alea,alea...

we bun....
iasomia
Postat pe 29 August 2009 10:09
ati plecatara toti , bre...
kyra
Postat pe 29 August 2009 10:15
nope! eu acum is la cafea
Neata Kyrut!
blanca
Postat pe 29 August 2009 10:17
cred ca am omis-o din rindurile rromilor.asta a tiganilor,pe maria tanase sau era mult prea talentata ca sa se observe natia
LILO
Postat pe 29 August 2009 10:20
Ahoe, Mielu` ! si io tot la cafea! buna-i nene..
kyra
Postat pe 29 August 2009 10:20
Buuuna, Kyrut !
Neata Lilo!
..ia bagati chestiune . ca m-am plictisit de asta cu tiganii .
io n-am
blanca
Postat pe 29 August 2009 10:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
relatie serioasa 4 De la: loveactually 31 August 2009 16:12
Exista oare cev aintre noi? 73 De la: eu_geminy 16 Mai 2011 00:17
Cafeneaua virtuala 13 De la: after 10 Septembrie 2009 09:14
Cum sa scap de timiditate? 15 De la: Valy_Valentina_3 10 Aprilie 2014 16:28
prietenie 61 De la: any_chiriac74 2 Septembrie 2009 16:51
Setari Cookie-uri