Chestiunea zilei..

aloha fetele
LILO
Postat pe 29 August 2009 10:25
buna lilo!!!! o cafeluta????
nazirra
Postat pe 29 August 2009 10:28
Thorache, tiganii aia de la Brateiu nu sunt niste romanasi mai negri de funinginea cosului de fum al combinatului de la Copsa Mica?...
Da, imi amintesc de Brateiu, tiganii de acolo isi scot pe tarabe, la poarta, diversele tingiri, oale, si ce or mai face ei pe acolo, mi s-a parut interesant cand am oprit de doua ori pe acolo.
anakin
Postat pe 30 August 2009 12:09
Anakinu` , salve mami!
kyra
Postat pe 30 August 2009 12:13
sal'tare, kyrutza! hau duiudud?
anakin
Postat pe 30 August 2009 12:18
Ma racaie o durere de cap ticaloasa....
kyra
Postat pe 30 August 2009 12:20
cafea cu cateva picaturi de lamaie. Pe incercate.
anakin
Postat pe 30 August 2009 12:26
nu stiu fratilor cu lautarii tigani cum e.....dar eu mor de dor si jele cand o aud cantand pe catanga.....imi place de mor.....mai ales ca stiu si povestea vietii ei, si stiu ca de mica a muncit pe rupte sa ajunga unde e acuma, fara furtisaguri si fara lipeli de mana......si, intotdeauna, mie personal mi s-a parut o mare doamna a muzicii lautaresti...
tutankhamon
Postat pe 30 August 2009 12:27
kyro...baga un paracetamol/modafen sau o solpadeina..
tutankhamon
Postat pe 30 August 2009 12:28
Zici ? ia sa incerc, ca tot am cafeaua in fata..

tutanco, luai un ibuprofen acum o ora, poate ma lasa..mi-a fost rau ca naiba, toata nopticica..
kyra
Postat pe 30 August 2009 12:30
mie chestiunea zilei mi se pare acum fata aceea de 26 ani acre sufera de cancer limfatic! o dau astia prin toate statiile de metrou si ii mediatizeaza cazul! a cotizat careva???
fleur_de_lis
Postat pe 30 August 2009 12:40
nu stiu, love..
a mai zis si prin alta parte ?
kyra
Postat pe 30 August 2009 12:44
pai si pe net, au zis...http://www.topsanatate.ro/articol/apel-umanitar-ajut-o-pe-cristina-dinu-sa-se-vindece-de-cancer-29239.html
ma toot...urmareste povestea ei, da sa mor dc am inteles cum ii cu donatul! n-au pus si ei un nr de vodafone ceva!
fleur_de_lis
Postat pe 30 August 2009 12:47
kyro, nush pe care topic am citit despre fina ta...sa-i dea dumnezeu sanatate si noroc, ca are mare nevoie

in alta dezordine de idei, vreau sa zic ca asta e o tragedie, nene...nu dramoletele ieftine ale doamnelor confuze de pe-acilea, care nu stiu daca sa ramana cu barbatu' sau cu amantu'...si umplu pagini intregi cu vodevilu' frantuzesc, he...he...

abia cand te izbeste in fata cate o chestie de-asta, o boala necrutatoare, abia atunci realizezi ce penibile sunt dramele existentiale ale unora
wife_de_zmeu
Postat pe 30 August 2009 13:06
mersi Wife, facem ce putem acum...
aia e adevarata drama, nu ca se duce unul cu una sau cu alta...desi si alta e important..tine de educatie si scara de valori a fiecaruia...
kyra
Postat pe 30 August 2009 13:10
dap...asta e tragedie, nene...sa ai 30 de ani si sa nu stii daca mai apuci ziua de maine, ori sa-ti pierzi copilu', doamne fereste...restul sunt chestii marunte...doar ca oamenii le dau o importanta prea mare...

iote pozna, ca te insala barbatu', sau amantu'...he...he...
wife_de_zmeu
Postat pe 30 August 2009 13:16
chestiune..

neneaca, ploua si e frig al draq..
kyra
Postat pe 31 August 2009 11:52
in toata europa se pare ca e la fel ca la noi, mai putin in sud. Suntem europeni si prin asta, nene,.. ar trebui sa ne tina de cald?
anakin
Postat pe 31 August 2009 12:12
Nimica le chestiune, aicea?.. hai sa incerc eu azi ceva.
Azi este 1 Septembrie, nu doar inceputul calendaristic al toamnei, ci si implinirea unei cifre rotunde - 70 de ani - de la declansarea celui de-al doilea razboi mondial. Practic, acum fix 60 de ani, cuirasatul german Schleswig-Holstein deschide focul asupra bazei poloneze Westerplatte, in apropiere de Gdansk, iar armatele germane inlaturau barierele de la granita comuna germano-polona.
La 3 septembrie 1939, Anglia, Australia si Franta, aliatele Poloniei, declarau si ele razboi Germaniei. Din pacate, acestea nu au apucat sa ii si ajute pe poloni, intrucat la 17 septembrie si armatele ruse fortau granita de est, polonezii find nevoiti sa capituleze la 6 octombrie.
anakin
Postat pe 1 Septembrie 2009 08:55
De la: anakin, la data 2009-09-01 08:55:11.... implinirea unei cifre rotunde - 70 de ani - de la declansarea celui de-al doilea razboi mondial. Practic, acum fix 60 de ani, cuirasatul german Schleswig-Holstein deschide focul asupra bazei poloneze Westerplatte

ce tampenie am putut scrie... mea culpa!!!
evident ca acum 70 de ani a deschis focul acel cuirasat german, dar na, mai greseste si omul.
anakin
Postat pe 1 Septembrie 2009 10:37
anakin-baiatu'

stai mami linistit,cine draq calculeaza cat si cum?

s-a inteles ce ai vrut sa zici.

vaz ca vorbirati despre tigani mai in spate,sau mai in fata,ma rog...

mie imi place tiganu' asta al nostru rau de tot...

daca as fi fost mai tinerica,m-as fi dus la concert sa-i dau floricele...ehe,he,he....

http://www.youtube.com/watch?v=LEoqL2c3Gbc&feature=related
iasomia
Postat pe 1 Septembrie 2009 16:38
Iasomico - si mie imi place!
lady_corina
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:39
subscriu
LILO
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:53
Bine, Lilo, si tu in care tabara intri?
Ioana007
Postat pe 1 Septembrie 2009 19:37
chestiunea zilei e....ca vorbirati nush cate paginii de madona.. luarati la purificat si pe tigani (pardon - rrrrrromi).....da-l ratarat pe unu Base, care statu la Bailesti cu unu Doru Magaru la aceeasi masa.....
Cica magaru asta era in trecere prin Cetate si ii sopti o pasaruica de venirea aluia mare si tare la Bailesti.....
Si ce sa gandi omul: bre, daca tot sunt prin zona, i-a sa merg io pana colea, la Bailesti, sa ma rog de organizatori sa ma bage si pe mine sa vaz pe tata lu fata, ca eu am afaceri mari colea la Craiova, niste cercetari penale in derulare, ca-mi facura militienii plangere penala ca uitai bolentinul acasa, si-i musai sa ma vaza aia ca nu sa pot pune cu mine ca, iote, cu cine stau eu la masa...
..... si aia de organizara intalnirea nu vazura ca magaru nu era in lista si-l lasara si pe el sa stea cu ei ca, de, este cel mai mare smardoi al Craiovei .....
daria_
Postat pe 1 Septembrie 2009 21:04
....si mai era una de-i zice Elena Uda (ca tot ii place ei sa mistocareasca numele altora) care trimeasa la comisie doar ce acte ii trecu prin capsorul ala blond, fara sa scrie pe ele "conform cu originalul" si care, atunci cand sa declarara deschise audierile la comisia dumisale, sa ridica si-i lasa cu ochii in soare pe membri acesteia....
..Evident ca inainte de a merge de forma la aceasta comisie avu grija sa sa intalneasca "intamplator" la Neptun cu tatal fetelor, mama acestora si vanzarile anterioare....
daria_
Postat pe 1 Septembrie 2009 21:11
chestiune..

nene, m-a pus...draq stie cine, sa le fac la gorobeti, placinta cu branza..

m-au pus azi sa le fac cu mere , ma exploateaza
kyra
Postat pe 2 Septembrie 2009 00:00
lady_corina
Postat pe 2 Septembrie 2009 00:02
nu radea...fata ,
maine cine stie ce li se mai nazare, ..sor-mea bodoganea ceva de dovleac, cand ungeam eu cu sirop de miere rulourile alea..
kyra
Postat pe 2 Septembrie 2009 00:05
scuza-ma dar nu pot sa ma abtin
"intarca balaia"
lady_corina
Postat pe 2 Septembrie 2009 00:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
problema 9 De la: garbo_455882 5 Noiembrie 2016 07:25
in lupta cu gelozia si posesivitatea... 15 De la: 18 Iunie 2012 20:27
Vineeeee 8 Martie !!!!! 62 De la: elisabeta_boia 11 Martie 2013 22:26
cat de superficialii sunt unii? 13 De la: garbo_2178 7 Mai 2012 21:25